World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szép kis bug, de ez tuti fixelve lesz hamarosan...szerintem más is járt igy...
Nálam a CT Raid qrvára belassítja a rendszert, ezért nem használom. Helyette Ora2, és SRaidFrames-t használok. Viszont néha csinál olyat a drága, hogy bizonyos kasztokat nem mutat. Mégpedig a paladint, és a Shamant. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Feltöltöttem az accountomat Game Cardal, játszogatok most épp, aztan kifagyok, vissza akarok jönni, és azt írja nincs fölttöltve az
accountom... Az Acc Aprilis 9 ig lett volna jó, csak hirtelen mindenhonnan eltünt az a 60 nap.. most mi af aszt csináljak most õszintén?
Találjátok meg mi a hiba a képen.. és valaki mondjon erre vmit.
WoW accountomat eladnám egy lvl 28-as Troll Hunterrel, kb 60 arannyal és még 56 nap van a gamecardból! (Természetesen CDk + kézikönyv)
privizz rám, ha érdekel
(remélem nem nagy para, hogy ide irtam fel - ha igen, törölje az admin nyugodtan a hozzászólást!-thx)
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
<#mf2>#mf2>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
persze nem én írtam a Blizznél ezt a kódot, szóval nem biztos, hogy így van megoldva, de elég valószínû.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Nem kell belole millionyi fele, hiszen most sem ez a jellemzo, de egy kis design raferne az osszesre, nem csak a T szeria elemeire, ha nem is olyan mertekben.
Erdekes mas MMO-kban minden tovabbi nelkul sikerult a fejlesztoknek/designereknek ezt teljesiteniuk, csak a WoW ilyen elcseszett, hogy sisak helyett vmi fembol keszult bili van a fejeden. 😄
Itt most kimondottan a pancelokra, ruhakra gondolok. A fegyverek meg egesz turhetoek, foleg a BC-sek.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ezek nem profi agyondesign-olt cuccok, a blizzard azért csinálta õket, hogy a karaktereknek legyen mivel 70-re szintezniük.
itt meg aztán 20adrangú szempont, hogy hogyan néz ki.
a szép design-os cuccokat meg 70-en lehet majd bekapargatni szép lassan, mint ahogy anno volt ez a 60-as korszakban is (lásd T1, T2, T3 set-ek és társaik)
amúgy meg szvsz k*rvajól néz ki az a gun (van 1-2 epix gun is, aminek sokkal gázosabb design-ja van <#zavart2>#zavart2>), igaz tényleg kicsit UT2004 feeling-em lett tõle, de a blood elfem kezében állati jól mutatna. (már csak ezért is ki fogom farmolni magamnak instában)
bár mondjuk szinte tökmindegy, mit aggatok rá, mert majdnem minden cuccban imbán néz ki <#beka2>#beka2>
forums/realm forums/saját realm-ed szekcióban
egy topic-ot, amiben leirod a story-t, meg, hogy szeretnéd felvenni a kapcsolatot ezzel az emberrel. meg kérd meg a hordás olvasókat, hogy szóljanak ennek a hordás karakternek ingame. biztos fogják hordások is olvasni.
onnantól már csak a hordás rugótól fog függni, hogy felveszi-e veled a kapcsolatot, a forumon meg a fentebbi topic-odban meg tudjátok dumálni, hogy milyen csevegõprogival akartok dumálni...
jobb ötletem nincs....
mondjuk nem is ezert, de akkor is ! 😄
letölteni valószínüleg ugyanúgy lehet mint minden mást: P2P -vel
a 70es cuccok többségével eggyütt
én nem tudom minek kell fél méteres vállvérteket csinálni teljesen idióta kinézetû 120dps-es kétkezes baltákkal meg buzogányokkal...
bár van egy két igazán izléses cucc de pl a 70es druidák is mostanság inkább zászlóra hasonlító botokkal járkálnak...
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Amúgy DAB-os vagyok, de a fenéért sem akar mûködni mostanság + Bongos is volt már fennt, de inkább CT 😉
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem tud valaki, egy használható progit, a következõre. Én allys hunti vagyok, és napok óta együtt q-elek egy hordás rugóval. Kommunikálni ugye nem tudunk, mert nem beszélek orcish-ul. 😊 Viszont ha jól sejtem, akkor, annyi a különbség a nyelvek között, hogy az ABC betûi, fel vannak cserélve. Ezt onnan gondolom, hogy a "lol" orkul "kek". Erre nagyon könnyû lenne egy "fordító" progit írni, de mielõtt nekikezdenék, meg szeretném kérdezni, hogy nincs-e esetleg már készen 1 ilyen? Legjobb lenne addon, de az se nagy baj, ha ALT+TAB-olnom kell, ha használni akarom. Elõre is köszi a segítséget.
Most pénteken lejár az accom és ha nem változik a helyzet addig akkor nem fogom befizetni egyenlõre.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
vagyis ha 68 órát offline 1 online 3 offline, akkor már nem reklamálhatsz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
headshot, phewphewphew!
btw egyik másik 70-es karinak akkora arca van, hogy az valami hihetetlen...
ezt egyre inkább megtapasztalom...
odarepül griffel az ember fölé, nézegeti 2 percen át, hogy mit csinál, utána meg leugrik a griffrõl, 50%-t veszit az esés miatt, majd odajön, hogy õ jól megmutassa...
aztán mikor meg netán jól elkenik a száját akkor meg vagy néz ki a hullájából, vagy villámgyorsan nyom egy release spirit-et...
szánalom na, hogy mennyire el birnak szállni egyesek saját maguktól csak azért, mert õk repülõ mount-ról "nézik le" a jónépet, de szó szerint -.-
Apropó BS-en keresek 1 db Palát Druidát és Papot, healezõs talentel.
Ally oldal, Mostly Harmless guild.
Legfontosabb elvárás a skill, (önkritika mentesek kíméljenek) nem várunk el nagy kockulást, de amikor valaki a raidbe kerül, a maximumot hozza ki a kasztjából. A guild vegyes célzatú, szeretnénk az elsõk között leküzdeni az új bossokat, ez eddig elég jól is megy (Multhéten Netherspitet próbálgattuk) Azon kivül két erõs arénacsapattal indulunk a gladiátor küzdelmeken. Akinek felkeltette az érdeklõdését a dolog privátoljon itt, vagy keressen ingame ezen a nicken mint itt.
Thx
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"