World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor õk is kénytelenek várni😊thx
Ez kb mennyi time még??
★ 汤姆 李
Nem tudok belépni😞
Nagyon nem szeretem az ilyen történéseket.Meg volt beszélve Angol cimbikkel,hogy hajnali 3-kor találka van Nagrand-on.
fenébe is!!
★ 汤姆 李
kapcs ki az összes addont, nézd meg hogy úgy megy-e
ha megy, akkor kezdhetsz sakkozni, hogy melyiktõl van
ha így se megy, akkor a repair.exe és a wtf könyvtár delete próba jön
valaki aki aránylag gyorsan tud fejlõdni, tudna küldeni egy privit nekem a fejlõdési szokásairól? Sajnos én nem tudok elég gyorsan fejlõdni a karimmal, ez fogalmamsincs miért lehet, ezért érdekelne, hogy egy jobb player hogy csinálja. Hallottam már olyanról, aki 4 óra alatt képes volt feltolni a kariját 59-60-ra. Ez nem kockulás volt ez valami fejlõdési taktika lehetett, de nem jövök rá mi az 😞Instába ugye nem mehetett az több idõ alapban mint 4 óra pedig az a legjobb XP szerzési mód. Bár nekem egy sunken 4-4,5 óra és kb 20% XP 53-mason 😞 A talentem jelenleg: Enhancement
Aki segít annak nagyon megköszönném! A leírás ha nagyon szájbarágós az egyátalán zavar sõt! Minden részletre kíváncsi lennék.
Szóval pls aki tud segítsen!
eleg idetlen amugy. mas helyen van a aleiras, meg mas helyen a letoltes...
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
ami viszont neked kell aza Titan panel addon.link
legalábbis asszem
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
még1 kérdés www.wowace.com innen hogy tudok letölteni addont? xD
mert cask mutatja az addont de nem találtam h hol lehet letölteni...
Destiny. The design is clearly ancient.
már a nekem legfontosabb addonsokat sikerült beszereznem már elég pofásan néz ki és áttekinthetõ a wowom dee..
az ilyen és efflé addonsokra ,hogy keressek rá?
a kép tetjét kell nézni >.< gondolom ti tudjátok
bocsi tényleg utolso addonsos kérdés 😊)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A halál csupán a kezdet...
már elkészitettem a begyüjtendõ petek listáját.. ^^ azt hiszem ez lesz a "harmadik job"-m 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ami fps-t ír pinget, hogy hány százalékon van az xp meg stb...
www.wowace.com rol beszerezheto mind
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
anti hero
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az profi lenne,hogyan kell?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Human kezdöhelyen az épületben( nem stormwind) megölt egy tauren druid XDXD LOL A legeslegkezdö helyen! mindenki halott XD