World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mar a hetfoi terhelest sem birja :S
May the force serve you well!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Váúú, vissza olvastam kres komam hozzaszolasait igaz 1 nappal kesobb, de ráúter megint megadta magat.
nemszeretnek semmilyen viszalyt (mar van😄)
kres, ird fel ezeknek az uzeneteknek a szamat , es majd 2-3ev mulva ugy vedd mar elo,es ezzela lendulettel 1 fenykepet is mellekelj nekem plix.
nekem sem volt sok kozom l2hoz,de olyat fikazni amirol gozod nincs, raadasul mas szempontjabol...ez olyan mintha haverod fikazna a csajod, es ha mar o ugy gondolja akkor tenyleg szar a csajod.. , de a csajod :/ (erthetetlen maybe).mega nem 3 hete wowozok hanem kicsit tobb😄.itt barkibe belekotsz legtobbje azota addict (ha nem is ) amiota kijott eza galagony.masik:lehet hogy káunt adin istennek hiszi magat ,de lehet azert mert talan van koze hozza.. (kituggya😊 , ahelyett ,hogy osztanad az eszt segito/epito jellegu hosszaszolasok kellenenek az ujjonnan erkezett pléjereknek, nem a f*szmájer k*cs*g stilus.
Egy kis segitséget kértem természetesen nem olyan gyíktól mint te.
Na mindegy. JASON neked köszönöm a segítséget!<#worship>#worship>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nem tud vki egy olyan oldalt ahol küldetések vannak leírva magyarul vagy legalább is a fõbb küldik. Sajna elég gyenge az angolom.
Van egy 20 as szintû undead warlock-om és most elakadtam.
A küldetés neve ( The Binding). Ha ezt a küldit megcsinálom akkor kapok erõsebb pet-et. Az a problémám ,hogy fogalmam sincs,hogy hova kell mennem és,hogy mit is csináljak.
Ha esetleg vki tud segíteni azt megköszönöm.<#szomoru1>#szomoru1>
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ಥ_ಥ
de szerintem az a legfeelingesebb, ahogy jön egy (magyar nevû) ellenfél, megállunk, hatásszünet... /wave és várjuk melyik unja meg hamarabb , "udvarias emoteok" elõ 😄 ha küldizik 1-2 lövéssel rásegitek a szörnyijére stb.. na az szerintem a legjobb érzés 😄 és elképzelem ahogy a monitor elõtt azt mondja "le a kalappal" (hmmm reroll pve?neem, ott nem tudnék így kinyilvánulni)
Persze ez akkor él, ha nem támadnak be. Ok nélkül nem szoktam kötekedni.
Jah, idõközben rájöttem, hogy disc/holy priesttel is elég imbán lehet DPS-elni, ha van egy kis (650 dmg up) gear az emberkének 😉
1100-1700 között lehet lövöldözni minden gond nélkül a 1,5-2,0 seces spelleket 😛
ez nem horda vagy alli kérdése, hanem annak a játékosnak az intelligenciáját mutatja, aki a karaktert irányítja...
mindamellett lehet anyázódni, meg szitkozódni az ilyenek miatt, csak az a kérdés, hogy megéri-e...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
jó kis server, meg vagyok vele nagyon elégedve 😊
ha jó pvp karit szeretnél magadnak, akkor mage, warlock, hunter, rogue, de akár lehetsz paladin, warrior, sámán, vagy bármi más is, ami szimpatikus...
gyakorlatilag itt nincs olyan kaszt, ami minden kasztot 100%-ban be tudna alázni, mert sok függ attól, hogy milyen játékos irányítja az ellenfelet, illetve van egy kõ-papír-olló elv is a játékban, mely szerint minden class-nak megvan a maga anticlass-a, ami jó eséllyel hazavágja, még akkor is, ha gyengébb játékos irányítja.
mondok példát: alapesetben rugónak nem ellenfele a cloth vértes, de egyik legnagyobb ellenfele a warrior. ugyanigy mage-nek alapesetben nem ellenfél a warrior. hunter-rel meg pl. a paladin az, ami nagyon nehéz eset.
ha olyan kasztot szeretnél, ami pvp-ben és szintezésben is profi, akkor elsõ körben talán rugóval, mage-gel, paladin-nal érdemes próbálkozni, warlock, hunter nehezebb téma, mert ott a karakteren kívûl a pet-et is irányítanod kell.
szintezésnél ez természetesen nem gond, mert ott kiküldöd a pet-et, aztán autoshot, vagy warlock-kal dot-olod és wand-dal leszeded a maradék hp-t.
de pvp-ben mondjon akárki akármit, pl. a hunter az egyik legnehezebb class, azon egyszerû oknál fogva, hogy piszkosúl nehéz valakit kívûltartani a deadzone-odból (abból a zónából, ahol se lõni, se közelharcban ütni nem tudod - ez a hunter legnagyobb gyengéje), aki minden erejével azon van, hogy bejusson oda.
warlock-nál detto, ott sem mindegy milyen pet-ed van elõl, gyorsan fogy a hp-ja a cloth vért miatt, bár ettõl függetlenül a lock az egyik legdurvább pvp kaszt...
de valójában nincs olyan kaszt, ami imba, vagy hûdetáp lenne. a felszerelés és a játékos skillje teszi azzá, s itt aztán gyakorlatilag tökmindegy, hogy az shadowpap, vagy hunter, vagy pala, vagy mage, vagy akármi más.
szóval válaszd azt, ami neked szimpatikus...
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
ki nem szarja le bunkók mindenhol vannak
mennék instázni és summonolás elõtt egy hunter ??-es persze szépen kinyír aztán odajön leköpni
fordítva is ugyanez mûködik nem kell félteni senkitse
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
vegyél vissza ebbõl a stílusból plz, qrvára nem menõ...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(komolyan ne vedd)