World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

panther112
Nos végülis úgy döntöttem, hogy kipróbálom a pvp realmot is, kreáltam tegnap éjjel egy gnómot. Ma volt ez a valentinos quest, és el kellett mennem a ruhéárt Hillsbrad-be, gondoltam vagy 100-szor meg fogok halni, mert megölnek az orkok..., úgyhogy az összes felszerelést beraktam a bankba, csak a kezdõruhát/ cipõt vettem fel, hogy mégse legyek pucér. Ami elég nagy meglepetés volt, hogy wetlands elejétõl egészen kb. Tarren Mill-ig egy halálfejes taurn kísért végig, megölte elõttem az összes krokodilt, raptort, medvét, pókot, mindent, ami a veszélyes lehetett volna. ez még pve-n is meglehetõsen barátságos hozzáálás😊 Egyedül közvetlenül a bogrács elõtt csapott le egy troll rogue. Nagyjából ennyi élményem van, Redridge-ben, és Duskwoodban egyenlõre hordást még nem láttam, egyedül Westfall-ban van egy full epic lvl 70-es cseh rogue reggeltõl estig😊 Amúgy Sylvanas a realm neve.

Count Adyn
Nepát is lelõtték este 1x😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

robotnyk
arathoron meghaltak az insták, szal... french powa \o/
Nehogy azt higgyétek hogy csak a BS szar... Zenedar is lerohad majdnem minden nap, most kb 1 órája kiírták hogy restart 15 perc múlva mert annyira szar volt már minden de még azt a 15 percet sem bírta ki, 2 perc múlva crash és azóta semmi, nem tudták helyrepofozni...

PiszkosFred
Az a vicc, hogy elvileg mar nem highpop a server, hanem low vagy medium. Sokkal tulterheltebb serverek birjak siman a hetvegi menetet, ellentetben a BS-pal. Kellene mar valami nagygeneral oda ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ez tényleg röhejes :-), én csak nevetni tudok rajtatok BSesek muh4h4 ! :-D

amúgy mi lenne ha minden magyar BSes ide írkálná "bizonyos 5 percenként" hogy crash így úgy, nem fog megváltozni, aki ott játszik, az tudja, aki nem azt nem érdekli, szal szvsz abba is lehetne hagyni ezt a chatelést mert mostmár szánalmasabb mint a BS és a Blizz együttvéve szorozva hatványozva...

Danee
A Burning Blade simán megy 😊 60+osokkal ZG-t nyomjuk 😄

Guest
1-2 napot MEGINT??? Az utóbbi fél évben 3 (igen, három) ingyen napot adtak, abból kettõ emlékeim szerint a 36 órás karbantartás miatt járt...
TVelvet
kisfigi
hát ez nemigaz @!#&>! annyira idegesítõ hogy nem lehet jástzani...

Destiny. The design is clearly ancient.

na ugy nezem holnapig nem lesz mar bs aztan menni fog szombatik amikor a terhelestol megint beszarik :S

May the force serve you well!

Lehagytak egy szot a vegerol "shit" 😛

kibaszott informativ :S

faszom allitsank be egy uj gepet es reintall minden aztan jonak kell lennie hiszen a tobbinel meg tudtak csinalni, hogy mukodjon

zero the hero
Update: 19:10 CET:

We are still working on this.

"hurrá"

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Az lenne a legjobb, lonek le 1 napra de akkor csinaljak meg normalisan. Mert ez hogy restartolgatjuk aztan ugyis lehal 10 perc utan teljesen ertelmetlen. Az a legszomorub, hogy 3 hete van mar ez es vszinu fogalmuk nincs rola mi a hiba, hiszen akkor mar reg javithattak volna..

XenHai
Ez mar kurva jo megint BS off GZ <#violent>blizzard<#rinya>
bs cras megint 15 perc alatt

capaszabi
soooo last year 😄

hi, arena setekhez valaki egy linket tudna adni esetleg?
pf megint 5 perc bs 😛

kisfigi
ez tulképp mit jelent? 😄

The Garrett
ha belegondolsz nem imba csak 1 szép gesztus 😊
( 5k -s riding skill megvétele a quest elso resze)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TDC Geronimo
Ez még kellett nekik -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

xD

kisfigi
leírhatnám megint amit ímit írtatok a bs-rõl, de inkább csak annyit írok : Csatlakozok a tüntetõkhöz <#mf2>

zero the hero
kék:
Update 16:45 CET:

We are still working on some issues with this realm and will update as soon as further information is available.

Köszönöm!

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=135843818&sid=1

nevetséges , ezek megvannak zakkanva , olvassátok el a postot ami jopárszor updatelve lett , kinyalhatják

The Garrett
instákból: mechanar, botanica arcatraz

lol megin ment 2 precig

Hi!
1 kérdés Shatar-hoz hogy tudom leggyorsabban felvinni a reputációt revered-re?

http://www.wow-europe.com/en/downloads/

launch video part II

mar a karakterek sem jonnek le

megint ment 10 percig most megint szar :S

MarkBlade
elmennek a kuva.. csigaevõ anyucikájukba.... ez már vicc ez a 3 adik kb 12.00 óta nem megy a szerver..
XenHai
Ja es mar kezd idegesito leni!!4
error retv. char. list XDDD
zero the hero
O.o a BS-re akar valaki jönni?? ezek után? hát ez jó 😄

zero the hero
az én tippem az h mivel hétvégén ér rá a legtöbb ember játszani, ekkor jönnek fel a legtöbben és ezt sajnos nem bírja a server, tehát szépen összeszakad

Meg tudná vki mondani, hogy lehet-e karit mozgatni (paid character transferrel) a BS-re? Egy régi ismerõs visszajönne rá, ha lehetséges (innét ment el).

TSW: Tunderke

<#hehe><#idiota>hát nem talált , nem szoktam tesizni ,csak ülünk spanokka lés nézzük a focit meg h a sok nyomorék floorballozik <#eplus2>az érettségizök megtehetik tod.

XenHai
En nem jacom 1-2 eve csak 3 honapja de akor is idegest hogy fizetek nem is keveset es akor hetvegen nem lehet jacani!
zero the hero

The Garrett
ezt tuti tesiórán találtátok ki fekvõtámaszozás helyett.

1-2 nap kevés , és hiába van a free emig. én ,meg sztem marha sokan lennénk akik nem mennének át sehova innen ,amugy sok feltételezés van h mi lehet az oka a bs server hibájának , többen ugy véljuk h a serv emuval lehetnek gondok , ami olykor megzavarodik , a másik meg h nem ártana ujra rakniuk a dolgokat rajta mivel azon is winfos megy csak nem xp hehe

PiszkosFred
Az egyik legoregebb server a BS, a kezdeti idot tekintve persze, nem feltetlen a technikai allapotara ertem. Emellett ha jol emlexem, 2 ingyenes migracio is volt mar rola, sot, penzert barki barmikor barhova viheti a karakteret. Szoval a lehetoseg a lelepesre adott volt parszor az elmult ket evben ;] Majd a blizz talan ad 1-2 napot megint, aztan ezzel megint el van intezve a reszukrol.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

off radiozone.hu off

XenHai
Ja lehet egyepkent frankon nem csodalkoznak ha 1 komplet guild a bs en osze fogna es be perelne a blizzt nem eleg hogy fizetunk es most meg mar szolgaltatas sem nagyon van!
3x halt be egymas utan :S
ez igy nem jo