World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A felhők felett mindig süt a nap
(Amúgy ezzel a képpel, meg a korábbi hozzászólásaid figyelembevételével felajánlanék egy alelnöki pozíciót a hellokitty klubban! <#nyes>#nyes>)
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
chrissel toljuk neptulonon, jópár jóarc sráccal
igazából jobb lenne rerollolnálá te is oda..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ಥ_ಥ
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szoval, hogyha prot warrihoz hasonlitjuk a macitankot, akkor lehet, hogy mindjart nem annyira jo?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
utána megyek és tûpárnát csinálok minden boss-ból, amíg ti rettegve, s a félelemtõl vacogva kuporogtok az insta bejáratánál 😄
(ha minden jól megy ma leadom a rendelést a net-re...kaját majd megoldom valahogy -.-)
non potest pluere aeternum
★ 汤姆 李
non potest pluere aeternum
hát ha valakinek ez élete legnagyobb kaladja, azt csak sajnálni tudom, eléggé sivár élete lehet.
a mondat második felével (sajnos) egyet kell, hogy értsek...
ez tényleg rosszabb, mint a drog...
ugyanakkor az elmúlt hetek/hónapok tapasztalatait leszûrve ez egy igen olcsó, pénztárcakímélõ, hosszútávú szórakozási forma...
s ráadásúl az asszony sem fog sodrófával várni éjszaka közepén, hogy "na megint milyen részegen jöttél haza a kocsmából, te disznó?!?!"...
helyette kénytelen lesz elviselni, hogy a hétköznapjaiba beköltöznek a trollok, elfek, törpék, nerfek, nubok, réjdek, s hasonlóan pikáns szakszavak, nameg hogy a pasija/férje/élettársa egy "csendes õrült", aki eképpen vezeti le a mindennapok feszültségét...
aztán innentõl eldöntheti, hogy melyik típus szimpatikusabb neki... 😊
/filozofiálgatás off
TSW: Tunderke
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
viszont kiváncsi leszek, ugyanez marad-e majd a helyzet, ha a warrior-ok, meg a melee-k hozzájutnak majd a táp 100+ dps-es cuccaikhoz, meg az egyéb 70-es kis motyókhoz, amiket most még nem látunk.
nameg az tényleg durva, hogy feral maci jobban tankol, mint egy warrior, de van rá egy fogadásom, hogy ez nem fog sokáig igy maradni.
25 fõs instába is kérdés lesz majd, hogy elég lesz-e a feral maci, vagy keményebb gyerek kell-e majd az élmezõnybe.
de majd kiderül...
Jockey: ja jól látod. ma felkutatom a lehetséges net-alternatívákat ebben a romhalmazban, amit városnak hívnak xD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
rosszabb mint a drog 😄 fújjjjjjjjjj
<#crazya>#crazya><#idiota>#idiota><#pias>#pias>
hiya Breganok <#law>#law><#integet2>#integet2>
Steam: [HUN]Feriggno
a jó öreg Breganos testvíír 😊
mizu?😊
A felhők felett mindig süt a nap
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Druida
Hunter
Magus
Rugo
Pap
A Druida maci formaba tankolt , megis 10000+ -el tobb Damidzse volt mint nekem.... Oszt nekem szaltak a kritek...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mage- nem egy bonyi klasz, sztem sokkal könnyebben játszható mint egy warrior, de ízlések és pofonok..Szal nyugodtan lehet elsõ karater
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
ಥ_ಥ
a wow, ha normálisan eredményeket szeretnél elérni benne, akkor igen, idõigényes, nem is kicsit.
"Heti 1-2 nap aktív, néhány nap félaktív játékkal lehet sokra vinni?"
ha napi 3-4 órát + hétvégenként legalább össz fél napot eltöltesz vele, akkor igen, lehet jutni 1-rõl 2-re.
Mennyi idõ alatt érhetõek el a jó itemek, amikkel battlegroundsokban megállom a helyem?
max. szint elérésétõl számítva olyan 2-4 hónap alatt viszonylag jó cuccot lehet összevakarni, ha játszol annyit, mint amennyit fennt irtam. ha annál jobbat szeretnél, ofcoz' még több idõt kell eltöltened wow-val
Láttam pár wowos karakter a ctprofiles.net-en, akikrõl tudom, hogy aktívan régóta játszanak, még is a ritka a legjobb tárgyaktól nagyon messze vannak. Pedig a kezdetektõl játszanak.
ennek több oka is lehet. 1. nincsenek top guild-ben, 2. nincs elég idejük rá, attól függetlenül, hogy aktívak, 3. nincs rá elég pénzük, hogy megvegyék az adott tárgyat, stb.
általánosságként elmondható, hogy minél több idõt töltesz el a wow-val aktívan, s céltudatosan koncentrálva arra, amit kinéztél magadnak, annál jobb cuccot tudsz szerezni magadnak 1 idõ után.
"Egyébként a harcos, a sámán és a paladin között nagy a sebzés és a sebzésbírás különbség?"
ez sokmindentõl függ. egyrészt attól, hogy milyen cuccban van a két fél, másrészt attól is, hogy a képességeiket milyen jól használják. továbbá ott a kõ-papír-olló elv is a játékban (ami mint tudjuk sokszor nem érvényesül), miszerint minden class-nak van 1 anticlass-a, ami 99%-os eséllyel le tudja nyomni.
általános feltételek mellett viszont a warrior sebzése pvp-ben nagyobb, mint a paláé, viszont a palának sokkal jobban a tûlélõképességei, s tudja magát gyógyítani is. warrior nem tudja, ezért neki nagyobb sebzést kell tudnia bevinni egységnyi idõ alatt, mint a palának, aki ezt a heal képességével próbálja egyensúlyozni.
sámán és pala kb. egy kategória.
de igazság szerint ezt osztályozni nem nagyon lehet, mert annyi minden befolyásolhatja, hogy adott szituban ki lehet a jobb, hogy még felsorolni is nehéz lenne.
de összességében véve alapelv, hogy Crassus mester > all 😊
"Nagy két kezes pallos vagy kis fegyver és pajzs dukál nekik jobban? Ha jó a nagy fegyver, akkor harcos, ha nem akkor mágus érdekel."
palák általában kétkezes fegyverrel ütnek, sámánok inkább pajzs+1kezes, mivel kisebb a páncélozottságuk, mint egy palának. cserébe viszont vannak shock-jaik.
a nagy fegyver általában pvp-re jó, fõleg, ha minél lassabb az attackspeed-je. ezzel lehet a legnagyobb burst dmg-et kihozni a legrövidebb idõ alatt.
- ha kezdõ vagy a wow-ban, akkor ajánlom a palát, mint elsõ kasztot, könnyû vele boldogúlni, meg a játékot megismerni.
- warrior-ral szerintem már 1 fokkal nehezebb játszani, mert összetettebb kaszt sokkal, állandóan stance-ek között kell váltogatni a szituációk függvényében, viszont hosszútávon szerintem sokkal kifizetõdöbb, mint a pala. arról nem is beszélve, hogy minden valamirevaló party egyik alappillére a warrior.
- mage-et nem ajánlom. cloth-os kaszt, 1 szempillantás alatt meg tud halni, annak ellenére, hogy rövid idõ leforgása alatt hatalmas dmg-et tud kitolni magából. nem egy kezdõknek való kaszt szerintem.
nekem elsõ két karim rugó (rogue) és paladin volt.
arra jók voltak, hogy a wow mechanizmusait + világát nagyjából kiismertem velük.
te meg kezd azt, ami szimpatikus szerintem, vagy amit közel érzel magadhoz, úgy fogsz a legjobban szórakozni...
Egyértelmû, igazad van. PvP szerver, meg minden. Nem is sírni akartam, csak infóra volt szükségem. 😊