World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[negativ] Cirek
a 4 és fél nap az 1-60ra volt, 59-60ra reális a 4 óra 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

MarkBlade
Nem flame indítónak de a SWDeath szinte mindig krit.. így az alap sebzés kb 1000-2000 ig terjed.. szerintem ez nem ratyi. A Fiend meg simán maxra tõlti a pap manáját nagyon durva..
Dacid
lvl 68 as a magem (6104 hp és 8890 mana) és nagyon tetszik az invisibility, de bátyám papjának meg a shadowfiend is jó nagyon jól tölti vissza a manát 😊, de a SW😄eath sztem elég ratyi, mer ha nem öli meg a targetet akkor ugyanannyit sebez beléd.

Nem tudom ki volt már nagrandban (Nesingvary küldik) nah azt könnyû volt mágus(aoe) pap(sw:pain húzás+heal) párosítással megcsinálni 😊*

*aki nemismerné a küldi sorozatot 2*90 állatot kell slainelni)

mindkeinek jó lvlezést és menjetek suliba/dolgozni (fontosabb)😊

picket
Legyé priest, és talentelj mage-nek (shadow) <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Eddig is segítettem ha valaki normálisan kérdezett (meg tudtam a választ), csak mindig átugrod amit írok <#duhos2> <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Dacid
MAGE 😊

Count Adyn
Help! Priest vagy Mage legyek?<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Friczy
Visszajövök és 900 post.. Elolvasom az elsõt és azt látom picket segít valakinek. Ekkorát fordult a világ, vagy valaki odaült a gépedhez? <#love12>

keep walking... www.artum-inferniti.net

picket
"4 óra alatt képes volt feltolni a kariját 59-60-ra." - 4 és fél nap (played) a rekord tudtommal, legalábbis önerõbõl.
Ha gyorsan akarsz fejlõdni, akkor vedd fel az összes küldetést ami egy területre szól, és csináld meg õket. Kerüld a gyûjtögetõs küldetéseket, kivéve ha úgy látod, hogy gyorsan be lehet szerezni a begyûjtendõ tárgyat. Küldetésekhez használd a thottbotot meg az allakhazamot.
Keress olyan guildet (ha egyáltalán létezik ilyen), akik kb ott tartanak ahol te, és akkor normálisabb emberekkel mehetsz instance-be (de mindenképen szervezettebben), ha meg egy Sunken 5 óra, akkor inkább kerüld az instance-eket egyelõre. De a mindent vivõ jótanácsom: koncentrálj arra ami tetszik a játékban (a fejlõdésen kívül <#idiota>), és azt csináld, még akkor is, ha kevesebb xp-vel jár! Így jutsz el a leggyorsabban 60-ra. Lehet, hogy idõben több lesz, de nagyságrendekkel kevesebbnek fogod érezni.

&#3237;_&#3237;

<#rinya>
Pedig nagy Party volt készülõben!
Na majd ha újraélednek a serverek akkor bevetem magam😊thx!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

karbantartas nap van, tehat kb delig nem lesznek realmek, menjel nyugodtan aludni.

letoltheto a leiras oldalnal is, jobbra van olyan, hogy "links" ott megtalalhato az hogy "betas", itt tudod letolteni az adott addon legfrisebb verziojat, vagy ha van mas addon oldalon publikalt relaseje is akkro azt a "releases"-nel talalod.

www.wow-pro.com itt néz szét! ajánlom minden 60 ra fejlödni vágyonak.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Ahha!Várhattak volna még vagy 12h-át😊
Akkor õk is kénytelenek várni😊thx
Ez kb mennyi time még??

Fenrir
Peccs közeleg, azért álltak le.

A halál csupán a kezdet...

Minden server offline??
Nem tudok belépni😞
Nagyon nem szeretem az ilyen történéseket.Meg volt beszélve Angol cimbikkel,hogy hajnali 3-kor találka van Nagrand-on.
fenébe is!!

magus
divatjáték rofl

hát ellentmondassz sok mindennek na de mind1 , izlések és pofonok , de akkor se sivár azért vkinek az élete , és erröl odlakat lehetne irni , sztem a lényeg az hogy vki ebben találja meg a szórakozást sok más dolog helyett , és ezzel nincsen baj sõt mint magad is kiveszed ebböl a részed igy tudhatod hogy jódolog másmiatt nem hinném ,hogy csinálná az ember , ja és errõl jut eszembe , ma megsértettek azzal ,hogy miért WoW-ozok amikor ez egy DIVATJÁTÉK na még ilyet haljátok ,kikérem magamnak , de mindenki azt gondol amit akar , csak jobb sokszor ha megtartja magnának , mert nem hinném hogy az a 8 millió ember mind hülye és csak divatból játszik ezzel a játékon túlmutató "dologgal" . Az már más kérdés , hogy mennyi ,stb . ...*** .Az emberek változnak lásd én 😊 , de ez van ezt kell szeretni , akinek tetszik csinálja akinek meg nem az szarjon bele , és mennyen inni a kocsmába vagy vhova .<#idiota><#crazya><#wink>

Mi nem dolgozunk a blizzardnál, ellenben nekik van egy fórumuk ahol megkérdezheted tõlük.

Szóval Arathor - Anachronos Free Migráció nem lesz mert sikeres volt az "elsõ hullám" ? 😮

addon csinálja
kapcs ki az összes addont, nézd meg hogy úgy megy-e
ha megy, akkor kezdhetsz sakkozni, hogy melyiktõl van
ha így se megy, akkor a repair.exe és a wtf könyvtár delete próba jön

Shockmaster
45perc mire felfogják, hogy egyedül nem tudom summonálni a kõvel, 15 mire ide méltóztatik jönni az aki Grom'golból sír a summonért. Még 5perc mire idézünk, egy negyed óra mire bejutunk. Egy 3 óra végigmenni + még AFK mert telefonja van vagy mert anyuci szólt és ha nem megy akkor irgumburgum, akkor még sok idõ magyarázni a fire magenek, hogy ne akarjon tankolni és így szépen összejön az a 4-4,5 óra Sunken...

mukika
4-4,5 óra egy sunken? az elég gyengusz sry.

Shockmaster
Sziasztok,

valaki aki aránylag gyorsan tud fejlõdni, tudna küldeni egy privit nekem a fejlõdési szokásairól? Sajnos én nem tudok elég gyorsan fejlõdni a karimmal, ez fogalmamsincs miért lehet, ezért érdekelne, hogy egy jobb player hogy csinálja. Hallottam már olyanról, aki 4 óra alatt képes volt feltolni a kariját 59-60-ra. Ez nem kockulás volt ez valami fejlõdési taktika lehetett, de nem jövök rá mi az 😞Instába ugye nem mehetett az több idõ alapban mint 4 óra pedig az a legjobb XP szerzési mód. Bár nekem egy sunken 4-4,5 óra és kb 20% XP 53-mason 😞 A talentem jelenleg: Enhancement

Aki segít annak nagyon megköszönném! A leírás ha nagyon szájbarágós az egyátalán zavar sõt! Minden részletre kíváncsi lennék.

Szóval pls aki tud segítsen!

shaime01
thx.. de ismerem a google-t.. csak nem tudtam ,hogy keressek rá

kisfigi
thx! 😄

Destiny. The design is clearly ancient.

http://files.wowace.com/

eleg idetlen amugy. mas helyen van a aleiras, meg mas helyen a letoltes...
rá kell klikkelni? 😮

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

bodesz
Google a barátod.az elsõ pár oldalról tudsz ilyeneket letölteni
ami viszont neked kell aza Titan panel addon.link
legalábbis asszem

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

kisfigi
köcce

még1 kérdés www.wowace.com innen hogy tudok letölteni addont? xD
mert cask mutatja az addont de nem találtam h hol lehet letölteni...

shaime01
bocsi 😛
már a nekem legfontosabb addonsokat sikerült beszereznem már elég pofásan néz ki és áttekinthetõ a wowom dee..
az ilyen és efflé addonsokra ,hogy keressek rá?

a kép tetjét kell nézni >.< gondolom ti tudjátok

bocsi tényleg utolso addonsos kérdés 😊)

Count Adyn
Jahát akkor nem csodálom😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
bartender3

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
cruni ^^

Fenrir
Az mitõl van, hogy a Fel Weightstone-t nem tudom felrakni a Fist Weaponokra? Érdekes módon a dense rámegy, erre meg nem engedi valami invalid szöveggel. Írtam ticketet, erre visszáírnak, hogy tök jól mûködik, menjek a picsába. Most akkor hogy van ez?

A halál csupán a kezdet...

shaime01
egy kérdés.. szerintek mennyire irhatom fel "rare" mobnak ha lv13mon elhoztam egy howlt a night elfektõl?😊

már elkészitettem a begyüjtendõ petek listáját.. ^^ azt hiszem ez lesz a "harmadik job"-m 😊

kisfigi
A skillbar-nak mi a neve?Az milyen addon h ilyen a skillbar?

Count Adyn
Ki volt az az elvetemült rerolloló?😊

Guer
thx

QuippeR
FuBar, és pluginjei

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

MrStokes
<#nyes>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Guer
megkérdezhetem hogy annak a felsõ addonak mi a neve?
ami fps-t ír pinget, hogy hány százalékon van az xp meg stb...

kisfigi
nincs vmi olyan addon ami olyan kiemelt a többi közül?

kisfigi
thx

The Garrett
nem addon pack, mindenféle addon összeválogatva
www.wowace.com rol beszerezheto mind

The Garrett
mindenki eztmondja nem csak én. 😊

vegre egy jovagasu arc a sok buzaj kozt ;f

anti hero

kisfigi
ez milyen addon?

mondja ezt egy drood

The Garrett
ahhoz is hasonlithatjuk, annal is minden szempontbol jobb egy 5 fõs isntaban. 😊