World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nézd, az a helyzet, hogy ez baromi régi videó. Volt már linkelve ide a fórumra is, és ki is lett vesézve, hogy miért ennyi, milyen buffokkal, milyen mobokra, valamint milyen mobokra nem, ésatöbbi ésatöbbi. A dolog teljesen aktualitását vesztette, semmi köze sincs a mostani játékhoz. Azóta jött egy halom új cucc, új insta, új mob, +10 szint, új képességek, és egy paladin átdolgozás.
Teljesen felesleges egy hónapnál régebbi videókat linkelgetned.

s0n1c
csak nem te is boxoló vagy RL...?
DarkHorSe
tizeneveskismukigecik kimaradt, nekem az a szemelyes kedvencem

Swedish people are albino monkeys

*thottbot :lap alja

genRob
Kapsz küldit és Moonglade-ben asszem.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

ember , itt volt a kommentekbe linkelve , ennyi , nem én találtam ki thottbotnem tom mi a bajotok vele , 1xer megnézhetõ , csinálj jobbat , ne oltogass , mert rühellem , ennyi ,TÚL okosnak hiszitek magatokat szvsz.Am. ti BS-es makker arcok vagytok látszik , szal tom , h erre is mit irtok majd <#circling><#idiota>

Valaki megtudja mondani hogy hol tudom megtanulni a bear formot ha druida vagyok?
JaSoN HuNTeR
Ohh thx!!!!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

osho
http://www.strategyinformer.com/pc/patches/worldofwarcraft/patch.html

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

osho
http://www.strategyinformer.com/dlredir.php?id=7XoWKmt1TgLX9IGQpfqJmA%3D%3D

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

köszi, karazhanban esõdött

The Garrett
www.patchitbaby.com

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

bodesz
még nem :|.megnézem.thx

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
ez a kemény 3.58mb már 10perce jön és mégcsak 44% xD(imédom wow patcheket 😄 )

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

The Garrett
ezt a videot már akkoris kiröhögték amikor nagyjabol aktualis volt 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

próbáltad csak simán nagyobbra állítani az engedélyezett memóriát az addonoknak? ott van az addon pipálgatós ablak környékén

bodesz
annyi addonom van már berakva h a game kiírja h 48mb felett van v mi és belaggolok és kiírja h lépjek ki v kilép õ x mp után v vmi ilyesmi
wow-e con van ami sztem megöli(régebbi verzsön még nem a keyloggeres vírusos xar 😄 ) szal azlenne a kérdésem h tudtok e olyan progit mi kiírja h mi mennyibe kerül?

Laky
ez a szmájli 😄DD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

TDC Geronimo
ejj mit fog szólni ehhez Meggy?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mighty
Az igen. Tényleg ilyen szar a mai magyar oktatás? Mit is akarsz mondani?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Nekifuthatna újból, mert sok értelme valóban nincs.

és mivan akkor , am. ott linkelték ez a videot nem én kerestem , commentbe volt szvsz .. nyomik

Guest
Most komolyan, nem azért, hogy kötekedjek, de ennek a hozzászólásnak az olvasása már fizikai fájdalmat okozott...
Laky
Ez kétkezes...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Barney Tech
Tud adni vlaaki egy linket az uj patchre mert nem akrja letölteni.

Trinity Bar ?

Deikath

hát sztem nem kellene , akkor tul jo lenne , és értelmetlen ,gondolj bele , ha sokan iennel szaladgálnának , meg nyilván nem leatherworkos ..csinál ijet , szal , imba az tény 😄 a blizzard sztem ezeket tökéletesen megalkotta , amit senki más nem tudna ...

cyCircled
a következõ kérdésre a válasz innen leszedhetõ

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

alph4
hi! Tudja valaki mi a neve ennek az addonnak?
ami ilyen fehér kör keretet ad a cuccoknak.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Igen, ezt mar tegnap is irtak a Frostshockon, hogy a kekeket nerfeltek le es csak a socketelheto lilak lesznek elvileg jobbak (T4-T5 talan).

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

Szerintem a Romeo es Julia event sem egy konnyed kis csata, veluk is meg lehet szenvedni.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

[HUN]Crassus
Ja és BLIZZARD megint kiba jófej volt! Nemtudom néztétek-e már,de a kurvanagy item optimizációban NEM a lilákat dobták fel hanem a kékeket húzták le icipicit....Hát KÖSZÖNJÜK MEG!😊
Nekem 4 kharazanos lilám van azok csontra ua statokkal vannak megint viszont innen onnan a többi cumómból levan csípve....
-500 armorom -8 defense-m 0,57% dodge és 0,39% parry az "AJÁNDÉK" a peccsel.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
NEm izomból inkább fokozatosan nyomatjuk a lokk szinte csak manát szív,így nagyjából kontrollálni tudjuk,hogy mikor igyon,mert ugye a DPS-t visszatudjuk tartani.
Pyro után jönnek az elementálok ez az alapterv.
Aztán ha kinntvannak 1 banish 1-et kiteol a hunter és 2-õt fog a tank vagycsak 1-et és a lokk chain feareli a másikat.
Ja és nincs pyro ha a terem szélén bírkáz le!!! nemtudom ez bug vagy feature-e,de tegnap erre játszottunk és tényleg nincs pyro....a melee-k a közelében maradnak "lebírkázódni" ,de minket kihealelnek simán pyro után is.

B@lu
bakker ezt 2 hettel hamarabb kellett volna😊

[HUN]Crassus
Azt a hülye Csontot Kharazan elõtt már ki sem vettük ,rohantunk aludni😄

tényleg, melyik módszerrel nyomjátok? megvárjátok az ae barit az elementálok elõtt, vagy izomból arcba? (kozkáztatva hogy az elementálok akkor jönnek amikor bari a nép)

[HUN]Crassus
19:30 kor kezdtünk és 23:30-kor az "uccsó próba ma srácok" Raid leader-i "parancsra" ment le.....volt öröm😊
Mondjuk nagyon csalódottak lettünk volna ,mert 3x is volt 20% alatt elõtte/tegnapelõtt azért elment rá egy nap nekünk is....

gratula, mi egy komplett estét vájpoltunk rajta, de a legjobb próbánk 23% volt... Tényleg kell rá tank, mert bár nem üt nagyot meleeben, de középen kell tartani...

[HUN]Crassus
A rugók bõven elegek rá😛 sztem én tegnap csak kiállítási darab voltam 😊
Bááár 2 elementált eltankoltam,hogy legalább azok ne szopassák a raid többi tagjait/másik kettõt lock kezelte/

Nehezebb mint a fõboss? hmmm ez csábítóan hangzik😊

Mighty
Ilyen craftolható, továbbfejleszthetõ cuccot betehetnének minden szakmához...

Érdekes ez az új patch pl berakhatták volna hogy a mage-k eye of strom-on ne tudjanak kiblinkelni kezdés elött, és kezdéskor ne 4:0-ás inditókép fogadjon.
Gratula hozzá, lényegesen nehezebb mint a fõboss.
Meeli pedig kell hozzá, akár warrior is mert ha nincs elég ember körülötte kirohangál akár a falig is és aoe silenceli a kasztereket.
Ha több meele üti marad szépen középen.
Mighty
Bizakodom egy halál nélküli hogger killben. Természetesen potikra farmolok 😊

[HUN]Crassus
Order of Chaos tagjai DOWN akik megint Kharazan elõtt jaszkariznak pvp-onban.....hálistennek a GM-ünk újabban igencsak "véreskezû" lett így szinte õ az elsõ aki küldi a POM pyro-t ha pvpon-os ALLYs-t lát Kharazan elõtt😛😄
Amúgy mi végre leszenvedtük ARAN-t vagy ki a rákot tegnap....egyedûl voltam warrior amikor lement,de sztem ahoz a bosshoz nem is kell warrior😛😊

Maulgar down
Malchezaar down
Doomwalker 6% 😞
Jó kis hét volt, bazi kiváncsi vagyok jövõ héten mit zúzunk le 😊
capaszabi
vanasKoS

mi is ununk már téged, szal nyugodtan kirúghatjátok, megengedem én is <#hehe><#vigyor1>

GZ Elixir a macea-hoz<#vigyor2>,hold dobódott?Akárhányszor megyünk a botanicába mindíg reménykedem hogy talán dobja de valami 0,1-es dobási rátávala amekkora mákom van drop terén sosem fogja.

Talán a Wildor fakadt ki a drop miatt utopljára, maximálisan egyetértek.Igaz nekem meg van a sonic spear de nekem annyira nem kell max bg-re az oathkeeper az paladinabb fegyver.A shadow labirintet meg különösen nem kedvelem a kettes boss miatt a healert kapásból agyonverjük mikor mókázik az ogre onnan meg vagy kitudom healelni én a csapatot vagy nem ( általában nem).

Érdekesen van megoldva mindenesetre szinte az összes isnta mindenhol a kettes-hármas boss sokkal nehezebben mint az endboss.A shadowban ai az ogre messze messze nehezebb mint a ragnaros hasonmásverseny második helyezetje.
A botanicában is a fõkertész a legveszélyesebb a mechanarba is az elementálos bringa a köz és életveszély nem az endboss, ill a steamvaultban is az elsõ boss az ami gondot okozhat atöbbi az sima ügy.

Karahzan meg még mindíg távlati terv pedíg már vagy 30 hetvenessel bírunk csak össz vissz négyünknek van kulcsa de ez a hátránya az oylan guildeknek mint a miénk hogy egy fikarcnyi fegyelem nincs.

Azért az túlzás hogy az 5x szériás drivert rakd rá de pl a tavalyi 6.12 valóban bõven elég.Nekem is 9800 xt-m van sajna eljárt az idõ ezen széria felett de három évesek kiszolgálták az idelyüket.
Az idei 7.2-es driverrel nem is nagyon megy nekem sem a wow sem más mert túlhuzza a kártáyt a driver hiába kapcsolom ki a gyorsító funkcióit.