World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de a barlang hol van?
PiszkosFred
Aso + terkep. A terkep alapjan megkeresed a barlangot, majd az asoval kiasod (bar ezt nem fogjak jo szemmel nezni a barlang korul lebzselo mobok).

De egyszerubb ha otthagyod, hatha van meg par druida, akinek kell a medveforma miatt, es csak hasznalod azt az itemet, amit kaptal.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Valaki megtudja mondani hogy hol tudom megszerezni a Moonkin Stonet?
capaszabi
hmmm. resto shammy dps?

capaszabi
mit? your mom !
🤣

capaszabi
"Not line in side,"

= not in line of sight.

capaszabi
"arról inkább nem is beszélek, hogy arms/fury warrior még pve-ben is olyan dps-t oszt, úgy, hogy üti 1-2 mob, aminek én - pure dps class-ként - a közelébe nem érek...ha meg még netán ott van mellette egy sámán is windfury-val, akkor meg akár afk-ra is mehetek nyugodtan, bedarál egyedül mindent..."

igy igaz. a dps warrit életben tartjuk a mana 95%ából, a MT meg megdöglik a gecibe a maradék 5bõl.

az meg hogy a közelébe sem érsz? l2fp and rtfm. ennyi.

én is az epixx griff miatt kezdtem el ezen gondolkozni, megnéztem pár homepaget, stb. PayPal account kell a legtöbbhöz, és most olyan 22k HUF/3k gold árfolyamon lehet venni, vagyis 7 HUF = 1 gold. ha arra gondolok, hogy egy nap alatt kiváltható így több hét goldfarmolás, rögtön nem tûnik rossz megoldásnak <#hawaii>
persze banolhatnak miatta, ez igaz. ismer valaki olyat, akit goldvásárlás miatt banoltak? én egyet sem.

Laky
:ADS:sd

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

wowban semmi sem lehetetlen :p

hát ott aligha, mivel olyan szinten sem érdekel, hogy semennyire sem...
perpillanat azon filózok, hogy hogyan vakarjak össze még 3600 gold-ot az epix mount-omra, mivel gyakorilatilag lepusztítottam minden quest-et outland-en...
alternatívák persze vannak pénzcsinálásra, megyek is kínai barátainkhoz tárgyalni <#zavart1>

BEAST
nem arrol beszel ... az oszlopon allas meg ok , nem egy nub csapatot vertunk el ugy hogy meguntuk a varakozast es atugrottunk, de volt olyan csapat is ami mar akkor ott volt a mi oldalunkon levo oszlopon amikor mi meg csak kifutottunk felmounttolva crusader auraval ... ami enyhen szolva is lehetetlen

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PSAV
na látod, csak szét kell nézni és máris jobb lehetsz arénában

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

A videt nem tudom megnezni, de igy latatlanba szerintem az AQ40-es trinket, ami meteort dob.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

Tatyla
off

akinek van PSP-je privi rám plz,pár kérdés erejéig...

on

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MrStokes
Van vmi trinket is, amivel meteort lehet idezni az ellen fejere.
Mar volt rola szo korabban.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Mighty
Elképzelhetõ, hogy ez a megoldás a legjobb megoldás? Ha kifognak egy olyan csapatot, akiknél ez a taktika nem válik be, tudom, hogy Panther csapata ki fog találni mást arra a csapatra. Addig meg minek szivassák magukat nem bevált vagy nehezebb taktikával?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

aq40 trashmob talán, de lehet nagy farokságot mondok

nyertél <#eljen><#eplus2>
ez a tuti tactic, hogy eddig miért is nem jöttem erre rá <#wow1> <#idiota>

kisfigi
ebben a videóban a pala csinál ilyen kva nagy "meteort", azt hogy lehet? mi a spell neve?

Destiny. The design is clearly ancient.

Fenrir
Nem mondtam, csak ezek szerint a 2 delikvens nem olyan kaszttal játszik ahol bármit is kéne buffolni, ergó azt sem tudják mirõl van szó.

Amúgy most tervezünk 15 fõs bwl-t, ott még nem jártam sajna :\

A halál csupán a kezdet...

Mi tart vissza attól hogy te érj hamarabb az oszlopra?
Ha annyira zavar hogy ott állnak állj oda te is.
Sõt engem mint hunter zavar ha a pofámba állnak, mostantól mind köcsög aki lövés távon belül jön. Azért van odatéve az a tetves oszlop hogy ki lehessen használni taktikázásra, és a hid se véletlenül került oda.
Régen az arénában sem a becsületesebb fél nyert, általában õt húzták ki a lábánál fogva fej nélkül.
TDC Geronimo
:d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

PSAV

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

BEAST
tehat egy 40es raidben egyedul te vagy pap ... bar akarhogyan is szamolom az max 8 csapat , meg egyedul sem lenne gaz ... amugy meg mit raidelsz te 40 emberrrel? 😛P

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fenrir
Köszönöm a sok intelligens ember hozzászólását pl. KhanCommander és Bhalage. Ebbõl is látszik mennyire ott vagyok a raidelés terén 😊

Kívánom nektek, hogy egy 40-es raidet egyedül buffoljatok fel egyesével 3x (stamina, spirit, shadow res).

A halál csupán a kezdet...

TDC Geronimo
Mi is játszottunk olyanok ellen akik mikor még ki se értünk már a mi oldalunkon voltak az oszlopon és ott várták, hogy odamenjünk. Sztem szánalmasan szar az egész :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
oszlop camp = skill? 😮

Elnézést az oszlopot én szoktam kempelni
akinek nem tetszik szedjen le onnan.
Méghogy hunter nem jó Arénába lol...
Az hogy skill kell hozzá miért fáj?
Dispel csapda. Na persze a 2 másodpercenként tickelõ forst trapet... melyik barom fogja dispellezni... max freedom, de az is CD-s ugyebár
Nálunk az 5v5 taktika erõsen hunter orientált, és elég jól müködik is.
Not line in side, ha te nem tudod lõni õ se tud, mit zavar ez téged?
Leülök a pálya közepén és egyszer úgyis elõjön...
Volt egy csapat aki arra játszott hogy nem jönnek elõ a hid alól, ott röhögtek hogy õk kávéznak, meg ott lesznek szerver karbantartásig. Fél óra mulva káromkodva másztak elõ és ölették le magukat 😊
el vagy késve, már folyamatban, holnap rendkívûli patch keretében implementálni fogják a játékba, igy emiatt várhatóan 40 napig nem lesznek szerverek -.-

amúgy gondoltam felkavarom kicsit az állóvízet, nagyon ül a topic, de látom, semmi flame-et sem sikerült kialakítani :/

Lynx_TWL
menjél blades arénába. az való a sok faszlámának, kempelni az oszlopon:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Wildor, miért nem csináltatsz a Blizzel valami "Ultimate Wildor" kasztot? Eddig amit kipróbáltál, mindegyik gyenge és szar volt neked 😄
bocs 😄<#worship>
BEAST
l2p ... :o

minden a regi😄

te szegeny hunter bruhuhu mindjart megsajnallak
<#mf1>

anti hero

"úgy nézett ki az aréna hogy kaptam egy frost trapet"

az a priest, amelyik nem dispel-ezi le rólad azonnal a frost trap-et, meg is érdemli, hogy kinyúvasszák, már bocs, az összes trap ugyanis dispel-ezhetõ...
sajnos...

2v2 arena-zni meg tök felesleges, ezt megmondták már millióan elöttem, az max. fun-nak jó, semmi másra. 5v5-öt kell tolni, ott pedig a warrior 2 healerrel a seggében félisten...
én pl. hunterként nem járok arena-ba, mert szerintem hunternek tömény szívás a kis mozgástér és a line of sight exploitok miatt...

incombat csapdázásról meg annyit, hogy pvp-ben lerakom, mire 2 sec alatt aktiválódik, lecsapkodták rólam a hp-m 65%-át, kaptam legalább 1 cc-t, aztán utána próbálkozhatok 35% hp-val vagy kevesebbel arrébvánszorogni, hogy deadzone-ból kikerüljek, s legalább 1-2-õt tudjak lõni, mire megtörik a trap, mert sajnos ahogy észrevettem átlagban 5-6 sec alatt kijönnek belõle...
sajnos azt kell mondjam, hogy a régi instant fd+trap combó 1000x jobb volt pvp-re, mint a mostani.
pve-re viszont kiváló az incombat trap, ezt elismerem...
silencing shot pedig korántsem olyan imba, mint amilyennek elsõre tûnik, fõleg mióta frankó dmg nerfet is kapott...
aimed shot-ról nem is beszélve -.-

Lynx_TWL
van aki skillbõl játszik :>>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Az úgynevezett sírásról csak annyit hogy perpill egyáltalán nem érdekel pvp szóval nem nagyon érdekel a dolog.

A rage termelésrõl: visszakaptuk azt amit pár hete (1-2 hónap) elvettek tõlünk.

PvP: arénán kívül minden felejtõs, arénába 2v2-be mentem párszor, shaman és priest healerrel, és elég vicces a dolog hogy pont te sírsz, naggyából úgy nézett ki az aréna hogy kaptam egy frost trapet, healert kivégezték, utána meg nagyjából tök mindegy mit csinálok. Akármilyen felálással találkoztam (2 mage, lock+mage, 2 shaman) mindenki nukeolta a healert, okosan, és simán nyertek. Ha ennyi eszed van hogy nukeolod a warriort amíg a healer hátul röhög és healel, meg is érdemled hogy bealázzon.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

Wow, kösz ezt nem tudtam, annyira emlékeztem hogy valamilyen blue ígért warrioroknak (ezekszerint mindenki kapta) 2 perces pvp trinketet.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

BEAST
akkor ezt jo tudni , thx :o

The Garrett
2 perces a 70 es pvp trinket

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
az 1 perces CD stunbol kiszedo cucchoz meg annyit , hogy erdekes hogy a pvp trinket meg mindig 5 perc cd-n van ... outland meg tele van 2 perces dps trinketekkel -.- ... siman lehetne az is legalabb 2 perces , feltetelezem az a csoppet "jobb" verzio is 5 perc CD-n van :o

egyetértek !

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BEAST
te meg kaptal ic csapdazast meg silencig shotot szal csond -.-

"A patchtrõl meg annyit hogy ég és föld -> mostmár valamire használható a warrior. Én elégedett vagyok vele már csak egy 1 perces CD stun/immobolize effekbõl kiszedõ spell kéne hogy PvP-ben is életképes legyen."

IWIN gombot nem akarsz? ^^
f*szt sírtok már ennyit bazz'?
méghogy pvp-ben nem életképes? LOL LOL LOL, ne vicceljünk már!

ha ott 1-2 healer - márpedig arénában ott van! - a seggedben, NINCS, aki megállítson egy warriort, szétdarál mindent pillanatok alatt...

az egyik legtáposabb kaszt lett pvp-ben a craftolható fegyverekkel...

az meg, hogy world pvp-ben levágnak 2-3-an, ki nem szarja le?
kap érted 8-10 honort, kitörölheti vele a seggét a kis gyökér...

arról inkább nem is beszélek, hogy arms/fury warrior még pve-ben is olyan dps-t oszt, úgy, hogy üti 1-2 mob, aminek én - pure dps class-ként - a közelébe nem érek...ha meg még netán ott van mellette egy sámán is windfury-val, akkor meg akár afk-ra is mehetek nyugodtan, bedarál egyedül mindent...

ja és akkor ehhez még kaptatok tegnap extra rage termelést, meg +1% FREE EXTRA CRIT-et...
én, mint dps kaszt pl. miért nem kaptam? ^^

szóval el lehet kussolni, de nagyon...

Mighty
Én használom. Ja és nem nagyon kaptam anno lebaszást, hogy miért nincs felbuffolva a rám bízott group(ok). Mondjuk a harc közbeni buffolás ki van kapcsolva.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

KhanCommander
Minek játszik az ilyen ember? Ennyire lusta azért ne legyél már... Szánalmas...

Veni Vidi Vici

ok szuper^^

anti hero

valoban olyan nehez klikkelgetni neha neha? meg jo hogy nem jatszottal daoccal -.-

anti hero