World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy DAB-os vagyok, de a fenéért sem akar mûködni mostanság + Bongos is volt már fennt, de inkább CT 😉
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem tud valaki, egy használható progit, a következõre. Én allys hunti vagyok, és napok óta együtt q-elek egy hordás rugóval. Kommunikálni ugye nem tudunk, mert nem beszélek orcish-ul. 😊 Viszont ha jól sejtem, akkor, annyi a különbség a nyelvek között, hogy az ABC betûi, fel vannak cserélve. Ezt onnan gondolom, hogy a "lol" orkul "kek". Erre nagyon könnyû lenne egy "fordító" progit írni, de mielõtt nekikezdenék, meg szeretném kérdezni, hogy nincs-e esetleg már készen 1 ilyen? Legjobb lenne addon, de az se nagy baj, ha ALT+TAB-olnom kell, ha használni akarom. Elõre is köszi a segítséget.
Most pénteken lejár az accom és ha nem változik a helyzet addig akkor nem fogom befizetni egyenlõre.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
vagyis ha 68 órát offline 1 online 3 offline, akkor már nem reklamálhatsz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
headshot, phewphewphew!
btw egyik másik 70-es karinak akkora arca van, hogy az valami hihetetlen...
ezt egyre inkább megtapasztalom...
odarepül griffel az ember fölé, nézegeti 2 percen át, hogy mit csinál, utána meg leugrik a griffrõl, 50%-t veszit az esés miatt, majd odajön, hogy õ jól megmutassa...
aztán mikor meg netán jól elkenik a száját akkor meg vagy néz ki a hullájából, vagy villámgyorsan nyom egy release spirit-et...
szánalom na, hogy mennyire el birnak szállni egyesek saját maguktól csak azért, mert õk repülõ mount-ról "nézik le" a jónépet, de szó szerint -.-
Apropó BS-en keresek 1 db Palát Druidát és Papot, healezõs talentel.
Ally oldal, Mostly Harmless guild.
Legfontosabb elvárás a skill, (önkritika mentesek kíméljenek) nem várunk el nagy kockulást, de amikor valaki a raidbe kerül, a maximumot hozza ki a kasztjából. A guild vegyes célzatú, szeretnénk az elsõk között leküzdeni az új bossokat, ez eddig elég jól is megy (Multhéten Netherspitet próbálgattuk) Azon kivül két erõs arénacsapattal indulunk a gladiátor küzdelmeken. Akinek felkeltette az érdeklõdését a dolog privátoljon itt, vagy keressen ingame ezen a nicken mint itt.
Thx
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
ಥ_ಥ
Nem tudjátok véletlenül, hogy mi lehet a baj, nem tudok kiválasztani senkit a raid ablakban!! Ct raid assistot használok!!
May the force serve you well!
"It should be available in the coming 10 minutes."
Majd:
"The current estimated time of resolution of its technical issues is 3 hours. "
Ma mar nem lesz BS...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ahogy szokott
mar nem csak hetvegen szar
hanem mindnen nap csucsidoben :S
ahogy tegnap is
(de azért jöhettek majd hozzánk játszani máskor is) <#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
V9ykn8_TZL0
Mi a jó k*rva öreg véres eres f*szom ez este 8 kor amikor mindenki raidel ???? <#falbav>#falbav>
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a héten elkezdödõ versenyszerû Arena bárbaj hogy fog kialakulni csak annyi kell tenni hogy megvan a csapat és vmelyik arena mesternél létrekell hozni egy arena csapatot olyan modom mintha guild lenne és már lehet is benevezni vagy elötte van vmi q vagy iylesmi?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
szerintem a legnagyobb tehetség a rougehoz kell mert egy igazán jó rouge-t azért már tényleg nehéz leverni legyen akár ez ellenfél egy warriror..
hunterel nekem csak annyi a gondom ha questelés közben hátba kapok mondjuk egy dwarf warrior charge-t nem igazán tudok letenni se trapet se semmit szóval hunterben össz vissz ez a baj .. ha meglepetés szerüen jön egy közelharci támadás akkor bajban van egyébként nagyon könnyü vele pvpzni
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
70-ig most is ugyanaz van, mint elötte volt 60-ig.
AH-s cuccokkal, quest rewardokkal simán el lehet lenni 70-ig, utána jön majd úgyis a lényeg.
addig meg azért kell lemenni instába, hogy az ember megnézze õket, milyenek is lettek (amúgy szerintem frankók az új insták, legalábbis amit eddig láttam belõlük, a java még hátravan)
ಥ_ಥ
sõt, szerintem kimondottan user-friendly 😊
egy dolog nincs csak benne, cooldown timer, de ezt meg megoldja az omnicc addon...
Köszi.
Recoilless Rocket Ripper X-54
stat-ban ugyan nem egy csúcs, de szerintem piszkosúl jól néz ki 😊
(mondjuk az meg vicc, hogy +2 dps-sel jobb 70-es bow-ot fing pénzért lehet venni AH-ban -.-
aztán ez itt feljebb random, talán kiesik, talán nem, a másikért meg mész 20 métert ah-ig, meg utána 10-et a mailbox-ig, aztán fixen a tiéd...)
+7Int +7Sta +7Sp
(az átszámolva +105 Mp-t és +70 Hp-t jelent elvileg)
vagy
+9 Shadow és +9 Fire Spell Dmg-re.
ಥ_ಥ
Eddig a DAB-ot használtam, mert nagyon meg voltam vele elégedve, de nemtom van-e belõle használható?
Elõre is köszi.
(curse-gaming-en is turkálok közben azér)
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum