World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiver
Jockey Jockey nicsak kit látok 😊
a jó öreg Breganos testvíír 😊
mizu?😊

A felhők felett mindig süt a nap

Mighty
Én kiváncsian várom majd, hogy a 25 fõs instákban meg e dõl ez a teória. Mármint tankolásban jobb lesz majd a maci?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sound
Nem kell semmilyen állatvédõ szervezetnek az elnökének lenni ahoz, hogy Maci tank mellett kiálljon az ember. Tény hogy teljesen helyettesít a warriort a maci 5manbe. Pala se rossz, agrótartás szempontjából én kellemeset csalódtam a palatankba, csakhát a gond az, hogy papír a pala, de nagyon. Hiszen normális tank gearjük nincsen. Kb. senkinek.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sephi
Jo , en nem ertek a druidahoz... de voltunk az este Mana Tombs-ba. Volt

Druida
Hunter
Magus
Rugo
Pap

A Druida maci formaba tankolt , megis 10000+ -el tobb Damidzse volt mint nekem.... Oszt nekem szaltak a kritek...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jockey
lol látom ez a netnélküliség tönkretesz teljesen..:-)

Mage- nem egy bonyi klasz, sztem sokkal könnyebben játszható mint egy warrior, de ízlések és pofonok..Szal nyugodtan lehet elsõ karater

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

picket
"minden valamirevaló party egyik alappillére a warrior" - A hellokitty klub elnökeként tiltakozom! Egy feral plüssmaci jobban tankol, jobban sebez, és még aranyosabb is <#idota>

&#3237;_&#3237;

jó volt , grat<#taps>

"Néhány alapvetõ kérdésre szeretnék választ kapni. Ez döntõen befolyásolja, hogy megveszem-e a warcraftot. Jó lenne játszani, de ha túl idõigényes, akkor inkább távol tartom magam tõle."

a wow, ha normálisan eredményeket szeretnél elérni benne, akkor igen, idõigényes, nem is kicsit.

"Heti 1-2 nap aktív, néhány nap félaktív játékkal lehet sokra vinni?"

ha napi 3-4 órát + hétvégenként legalább össz fél napot eltöltesz vele, akkor igen, lehet jutni 1-rõl 2-re.

Mennyi idõ alatt érhetõek el a jó itemek, amikkel battlegroundsokban megállom a helyem?

max. szint elérésétõl számítva olyan 2-4 hónap alatt viszonylag jó cuccot lehet összevakarni, ha játszol annyit, mint amennyit fennt irtam. ha annál jobbat szeretnél, ofcoz' még több idõt kell eltöltened wow-val

Láttam pár wowos karakter a ctprofiles.net-en, akikrõl tudom, hogy aktívan régóta játszanak, még is a ritka a legjobb tárgyaktól nagyon messze vannak. Pedig a kezdetektõl játszanak.

ennek több oka is lehet. 1. nincsenek top guild-ben, 2. nincs elég idejük rá, attól függetlenül, hogy aktívak, 3. nincs rá elég pénzük, hogy megvegyék az adott tárgyat, stb.

általánosságként elmondható, hogy minél több idõt töltesz el a wow-val aktívan, s céltudatosan koncentrálva arra, amit kinéztél magadnak, annál jobb cuccot tudsz szerezni magadnak 1 idõ után.

"Egyébként a harcos, a sámán és a paladin között nagy a sebzés és a sebzésbírás különbség?"

ez sokmindentõl függ. egyrészt attól, hogy milyen cuccban van a két fél, másrészt attól is, hogy a képességeiket milyen jól használják. továbbá ott a kõ-papír-olló elv is a játékban (ami mint tudjuk sokszor nem érvényesül), miszerint minden class-nak van 1 anticlass-a, ami 99%-os eséllyel le tudja nyomni.
általános feltételek mellett viszont a warrior sebzése pvp-ben nagyobb, mint a paláé, viszont a palának sokkal jobban a tûlélõképességei, s tudja magát gyógyítani is. warrior nem tudja, ezért neki nagyobb sebzést kell tudnia bevinni egységnyi idõ alatt, mint a palának, aki ezt a heal képességével próbálja egyensúlyozni.
sámán és pala kb. egy kategória.

de igazság szerint ezt osztályozni nem nagyon lehet, mert annyi minden befolyásolhatja, hogy adott szituban ki lehet a jobb, hogy még felsorolni is nehéz lenne.
de összességében véve alapelv, hogy Crassus mester > all 😊

"Nagy két kezes pallos vagy kis fegyver és pajzs dukál nekik jobban? Ha jó a nagy fegyver, akkor harcos, ha nem akkor mágus érdekel."

palák általában kétkezes fegyverrel ütnek, sámánok inkább pajzs+1kezes, mivel kisebb a páncélozottságuk, mint egy palának. cserébe viszont vannak shock-jaik.
a nagy fegyver általában pvp-re jó, fõleg, ha minél lassabb az attackspeed-je. ezzel lehet a legnagyobb burst dmg-et kihozni a legrövidebb idõ alatt.

- ha kezdõ vagy a wow-ban, akkor ajánlom a palát, mint elsõ kasztot, könnyû vele boldogúlni, meg a játékot megismerni.
- warrior-ral szerintem már 1 fokkal nehezebb játszani, mert összetettebb kaszt sokkal, állandóan stance-ek között kell váltogatni a szituációk függvényében, viszont hosszútávon szerintem sokkal kifizetõdöbb, mint a pala. arról nem is beszélve, hogy minden valamirevaló party egyik alappillére a warrior.
- mage-et nem ajánlom. cloth-os kaszt, 1 szempillantás alatt meg tud halni, annak ellenére, hogy rövid idõ leforgása alatt hatalmas dmg-et tud kitolni magából. nem egy kezdõknek való kaszt szerintem.

nekem elsõ két karim rugó (rogue) és paladin volt.
arra jók voltak, hogy a wow mechanizmusait + világát nagyjából kiismertem velük.
te meg kezd azt, ami szimpatikus szerintem, vagy amit közel érzel magadhoz, úgy fogsz a legjobban szórakozni...

The Garrett
legacy ^^ lehet frissiteni mindenkinek a listákat 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

uhh, jó hogy szólsz, délután megyek Orgriba, még feral formom is lesz 😄
picket
Így jár aki nem talentolja ki a moonfire-t. noob! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

NEm szoktam általánosítani, csak ha megvan a guild név (amit nem volt idõm megnézni 😛) akkor könnyebb a személyhez kötni, és jobban figyelek.
Egyértelmû, igazad van. PvP szerver, meg minden. Nem is sírni akartam, csak infóra volt szükségem. 😊
Mighty
Kollektív büntetés? Miért nem elegendõ adott karit feltenni a KOS listára?

Különben is, piros --> ütni-vágni 😛

Ez az mkt nem lehet tul hosszu szerencsere 6-10 sec szerintem, egyebkent en is eszrevettem a jelenseget, 30% crittel (feral drood), nagyon hamar lemenne a velem egyszintu mob, de alacsony HP-n (5-10%) elkezd dodgeolni, parryzni ezerrel, zavaro a dolog.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

Ööö, volt Substance tagok most milyen guildben vannak? Csak KOS lista miatt kérdem....Tegnap támadt némi nézeteltérésünk a nyomorékabb, mindenkivel kötekedõ fajtájukkal.
Nem hallottál még a túlélési ösztönrõl? <#idiota>
picket
Bevezették az mkt-t (minimal kill time), és te túl tápos vagy, túl gyorsan letolnád a mobot. Ez árt az egyensúlynak és a realm gazdaságának. Ezért mostantól a mob, amit te ölsz (meg a többi vérben térdig gázoló übergyilkos) úgy védekezik, hogy ha nem éri el a harc ideje az mkt-t, akkor elkezdenek dodge, perry, miss-t spammelni, hogy kihúzzák a kívánt ideig. Tehát working as intended <#idiota>

&#3237;_&#3237;

robotnyk
szvsz nem árt a sûrûség, így is quest mob gank folyik orrba-szájba 😊
Mighty
Jobban jár a haverod, ha teljesen uj accountot csinál normális adatokkal és nem upgradel szar adatokról.
Azt a pár szintet, amit elért trial accounttal akár egy nap alatt is meg lehet lépni, mivel már ismeri azt a pár elsõ questet.

PiszkosFred
Hat papom Outlandsan kisse "atlatszobb" lett mint volt (ertsd: shadowra valtottam;]), es nincs vele gondom. +2/+3 szint nem akadaly, sot, eszre sem veszem altalaban hogy mekkora volt az illeto, csak amikor az xpt kapom erte, es 5xx helyett mondjuk 6xx vagy feletti xp jon. Nem mondom hogy nem resistalnak, mert becsuszik egy-egy besult spell, de gond egy percig sincs, a 5 spellbol 2-3 crit ;] (meg sosem volt egymas utan 2 resist - bar a spap talenteknek is koszonheto ez, az is igaz) Innentol kezdve ha nem elite az illeto, nincs ido arra, hogy a resist miatt sopankodjak, addigra meghal igy is, ugyis. Elitenel mar necces, azok bedaralnak egyedul (nincs hova fearelni legtobbszor, annyira surun lakott a hely) de arra ott a guild, meg hat ugyis van midnig par ember aki sorban all azert az elitert, van help.

Ami viszont idegesit, hogy az osszes zona olyan mint volt anno Badlands. Ertem ezalatt, hogy dugig van mobbal, es nem egyszer fel mapnyit futottam (100hpval, cd-kkel es mana nelkul) nyomomban a fel erdovel. Mire epp meggondolta magat a zsiraf, es nem akart megenni, addigra pont odaert egy tigris, akit aztan felvaltott ket krokodil, es a vegen mielott OOC lett volna, ott vigyorgott egy rakas ork...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mindez persze neked volt válasz, és melee-re vonatkozik leginkább, casterek-re csak a resist vonatkozna de 60-as raid gearrel azzal sem lesz sok gond.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

Szerintem nem túl okos (de semmiképpen sem a leggyorsabb dolog) tõled magasabb szintû mobokat farmolni a hatalmas parry dodge miss és glancing blow miatt (esetlegesen kapott Crushing blow), én úgy vettem észre, hogy sebesség és XP függvényében 1 max 2 szinttel alacsonyabb mobok az ideálisak.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

trial accounton lévõ karakter nem tud tradelni ha minden igaz (meg postázni se)
legalábbis régen így volt

én feral druiddal szólózok kveszteket mostanában (lvl65) és nem tûnt fel amit írtál. Az feltûnt, hogy annyit dodge-olnak a mobok hogy az valami elképesztõ, de azt hp-tól függetlenül. Sárga dodge, fehér dodge vegyesen, ez a mániájuk... általában egy-két szinttel magasabbakkal harcolok, de néha zavaróan sok a dodge
de hogy kevés hp-n táltosodnának... azt nem láttam

shaime01
thx
akkor azt hiszem marad a jó öreg diablo2es "átcuccolos" történet..

nem, csak ha bármi gond van az accountjával, nem fog tudni a blizzard segíteni. regeljen új accountot ha megveszi.

shaime01
nah sikerült belépni a havernak de..

full namenek hülyeséget irt be és e-mailnek is

nah kérdem én ugyebár ezt a 2 -t nem lehet megváltoztani nem fog ez bezavarni ha fel upgradeli?

[HUN]Crassus
Van egy nagyon idegesito dolog a jatekban amire nemtalalom a magyarazatot,hogy bug-e vagy igy van leprogramozva szandekosan.Szoval a melee classokat erinto dolog amikor is a mobok 1% hp-ra esnek csak le meg akkor is ha addig szetkritteltuk oket vagy iszonyatosakat zuztunk belejuk.Ertem ezen azt,hogy 10 bol 7x minimum ha egy 5k hp-s mobnak marad mondjuk 700 hp ja akkor az Istenert sem utunk 701-et hanem sokkal inkabb csak 2x 350-et es szinte tutifix ,hogy a 2. 350 sem 350 lesz hanem 1% hp-ja megmarad a mobnak es itt szinte "megtaltosodnak" es csak misselunk rajuk,mindent dodgeolnak es parryznak.3-4 utest tuti bevisznek 1%-on mivel az esetek igen magas %-aban egyszeruen "felisteni" modon viselkednek ilyenkor.
Az execute is egy vicc hiszen hiaba csapjuk le a mobokat 20%-ig "execute range"-ben ismetelten irtozatosan megnovekszik az eltalalasuk eselye ,komolyan idegesito mertekben....
Aki jatszik melee classal azoknak mar biztos szemet szurt ez a dolog.Szerintetek ez BUG vagy szandekosan van igy leprogramozva?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus

[HUN]Crassus
Na ezt holnap tesztelnem kell😛

shaime01
*szeretné

shaime01
húh.. ^^
megvolt az elsõ pvp-m.. mármint allys ellen végülis vesztettem de azért én éleveztem 😊

a másik pedig haverom kiprobálta a 10napos trialt de hülye infokat adott meg az acc kreálásnál ~.~ és szeretnék upgradelni hol tudja megváltoztatni az adatait? mert nem engedi õt belépni acc managementbe a fõoldalon

k O T T A
+75 Agility
+100 Stamina
+150 Intellect
+100 Shadow Resistance
+100 Arcane Resistance
<#idiota>

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

épp ezért kérdezem, fix info kell :-)

nem , ugyhogy hasznaltam a jozan paraszti eszt es mindig azzal fejlesztettem ami legkisebb anyagkolcseg es sarga v narancs mar 361es 😊

igen, több ezer ember
Bocy
jatszik valaki a Burning Steppes Szerveren????????????

kisfigi
mi az a GM item?<#idiota>

Destiny. The design is clearly ancient.

Mighty
"2. hullám" nem csak akkor van, ha az elsõ nem érte el a kellõ hatást?

Egészen véletlen nem tudjátok mikor lesz megen Arathor - Anachronos Free Migráció? Elsõ "hullám" megvolt és úgy tudom, hogy 2 "hullám"ban mûködik ez az egész.

<#nevetes1><#nevetes1><#eljen>

Botond
Bevállt a csel úgy néz ki.HTX!
Mighty
Ha neked ez elég, akkor nincs probléma. HLI guildbe mondjuk nem fogsz bekerülni, de BG-zni, szórakozni szerintem elég.

Definiálva legyen heti 3 nap 3-4 óra játék, és hétvégén egy fél vagy teljes nap. Nagyjából mint amennyit te játszol.
Mighty
Definiáld ezt pontosan: "Heti 1-2 nap aktív, néhány nap félaktív játékkal lehet sokra vinni?"

Én jelenleg heti 3-4 napon játszom este 9-tõl 1-2-ig. Néha hétvégén is. Nekem bõven elég.

And5
Nem tudjátok véletlen az új szerverek közül hol sok a magyar ?

Micsoda?! Naon szépen és divatosan öltözött rothadó healer vagyok 😛
Ha meg összerázol, akkor csak eltöröd a sok potit a tatyómban 😄
A Moonfire-t még nem tanultam meg trainernél, meg a sedó ágon már nem jutott pont az ilyesmire. <#idiota>
Sziasztok!

Néhány alapvetõ kérdésre szeretnék választ kapni. Ez döntõen befolyásolja, hogy megveszem-e a warcraftot. Jó lenne játszani, de ha túl idõigényes, akkor inkább távol tartom magam tõle.

Heti 1-2 nap aktív, néhány nap félaktív játékkal lehet sokra vinni?

Mennyi idõ alatt érhetõek el a jó itemek, amikkel battlegroundsokban megállom a helyem?

Láttam pár wowos karakter a ctprofiles.net-en, akikrõl tudom, hogy aktívan régóta játszanak, még is a ritka a legjobb tárgyaktól nagyon messze vannak. Pedig a kezdetektõl játszanak.

Egyébként a harcos, a sámán és a paladin között nagy a sebzés és a sebzésbírás különbség? Nagy két kezes pallos vagy kis fegyver és pajzs dukál nekik jobban? Ha jó a nagy fegyver, akkor harcos, ha nem akkor mágus érdekel.

Köszi elõre is!
PiszkosFred
Elsore jo volt, mostmar unalmas ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
És ez vicces? <#wow2>

&#3237;_&#3237;