World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
(vagy csak még én nem találtam azt az opciót hogy ne tegye :p)
anti hero
anti hero
Elöre is köszi
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Pedig én vasam sem az a mai gyerek, de karban van tartva...😄
Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------
a te konfigod több generációval van elmaradva az élvezhetõ játék követelményétõl, Celeron kifejezetten gyenge szerintem ehhez, az fx5200 szintén , RAMból pedig 1 giga az alap.
A portál nyitásást követõen a közepes sõt valszeg a high gépek is diavetítettek pláne hogy 50-60 arc nem birta megálni hogy be ne aoe-zen a tömegbe.
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
elsõ beloginolás után?
mert nem találom magamat :/
igaz armory elött/ota be sem léptem mert nem tudtam.. 😞
meg akarom nézni magamat ! 😊
de harapd le a fejemet PLZ ^^
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
2 ghz cerka, 768 mb ram, fx 5200 és 800x600-ban tolom, természetesen grafikai finomságok nélkül. Valakinek van hasonló konfigal tapasztalata, vagy esetleg hallott olyat azerothban hogy azért nem megy instába mert nem bírja hardwarerel?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A termék használatbavételekor egy internetes account-ot (felhasználói fiókot) kell létrehozni, melynél jelezni kell elõre a fizetési módot – ez késõbb módosítható. Ez azt jelenti, hogy már ekkor meg kell adni vagy egy internetes fizetésre alkalmas bankkártya számát, vagy egy feltöltõ kártya számát. Amennyiben nincs megfelelõ bankkártya, úgy a játékhoz elõre meg kell venni egy feltöltõkártyát, természetesen azonban az így vett 60 napos játéklehetõség hozzá adódik az ingyenes hónaphoz, azaz így gyakorlatilag 3 hónap "kifizetett" játékidõ áll majd a vásárló rendelkezésére.
A fentiek miatt: ha nincsen se bankkártya, se feltöltõkártya, akkor magával a játékkal játszani sem lehet, az ingyenes egy hónap csak a kártyaszám megadása után kezdhetõ meg!
Van egy kis problémám. Ma vettem meg a wow-ot, feltelepítettem, aztán pedig elkezdtem emgcsinálni az acountomat. Ki kell választani a fizetési módot ugye, és én a feltöltõkártyás módszert válaszottam. A következõ ablakban pedig kérte a feltöltõkártya azonosítóját, de nekem az nincsen, csak az alap játékot vettem meg. A játék dobozán le van írva, hogy 1 hónapig lehet játszani vele, tehát 1 hónapig akkor nem kellene feltöltõt vennem ha jól gondolkozok, de az account létrehozásánál mégsem enged tovább. Miért lehet ez? A segitségeteket elõre is köszönöm.
Tudom hogy kaptal mar valaszt, de ezt az oldalt is ajanlatos berakni a kedvencekbe (esetleg a topiklogo ala). Peccs napokon szinte percek alatt frissul a lista (gb, us, de, fr valtozatok), es szedheted mirrorokrol a kisebb-nagyobb peccseket.
A patchtrõl meg annyit hogy ég és föld -> mostmár valamire használható a warrior. Én elégedett vagyok vele már csak egy 1 perces CD stun/immobolize effekbõl kiszedõ spell kéne hogy PvP-ben is életképes legyen.
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!