World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tud esetleg valaki jelen pillanatban is jól mûködõ Totem addont?
Egyszerû feületûre volna szükségem, mint pl. a TotemTimer, ami pl. csak a 4 elem aktiv totemjeit jeleniti meg idõ számlálóval.
Elõre is köszi.
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Amugy ez a Wrathfire Hand-Cannon, ami Shadow Labban esik ... bar a max sebessege alacsonyabb, amugy ~10dps kulonbseg van a ketto kozott, meg ugye magasabb statok ... ki akarom proszalni mit tud a kicsike 😊
A hunter q ijjal es egyebb cuccaimmal 1665AP-m van (csak az Aspect of the Hawk es a Trueshot Auraval) 23% crittel, ez igy eleg jol daral 😛
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
meg kérdés, hogy mekkora a gun skilled, azt hiszem ez is befolyásolja...
amúgy milyen puskáról van szó?
Ha végeztél,akkor a következõ szívért hosszú utazás következik. El kell indulnod délnek. Át Hillsbradon, majd Arathi Highlandsen,hogy végül egy hídon végül megérkezz Wetlandsbe,ahol rögtön az út jobb oldalán ott találod a magányosan ácsorgó, második gyenge kis humanoid lényt. Pusztítsd el és már viheted is a húst. A dolog izgalmasabb részét az adja,hogy útközben kerülgetni kell a mindenféle jóval magasabb szintû mobokat, patrolokat és végül de leginkább sem elhanyagolhatóan a friss hordás karakterek irtásában örömöt lelõ a környéken lapuló szimpatikus all. playereket.
Ha visszavitted a szíveket,már csak le kell csapni, a succubbust (lsd. Voidnál) és már idézheted is. Sok sikert!
Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
Troll hunter vagyok, MM talenttel.
Esett egy faja puska (eddig hunter q ijjat hasznaltam), de mikor kicserelem oket, a ranged critem leugrik 5%-ot.
Nem ertem miert, mikor nincs kulon spec puska/ijjra.
๏̯͡๏﴿
mar a hetfoi terhelest sem birja :S
May the force serve you well!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Váúú, vissza olvastam kres komam hozzaszolasait igaz 1 nappal kesobb, de ráúter megint megadta magat.
nemszeretnek semmilyen viszalyt (mar van😄)
kres, ird fel ezeknek az uzeneteknek a szamat , es majd 2-3ev mulva ugy vedd mar elo,es ezzela lendulettel 1 fenykepet is mellekelj nekem plix.
nekem sem volt sok kozom l2hoz,de olyat fikazni amirol gozod nincs, raadasul mas szempontjabol...ez olyan mintha haverod fikazna a csajod, es ha mar o ugy gondolja akkor tenyleg szar a csajod.. , de a csajod :/ (erthetetlen maybe).mega nem 3 hete wowozok hanem kicsit tobb😄.itt barkibe belekotsz legtobbje azota addict (ha nem is ) amiota kijott eza galagony.masik:lehet hogy káunt adin istennek hiszi magat ,de lehet azert mert talan van koze hozza.. (kituggya😊 , ahelyett ,hogy osztanad az eszt segito/epito jellegu hosszaszolasok kellenenek az ujjonnan erkezett pléjereknek, nem a f*szmájer k*cs*g stilus.
Egy kis segitséget kértem természetesen nem olyan gyíktól mint te.
Na mindegy. JASON neked köszönöm a segítséget!<#worship>#worship>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nem tud vki egy olyan oldalt ahol küldetések vannak leírva magyarul vagy legalább is a fõbb küldik. Sajna elég gyenge az angolom.
Van egy 20 as szintû undead warlock-om és most elakadtam.
A küldetés neve ( The Binding). Ha ezt a küldit megcsinálom akkor kapok erõsebb pet-et. Az a problémám ,hogy fogalmam sincs,hogy hova kell mennem és,hogy mit is csináljak.
Ha esetleg vki tud segíteni azt megköszönöm.<#szomoru1>#szomoru1>
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ಥ_ಥ
de szerintem az a legfeelingesebb, ahogy jön egy (magyar nevû) ellenfél, megállunk, hatásszünet... /wave és várjuk melyik unja meg hamarabb , "udvarias emoteok" elõ 😄 ha küldizik 1-2 lövéssel rásegitek a szörnyijére stb.. na az szerintem a legjobb érzés 😄 és elképzelem ahogy a monitor elõtt azt mondja "le a kalappal" (hmmm reroll pve?neem, ott nem tudnék így kinyilvánulni)
Persze ez akkor él, ha nem támadnak be. Ok nélkül nem szoktam kötekedni.
Jah, idõközben rájöttem, hogy disc/holy priesttel is elég imbán lehet DPS-elni, ha van egy kis (650 dmg up) gear az emberkének 😉
1100-1700 között lehet lövöldözni minden gond nélkül a 1,5-2,0 seces spelleket 😛
ez nem horda vagy alli kérdése, hanem annak a játékosnak az intelligenciáját mutatja, aki a karaktert irányítja...
mindamellett lehet anyázódni, meg szitkozódni az ilyenek miatt, csak az a kérdés, hogy megéri-e...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
jó kis server, meg vagyok vele nagyon elégedve 😊
ha jó pvp karit szeretnél magadnak, akkor mage, warlock, hunter, rogue, de akár lehetsz paladin, warrior, sámán, vagy bármi más is, ami szimpatikus...
gyakorlatilag itt nincs olyan kaszt, ami minden kasztot 100%-ban be tudna alázni, mert sok függ attól, hogy milyen játékos irányítja az ellenfelet, illetve van egy kõ-papír-olló elv is a játékban, mely szerint minden class-nak megvan a maga anticlass-a, ami jó eséllyel hazavágja, még akkor is, ha gyengébb játékos irányítja.
mondok példát: alapesetben rugónak nem ellenfele a cloth vértes, de egyik legnagyobb ellenfele a warrior. ugyanigy mage-nek alapesetben nem ellenfél a warrior. hunter-rel meg pl. a paladin az, ami nagyon nehéz eset.
ha olyan kasztot szeretnél, ami pvp-ben és szintezésben is profi, akkor elsõ körben talán rugóval, mage-gel, paladin-nal érdemes próbálkozni, warlock, hunter nehezebb téma, mert ott a karakteren kívûl a pet-et is irányítanod kell.
szintezésnél ez természetesen nem gond, mert ott kiküldöd a pet-et, aztán autoshot, vagy warlock-kal dot-olod és wand-dal leszeded a maradék hp-t.
de pvp-ben mondjon akárki akármit, pl. a hunter az egyik legnehezebb class, azon egyszerû oknál fogva, hogy piszkosúl nehéz valakit kívûltartani a deadzone-odból (abból a zónából, ahol se lõni, se közelharcban ütni nem tudod - ez a hunter legnagyobb gyengéje), aki minden erejével azon van, hogy bejusson oda.
warlock-nál detto, ott sem mindegy milyen pet-ed van elõl, gyorsan fogy a hp-ja a cloth vért miatt, bár ettõl függetlenül a lock az egyik legdurvább pvp kaszt...
de valójában nincs olyan kaszt, ami imba, vagy hûdetáp lenne. a felszerelés és a játékos skillje teszi azzá, s itt aztán gyakorlatilag tökmindegy, hogy az shadowpap, vagy hunter, vagy pala, vagy mage, vagy akármi más.
szóval válaszd azt, ami neked szimpatikus...
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"