World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tegnap játék közbe , délutan olyan 4-5 körül v nemtom volt egy restart server message a chatbe 15 perces visszaszámlálással köritve , persze semmi gond nem volt a serverrel , semmi lagg se dc ... erre a resi után minden megváltozott és hozta magával a bajt .

MarkBlade
tegnap is lehalt és múlt héten is hétvégén.. lehet ez a bs tõrt szerver?
Fenrir
A wow.hu-n vigyázz a warrior guide-ok leírásánál, hogy finom fogalmazzam eléggé nagy blõdségek 😄

Az egy dolog, hogy olyan írt leírást aki még a lvl 60-at sem látta akkor, de még ráadásúl le is fordította az angol szavakat valamilyen hülye magyar szóra. (érvágó, áramütés és társai..)

A halál csupán a kezdet...

eddig :S

May the force serve you well!

nekem se , kész röhej , pont vasárnap mikor mindenki jáccana

XenHai
Már megint nem megy kajak jobb mar a tort szero nem kell fizteni de legalab megy 😄
MarkBlade
nekem nem megy..
megy bs de vajon meddig 😛

May the force serve you well!

MarkBlade
Jó ez a játék már ha éppen megy..
MarkBlade
Ma már másodszor...
XenHai
bloodscalp world server down valahogy mara a fasz kivan a blizzel!!
Count Adyn
oO Epic csóka?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
Aki még nem látta volna és drudia:

We have upcoming development plans which we wanted to share now, as it could impact choices that Druids might make in the immediate future regarding flying mount riding skills or purchasing epic mounts:

The regular Storm Crow form remains trainable at level 68 and moves at 60%. Also as previous, the normal flying mount skill comes with the form.

An epic quest line will be going into an upcoming patch which will grant Druids an additional flying form with increased stats. The epic flying form will move at the epic rate of 280%, but basically fall under the same conditions as the previous flight form (i.e. can't run on the ground).

However, the first prerequisite of the quest will require the epic flying mount riding skill, so it would not be a loss to Druids if they wish to purchase their epic flying mount skill now or in the near future. Obviously, one could then diversify their epic mounts beyond the Druid's casted epic form if they choose.

link

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

robotnyk
hát nem megéri? 😄
B@lu
mar olvasom is a guild okat😊

The Garrett
figyelitek az uppot honored repu reward és revered között?:

honored >revered

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

okok ,bár én részemröl lezártam a témát , és kezdem elfajultnak érezni a dolgot ami itt folyik 😄 lehet h kicsi énistulzásba vittem a dolgot bár amit elmondtam azt nem vonom vissza gondolok itt B@alu-ra csak ha megsértettem sorry ,m1 , ugyanis senkinek sincs joga megsérteni a másikat és belegázolni az ö világába ,ezt kell szem elött tartani sztem , csak mindenki máshogy kezeli

MarkBlade
Komolyan mondom türelmes ember vagyok de ez már vicc.. hétvégén van idõm játszani de akkor meg nem lehet mert nincs szerver.. most nagyon csúnyákat mondok..
csak ne azzal érvelj erre h az aláirásomban akkor miért nincs ott a többi

A privát üzenet gombot találd már meg ezekhez az eszmefuttatásaidhoz.

Count Adyn
Nézz meg pár videót youtube-n mage,warlock,hunter rõl és válassz😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ez meg a másik

emléxem mikor vki leölt a kocsmába afk voltam viszajöttem halott voltam , most nemtok mit tenni , de nem is érdekelt a dolog , a másik pedig h nem csak 1 karim van .

de kemény má vki mi , és mivel nem anyázlak le mert talán érsz még annyit , de akkor se idiotázz le és ne illes semien jelzövel , ennyi , csak megmondom a véleményemet jelen esetben az l2 röl nyiltam és nem köritem , erröl szol a dolog , lehet h te ezeket az embereket lenézed ,- mert talán nem mersz v nemtom mert nem ismerlek ,- vagy nem akarod felvállalni a saját szemléletedet ezért mindent köritve mondassz , haggy engem békén , leszarsz engem leszarlak téged , ennyi és ne oszd az észt nekem , nem érdekel h másnak mit szolsz be v mit nem

tigeroo
kit érdekel a l2, ez a wow topicja..ha jönni akar wowozni jöjjön ..

teljesen más játék, élmény...majd kitanulja ahogy ti is
meg könnyebb dolga lesz hogy mmo-zott már
tigeroo
bloodscalp world server down

én biztos nem voltam l2 forumon , de nem érdekel mit hiszel annyi közöm volt az l2 höz h felraktam még a gépre , 25 perc utan töröltem a francba ennyi .

robotnyk
range dd, akkor tképp egyszerû a választás, mage, hunter vagy warlock.
B@lu
ahhh na akkor egy kis kitero

ettol fazok😊

L2 ben kivalasztottam egy kasztot, felhuztam 2 ev alatt top lvl re, es nem valtottam , holott nem az uber ownolos DD kléasszba nyultam akkor sem (party buffer voltam/vagyok)

nem szeretnek support karit es healert sem. a DD kasztok allnak kozel hozzam, es a range DD az nagyon jo lenne ha lehet igy megkozeliteni a temat.

B@lu
😊
En jo uzleteket csinaltam nem farmoltam😊))

mukika
"nem 3 hete wowozok hanem joval többb" 1-2 napja olvastam a guild jelentkezésed itt a fórumon... Tanarisban shámizgattam épp amikor az innben feltûnt egy 46os hunti hullája, mondanom sem kell ismerõs névvel. 46osan milyen full kocka guildet akarsz? mondanom sem kell, ha olyan rég wowoznál nem 46os-47es lennél.

robotnyk
még annyit a classválasztás kérdéséhez, hogy kinézel egy szimpatikusat a karakter generáláskor, aztány egy 8-10 szint után úgy is érzed, hogy jó lesz-e neked vagy sem, azt meg pár óra alatt megléped bármivel, ha mégsem jön be az elsõ.
Count Adyn
Nem állok le veled vitatkozni, nem érsz annyit. Itt téged mndenki ismer már. Nem az észt osztom, hanem az idiótákat osztom ki. Nagy különbség<#hehe>

robotnyk
/skip
B@lu
Ennek ellenere szimplan letuskoztal😊
Amugy meg te voltal anno L2 forumon, megismerem az irasmododat.
Na de mostam tenyleg hanyagoljuk egymast.

B@lu
Huhh
a te fajtadtol a L2 forumon is borsodzott a hatam, nem veszem fe la kesztyut hogy viszont anyazzak egy olyan embernek akit az elottem szolo tapasztalt emberkek is semmibe neznek tehat rolad ennyit.

Koszonom aki megerti hogy miert kerdezgetek ilyen lamanak tuno dolgokat, de megnyugtatok mindenkit abszolute lami vagyok 😊))
L2 nek megvan a maga vilaga, nekem meg mindig tetszik, de nem akarok meggyozni senkit hogy az a jo vagy jobb mint barmi.

Szimplan csak szeretnek kiprobalni egy uj jatekot, ahova a barataim mar regota hivnak ennyi.

Laky
több mint poénos 😄D

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

egyet tucc találni ha van eszed, de azt is elirtam , és utánna kijavitottam <#mf1>

neked nagy a pofád ember , nem én hiszem magamrol h itt a fönök, hanem te meg a hozzád hasonlóak , és nem 3 hete wowozok hanem joval többb és akkor , söt sose kérdeztem a wowrol hulyeségeket , 1et mutass ember ,
"gye 1 hónapja sírtál mint a fürdõsk. hogy mit hogy merre, most mg játszod az eszed" , lol ennyit érsz ,azt hiszed ha van 3 csillagod meg zsnett vagy akkor oszthatod az észt , nevetséges ez és nem az h én szoltam a srácnak mert nem vele van baj , de nem értelmezted ugy látom azt se rendesen .

ne legyél már ilyen kemény azért mert 3 hete wowozol.-

Count Adyn
Jól vagy?😄 Hatalmas tapasztalatoddal a Wow terén, ugye 1 hónapja sírtál mint a fürdõsk. hogy mit hogy merre, most mg játszod az eszed, tényleg nem kéne leugatni mást, mert te sem tudsz sokkal többet nálla csak a szád nagy. L2-rõl meg annyit hogy közöd nem volt hozzá a szövegedbõl itélve.
Stíluson meg javíts, mert borítékolom hogy hamarosan ismét könyöröghetsza mod bácsinak hogy ugyan ne legyél már bannolva, nem úgy gondoltad.<#buck>

QuippeR
lol. nevetséges vagy.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

capaszabi
vegyél goldot skilltõl hehehe

TVelvet
hehe dehogy😄
capaszabi
látom visszatértél a szinvonaladra megint...

capaszabi
RWD = beledöglesz 😄

ügyes vagy , akárcsak aki jönni akar , szánalom ...
és nem csak törtön jáccot de nem is érdekel az egész csak idejön egy tuskó aki hulyeségeket kérdez meg persze nem ért semmit a wowba mert szar l2 be minden rosszabul van egyértelmu és olyan hulye kérdést tesz fel , hogy arra nem tud az ember másképp reagálni,amugy meg te is értelmes lehetsz , kisem nézel a földböl man.

vicc , BS SERVER SHUTDOWN , a z*idok még kiis iratják

nice

Sugam
mosmá nemazért, de én ezt megszolom.
haverod gondolom torton jatszott, ha kozod nincs l2hoz fogalmad sincs semmirol, ne ugasd mar le azt amivel o 3 evet jatszott es szerintem barmivel fingaverne.nemkell jatszani az agyad, 1 jokepessegekkel rendelkezo ember szeretne jonni jatszani, te meg itt tolod a helyibassz*jbát...uj srác vagy itt, nezd vissza az oldalakat miket muveltel es orulj ,hogy nemutaltak ki innen teged..