World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A termék használatbavételekor egy internetes account-ot (felhasználói fiókot) kell létrehozni, melynél jelezni kell elõre a fizetési módot – ez késõbb módosítható. Ez azt jelenti, hogy már ekkor meg kell adni vagy egy internetes fizetésre alkalmas bankkártya számát, vagy egy feltöltõ kártya számát. Amennyiben nincs megfelelõ bankkártya, úgy a játékhoz elõre meg kell venni egy feltöltõkártyát, természetesen azonban az így vett 60 napos játéklehetõség hozzá adódik az ingyenes hónaphoz, azaz így gyakorlatilag 3 hónap "kifizetett" játékidõ áll majd a vásárló rendelkezésére.
A fentiek miatt: ha nincsen se bankkártya, se feltöltõkártya, akkor magával a játékkal játszani sem lehet, az ingyenes egy hónap csak a kártyaszám megadása után kezdhetõ meg!
Van egy kis problémám. Ma vettem meg a wow-ot, feltelepítettem, aztán pedig elkezdtem emgcsinálni az acountomat. Ki kell választani a fizetési módot ugye, és én a feltöltõkártyás módszert válaszottam. A következõ ablakban pedig kérte a feltöltõkártya azonosítóját, de nekem az nincsen, csak az alap játékot vettem meg. A játék dobozán le van írva, hogy 1 hónapig lehet játszani vele, tehát 1 hónapig akkor nem kellene feltöltõt vennem ha jól gondolkozok, de az account létrehozásánál mégsem enged tovább. Miért lehet ez? A segitségeteket elõre is köszönöm.
Tudom hogy kaptal mar valaszt, de ezt az oldalt is ajanlatos berakni a kedvencekbe (esetleg a topiklogo ala). Peccs napokon szinte percek alatt frissul a lista (gb, us, de, fr valtozatok), es szedheted mirrorokrol a kisebb-nagyobb peccseket.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A patchtrõl meg annyit hogy ég és föld -> mostmár valamire használható a warrior. Én elégedett vagyok vele már csak egy 1 perces CD stun/immobolize effekbõl kiszedõ spell kéne hogy PvP-ben is életképes legyen.
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
Teljesen felesleges egy hónapnál régebbi videókat linkelgetned.
Swedish people are albino monkeys
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
wow-e con van ami sztem megöli(régebbi verzsön még nem a keyloggeres vírusos xar 😄 ) szal azlenne a kérdésem h tudtok e olyan progit mi kiírja h mi mennyibe kerül?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Deikath
a következõ kérdésre a válasz innen leszedhetõ
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
ami ilyen fehér kör keretet ad a cuccoknak.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
Nekem 4 kharazanos lilám van azok csontra ua statokkal vannak megint viszont innen onnan a többi cumómból levan csípve....
-500 armorom -8 defense-m 0,57% dodge és 0,39% parry az "AJÁNDÉK" a peccsel.....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Pyro után jönnek az elementálok ez az alapterv.
Aztán ha kinntvannak 1 banish 1-et kiteol a hunter és 2-õt fog a tank vagycsak 1-et és a lokk chain feareli a másikat.
Ja és nincs pyro ha a terem szélén bírkáz le!!! nemtudom ez bug vagy feature-e,de tegnap erre játszottunk és tényleg nincs pyro....a melee-k a közelében maradnak "lebírkázódni" ,de minket kihealelnek simán pyro után is.