World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrDevil
Hali!
Nem tudjátok véletlenül, hogy mi lehet a baj, nem tudok kiválasztani senkit a raid ablakban!! Ct raid assistot használok!!

salyt

hat csak az jatszik 20at aki egesz nap jatszik. Akinek csak este csucsforgalomban van idelye gamazni az 0 napot jatszik

May the force serve you well!

shaime01
hát bs.. elégé.. 😊

milyen jó is hogy megvesztek 31 napot és játszhatok ~20-t 😊

--

ja de azt nem irjak hogy a 3ora arra lesz jo hogy 18rat menjen aztan holnap este megint szar lesz :S

Mighty
Aranyos:

"It should be available in the coming 10 minutes."

Majd:
"The current estimated time of resolution of its technical issues is 3 hours. "

Ma mar nem lesz BS...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Tatyla
az, egy 54-es jelü BFG...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bs down :S
ahogy szokott
mar nem csak hetvegen szar
hanem mindnen nap csucsidoben :S
ahogy tegnap is

asse tudod, mijaza úté
(de azért jöhettek majd hozzánk játszani máskor is) <#idiota><#hehe>
capaszabi
grat /irigy

capaszabi
BS is, no para 😄

doomwalker felborult 😊

Davidus

V9ykn8_TZL0

And5
No instance server avaible.

Mi a jó k*rva öreg véres eres f*szom ez este 8 kor amikor mindenki raidel ???? <#falbav>

Ragnaros Down 😄dddd

AnarchoiD
up

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

szucsy89
kek ez milyen durván néz ki??a wow kezd elstarcraftosodni😄
Köszi sokat segítettél!<#worship><#integet2>
Ez valami UT fegyver 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Lynx_TWL
ezt a hozzászólást aranykeretbe:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sziasztok.

Lenne egy olyan kérdésem hogy a héten elkezdödõ versenyszerû Arena bárbaj hogy fog kialakulni csak annyi kell tenni hogy megvan a csapat és vmelyik arena mesternél létrekell hozni egy arena csapatot olyan modom mintha guild lenne és már lehet is benevezni vagy elötte van vmi q vagy iylesmi?
PiszkosFred
A legjobb megoldas szerintem is. Konnyen kezelheto, barmi barhova teheto, kulon van druidaknak es egyeb alak/stance valto kariknak barja is, stb.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Oldern the 1st
Rogue, nem rouge 😊
(nem ugyanaz ugyanis a két kifejezés 😊

shaime01
hát nem tudom..

szerintem a legnagyobb tehetség a rougehoz kell mert egy igazán jó rouge-t azért már tényleg nehéz leverni legyen akár ez ellenfél egy warriror..

hunterel nekem csak annyi a gondom ha questelés közben hátba kapok mondjuk egy dwarf warrior charge-t nem igazán tudok letenni se trapet se semmit szóval hunterben össz vissz ez a baj .. ha meglepetés szerüen jön egy közelharci támadás akkor bajban van egyébként nagyon könnyü vele pvpzni

Count Adyn
Szerintem is.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MrStokes
Gyanitom hogy a mana es a HP.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

nekem ilyen gondom nincs, zöldbe van az egész karim (xxx of the Bandit roxx <#vigyor1>), meg 1-2 kék instacumó, bár egyik-másik zöld cuccom ugyanarra a testrészre sokszor még azoknál is jobb <#wow2>

70-ig most is ugyanaz van, mint elötte volt 60-ig.
AH-s cuccokkal, quest rewardokkal simán el lehet lenni 70-ig, utána jön majd úgyis a lényeg.
addig meg azért kell lemenni instába, hogy az ember megnézze õket, milyenek is lettek (amúgy szerintem frankók az új insták, legalábbis amit eddig láttam belõlük, a java még hátravan)

picket
65-ösön t1-be, a láma, pedig azt mindenki eldobja ahogy átlép a dark portalon <#idiota>

&#3237;_&#3237;

robotnyk
egyáltalán nem nehéz beconfigozni...
sõt, szerintem kimondottan user-friendly 😊

egy dolog nincs csak benne, cooldown timer, de ezt meg megoldja az omnicc addon...

Ez a TrinityBars teccik így elsõ látásra, ha nem túl komplikált a beállítása (mint anno a FlexBarn-nak), akkor több, mint valószínû, hogy az lesz a favorit nálam is.
Köszi.

nekem ez tetszik:

Recoilless Rocket Ripper X-54

stat-ban ugyan nem egy csúcs, de szerintem piszkosúl jól néz ki 😊

(mondjuk az meg vicc, hogy +2 dps-sel jobb 70-es bow-ot fing pénzért lehet venni AH-ban -.-
aztán ez itt feljebb random, talán kiesik, talán nem, a másikért meg mész 20 métert ah-ig, meg utána 10-et a mailbox-ig, aztán fixen a tiéd...)

Szerintetek mi jön jobban egy 20-30 közötti locknak?

+7Int +7Sta +7Sp
(az átszámolva +105 Mp-t és +70 Hp-t jelent elvileg)
vagy
+9 Shadow és +9 Fire Spell Dmg-re.
TrinityBars + OmniCC

szerintem ez a bestof combo jelenleg...

picket
DAB-ból nincs mûködõ. Használj Bartendert, vagy TrinityBars-t.

&#3237;_&#3237;

Srácok van mûködõ discord action bar? Eddig elég volt a játék sima action bar-ja, de mostanában az Istennek sem férek el. Ha a ritkán használt spelleket kiszedegetem, tutira lesz olyan helyzet, hogy pont az kéne.<#wilting>
Eddig a DAB-ot használtam, mert nagyon meg voltam vele elégedve, de nemtom van-e belõle használható?
Elõre is köszi.
(curse-gaming-en is turkálok közben azér)

PSAV
ez nekem megy

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Hello!

Tud esetleg valaki jelen pillanatban is jól mûködõ Totem addont?
Egyszerû feületûre volna szükségem, mint pl. a TotemTimer, ami pl. csak a 4 elem aktiv totemjeit jeleniti meg idõ számlálóval.

Elõre is köszi.

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

Laza
Nem max sebessege hanem max sebzese akart lenni.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Az ijon 14 crit rating van, a puskan 15 😊

Amugy ez a Wrathfire Hand-Cannon, ami Shadow Labban esik ... bar a max sebessege alacsonyabb, amugy ~10dps kulonbseg van a ketto kozott, meg ugye magasabb statok ... ki akarom proszalni mit tud a kicsike 😊

A hunter q ijjal es egyebb cuccaimmal 1665AP-m van (csak az Aspect of the Hawk es a Trueshot Auraval) 23% crittel, ez igy eleg jol daral 😛

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Koszi ... az tenyleg kisebb egy 100-assal, feltolom gyorsan es kideul 😊

hunter q ijon asszem van 2% crit, gondolom a puskán nincs...
meg kérdés, hogy mekkora a gun skilled, azt hiszem ez is befolyásolja...

amúgy milyen puskáról van szó?

csento: A questben,amit kérdezel, két Humanoid lény szívét kell elvinni UC-be,hogy megkaphasd a sucubbust. Az elsõvel még viszonylag könnyebb dolgod van, õt a Silverpine forest délnyugati csücskében találod egy várfal elött, egy nagy rakás katona társaságában. Valószínû ha ügyesen csinálod sok gondod,nem lesz velük. Amire érdemes figyelni,hogy a környéken sûrûn szaladgál egy 24. szintû ELIT Son of Aurgal Moonrage mob,aki a magányosan kószáló low level játékosoknak csúnya meglepetéseket tud okozni.
Ha végeztél,akkor a következõ szívért hosszú utazás következik. El kell indulnod délnek. Át Hillsbradon, majd Arathi Highlandsen,hogy végül egy hídon végül megérkezz Wetlandsbe,ahol rögtön az út jobb oldalán ott találod a magányosan ácsorgó, második gyenge kis humanoid lényt. Pusztítsd el és már viheted is a húst. A dolog izgalmasabb részét az adja,hogy útközben kerülgetni kell a mindenféle jóval magasabb szintû mobokat, patrolokat és végül de leginkább sem elhanyagolhatóan a friss hordás karakterek irtásában örömöt lelõ a környéken lapuló szimpatikus all. playereket.
Ha visszavitted a szíveket,már csak le kell csapni, a succubbust (lsd. Voidnál) és már idézheted is. Sok sikert!
Kösz a segítséget
B@lu
Aki nem tudna Druidat kezdtem😊

valszeg a guns skilled alacsonyabb mint a bow, mivel addig nem puskával nyomtad.. ahogy fejlõdik a skill vele, úgy lesz újra több a crit chance.

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

shaime01
hát a shaman sem egy nagyon látványáos pvp kari.. 😊)

Laza
Nemtudja vki veletlenul, hogy az uj statszamolo felulet bugos-e?!

Troll hunter vagyok, MM talenttel.
Esett egy faja puska (eddig hunter q ijjat hasznaltam), de mikor kicserelem oket, a ranged critem leugrik 5%-ot.
Nem ertem miert, mikor nincs kulon spec puska/ijjra.

zero the hero
tanaris gatgetzan

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Lynx_TWL
gadgetzan innbe lesz egy kveszt amivel artisan cookot megkapod,

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;