World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiver
3 warlock 1 priest és 1 rugóval is végigmentünk 😊

A felhők felett mindig süt a nap

Shiver
hát nem hiszem hogy neptulonon indítok karit de ha igen akkor majd megtárgyaljuk 😊

Shiver
nem picsog másnak seggében 😊

picket
Bizonyos helyeken betiltatnám az "idõzített felvétel készítése" funkciót a fényképezõ apparátokon, hogy pl. Davidus ne tudjon önarcképet linkelni nekünk. <#idiota>
(Amúgy ezzel a képpel, meg a korábbi hozzászólásaid figyelembevételével felajánlanék egy alelnöki pozíciót a hellokitty klubban! <#nyes>)

&#3237;_&#3237;

picket
Már persze ha fogyókúrán van a healered, és a gombok nyomogatását Norbi duci-tornájának tekinti! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

63-ason simán végigtankolható Underbog (63-65 mobok és bossok) Fury speccel DPS gearben (shield a bossokon). Minden gond nélkül, és elég gyorsan.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

Na az utolsó mondatot szívd vissza Jokikám!

Jockey
hehe szeva
chrissel toljuk neptulonon, jópár jóarc sráccal
igazából jobb lenne rerollolnálá te is oda..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

PiszkosFred
Hat nalunk a 2 warr visszament protra, ahogy priestek is holy/discre ahogy elertek a 70et. Picivel igy mar azert konnyebb instazgatni, bar hozzateszem, eddig is lementek a bossok, igaz nem keves szenvedessel nehanapjan.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
Kartonpapír, bálamadzag, nyakba akaszt a következõ felirattal: "Adakozzatok egy éhezõ ork vadásznak! (Orgriban pénzért vetkõzök a Neptulon szerveren)". Azt hiszem lecsapna rád valami freitomi, pillanatok alatt híres lennél (és lenne kenyérrevaló is! meg téma a fórumon!) <#idiota>

&#3237;_&#3237;

TDC Geronimo
Ja mert még a 2 pala nem nõtt fel... -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MrStokes
Meg kulonben is hany prot talentes warrior szaladgal manapsag? Mert hogy a prot valo a tankolashoz, nem a masik ketto, ugye? Feral drood viszont annal tobb van.
Szoval, hogyha prot warrihoz hasonlitjuk a macitankot, akkor lehet, hogy mindjart nem annyira jo?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

jóvan, tudom, hogy nem birtok nélkülem létezni, de még pár napig valahogy bírjátok ki 😊
utána megyek és tûpárnát csinálok minden boss-ból, amíg ti rettegve, s a félelemtõl vacogva kuporogtok az insta bejáratánál 😄

(ha minden jól megy ma leadom a rendelést a net-re...kaját majd megoldom valahogy -.-)

Davidus

V9ykn8_TZL0

shala
ja és a macitankhoz annyit fûznék hozzá, hogy Davidusnál nincs jobb tank, szal higyjetek neki -.-

non potest pluere aeternum

Account hosszabításnál válthatok servert?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

shala
jolvan wildor ne okoskodjál, gyere inkább játszani, need a huntered <#puszi>

non potest pluere aeternum

"Annak annyit mondanék h ez lessz élete legnagyobb kalandja és ha egyszer lekzedi többé nem tudja abbahagyni"

hát ha valakinek ez élete legnagyobb kaladja, azt csak sajnálni tudom, eléggé sivár élete lehet.
a mondat második felével (sajnos) egyet kell, hogy értsek...

ez tényleg rosszabb, mint a drog...
ugyanakkor az elmúlt hetek/hónapok tapasztalatait leszûrve ez egy igen olcsó, pénztárcakímélõ, hosszútávú szórakozási forma...

s ráadásúl az asszony sem fog sodrófával várni éjszaka közepén, hogy "na megint milyen részegen jöttél haza a kocsmából, te disznó?!?!"...
helyette kénytelen lesz elviselni, hogy a hétköznapjaiba beköltöznek a trollok, elfek, törpék, nerfek, nubok, réjdek, s hasonlóan pikáns szakszavak, nameg hogy a pasija/férje/élettársa egy "csendes õrült", aki eképpen vezeti le a mindennapok feszültségét...
aztán innentõl eldöntheti, hogy melyik típus szimpatikusabb neki... 😊

/filozofiálgatás off

Open béta óta játszom, mostanában már elég keveset, de azért õszinte részvétem annak, akinek ez élete legnagyobb kalandja<#idiota>

TSW: Tunderke

A kijelentés hogy feral maci jobban tankol kicsit erõs szerintem, lehet hogy könyebb vele tankolni, de én nem érzem jobbnak viszont jobban szeretem ha maci tankol mert addig is dpsezhetek 😄

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

Davidus
mert te béna faty

V9ykn8_TZL0

Davidus
ötös instában mindig is jobban tankolt a maci nubok

V9ykn8_TZL0

The Garrett
engem kulonosebben nemerdekel 😄 pvp server szal... 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ja picket, lehet igazad is van a mostani helyzetet tekintve

viszont kiváncsi leszek, ugyanez marad-e majd a helyzet, ha a warrior-ok, meg a melee-k hozzájutnak majd a táp 100+ dps-es cuccaikhoz, meg az egyéb 70-es kis motyókhoz, amiket most még nem látunk.
nameg az tényleg durva, hogy feral maci jobban tankol, mint egy warrior, de van rá egy fogadásom, hogy ez nem fog sokáig igy maradni.

25 fõs instába is kérdés lesz majd, hogy elég lesz-e a feral maci, vagy keményebb gyerek kell-e majd az élmezõnybe.
de majd kiderül...

Jockey: ja jól látod. ma felkutatom a lehetséges net-alternatívákat ebben a romhalmazban, amit városnak hívnak xD

BEAST
hmm.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

akinek segitett még Wildor szösszenete , és kezdö és töpreng azon h elkezdje e v. sem !! Annak annyit mondanék h ez lessz élete legnagyobb kalandja és ha egyszer lekzedi többé nem tudja abbahagyni

rosszabb mint a drog 😄 fújjjjjjjjjj

<#crazya><#idiota><#pias>

Shiver
aki elmenekül másik szerverre az kussol 😊

Shiver
😄DD zsír megvagy 😊

Te játszod egyáltalán ezt a játékot, vagy feladtad már, mert nem találtad meg Hoggert? 😄

Hyder
én voltam anno SaintS Nagyvezír

de rég volt, talán igaz sem volt =D

Steam: [HUN]Feriggno

BC-s instákba megpróbálok mindig vinni egy feral druidot, ha van kedve tankol, ha nincs akkor dps/offtank, viszont bármikor be tud állni healbe, és király crit meg healing aura, hasonló a helyzet a resto druidákkal valahogy mostanában megtáltosodtak és állatul healelnek. (Régi emlékeim elég rosszak az 5 fõs instába CSAK druid healerrel.) Egy jó holy pala is el tudja látni az egész groupot bár szimplán palát azárt nem bírom mert önmagába kevés a buff, akkor még legalább egy shadowpriest a forti miatt.

Shiver
tekikatona?😄

Hyder
nnna, ide már mindenkit beengednek <#beka3><#vigyor5>

hiya Breganok <#law><#integet2>

Steam: [HUN]Feriggno

Shiver
nah téged aztán nem keresett senki 😊
háttemegmitszólszbe?😄

Ez nem az add el a géped topik süveg. 😄

Igen, "sajnos" tudom, ugyanez a helyzet minden casterrel, DW warriként viszont rémálom +2-3 szintû mobokat ölni. Le lehet vágni, csak sokkal több idõ alatt és több hp árán. És persze rizikósabb rossz pullok, rádspawnolások stb.

Valami ilyesmi rémlett. Amikor az idézõket basztatják, akkor unatkoznak a kedves gyerekek, vagy közben megy a faszverés?
Shiver
Jockey Jockey nicsak kit látok 😊
a jó öreg Breganos testvíír 😊
mizu?😊

Mighty
Én kiváncsian várom majd, hogy a 25 fõs instákban meg e dõl ez a teória. Mármint tankolásban jobb lesz majd a maci?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sound
Nem kell semmilyen állatvédõ szervezetnek az elnökének lenni ahoz, hogy Maci tank mellett kiálljon az ember. Tény hogy teljesen helyettesít a warriort a maci 5manbe. Pala se rossz, agrótartás szempontjából én kellemeset csalódtam a palatankba, csakhát a gond az, hogy papír a pala, de nagyon. Hiszen normális tank gearjük nincsen. Kb. senkinek.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sephi
Jo , en nem ertek a druidahoz... de voltunk az este Mana Tombs-ba. Volt

Druida
Hunter
Magus
Rugo
Pap

A Druida maci formaba tankolt , megis 10000+ -el tobb Damidzse volt mint nekem.... Oszt nekem szaltak a kritek...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jockey
lol látom ez a netnélküliség tönkretesz teljesen..:-)

Mage- nem egy bonyi klasz, sztem sokkal könnyebben játszható mint egy warrior, de ízlések és pofonok..Szal nyugodtan lehet elsõ karater

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

picket
"minden valamirevaló party egyik alappillére a warrior" - A hellokitty klub elnökeként tiltakozom! Egy feral plüssmaci jobban tankol, jobban sebez, és még aranyosabb is <#idota>

&#3237;_&#3237;

jó volt , grat<#taps>

"Néhány alapvetõ kérdésre szeretnék választ kapni. Ez döntõen befolyásolja, hogy megveszem-e a warcraftot. Jó lenne játszani, de ha túl idõigényes, akkor inkább távol tartom magam tõle."

a wow, ha normálisan eredményeket szeretnél elérni benne, akkor igen, idõigényes, nem is kicsit.

"Heti 1-2 nap aktív, néhány nap félaktív játékkal lehet sokra vinni?"

ha napi 3-4 órát + hétvégenként legalább össz fél napot eltöltesz vele, akkor igen, lehet jutni 1-rõl 2-re.

Mennyi idõ alatt érhetõek el a jó itemek, amikkel battlegroundsokban megállom a helyem?

max. szint elérésétõl számítva olyan 2-4 hónap alatt viszonylag jó cuccot lehet összevakarni, ha játszol annyit, mint amennyit fennt irtam. ha annál jobbat szeretnél, ofcoz' még több idõt kell eltöltened wow-val

Láttam pár wowos karakter a ctprofiles.net-en, akikrõl tudom, hogy aktívan régóta játszanak, még is a ritka a legjobb tárgyaktól nagyon messze vannak. Pedig a kezdetektõl játszanak.

ennek több oka is lehet. 1. nincsenek top guild-ben, 2. nincs elég idejük rá, attól függetlenül, hogy aktívak, 3. nincs rá elég pénzük, hogy megvegyék az adott tárgyat, stb.

általánosságként elmondható, hogy minél több idõt töltesz el a wow-val aktívan, s céltudatosan koncentrálva arra, amit kinéztél magadnak, annál jobb cuccot tudsz szerezni magadnak 1 idõ után.

"Egyébként a harcos, a sámán és a paladin között nagy a sebzés és a sebzésbírás különbség?"

ez sokmindentõl függ. egyrészt attól, hogy milyen cuccban van a két fél, másrészt attól is, hogy a képességeiket milyen jól használják. továbbá ott a kõ-papír-olló elv is a játékban (ami mint tudjuk sokszor nem érvényesül), miszerint minden class-nak van 1 anticlass-a, ami 99%-os eséllyel le tudja nyomni.
általános feltételek mellett viszont a warrior sebzése pvp-ben nagyobb, mint a paláé, viszont a palának sokkal jobban a tûlélõképességei, s tudja magát gyógyítani is. warrior nem tudja, ezért neki nagyobb sebzést kell tudnia bevinni egységnyi idõ alatt, mint a palának, aki ezt a heal képességével próbálja egyensúlyozni.
sámán és pala kb. egy kategória.

de igazság szerint ezt osztályozni nem nagyon lehet, mert annyi minden befolyásolhatja, hogy adott szituban ki lehet a jobb, hogy még felsorolni is nehéz lenne.
de összességében véve alapelv, hogy Crassus mester > all 😊

"Nagy két kezes pallos vagy kis fegyver és pajzs dukál nekik jobban? Ha jó a nagy fegyver, akkor harcos, ha nem akkor mágus érdekel."

palák általában kétkezes fegyverrel ütnek, sámánok inkább pajzs+1kezes, mivel kisebb a páncélozottságuk, mint egy palának. cserébe viszont vannak shock-jaik.
a nagy fegyver általában pvp-re jó, fõleg, ha minél lassabb az attackspeed-je. ezzel lehet a legnagyobb burst dmg-et kihozni a legrövidebb idõ alatt.

- ha kezdõ vagy a wow-ban, akkor ajánlom a palát, mint elsõ kasztot, könnyû vele boldogúlni, meg a játékot megismerni.
- warrior-ral szerintem már 1 fokkal nehezebb játszani, mert összetettebb kaszt sokkal, állandóan stance-ek között kell váltogatni a szituációk függvényében, viszont hosszútávon szerintem sokkal kifizetõdöbb, mint a pala. arról nem is beszélve, hogy minden valamirevaló party egyik alappillére a warrior.
- mage-et nem ajánlom. cloth-os kaszt, 1 szempillantás alatt meg tud halni, annak ellenére, hogy rövid idõ leforgása alatt hatalmas dmg-et tud kitolni magából. nem egy kezdõknek való kaszt szerintem.

nekem elsõ két karim rugó (rogue) és paladin volt.
arra jók voltak, hogy a wow mechanizmusait + világát nagyjából kiismertem velük.
te meg kezd azt, ami szimpatikus szerintem, vagy amit közel érzel magadhoz, úgy fogsz a legjobban szórakozni...

The Garrett
legacy ^^ lehet frissiteni mindenkinek a listákat 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

uhh, jó hogy szólsz, délután megyek Orgriba, még feral formom is lesz 😄
picket
Így jár aki nem talentolja ki a moonfire-t. noob! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

NEm szoktam általánosítani, csak ha megvan a guild név (amit nem volt idõm megnézni 😛) akkor könnyebb a személyhez kötni, és jobban figyelek.
Egyértelmû, igazad van. PvP szerver, meg minden. Nem is sírni akartam, csak infóra volt szükségem. 😊
Mighty
Kollektív büntetés? Miért nem elegendõ adott karit feltenni a KOS listára?

Különben is, piros --> ütni-vágni 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk