World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

látott valaki olyan oldalt, amin össze vannak gyüjtve a vendornál (repu után) megszerezhetõ enchantok?

TVelvet
jaj, jaj😄 kár hogy fake😛
Lynx_TWL
tudjuk hol laksz, megy a verõember:d

๏̯͡๏﴿

tegnap direkt szedtem le új verziót 😊
PiszkosFred
nem

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A burning crusade tört szerveren is müködik?? bocsi hogy ideirom de senki se képes segitenés és eredeti wowwal is tolom 😊
Oldern the 1st
Persze, valszeg 2.0 elõttre van konfigolva 😄

TVelvet
bezony ám, február 9. én lett töltve GC vel az acc, az most eltünt mint a kámfor.
ja csak kiváncsi lennék, hogy ha decemberben lejárt az acc-ja, hogy loginolt be vele februárban 😄

szép kis bug, de ez tuti fixelve lesz hamarosan...szerintem más is járt igy...

A segítségetekre lenne szükségem.
Nálam a CT Raid qrvára belassítja a rendszert, ezért nem használom. Helyette Ora2, és SRaidFrames-t használok. Viszont néha csinál olyat a drága, hogy bizonyos kasztokat nem mutat. Mégpedig a paladint, és a Shamant. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma?
MrStokes
Ezek szerint jon meg 2 havi dijjal a Blizzardnak! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

ki mondta, hogy van más lehetõség? ne kötözködj <#mf2>

Oldern the 1st
Hiba? Last Login két hónappal azután van hogy lejárt az accountod 😄

tigeroo
jaja nekemis most járt le, azért nem fogok fizetni hogy ne játszak (amikor akarok - akár a peak hours idején)
TVelvet
Érdekes dolog történt ma velem...
Feltöltöttem az accountomat Game Cardal, játszogatok most épp, aztan kifagyok, vissza akarok jönni, és azt írja nincs fölttöltve az
accountom... Az Acc Aprilis 9 ig lett volna jó, csak hirtelen mindenhonnan eltünt az a 60 nap.. most mi af aszt csináljak most õszintén?

Találjátok meg mi a hiba a képen.. és valaki mondjon erre vmit.
warriorok tankoltak
Blenda Stompa
Hi all!
WoW accountomat eladnám egy lvl 28-as Troll Hunterrel, kb 60 arannyal és még 56 nap van a gamecardból! (Természetesen CDk + kézikönyv)
privizz rám, ha érdekel
(remélem nem nagy para, hogy ide irtam fel - ha igen, törölje az admin nyugodtan a hozzászólást!-thx)

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Mighty
Milyen mas lehetoseget latsz meg, mikor meghalt a delikvens? Szerintem csak ez a ketto letezik. Pislog ki a hullajabol, vagy release spirit.

<#mf2>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

QuippeR
magából a szóból számolja ki (karakterekbõl), hogy a lista hányadik elemét veszi éppen, tehát a "köcsögfazék" szóra mindig ugyanazt fogja orkul is mondani. meg vannak kivételek is, mert néhány szónak ugye volt már korábbról (warcraft történelembõl) jelentése. szinte száz százalék, hogy a "kek" (hordás lol) és "bur" (allied lol) is ilyen kivétel, és nem véletlen hogy éppen ezek a szavak jöttek ki.

persze nem én írtam a Blizznél ezt a kódot, szóval nem biztos, hogy így van megoldva, de elég valószínû.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Ja, az tényleg elég fura, hogy ami pl. sisakot mutat a karakterlapon, annak többnyire semmi köze a valós kinézethez. De hát nem a grafika miatt szeretem a WOW-ot, hanem a hangulatáért... 😊
Igen, sajna már Quipper irta, hogy az orkish-ra "fordítás" milyen "algoritmussal" történik. Az sajnos visszafordíthatatlan. Én abból gondoltam, hogy mégis lehetséges, hogy -ahogy azt ítram- a "LOL"-ra nekem "KEK"-et írt ki. Ami azért volt gyanús, mert nem csak 3 betû, hanem az azonos betûk, a fordításban is azonosak lettek. Azért kíváncsi lennék, hogy ha beírja 1 hordás a magyar ABC-t, akkor én mit látok...
MrStokes
Amugy nem tudom miert tul nagy keres az, hogy normalisan ki legyenek dolgozva a targyak?

Nem kell belole millionyi fele, hiszen most sem ez a jellemzo, de egy kis design raferne az osszesre, nem csak a T szeria elemeire, ha nem is olyan mertekben.

Erdekes mas MMO-kban minden tovabbi nelkul sikerult a fejlesztoknek/designereknek ezt teljesiteniuk, csak a WoW ilyen elcseszett, hogy sisak helyett vmi fembol keszult bili van a fejeden. 😄

Itt most kimondottan a pancelokra, ruhakra gondolok. A fegyverek meg egesz turhetoek, foleg a BC-sek.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

hát akkor nézd meg, hogy az 1-60-as cuccok nagyrésze, amiket pl. AH-ban is tudsz venni, vagy gyengébb instákból esnek, azok hogy néznek ki.

ezek nem profi agyondesign-olt cuccok, a blizzard azért csinálta õket, hogy a karaktereknek legyen mivel 70-re szintezniük.
itt meg aztán 20adrangú szempont, hogy hogyan néz ki.

a szép design-os cuccokat meg 70-en lehet majd bekapargatni szép lassan, mint ahogy anno volt ez a 60-as korszakban is (lásd T1, T2, T3 set-ek és társaik)

amúgy meg szvsz k*rvajól néz ki az a gun (van 1-2 epix gun is, aminek sokkal gázosabb design-ja van <#zavart2>), igaz tényleg kicsit UT2004 feeling-em lett tõle, de a blood elfem kezében állati jól mutatna. (már csak ezért is ki fogom farmolni magamnak instában)

bár mondjuk szinte tökmindegy, mit aggatok rá, mert majdnem minden cuccban imbán néz ki <#beka2>

csinálj a www.wow-europe.com-on a

forums/realm forums/saját realm-ed szekcióban

egy topic-ot, amiben leirod a story-t, meg, hogy szeretnéd felvenni a kapcsolatot ezzel az emberrel. meg kérd meg a hordás olvasókat, hogy szóljanak ennek a hordás karakternek ingame. biztos fogják hordások is olvasni.

onnantól már csak a hordás rugótól fog függni, hogy felveszi-e veled a kapcsolatot, a forumon meg a fentebbi topic-odban meg tudjátok dumálni, hogy milyen csevegõprogival akartok dumálni...

jobb ötletem nincs....

MrStokes
Sztem azert nem ennyire egyszeru a dolog, sot en arra gondolok, hogy amit 1x atalakitott a masik oldal nyelvere ugyanazzal az algoritmussal mar vissza nem lehet. Max egy masikkal, de nem hinnem hogy tapasztalati uton rajonnel a hasznalt algoritmusokra.

MrStokes
Mondasz vmit. 😄

MrStokes
En most nyomtam cancel subscribtion-t. Jo anyjukkal szorakozzanak.
mondjuk nem is ezert, de akkor is ! 😄

az elsõ kérdésedre csak azt tudom mondani, hogy gugli a barátod.
letölteni valószínüleg ugyanúgy lehet mint minden mást: P2P -vel

legalábbis úgy tûnik 😊

valószínüleg nem, híler cuccban van

MrStokes
Tengyleg a droid tankolta?

off nem tudja vki véletlenül , hogy a SP WoW részben szereplõ Live to Win c. zenének ki az elöadoja v. ,hogy honnan lehet leszedni? off

k O T T A
hát sztem kvaszarul néz ki😄
a 70es cuccok többségével eggyütt
én nem tudom minek kell fél méteres vállvérteket csinálni teljesen idióta kinézetû 120dps-es kétkezes baltákkal meg buzogányokkal...
bár van egy két igazán izléses cucc de pl a 70es druidák is mostanság inkább zászlóra hasonlító botokkal járkálnak...

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Aham... Kár. Köszi a segítséget.
Ja, látom nem nekem írtad. 😞
QuippeR
nem átírja a karaktereket, hanem megnézi, hogy milyen hosszú a szó, amit beírtál, és kiválaszt egy olyan hosszúságú szót az "orkish" listáról. magyarul nem lehet lefordítani.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Laky
Öhm, ez nem jó arra 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Ok, köszi, megpróbálom. 😊
Na ez tényleg tök jó lenne, de nem ismerem a srácot, igy aztán nem tudom megmondani nek, hogy Ventrizzünk. Ráadásul ha ez mûködne, akkor onnantól kezde bárki hordásnak tudnék írni... 😊
Laky
Van a CTmod-nak egy beépített BarModja, mostanában ezt használtam, és elég jó :>
Amúgy DAB-os vagyok, de a fenéért sem akar mûködni mostanság + Bongos is volt már fennt, de inkább CT 😉

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Count Adyn
BS már up<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

capaszabi
teamspeak2/ventrilo/skype/msn

Hali!
Nem tud valaki, egy használható progit, a következõre. Én allys hunti vagyok, és napok óta együtt q-elek egy hordás rugóval. Kommunikálni ugye nem tudunk, mert nem beszélek orcish-ul. 😊 Viszont ha jól sejtem, akkor, annyi a különbség a nyelvek között, hogy az ABC betûi, fel vannak cserélve. Ezt onnan gondolom, hogy a "lol" orkul "kek". Erre nagyon könnyû lenne egy "fordító" progit írni, de mielõtt nekikezdenék, meg szeretném kérdezni, hogy nincs-e esetleg már készen 1 ilyen? Legjobb lenne addon, de az se nagy baj, ha ALT+TAB-olnom kell, ha használni akarom. Elõre is köszi a segítséget.
legalább 1 hónapot kéne adi a BS aktív játékosainak. Mert hetek óta szar.
Most pénteken lejár az accom és ha nem változik a helyzet addig akkor nem fogom befizetni egyenlõre.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

capaszabi
EULA szerint csak akkor jár kopenzáció, ha 72 órán át offline a cucc.
vagyis ha 68 órát offline 1 online 3 offline, akkor már nem reklamálhatsz.

Count Adyn
Remélem adnak ingyen napot BS eseknek, nekem is van ott karim<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ez egy ionágyú instagib üzemmóddal 😊

headshot, phewphewphew!

btw egyik másik 70-es karinak akkora arca van, hogy az valami hihetetlen...
ezt egyre inkább megtapasztalom...
odarepül griffel az ember fölé, nézegeti 2 percen át, hogy mit csinál, utána meg leugrik a griffrõl, 50%-t veszit az esés miatt, majd odajön, hogy õ jól megmutassa...
aztán mikor meg netán jól elkenik a száját akkor meg vagy néz ki a hullájából, vagy villámgyorsan nyom egy release spirit-et...
szánalom na, hogy mennyire el birnak szállni egyesek saját maguktól csak azért, mert õk repülõ mount-ról "nézik le" a jónépet, de szó szerint -.-

Hát elég raid és hangulat gyilkos ami most a BS-en folyik. engem az sem érdekel ha 2 perc után újra up a server, mikor Karazhanba a leggusztustalanabb trashmobokat kell újra kitakaritani...

Apropó BS-en keresek 1 db Palát Druidát és Papot, healezõs talentel.
Ally oldal, Mostly Harmless guild.
Legfontosabb elvárás a skill, (önkritika mentesek kíméljenek) nem várunk el nagy kockulást, de amikor valaki a raidbe kerül, a maximumot hozza ki a kasztjából. A guild vegyes célzatú, szeretnénk az elsõk között leküzdeni az új bossokat, ez eddig elég jól is megy (Multhéten Netherspitet próbálgattuk) Azon kivül két erõs arénacsapattal indulunk a gladiátor küzdelmeken. Akinek felkeltette az érdeklõdését a dolog privátoljon itt, vagy keressen ingame ezen a nicken mint itt.
Thx
GothiK Aesh
biztos haragudni fog egy pár emberke , de ELADÓ EGY WOW BC vel kedvezö áron jópár karival a bs en! privibe lehet irni

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

picket
Ez a legújab fícsör (powered by Blizzard), hogy raid ablakban nem lehet kiválasztani az embereket. Hogy mi értelme, azt nem valószínû, hogy meg tudnák magyarázni, de ez van. Használj valami addont. <#lookaround>

&#3237;_&#3237;