World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
error retv. char. list XDDD
az én tippem az h mivel hétvégén ér rá a legtöbb ember játszani, ekkor jönnek fel a legtöbben és ezt sajnos nem bírja a server, tehát szépen összeszakad
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
Meg tudná vki mondani, hogy lehet-e karit mozgatni (paid character transferrel) a BS-re? Egy régi ismerõs visszajönne rá, ha lehetséges (innét ment el).
TSW: Tunderke
<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>hát nem talált , nem szoktam tesizni ,csak ülünk spanokka lés nézzük a focit meg h a sok nyomorék floorballozik <#eplus2>#eplus2>az érettségizök megtehetik tod.
En nem jacom 1-2 eve csak 3 honapja de akor is idegest hogy fizetek nem is keveset es akor hetvegen nem lehet jacani!
sírjunk a free migration-ért, hátha... =/
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
ezt tuti tesiórán találtátok ki fekvõtámaszozás helyett.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
1-2 nap kevés , és hiába van a free emig. én ,meg sztem marha sokan lennénk akik nem mennének át sehova innen ,amugy sok feltételezés van h mi lehet az oka a bs server hibájának , többen ugy véljuk h a serv emuval lehetnek gondok , ami olykor megzavarodik , a másik meg h nem ártana ujra rakniuk a dolgokat rajta mivel azon is winfos megy csak nem xp hehe
Az egyik legoregebb server a BS, a kezdeti idot tekintve persze, nem feltetlen a technikai allapotara ertem. Emellett ha jol emlexem, 2 ingyenes migracio is volt mar rola, sot, penzert barki barmikor barhova viheti a karakteret. Szoval a lehetoseg a lelepesre adott volt parszor az elmult ket evben ;] Majd a blizz talan ad 1-2 napot megint, aztan ezzel megint el van intezve a reszukrol.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
off radiozone.hu off
Ja lehet egyepkent frankon nem csodalkoznak ha 1 komplet guild a bs en osze fogna es be perelne a blizzt nem eleg hogy fizetunk es most meg mar szolgaltatas sem nagyon van!
3x halt be egymas utan :S
ez igy nem jo
ez igy nem jo
May the force serve you well!
tegnap játék közbe , délutan olyan 4-5 körül v nemtom volt egy restart server message a chatbe 15 perces visszaszámlálással köritve , persze semmi gond nem volt a serverrel , semmi lagg se dc ... erre a resi után minden megváltozott és hozta magával a bajt .
A wow.hu-n vigyázz a warrior guide-ok leírásánál, hogy finom fogalmazzam eléggé nagy blõdségek 😄
Az egy dolog, hogy olyan írt leírást aki még a lvl 60-at sem látta akkor, de még ráadásúl le is fordította az angol szavakat valamilyen hülye magyar szóra. (érvágó, áramütés és társai..)
Az egy dolog, hogy olyan írt leírást aki még a lvl 60-at sem látta akkor, de még ráadásúl le is fordította az angol szavakat valamilyen hülye magyar szóra. (érvágó, áramütés és társai..)
A halál csupán a kezdet...
eddig :S
nekem se , kész röhej , pont vasárnap mikor mindenki jáccana
megy bs de vajon meddig 😛
oO Epic csóka?😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Aki még nem látta volna és drudia:
We have upcoming development plans which we wanted to share now, as it could impact choices that Druids might make in the immediate future regarding flying mount riding skills or purchasing epic mounts:
The regular Storm Crow form remains trainable at level 68 and moves at 60%. Also as previous, the normal flying mount skill comes with the form.
An epic quest line will be going into an upcoming patch which will grant Druids an additional flying form with increased stats. The epic flying form will move at the epic rate of 280%, but basically fall under the same conditions as the previous flight form (i.e. can't run on the ground).
However, the first prerequisite of the quest will require the epic flying mount riding skill, so it would not be a loss to Druids if they wish to purchase their epic flying mount skill now or in the near future. Obviously, one could then diversify their epic mounts beyond the Druid's casted epic form if they choose.
link
We have upcoming development plans which we wanted to share now, as it could impact choices that Druids might make in the immediate future regarding flying mount riding skills or purchasing epic mounts:
The regular Storm Crow form remains trainable at level 68 and moves at 60%. Also as previous, the normal flying mount skill comes with the form.
An epic quest line will be going into an upcoming patch which will grant Druids an additional flying form with increased stats. The epic flying form will move at the epic rate of 280%, but basically fall under the same conditions as the previous flight form (i.e. can't run on the ground).
However, the first prerequisite of the quest will require the epic flying mount riding skill, so it would not be a loss to Druids if they wish to purchase their epic flying mount skill now or in the near future. Obviously, one could then diversify their epic mounts beyond the Druid's casted epic form if they choose.
link
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
okok ,bár én részemröl lezártam a témát , és kezdem elfajultnak érezni a dolgot ami itt folyik 😄 lehet h kicsi énistulzásba vittem a dolgot bár amit elmondtam azt nem vonom vissza gondolok itt B@alu-ra csak ha megsértettem sorry ,m1 , ugyanis senkinek sincs joga megsérteni a másikat és belegázolni az ö világába ,ezt kell szem elött tartani sztem , csak mindenki máshogy kezeli
Komolyan mondom türelmes ember vagyok de ez már vicc.. hétvégén van idõm játszani de akkor meg nem lehet mert nincs szerver.. most nagyon csúnyákat mondok..
csak ne azzal érvelj erre h az aláirásomban akkor miért nincs ott a többi
A privát üzenet gombot találd már meg ezekhez az eszmefuttatásaidhoz.
Nézz meg pár videót youtube-n mage,warlock,hunter rõl és válassz😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ez meg a másik
emléxem mikor vki leölt a kocsmába afk voltam viszajöttem halott voltam , most nemtok mit tenni , de nem is érdekelt a dolog , a másik pedig h nem csak 1 karim van .
de kemény má vki mi , és mivel nem anyázlak le mert talán érsz még annyit , de akkor se idiotázz le és ne illes semien jelzövel , ennyi , csak megmondom a véleményemet jelen esetben az l2 röl nyiltam és nem köritem , erröl szol a dolog , lehet h te ezeket az embereket lenézed ,- mert talán nem mersz v nemtom mert nem ismerlek ,- vagy nem akarod felvállalni a saját szemléletedet ezért mindent köritve mondassz , haggy engem békén , leszarsz engem leszarlak téged , ennyi és ne oszd az észt nekem , nem érdekel h másnak mit szolsz be v mit nem
kit érdekel a l2, ez a wow topicja..ha jönni akar wowozni jöjjön ..
teljesen más játék, élmény...majd kitanulja ahogy ti is
meg könnyebb dolga lesz hogy mmo-zott már
teljesen más játék, élmény...majd kitanulja ahogy ti is
meg könnyebb dolga lesz hogy mmo-zott már
én biztos nem voltam l2 forumon , de nem érdekel mit hiszel annyi közöm volt az l2 höz h felraktam még a gépre , 25 perc utan töröltem a francba ennyi .
ahhh na akkor egy kis kitero
ettol fazok😊
L2 ben kivalasztottam egy kasztot, felhuztam 2 ev alatt top lvl re, es nem valtottam , holott nem az uber ownolos DD kléasszba nyultam akkor sem (party buffer voltam/vagyok)
nem szeretnek support karit es healert sem. a DD kasztok allnak kozel hozzam, es a range DD az nagyon jo lenne ha lehet igy megkozeliteni a temat.
ettol fazok😊
L2 ben kivalasztottam egy kasztot, felhuztam 2 ev alatt top lvl re, es nem valtottam , holott nem az uber ownolos DD kléasszba nyultam akkor sem (party buffer voltam/vagyok)
nem szeretnek support karit es healert sem. a DD kasztok allnak kozel hozzam, es a range DD az nagyon jo lenne ha lehet igy megkozeliteni a temat.
"nem 3 hete wowozok hanem joval többb" 1-2 napja olvastam a guild jelentkezésed itt a fórumon... Tanarisban shámizgattam épp amikor az innben feltûnt egy 46os hunti hullája, mondanom sem kell ismerõs névvel. 46osan milyen full kocka guildet akarsz? mondanom sem kell, ha olyan rég wowoznál nem 46os-47es lennél.
még annyit a classválasztás kérdéséhez, hogy kinézel egy szimpatikusat a karakter generáláskor, aztány egy 8-10 szint után úgy is érzed, hogy jó lesz-e neked vagy sem, azt meg pár óra alatt megléped bármivel, ha mégsem jön be az elsõ.
Nem állok le veled vitatkozni, nem érsz annyit. Itt téged mndenki ismer már. Nem az észt osztom, hanem az idiótákat osztom ki. Nagy különbség<#hehe>#hehe>
Ennek ellenere szimplan letuskoztal😊
Amugy meg te voltal anno L2 forumon, megismerem az irasmododat.
Na de mostam tenyleg hanyagoljuk egymast.
Amugy meg te voltal anno L2 forumon, megismerem az irasmododat.
Na de mostam tenyleg hanyagoljuk egymast.
Huhh
a te fajtadtol a L2 forumon is borsodzott a hatam, nem veszem fe la kesztyut hogy viszont anyazzak egy olyan embernek akit az elottem szolo tapasztalt emberkek is semmibe neznek tehat rolad ennyit.
Koszonom aki megerti hogy miert kerdezgetek ilyen lamanak tuno dolgokat, de megnyugtatok mindenkit abszolute lami vagyok 😊))
L2 nek megvan a maga vilaga, nekem meg mindig tetszik, de nem akarok meggyozni senkit hogy az a jo vagy jobb mint barmi.
Szimplan csak szeretnek kiprobalni egy uj jatekot, ahova a barataim mar regota hivnak ennyi.
a te fajtadtol a L2 forumon is borsodzott a hatam, nem veszem fe la kesztyut hogy viszont anyazzak egy olyan embernek akit az elottem szolo tapasztalt emberkek is semmibe neznek tehat rolad ennyit.
Koszonom aki megerti hogy miert kerdezgetek ilyen lamanak tuno dolgokat, de megnyugtatok mindenkit abszolute lami vagyok 😊))
L2 nek megvan a maga vilaga, nekem meg mindig tetszik, de nem akarok meggyozni senkit hogy az a jo vagy jobb mint barmi.
Szimplan csak szeretnek kiprobalni egy uj jatekot, ahova a barataim mar regota hivnak ennyi.