World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De egyszerubb ha otthagyod, hatha van meg par druida, akinek kell a medveforma miatt, es csak hasznalod azt az itemet, amit kaptal.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
igy igaz. a dps warrit életben tartjuk a mana 95%ából, a MT meg megdöglik a gecibe a maradék 5bõl.
az meg hogy a közelébe sem érsz? l2fp and rtfm. ennyi.
persze banolhatnak miatta, ez igaz. ismer valaki olyat, akit goldvásárlás miatt banoltak? én egyet sem.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
perpillanat azon filózok, hogy hogyan vakarjak össze még 3600 gold-ot az epix mount-omra, mivel gyakorilatilag lepusztítottam minden quest-et outland-en...
alternatívák persze vannak pénzcsinálásra, megyek is kínai barátainkhoz tárgyalni <#zavart1>#zavart1>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
akinek van PSP-je privi rám plz,pár kérdés erejéig...
on
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Mar volt rola szo korabban.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ez a tuti tactic, hogy eddig miért is nem jöttem erre rá <#wow1>#wow1> <#idiota>#idiota>
Destiny. The design is clearly ancient.
Amúgy most tervezünk 15 fõs bwl-t, ott még nem jártam sajna :\
A halál csupán a kezdet...
Ha annyira zavar hogy ott állnak állj oda te is.
Sõt engem mint hunter zavar ha a pofámba állnak, mostantól mind köcsög aki lövés távon belül jön. Azért van odatéve az a tetves oszlop hogy ki lehessen használni taktikázásra, és a hid se véletlenül került oda.
Régen az arénában sem a becsületesebb fél nyert, általában õt húzták ki a lábánál fogva fej nélkül.
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kívánom nektek, hogy egy 40-es raidet egyedül buffoljatok fel egyesével 3x (stamina, spirit, shadow res).
A halál csupán a kezdet...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
akinek nem tetszik szedjen le onnan.
Méghogy hunter nem jó Arénába lol...
Az hogy skill kell hozzá miért fáj?
Dispel csapda. Na persze a 2 másodpercenként tickelõ forst trapet... melyik barom fogja dispellezni... max freedom, de az is CD-s ugyebár
Nálunk az 5v5 taktika erõsen hunter orientált, és elég jól müködik is.
Not line in side, ha te nem tudod lõni õ se tud, mit zavar ez téged?
Leülök a pálya közepén és egyszer úgyis elõjön...
Volt egy csapat aki arra játszott hogy nem jönnek elõ a hid alól, ott röhögtek hogy õk kávéznak, meg ott lesznek szerver karbantartásig. Fél óra mulva káromkodva másztak elõ és ölették le magukat 😊
amúgy gondoltam felkavarom kicsit az állóvízet, nagyon ül a topic, de látom, semmi flame-et sem sikerült kialakítani :/
๏̯͡๏﴿
<#mf1>#mf1>
anti hero
az a priest, amelyik nem dispel-ezi le rólad azonnal a frost trap-et, meg is érdemli, hogy kinyúvasszák, már bocs, az összes trap ugyanis dispel-ezhetõ...
sajnos...
2v2 arena-zni meg tök felesleges, ezt megmondták már millióan elöttem, az max. fun-nak jó, semmi másra. 5v5-öt kell tolni, ott pedig a warrior 2 healerrel a seggében félisten...
én pl. hunterként nem járok arena-ba, mert szerintem hunternek tömény szívás a kis mozgástér és a line of sight exploitok miatt...
incombat csapdázásról meg annyit, hogy pvp-ben lerakom, mire 2 sec alatt aktiválódik, lecsapkodták rólam a hp-m 65%-át, kaptam legalább 1 cc-t, aztán utána próbálkozhatok 35% hp-val vagy kevesebbel arrébvánszorogni, hogy deadzone-ból kikerüljek, s legalább 1-2-õt tudjak lõni, mire megtörik a trap, mert sajnos ahogy észrevettem átlagban 5-6 sec alatt kijönnek belõle...
sajnos azt kell mondjam, hogy a régi instant fd+trap combó 1000x jobb volt pvp-re, mint a mostani.
pve-re viszont kiváló az incombat trap, ezt elismerem...
silencing shot pedig korántsem olyan imba, mint amilyennek elsõre tûnik, fõleg mióta frankó dmg nerfet is kapott...
aimed shot-ról nem is beszélve -.-
A rage termelésrõl: visszakaptuk azt amit pár hete (1-2 hónap) elvettek tõlünk.
PvP: arénán kívül minden felejtõs, arénába 2v2-be mentem párszor, shaman és priest healerrel, és elég vicces a dolog hogy pont te sírsz, naggyából úgy nézett ki az aréna hogy kaptam egy frost trapet, healert kivégezték, utána meg nagyjából tök mindegy mit csinálok. Akármilyen felálással találkoztam (2 mage, lock+mage, 2 shaman) mindenki nukeolta a healert, okosan, és simán nyertek. Ha ennyi eszed van hogy nukeolod a warriort amíg a healer hátul röhög és healel, meg is érdemled hogy bealázzon.
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
IWIN gombot nem akarsz? ^^
f*szt sírtok már ennyit bazz'?
méghogy pvp-ben nem életképes? LOL LOL LOL, ne vicceljünk már!
ha ott 1-2 healer - márpedig arénában ott van! - a seggedben, NINCS, aki megállítson egy warriort, szétdarál mindent pillanatok alatt...
az egyik legtáposabb kaszt lett pvp-ben a craftolható fegyverekkel...
az meg, hogy world pvp-ben levágnak 2-3-an, ki nem szarja le?
kap érted 8-10 honort, kitörölheti vele a seggét a kis gyökér...
arról inkább nem is beszélek, hogy arms/fury warrior még pve-ben is olyan dps-t oszt, úgy, hogy üti 1-2 mob, aminek én - pure dps class-ként - a közelébe nem érek...ha meg még netán ott van mellette egy sámán is windfury-val, akkor meg akár afk-ra is mehetek nyugodtan, bedarál egyedül mindent...
ja és akkor ehhez még kaptatok tegnap extra rage termelést, meg +1% FREE EXTRA CRIT-et...
én, mint dps kaszt pl. miért nem kaptam? ^^
szóval el lehet kussolni, de nagyon...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Veni Vidi Vici
anti hero
anti hero