World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az mkt nem lehet tul hosszu szerencsere 6-10 sec szerintem, egyebkent en is eszrevettem a jelenseget, 30% crittel (feral drood), nagyon hamar lemenne a velem egyszintu mob, de alacsony HP-n (5-10%) elkezd dodgeolni, parryzni ezerrel, zavaro a dolog.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

Ööö, volt Substance tagok most milyen guildben vannak? Csak KOS lista miatt kérdem....Tegnap támadt némi nézeteltérésünk a nyomorékabb, mindenkivel kötekedõ fajtájukkal.
Nem hallottál még a túlélési ösztönrõl? <#idiota>
picket
Bevezették az mkt-t (minimal kill time), és te túl tápos vagy, túl gyorsan letolnád a mobot. Ez árt az egyensúlynak és a realm gazdaságának. Ezért mostantól a mob, amit te ölsz (meg a többi vérben térdig gázoló übergyilkos) úgy védekezik, hogy ha nem éri el a harc ideje az mkt-t, akkor elkezdenek dodge, perry, miss-t spammelni, hogy kihúzzák a kívánt ideig. Tehát working as intended <#idiota>

&#3237;_&#3237;

robotnyk
szvsz nem árt a sûrûség, így is quest mob gank folyik orrba-szájba 😊
Mighty
Jobban jár a haverod, ha teljesen uj accountot csinál normális adatokkal és nem upgradel szar adatokról.
Azt a pár szintet, amit elért trial accounttal akár egy nap alatt is meg lehet lépni, mivel már ismeri azt a pár elsõ questet.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PiszkosFred
Hat papom Outlandsan kisse "atlatszobb" lett mint volt (ertsd: shadowra valtottam;]), es nincs vele gondom. +2/+3 szint nem akadaly, sot, eszre sem veszem altalaban hogy mekkora volt az illeto, csak amikor az xpt kapom erte, es 5xx helyett mondjuk 6xx vagy feletti xp jon. Nem mondom hogy nem resistalnak, mert becsuszik egy-egy besult spell, de gond egy percig sincs, a 5 spellbol 2-3 crit ;] (meg sosem volt egymas utan 2 resist - bar a spap talenteknek is koszonheto ez, az is igaz) Innentol kezdve ha nem elite az illeto, nincs ido arra, hogy a resist miatt sopankodjak, addigra meghal igy is, ugyis. Elitenel mar necces, azok bedaralnak egyedul (nincs hova fearelni legtobbszor, annyira surun lakott a hely) de arra ott a guild, meg hat ugyis van midnig par ember aki sorban all azert az elitert, van help.

Ami viszont idegesit, hogy az osszes zona olyan mint volt anno Badlands. Ertem ezalatt, hogy dugig van mobbal, es nem egyszer fel mapnyit futottam (100hpval, cd-kkel es mana nelkul) nyomomban a fel erdovel. Mire epp meggondolta magat a zsiraf, es nem akart megenni, addigra pont odaert egy tigris, akit aztan felvaltott ket krokodil, es a vegen mielott OOC lett volna, ott vigyorgott egy rakas ork...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mindez persze neked volt válasz, és melee-re vonatkozik leginkább, casterek-re csak a resist vonatkozna de 60-as raid gearrel azzal sem lesz sok gond.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

Szerintem nem túl okos (de semmiképpen sem a leggyorsabb dolog) tõled magasabb szintû mobokat farmolni a hatalmas parry dodge miss és glancing blow miatt (esetlegesen kapott Crushing blow), én úgy vettem észre, hogy sebesség és XP függvényében 1 max 2 szinttel alacsonyabb mobok az ideálisak.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

trial accounton lévõ karakter nem tud tradelni ha minden igaz (meg postázni se)
legalábbis régen így volt

én feral druiddal szólózok kveszteket mostanában (lvl65) és nem tûnt fel amit írtál. Az feltûnt, hogy annyit dodge-olnak a mobok hogy az valami elképesztõ, de azt hp-tól függetlenül. Sárga dodge, fehér dodge vegyesen, ez a mániájuk... általában egy-két szinttel magasabbakkal harcolok, de néha zavaróan sok a dodge
de hogy kevés hp-n táltosodnának... azt nem láttam

shaime01
thx
akkor azt hiszem marad a jó öreg diablo2es "átcuccolos" történet..

nem, csak ha bármi gond van az accountjával, nem fog tudni a blizzard segíteni. regeljen új accountot ha megveszi.

shaime01
nah sikerült belépni a havernak de..

full namenek hülyeséget irt be és e-mailnek is

nah kérdem én ugyebár ezt a 2 -t nem lehet megváltoztani nem fog ez bezavarni ha fel upgradeli?

[HUN]Crassus
Van egy nagyon idegesito dolog a jatekban amire nemtalalom a magyarazatot,hogy bug-e vagy igy van leprogramozva szandekosan.Szoval a melee classokat erinto dolog amikor is a mobok 1% hp-ra esnek csak le meg akkor is ha addig szetkritteltuk oket vagy iszonyatosakat zuztunk belejuk.Ertem ezen azt,hogy 10 bol 7x minimum ha egy 5k hp-s mobnak marad mondjuk 700 hp ja akkor az Istenert sem utunk 701-et hanem sokkal inkabb csak 2x 350-et es szinte tutifix ,hogy a 2. 350 sem 350 lesz hanem 1% hp-ja megmarad a mobnak es itt szinte "megtaltosodnak" es csak misselunk rajuk,mindent dodgeolnak es parryznak.3-4 utest tuti bevisznek 1%-on mivel az esetek igen magas %-aban egyszeruen "felisteni" modon viselkednek ilyenkor.
Az execute is egy vicc hiszen hiaba csapjuk le a mobokat 20%-ig "execute range"-ben ismetelten irtozatosan megnovekszik az eltalalasuk eselye ,komolyan idegesito mertekben....
Aki jatszik melee classal azoknak mar biztos szemet szurt ez a dolog.Szerintetek ez BUG vagy szandekosan van igy leprogramozva?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus

[HUN]Crassus
Na ezt holnap tesztelnem kell😛

shaime01
*szeretné

shaime01
húh.. ^^
megvolt az elsõ pvp-m.. mármint allys ellen végülis vesztettem de azért én éleveztem 😊

a másik pedig haverom kiprobálta a 10napos trialt de hülye infokat adott meg az acc kreálásnál ~.~ és szeretnék upgradelni hol tudja megváltoztatni az adatait? mert nem engedi õt belépni acc managementbe a fõoldalon

k O T T A
+75 Agility
+100 Stamina
+150 Intellect
+100 Shadow Resistance
+100 Arcane Resistance
<#idiota>

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

épp ezért kérdezem, fix info kell :-)

nem , ugyhogy hasznaltam a jozan paraszti eszt es mindig azzal fejlesztettem ami legkisebb anyagkolcseg es sarga v narancs mar 361es 😊

igen, több ezer ember
Bocy
jatszik valaki a Burning Steppes Szerveren????????????

kisfigi
mi az a GM item?<#idiota>

Destiny. The design is clearly ancient.

Mighty
"2. hullám" nem csak akkor van, ha az elsõ nem érte el a kellõ hatást?

Egészen véletlen nem tudjátok mikor lesz megen Arathor - Anachronos Free Migráció? Elsõ "hullám" megvolt és úgy tudom, hogy 2 "hullám"ban mûködik ez az egész.

<#nevetes1><#nevetes1><#eljen>

Botond
Bevállt a csel úgy néz ki.HTX!
Mighty
Ha neked ez elég, akkor nincs probléma. HLI guildbe mondjuk nem fogsz bekerülni, de BG-zni, szórakozni szerintem elég.

Definiálva legyen heti 3 nap 3-4 óra játék, és hétvégén egy fél vagy teljes nap. Nagyjából mint amennyit te játszol.
Mighty
Definiáld ezt pontosan: "Heti 1-2 nap aktív, néhány nap félaktív játékkal lehet sokra vinni?"

Én jelenleg heti 3-4 napon játszom este 9-tõl 1-2-ig. Néha hétvégén is. Nekem bõven elég.

And5
Nem tudjátok véletlen az új szerverek közül hol sok a magyar ?

Micsoda?! Naon szépen és divatosan öltözött rothadó healer vagyok 😛
Ha meg összerázol, akkor csak eltöröd a sok potit a tatyómban 😄
A Moonfire-t még nem tanultam meg trainernél, meg a sedó ágon már nem jutott pont az ilyesmire. <#idiota>
Sziasztok!

Néhány alapvetõ kérdésre szeretnék választ kapni. Ez döntõen befolyásolja, hogy megveszem-e a warcraftot. Jó lenne játszani, de ha túl idõigényes, akkor inkább távol tartom magam tõle.

Heti 1-2 nap aktív, néhány nap félaktív játékkal lehet sokra vinni?

Mennyi idõ alatt érhetõek el a jó itemek, amikkel battlegroundsokban megállom a helyem?

Láttam pár wowos karakter a ctprofiles.net-en, akikrõl tudom, hogy aktívan régóta játszanak, még is a ritka a legjobb tárgyaktól nagyon messze vannak. Pedig a kezdetektõl játszanak.

Egyébként a harcos, a sámán és a paladin között nagy a sebzés és a sebzésbírás különbség? Nagy két kezes pallos vagy kis fegyver és pajzs dukál nekik jobban? Ha jó a nagy fegyver, akkor harcos, ha nem akkor mágus érdekel.

Köszi elõre is!
PiszkosFred
Elsore jo volt, mostmar unalmas ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
És ez vicces? <#wow2>

&#3237;_&#3237;

ja, ez már jó régi -.-

Shiver
{You have entered 60 Bosses Chat}
{BaronRivendare has come online}
{Gandling}: what's up.
{BaronRivendare}: hey.
{Gandling} : what you doin
{BaronRivendare} : nothin just ridin my horse. Are you lagging?
{Gandling} : dont think so
{Gandling} : y
{BaronRivendare} : havent seen any mobs in three days. think i'm dc'd but just dont know it.
{Gandling} : oic
{Gandling} : same
{BaronRivendare} : bored. u wanna do a me run?
{Gandling} : lol
{Gandling} : at least you get more time with the baroness lol
{BaronRivendare} : lol yeah
{BaronRivendare} : she can definitely take more than 45 minutes if she wants to
{Gandling} : o_O
{Drakkisath has come online}
{BaronRivendare} : 'Sup Drak
{Gandling} : wb
{Gandling} : dc'd?
{Drakkisath} nah thought I heard someone coming in downstairs.
{Drakkisath} was nef and rend fighting again.
{Drakkisath} they usually stop if people come over. nef thinks its funny when rend gets pwned and goes back to sitting on his throne.
{Drakkisath} brb snack
{Drakkisath has gone offline}
{Gandling} SCHOOL IS IN SESSION
{BaronRivendare} wtf
{Gandling} Sorry, just trying to keep up the routine.
{Ysida Harmon} DON'T WORRY ABOUT ME. JUST SLAY THIS ABOMINATION AND RID THE WORLD OF HIS FILTH FOREVER
{BaronRivendare} stfu there isnt even anyone here
{Gandling} damn, caps, jeez
{BaronRivendare} sry
{Gandling} think im gonna go to my alchemy lab
{Gandling} brew up some 'refreshments' to pass the time
{BaronRivendare} lol kk
{Gandling has gone offline}
{BaronRivendare} /sigh
{BaronRivendare} /silly
{BaronRivendare} /silly
{BaronRivendare} /silly
{BaronRivendare} /flirt
{Ysida Harmon} can i go?
{BaronRivendare} stfu
{Nefarian has come online}
{Nefarian} WTF
{Nefarian} where's drak
{BaronRivendare} gettin a snack
{Nefarian} Is it Tuesday?
{BaronRivendare} naw man its Saturday
{Nefarian} you laggin
{BaronRivendare} nope same problem tho
{Nefarian} damn
{Majordomo Executus has come online}
{EliteGuard has come online}
{Healer has come online}
{Healer has come online}
{Healer has come online}
{Healer has come online}
{Majordomo Executus} : hey
{EliteGuard} hey
{EliteGuard} hey
{EliteGuard} hey
{EliteGuard} hey
{Healer} hey
{Healer} hey
{Healer} hey
{Healer} hey
{MajordomoExecutus} jesus christ shut up you're driving me crazy with that
{Majordomo Executus} all damn day
{EliteGuard} sry
{EliteGuard} sry
{EliteGuard} sry
{EliteGuard} sry
{Healer} sry
{Healer} sry
{Healer} sry
{Healer} sry
{EliteGuard is now being ignored}
{Healer is now being ignored}
{MajordomoExecutus} rag told me to ask you guys if you're all laggin'
{Nefarian} nah
{Drakkisath has come online}
{BaronRivendare} no i'm goin real fast
{Drakkisath} that's what the baroness says
{Nefarian} PWNED
{MajordomoExecutus} haha ss'd.
{BaronRivendare} ass
{Drakkisath} dammit i'm bored. where are all the mobs?
{Ragnaros has come online}
{Nefarian} hey rag.
{Ragnaros} TASTE THE FLAMES OF SULFURON
{MajordomoExecutus} wtf caps
{BaronRivendare} o_O
{Nefarian} you dont have to put on your show, there arent any mobs around
{Ragnaros} where the hell is everyone
{Level 64 human warrior has come online}
{Nefarian} niiiiiice
{Nefarian} Im not even gonna use my skellies
{BaronRivendare} same
{Level 64 human warrior has killed Drakkisath}
{Nefarian} ....
{BaronRivendare} wt...
{Level 64 human warrior has killed BaronRivendare}
{Nefarian} jesus
{MajordomoExecutus} /inspect
{MajordomoExecutus} wtf he's wearing greens!
{Level 64 human warrior has killed Majordomo Executus}
{Ragnaros} BY FIRE BE PUR}
{Level 64 human warrior has killed Ragnaros}
{Nefarian} omg
{Nefarian has gone offline}
{Level 64 human warrior} lol noobz
{Level 66 night elf hunter has come online}
{Level 64 human warrior} 2 minutes 34 seconds, beat it
{Level 66 night elf hunter} oh i will
{Level 66 night elf hunter} what are all these healers and elites doing here?

bocsi ha már volt de iszonyat kemény😊

A felhők felett mindig süt a nap

picket
Megfoglak, és kirázom belõled, úgyis csak csont és bõr vagy, de leginkább csak csont! <#idiota> Amúgy meg priest és moonfire? Esetleg pyroblastot is, meg vízelementál idézés? Bár ki tudja, a shadow priest mindent megold mint tudjuk <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Kriger
Bloodscalpon nem kell sokat várni erre, naponta akár többször is van restart <#schmoll2>

BtFw sikerült már enchanting 300+ guidét lelned?

Kriger
Hát ez valóban nem eccerû, de úgy látom nem vagy elég kocka, hogy tudd a választ <#wink>
Allakhazamon nézted már? <#nevetes1>

Enis mar par napja gozerovel keresem a 70es kek honor reward npcket. Olyasmit hallottam nem reg h van egy bug ami miatt despawnolnak allitolag, helyuk ugyanott van ahol a regi npck melettuk allnak. Elvileg server restart utan mindig ott vannak aztan eltunnek ismet ez 1 known bug GM-et is kerdeztem dolgoznak rajta. Emlekszem amikr megnyilt portal bementem megnezni oket es ott voltak csakhat despawnoltak megint, ilyen se volt meg amugy varom a server restartot mert akkor elvileg elo jonnek megint 1 idore es eltudom kolteni honort 😊))

ja hasonlóan jó pénzt fizetnek ah-ban light feather meg fish oil-ért is 😊
szal azok is mehetnek ah-ba.

elöbbit hárpiák dobálják elöszeretettel, utóbbit halak, nagák.

uccsó 10-20 cuccot vissza tudod vásárolni vendor-oknál, van alúl 2 fül - egyik oldalon az õ cuccai vannak, a másikon, meg amit eladtál neki, s amit - ha nem logoltál azóta ki, vagy nem adtál el túl sok cuccot azóta - akkor vissza tudsz vásárolni.

amúgy nem a briarthorn az értékes, hanem a swiftthistle.
bár növényeket sose mezei árusoknak adj el, hanem rakd be ah-ba.
vendor szart se ad értük, ah-ban meg lehet, hogy valakinek baromi szüksége lenne rá hirtelen, hogy pl. pont azt a 2 pontot tudja feltolni a skill-jén, ami nem jött neki össze, mert elfogyott elötte pont az alapanyaga... na ilyenkor azt altkarizós emberke nem nézi, hogy mennyibe kerül, kiveszi 😊

<#wave>Kössz szépen. A fenébe épp most adtam el briarthorn-t <#falbav>
Köszönöm<#worship> Asszem már jó messze elcsatangoltam az alchemy trainer-tõl<#wow3><#vigyor>
karakter-ed feje mellett a minimenüben 1-el balra van 1 kis ikon, ami a spellbook-ba vagy hová vezet.
ott van egy üvegcse ikon a general fülön, ha jól emléxem.
arra katt rá, kihoz egy ablakot, amiben az épp aktuálisan legyártható potijaid vannak, amiket tudsz csinálni.

katt rá 1-re, megmutatja mi az alapanyag szükséglet hozzá.
a virágokat össze kell szedned, üvegcsét meg tudsz venni az alchemy supplies árusnál.
ott bóklászik valahol a trainer közelében.

ha 1 potiból megvan minden szükséges cucc, akkor le tudod gyártani akárhol, ha a hátizsákodban vannak a kellékek.

érdemes egyébként megnézni, hogy minek a legkevesebb az elõállítási költsége (gy.k. a legkevesebb fû kell hozzá), aztán abból zsinórban 20-30-at csinálni.

természetesen ahogy nõ az alchemy skill-ed, úgy tudsz egyre jobb italokat is csinálni, amit persze szintén a trainer-tõl tudsz megtanulni. épp ezért érdemes minden 5 skill pont után megnézni, hogy van-e valami újabb recept, amit megtaníthat.
továbbá minden árussal - general, trade, stb. - beszélj, lehet náluk is találni aranyat érõ recepteket. végsõ megoldásként AH-ban is körül lehet nézni, bár ott drága mulatság receptet venni.
de 300-as skill-ig simán el lehet fejlõdni csak olyan receptekbõl is, amiket a trainer-eknél tanulhatsz...

pár jótanács még:
1. jó szakmapárost választottál
2. minden utadba lévõ gazt szedj fel, késöbb el lehet adni õket ah-ban, még akkor is, ha nem használod fel õket (adtam már el pl. placebloom-ot meg silverleaf-et 1-1g körül csomagonként)
3. briarthorn-okból, mageroyal meg afelett esik ilyen fû, hogy swiftthistle. ezt ne add el, hanem rakd be aukciós házba, 10 db-ot 5-8 gold körül simán el lehet adni - rugók veszik energy töltõs teához. szóval ezt inkább add el, ne használd fel.
4. lvl 30 körül elérsz majd olyan helyekre, ahol lehet turkálni fadeleaf-et. ezeket is rakd be aukciós házba, 2 db-ot 1g körül simán el lehet pattintatni, 3 db-ért 1,5-2g-t is adnak, stb igy tovább. - ez is rugóknak kell a vakítóporukhoz. viszik mint a cukrot.

hogy miért mondtam ezt?
mert ezzel simán össze tudod vakarni elsõ karival a pénzt 40-en a mount-odra.

Igen, muszáJ hozzá recept, más különben honnan tanulná meg csóri a cuccokat? Az alap dolgokat meg tudod tanulni az alchemy trainertõl is. Jah, és persze nem árt pár Vial-t is beszerezned.
ezt én is láttam de sztem hazugság , egy-két sapn talált róla infokat a gameben !!!

2db ból áll és összelehet craftolni , bár a darabokat külön is lehet használni