World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Valaki tud olyan autobuff addont ami rendesen mûködik is és ismeri minden kasztnak a buffjait? Pl a warriornak Battleshout vagy Commanding Shout, esetleg az érckeresõ skill indítása meg hasonló. A Smartbuff-ot használom jelenleg, de nagyon rapszódikus a mûködése, mondhatni érdekes. Fõleg pappal harc közben amikor a Stamina buff felrakását spammeli olyan buff helyett ami leesett. Warriornál sem teszi fel vagy ha felteszi az emlékeztetõ idõ elõtt is egyfolytában felrakja.

A halál csupán a kezdet...

ezzel csak az a bajom, hogy kirak mindenkit nem csak enemyt ~
(vagy csak még én nem találtam azt az opciót hogy ne tegye :p)

azt max 25ös raidre érdemes, kis instákban nem érzed a különbséget. cos meg ha már 2 shadow dmges emberke van partyban akkor érdemesebb azt használni mert több dmg, mint coa

Lvl70-es priest létedre most jötté rá, hogy kell ilyen? Nem szívesen lennék melletted tank....
devilking : koszi a multkori affliction tippet, egy ideje azzal tolom es tenyleg erezheto egy kis dmg novekedes, az lenne a kov kerdesem, hogy szted megeri e Maledictiont (remelem jol irtam) +3% a curse coe cos kitalentelni vagyis hogy 5fos vs 25fos mikor jobb egy CoA vs CoS/CoE, megeri-e a 3pontot, vagy csak mondjuk igazan 1 25fos raidben van haszna ahol 2+ embernek hasznos.

anti hero

80fpst nem tudom hogy csinalod, nekem 58-60fpssel megy a jatek, 60 fole meg sohasem ment ;d

anti hero

Lynx_TWL
key bindings a játék menüjében

๏̯͡๏﴿

Sziasztok! Megtudja nekem mondani v.ki,hogy ,hogy lehet azt beállítani,hogy nem csak a számokra vannak beállítva az akció gombok hanem a betükre is? <#confused><#nemtudom>
Elöre is köszi
Count Adyn
Nekem nem változott a konfigom mióta megjelent a WoW<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Bordapapa
nemtom, nekem 2.66-os cerkám van, 1 giga RAM, GeForce 6600, és probléma nélkül megy, 1024*768, minden grafikai stuff fullon, 25 alá nem esett az FPS.
Pedig én vasam sem az a mai gyerek, de karban van tartva...😄

Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------

sajnos ehhez a játékhoz midnen tekintetben kevés a géped, frissítened kell, procit, ramot, VGA-t mindenképp. összehasonlításképp, nálam átlag 55-80 fps a játék, fényviszonyoktól függõen, 40 fõs raideken is csak nagyon ritkán esett 25 alá - AMD 3200+, 2 giga DDR400 RAM, ATI X1600 Pro . 1600*1200-ban játszom vele, bekapcsolva mindenféle effektet és csillivillit 😊

a te konfigod több generációval van elmaradva az élvezhetõ játék követelményétõl, Celeron kifejezetten gyenge szerintem ehhez, az fx5200 szintén , RAMból pedig 1 giga az alap.

Syron
köszi

Danee

Érdekes a wsg a legkisebb battleground, akkor meg semmi gond igaz a 800x600 felbontás nem ép a legkedvezõbb, de mindenkép érdemes belekezdened.Ahogy haladsz majd elõre majd tapasztalod hogy hol az a pont ahol mindenkép érdemes invesztálnod egy új gépbe.

A portál nyitásást követõen a közepes sõt valszeg a high gépek is diavetítettek pláne hogy 50-60 arc nem birta megálni hogy be ne aoe-zen a tömegbe.

[negativ] Cirek
Perl Classic

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Danee
pls egy olyan (a mostani patchel müködö) addonhoz adjatok linket ami kiirja mindenkinek az életét.

Bocs, nem tudom, hogy hova lett leirva, bocs ha kicsit értetlen vagyok csak hosszú volt a napom, de elõre is köszönöm a segitségeteket
Syron
a képen levõ addon mi lehet ami kicseréli a portrét ilyenre?

shaime01
jutt eszembe armory mikortol nézi a karimat?
elsõ beloginolás után?
mert nem találom magamat :/
igaz armory elött/ota be sem léptem mert nem tudtam.. 😞
meg akarom nézni magamat ! 😊

shaime01
hidd el nem én csináltam... csak belinkeltem.. nem néztem a dátumot .. ^^
de harapd le a fejemet PLZ ^^

Botond
2001. szept 11? aznap nem ez a poén volt a legnagyobb durranás. -.-
Muki100
A nagyvárosokban rendesen tudtam mászkálni, ott nem volt semmi csak WSG-ben. WSG lenne ilyen szarul optimalizálva vagy tényleg a 20 ember miatt akadt? Deadminesban és stockadesben se volt semmi, bár azok azért sötét helyek jórészt.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

PiszkosFred
Hat ennyi erovel te is utana jarhattal volna, mielott megveszed, akar a hivatalos oldalon, akar itt a forumon. De nyugi, semmit sem vesztesz, egy nappal kesobb kezdel bele, ennyi. Az MM pedig tele van gamecarddal Debrecenben, szal no para.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaime01
shut down-ra ^^

shaime01

Nyugodtan vágj bele igaz ez a config már lassan múzeális, de mire naxxba eljutsz garantáltan új géped lessz.Mx a nagyvárososkat kerüld mert a diavatítés ott fix egyre vehetõ.
le lett írva, h mûködik a kamu szám. még mire vársz, regeljünk is be helyetted?
Muki100
Szeretnék érdeklõdni az illetékes elvtársaknál, hogy mi a tapasztalat gyengébb gépekkel keményebb helyeken? Mert a trialt kipróbáltam, és többé-kevésbé jól ment, leszámítva WSG-t ami iszonyatosan akadt (10 > fps). Ha már befizetnék akkor érdekelnének olyan helyek mint mondjuk Naxxramas ami ugyebár 40 fõs raid. Jól sejtem hogy az nálam már játszhatatlan?
2 ghz cerka, 768 mb ram, fx 5200 és 800x600-ban tolom, természetesen grafikai finomságok nélkül. Valakinek van hasonló konfigal tapasztalata, vagy esetleg hallott olyat azerothban hogy azért nem megy instába mert nem bírja hardwarerel?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

nem tudom, hogy mit tegyek ,mert félek hogy ha kamu számlaszámot adok meg akkor bannolják a serialomat, de az igazi bankjszámlaszámomat se adom meg szivesen, mondjuk azon pénz sincs. szerintem parazst dolog, azért hogy megveszem és mehetek még1x vásárolni, mert nem bírtak tájékoztatni a mocskok hogy hiába veszel alapjátékot, mert nem fog menni feltölõ nélkül. Ráadásul nyíregyházán lakok és most itt nincs wow és ma is debrecenbe kellett átmenni érte
Botond
Lejárt az accom le is lõtték a szervereket,nincs itt semmi meglepõ, holnap majd befizetek megint,és menni fognak a szerverek. -.-
PiszkosFred
Marpedig a kamu szamos dolog muxik, a serverek nem ezert nem mennek ;] Csak ne felejtsd el majd idoben atirni a megfelelore (a fizetett ido lejarta elott 1-2 nappal erdemes)

.û(

észre sem vettük

egy csomó server down :\

igen én is gondoltam, hogy nem menne igy, + nem is nagyon folyamodnék olyan megoldáshoz. Ha megadom a saját bankszámlaszámomat, akkor egybõl akar majd levenni róla lóvét? mer most nincs rajta, vagy majd csak akkor ha lejárt a próbahónap.
darkcoding.net
Fleko miért húzod az idõt, tudod, hogy ide jukadunk ki. Add meg alapból a kamu bankkártyaszámok oldalát 😛

Danee
jaja, már be is engedett. csak nem megy 1 szerver se 😊

s0n1c
pánikolj, az segít!
Danee
Nem enged bejelentkezni a worldserver "Unable to connect" :S

Kaptam egy olyan tippet, hogy adjak meg egy kamu bankszámlaszámot és aktiválódik az account, mert azonnal nem vezs le pénzt, és mielõtt lejárna a próbahónap, azelõtt veszek egy feltöltõt. A másik pedig hogy megadom a saját bankszámlaszámomat adom meg ami, de azon sincs pénz jelenleg.

A termék használatbavételekor egy internetes account-ot (felhasználói fiókot) kell létrehozni, melynél jelezni kell elõre a fizetési módot – ez késõbb módosítható. Ez azt jelenti, hogy már ekkor meg kell adni vagy egy internetes fizetésre alkalmas bankkártya számát, vagy egy feltöltõ kártya számát. Amennyiben nincs megfelelõ bankkártya, úgy a játékhoz elõre meg kell venni egy feltöltõkártyát, természetesen azonban az így vett 60 napos játéklehetõség hozzá adódik az ingyenes hónaphoz, azaz így gyakorlatilag 3 hónap "kifizetett" játékidõ áll majd a vásárló rendelkezésére.

A fentiek miatt: ha nincsen se bankkártya, se feltöltõkártya, akkor magával a játékkal játszani sem lehet, az ingyenes egy hónap csak a kártyaszám megadása után kezdhetõ meg!

Sziasztok.
Van egy kis problémám. Ma vettem meg a wow-ot, feltelepítettem, aztán pedig elkezdtem emgcsinálni az acountomat. Ki kell választani a fizetési módot ugye, és én a feltöltõkártyás módszert válaszottam. A következõ ablakban pedig kérte a feltöltõkártya azonosítóját, de nekem az nincsen, csak az alap játékot vettem meg. A játék dobozán le van írva, hogy 1 hónapig lehet játszani vele, tehát 1 hónapig akkor nem kellene feltöltõt vennem ha jól gondolkozok, de az account létrehozásánál mégsem enged tovább. Miért lehet ez? A segitségeteket elõre is köszönöm.
http://www.google.com/search?q=wow+addons

Barney Tech
Addosokat a játékhoz honnan tudok letölteni?

Mighty
Milyen hülyeséget írtam?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PiszkosFred
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

Tudom hogy kaptal mar valaszt, de ezt az oldalt is ajanlatos berakni a kedvencekbe (esetleg a topiklogo ala). Peccs napokon szinte percek alatt frissul a lista (gb, us, de, fr valtozatok), es szedheted mirrorokrol a kisebb-nagyobb peccseket.

A túl imba kékek valóban nerfelve lettek viszont a T4 és a T5 szettek nagyon durva buffot kaptak mostmár van értelme megszerezni.

A patchtrõl meg annyit hogy ég és föld -> mostmár valamire használható a warrior. Én elégedett vagyok vele már csak egy 1 perces CD stun/immobolize effekbõl kiszedõ spell kéne hogy PvP-ben is életképes legyen.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

tisztában vok vele , h mik jöttek ki azota ,(o.0) -.- , és ha megnézhetnéd , h kinek a válaszára ment , és mihez kapcsolodva a post , ahelyett h itt ugrálsz ilyen fölöslegesen . #103301 answer #103316 . Csak Mighty irt hülyeséget .. szvsz . Felejtös , téma lezárva.

hej, a régi szép idõk ^^