World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahha!Várhattak volna még vagy 12h-át😊
Akkor õk is kénytelenek várni😊thx
Ez kb mennyi time még??

★ 汤姆 李

Fenrir
Peccs közeleg, azért álltak le.

A halál csupán a kezdet...

Minden server offline??
Nem tudok belépni😞
Nagyon nem szeretem az ilyen történéseket.Meg volt beszélve Angol cimbikkel,hogy hajnali 3-kor találka van Nagrand-on.
fenébe is!!

★ 汤姆 李

magus
divatjáték rofl

hát ellentmondassz sok mindennek na de mind1 , izlések és pofonok , de akkor se sivár azért vkinek az élete , és erröl odlakat lehetne irni , sztem a lényeg az hogy vki ebben találja meg a szórakozást sok más dolog helyett , és ezzel nincsen baj sõt mint magad is kiveszed ebböl a részed igy tudhatod hogy jódolog másmiatt nem hinném ,hogy csinálná az ember , ja és errõl jut eszembe , ma megsértettek azzal ,hogy miért WoW-ozok amikor ez egy DIVATJÁTÉK na még ilyet haljátok ,kikérem magamnak , de mindenki azt gondol amit akar , csak jobb sokszor ha megtartja magnának , mert nem hinném hogy az a 8 millió ember mind hülye és csak divatból játszik ezzel a játékon túlmutató "dologgal" . Az már más kérdés , hogy mennyi ,stb . ...*** .Az emberek változnak lásd én 😊 , de ez van ezt kell szeretni , akinek tetszik csinálja akinek meg nem az szarjon bele , és mennyen inni a kocsmába vagy vhova .<#idiota><#crazya><#wink>

Mi nem dolgozunk a blizzardnál, ellenben nekik van egy fórumuk ahol megkérdezheted tõlük.

Szóval Arathor - Anachronos Free Migráció nem lesz mert sikeres volt az "elsõ hullám" ? 😮

addon csinálja
kapcs ki az összes addont, nézd meg hogy úgy megy-e
ha megy, akkor kezdhetsz sakkozni, hogy melyiktõl van
ha így se megy, akkor a repair.exe és a wtf könyvtár delete próba jön

Shockmaster
45perc mire felfogják, hogy egyedül nem tudom summonálni a kõvel, 15 mire ide méltóztatik jönni az aki Grom'golból sír a summonért. Még 5perc mire idézünk, egy negyed óra mire bejutunk. Egy 3 óra végigmenni + még AFK mert telefonja van vagy mert anyuci szólt és ha nem megy akkor irgumburgum, akkor még sok idõ magyarázni a fire magenek, hogy ne akarjon tankolni és így szépen összejön az a 4-4,5 óra Sunken...

mukika
4-4,5 óra egy sunken? az elég gyengusz sry.

Shockmaster
Sziasztok,

valaki aki aránylag gyorsan tud fejlõdni, tudna küldeni egy privit nekem a fejlõdési szokásairól? Sajnos én nem tudok elég gyorsan fejlõdni a karimmal, ez fogalmamsincs miért lehet, ezért érdekelne, hogy egy jobb player hogy csinálja. Hallottam már olyanról, aki 4 óra alatt képes volt feltolni a kariját 59-60-ra. Ez nem kockulás volt ez valami fejlõdési taktika lehetett, de nem jövök rá mi az 😞Instába ugye nem mehetett az több idõ alapban mint 4 óra pedig az a legjobb XP szerzési mód. Bár nekem egy sunken 4-4,5 óra és kb 20% XP 53-mason 😞 A talentem jelenleg: Enhancement

Aki segít annak nagyon megköszönném! A leírás ha nagyon szájbarágós az egyátalán zavar sõt! Minden részletre kíváncsi lennék.

Szóval pls aki tud segítsen!

shaime01
thx.. de ismerem a google-t.. csak nem tudtam ,hogy keressek rá

kisfigi
thx! 😄

Destiny. The design is clearly ancient.

http://files.wowace.com/

eleg idetlen amugy. mas helyen van a aleiras, meg mas helyen a letoltes...
rá kell klikkelni? 😮

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

bodesz
Google a barátod.az elsõ pár oldalról tudsz ilyeneket letölteni
ami viszont neked kell aza Titan panel addon.link
legalábbis asszem

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

kisfigi
köcce

még1 kérdés www.wowace.com innen hogy tudok letölteni addont? xD
mert cask mutatja az addont de nem találtam h hol lehet letölteni...

shaime01
bocsi 😛
már a nekem legfontosabb addonsokat sikerült beszereznem már elég pofásan néz ki és áttekinthetõ a wowom dee..
az ilyen és efflé addonsokra ,hogy keressek rá?

a kép tetjét kell nézni >.< gondolom ti tudjátok

bocsi tényleg utolso addonsos kérdés 😊)

Count Adyn
Jahát akkor nem csodálom😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
bartender3

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
cruni ^^

Fenrir
Az mitõl van, hogy a Fel Weightstone-t nem tudom felrakni a Fist Weaponokra? Érdekes módon a dense rámegy, erre meg nem engedi valami invalid szöveggel. Írtam ticketet, erre visszáírnak, hogy tök jól mûködik, menjek a picsába. Most akkor hogy van ez?

A halál csupán a kezdet...

shaime01
egy kérdés.. szerintek mennyire irhatom fel "rare" mobnak ha lv13mon elhoztam egy howlt a night elfektõl?😊

már elkészitettem a begyüjtendõ petek listáját.. ^^ azt hiszem ez lesz a "harmadik job"-m 😊

kisfigi
A skillbar-nak mi a neve?Az milyen addon h ilyen a skillbar?

Count Adyn
Ki volt az az elvetemült rerolloló?😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Guer
thx

QuippeR
FuBar, és pluginjei

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

MrStokes
<#nyes>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Guer
megkérdezhetem hogy annak a felsõ addonak mi a neve?
ami fps-t ír pinget, hogy hány százalékon van az xp meg stb...

kisfigi
nincs vmi olyan addon ami olyan kiemelt a többi közül?

kisfigi
thx

The Garrett
nem addon pack, mindenféle addon összeválogatva
www.wowace.com rol beszerezheto mind

The Garrett
mindenki eztmondja nem csak én. 😊

vegre egy jovagasu arc a sok buzaj kozt ;f

anti hero

kisfigi
ez milyen addon?

mondja ezt egy drood

The Garrett
ahhoz is hasonlithatjuk, annal is minden szempontbol jobb egy 5 fõs isntaban. 😊

TDC Geronimo
újabb nolife :o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TVelvet
i think he is kocka 😄
kisfigi
valaki?

MrStokes
En nem is ketlem, en csak arra probaltam utalni, hogy ha mar a macitankot a warriorhoz hasonlitjuk tankolas teren, akkor a protos warriorhoz illene, mivel az all a legkozelebb a tankolas fogalmahoz.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

The Garrett

BEAST
ojaj.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Át tudom vinni minden egyéb következmény nélkül karimat másik serverre??
Az profi lenne,hogyan kell?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

akármikor van rá lehetõséged

Sry,megkérdem még 1×:acc hosszabításnál lehetõségem van servert váltani és charactert átvinni?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

😞((

kisfigi
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Human kezdöhelyen az épületben( nem stormwind) megölt egy tauren druid XDXD LOL A legeslegkezdö helyen! mindenki halott XD

raziel.
hey pukk😊 de rég láttalak...üdv!

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

kisfigi
egy paladinnak mennyire lehet feltolni a hp-ját?
(spellek nélkül)