World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teljesen felesleges egy hónapnál régebbi videókat linkelgetned.
Swedish people are albino monkeys
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
wow-e con van ami sztem megöli(régebbi verzsön még nem a keyloggeres vírusos xar 😄 ) szal azlenne a kérdésem h tudtok e olyan progit mi kiírja h mi mennyibe kerül?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Deikath
a következõ kérdésre a válasz innen leszedhetõ
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
ami ilyen fehér kör keretet ad a cuccoknak.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
Nekem 4 kharazanos lilám van azok csontra ua statokkal vannak megint viszont innen onnan a többi cumómból levan csípve....
-500 armorom -8 defense-m 0,57% dodge és 0,39% parry az "AJÁNDÉK" a peccsel.....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Pyro után jönnek az elementálok ez az alapterv.
Aztán ha kinntvannak 1 banish 1-et kiteol a hunter és 2-õt fog a tank vagycsak 1-et és a lokk chain feareli a másikat.
Ja és nincs pyro ha a terem szélén bírkáz le!!! nemtudom ez bug vagy feature-e,de tegnap erre játszottunk és tényleg nincs pyro....a melee-k a közelében maradnak "lebírkázódni" ,de minket kihealelnek simán pyro után is.
Mondjuk nagyon csalódottak lettünk volna ,mert 3x is volt 20% alatt elõtte/tegnapelõtt azért elment rá egy nap nekünk is....
Bááár 2 elementált eltankoltam,hogy legalább azok ne szopassák a raid többi tagjait/másik kettõt lock kezelte/
Nehezebb mint a fõboss? hmmm ez csábítóan hangzik😊
Meeli pedig kell hozzá, akár warrior is mert ha nincs elég ember körülötte kirohangál akár a falig is és aoe silenceli a kasztereket.
Ha több meele üti marad szépen középen.
Amúgy mi végre leszenvedtük ARAN-t vagy ki a rákot tegnap....egyedûl voltam warrior amikor lement,de sztem ahoz a bosshoz nem is kell warrior😛😊
Malchezaar down
Doomwalker 6% 😞
Jó kis hét volt, bazi kiváncsi vagyok jövõ héten mit zúzunk le 😊
Talán a Wildor fakadt ki a drop miatt utopljára, maximálisan egyetértek.Igaz nekem meg van a sonic spear de nekem annyira nem kell max bg-re az oathkeeper az paladinabb fegyver.A shadow labirintet meg különösen nem kedvelem a kettes boss miatt a healert kapásból agyonverjük mikor mókázik az ogre onnan meg vagy kitudom healelni én a csapatot vagy nem ( általában nem).
Érdekesen van megoldva mindenesetre szinte az összes isnta mindenhol a kettes-hármas boss sokkal nehezebben mint az endboss.A shadowban ai az ogre messze messze nehezebb mint a ragnaros hasonmásverseny második helyezetje.
A botanicában is a fõkertész a legveszélyesebb a mechanarba is az elementálos bringa a köz és életveszély nem az endboss, ill a steamvaultban is az elsõ boss az ami gondot okozhat atöbbi az sima ügy.
Karahzan meg még mindíg távlati terv pedíg már vagy 30 hetvenessel bírunk csak össz vissz négyünknek van kulcsa de ez a hátránya az oylan guildeknek mint a miénk hogy egy fikarcnyi fegyelem nincs.
Az idei 7.2-es driverrel nem is nagyon megy nekem sem a wow sem más mert túlhuzza a kártáyt a driver hiába kapcsolom ki a gyorsító funkcióit.