World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egy dolog, hogy olyan írt leírást aki még a lvl 60-at sem látta akkor, de még ráadásúl le is fordította az angol szavakat valamilyen hülye magyar szóra. (érvágó, áramütés és társai..)
A halál csupán a kezdet...
May the force serve you well!
May the force serve you well!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
We have upcoming development plans which we wanted to share now, as it could impact choices that Druids might make in the immediate future regarding flying mount riding skills or purchasing epic mounts:
The regular Storm Crow form remains trainable at level 68 and moves at 60%. Also as previous, the normal flying mount skill comes with the form.
An epic quest line will be going into an upcoming patch which will grant Druids an additional flying form with increased stats. The epic flying form will move at the epic rate of 280%, but basically fall under the same conditions as the previous flight form (i.e. can't run on the ground).
However, the first prerequisite of the quest will require the epic flying mount riding skill, so it would not be a loss to Druids if they wish to purchase their epic flying mount skill now or in the near future. Obviously, one could then diversify their epic mounts beyond the Druid's casted epic form if they choose.
link
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
teljesen más játék, élmény...majd kitanulja ahogy ti is
meg könnyebb dolga lesz hogy mmo-zott már
ettol fazok😊
L2 ben kivalasztottam egy kasztot, felhuztam 2 ev alatt top lvl re, es nem valtottam , holott nem az uber ownolos DD kléasszba nyultam akkor sem (party buffer voltam/vagyok)
nem szeretnek support karit es healert sem. a DD kasztok allnak kozel hozzam, es a range DD az nagyon jo lenne ha lehet igy megkozeliteni a temat.
Amugy meg te voltal anno L2 forumon, megismerem az irasmododat.
Na de mostam tenyleg hanyagoljuk egymast.
a te fajtadtol a L2 forumon is borsodzott a hatam, nem veszem fe la kesztyut hogy viszont anyazzak egy olyan embernek akit az elottem szolo tapasztalt emberkek is semmibe neznek tehat rolad ennyit.
Koszonom aki megerti hogy miert kerdezgetek ilyen lamanak tuno dolgokat, de megnyugtatok mindenkit abszolute lami vagyok 😊))
L2 nek megvan a maga vilaga, nekem meg mindig tetszik, de nem akarok meggyozni senkit hogy az a jo vagy jobb mint barmi.
Szimplan csak szeretnek kiprobalni egy uj jatekot, ahova a barataim mar regota hivnak ennyi.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
"gye 1 hónapja sírtál mint a fürdõsk. hogy mit hogy merre, most mg játszod az eszed" , lol ennyit érsz ,azt hiszed ha van 3 csillagod meg zsnett vagy akkor oszthatod az észt , nevetséges ez és nem az h én szoltam a srácnak mert nem vele van baj , de nem értelmezted ugy látom azt se rendesen .
Stíluson meg javíts, mert borítékolom hogy hamarosan ismét könyöröghetsza mod bácsinak hogy ugyan ne legyél már bannolva, nem úgy gondoltad.<#buck>#buck>
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
és nem csak törtön jáccot de nem is érdekel az egész csak idejön egy tuskó aki hulyeségeket kérdez meg persze nem ért semmit a wowba mert szar l2 be minden rosszabul van egyértelmu és olyan hulye kérdést tesz fel , hogy arra nem tud az ember másképp reagálni,amugy meg te is értelmes lehetsz , kisem nézel a földböl man.
haverod gondolom torton jatszott, ha kozod nincs l2hoz fogalmad sincs semmirol, ne ugasd mar le azt amivel o 3 evet jatszott es szerintem barmivel fingaverne.nemkell jatszani az agyad, 1 jokepessegekkel rendelkezo ember szeretne jonni jatszani, te meg itt tolod a helyibassz*jbát...uj srác vagy itt, nezd vissza az oldalakat miket muveltel es orulj ,hogy nemutaltak ki innen teged..