World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valamit benéztél.
semmi bajom sincs a hunteremmel, szeretem a változatosságát, s igen, azt is, hogy hasznos tagja vagyok még 1 ötfõs team-nek is.

az MT-nk pl. kifejezetten ragaszkodik hozzám 5 fõs instában, pláne, hogy iszonyat jól lehet chaintrap-elni minden mobot még heroic-ban is, ami nem immunis frost-ra...
misdirection-t meg kifejezetten imba dolognak tartom...

szóval semmi bajom sincs a hunteremmel, azzal van bajom, mikor odajön 41 yard-ra a 3 perces firemage, aztán 0 mp alatt eltûnik a 8500 hp-m 80%-a, cloth-os class ide vagy oda...
bár ha szerinted ez working as intended, akkor a hiba asszem' nem bennem van...

The Garrett
hat nekunk csak mail cuccokat dobal minden insta az 5 fõs hellfire ramparttol gruuls lairig 😄DDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

sztem legend, mint a vállasom
Shatar Exalted Mace? 😉
capaszabi
btw, tidefury kesztyüt látott már vki esni vagy csak urban legend hogy benne van a játékban?

capaszabi
1. hol irtam hogy instázni ne MM-el menj?
2. a rewardok EXALTEDen vannak, nem "majdnem revered"-en
3. Shammynak melyik faction-tõl is van akár csak 1 ONE EGY használható reward? o.O egyiknél sem? (minden reward kard/leather/ranged/wand stb.)

az azért van hogy a három helyett csak egyet kelljen használni.

Fenrir
Persze, hogy feltalálták te lol, de te nem az eredeti kérdésemre választoltál hanem elkezdtél nekem okoskodni. Ha nem tudod rá a választ akkor kímélj meg lécci a hülyeségektõl mert azok irritálnak.

A halál csupán a kezdet...

Paladin tankról annyit szeretnék mondani, hogy 2 hete mászkálok egy klántárs pala tankkal 5 fõsbe nagyon jól végzi a dolgát miután rájöttem hogy óriási overheallel mindig van manája azóta még kevesebb a gond. Droprendszerrõl meg, steamvaults-ban a robot boss által dobálható healerbotot még egyszer nem láttam pedig ott szedtük a reput maxig a cenarion frakcióhoz. Egy hete még vágytam rá de mostmár van jobb de az alakja még tetszik. 😊
Fenrir
😄

A halál csupán a kezdet...

Már a fél guildnak van a 3. bossból aggrocsökkentõ trinket, puska, meg minden szar 😊
Jah, és persze priest chest a vonatos bossból (Murmur) már esett vagy 10-szer.
Guildtársam (Mordamir) 98-szor volt Stratban Flask of.... mittoménmi receptért, mire kiesett 😊
Nem kicsit örült, amikor meglett 😄
Wildor volt már maged, shadow papod, most huntered. Mindegyik szar volt illetve a többi kaszt sokkal jobb. Szerintem warrior kéne neked. Vagy átgondolni hogy nem a balanceban van a hiba.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

A legcsúfabb drop-ot azt hiszem mégis csak én tartom tavaly november hónapban szinte bent laktam Srtholme-ben és 56x-ra esett a lightforge gatya<#vigyor2>Már nem tudom miért ragaszkodtam annyira mániákusan a kiba.. d1-es alapszethez pláne ugy hogy a chest soha nem is lett meg pedíg a Drakinál is voltam vagy 25x érte.

Az biztos hogy a droprendszer az istentelen, igaz nekem van sonic spearem mert az abszolúte nem hiányzott továbbá szinte minden alkalommal esik ha nincs hunter a csapatban.
megváltoztatták a spell upos totemet ami 100+ spell upot adott pár hete most már heal upot is ad. szal jo lesz a sámán nagyon. byby agi totem 😄 (mert hogy azzal ütközik)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

hmm, egy átbulizott szombat éjszaka után vasárnap hajnal 5 körül született a kari. Szted? 😄
ha a warrior is tudna salvát rakni...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

AnarchoiD
kreativ nevvalasztas 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
Tegnapi Shadow Lab`s os runomat tudom felhozni papkent kepviseltem magamat, volt meg egy rugo, lock es 2 pally .... protos es holy .. igaz hogy kemenyen hilelnunk kellett a protos palat, de olyan mesterien vitte az instat hogy semmivel sem tudta lehuzni senki rola a mobokat en meregettem a szememet , hogy felprotos warriorrol huztunk mar le konyebben mobot .. ahoz kepest amit produkalt, 7k keveske hjp-jet meredeeken tologattuk ki, de mintha csirizre ragadtak volna a mobok(3-5db allt)....

szal paladin is lehet tank, ha a jatekos mesterien kezeli (ja es nem volt se wipe se bubizas 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

42-szer voltam sedólabiban a qrva D3 vállasért. Szted esett? Szóval nyugi 😊
Más: eltûntem wow armoryról 😮
Félreértesz valamit a részemrõl nem volt sírás csupán tényközlés, és attól még a tény tény marad hogy a paladin mostoha gyermek.Valószínûleg ha ha szeptemberben ismerem legalább enniyre ezt ajátékot akkor is paladint indítok max nem a retri ág felé tallentelek, de igy alakult ill a kiegben is igy maradt.Régóta játszol ugyhogy tudod a paladin bubi mit ér ötpercenként van 12 mp-ed hogy védetten vagy a MT-t healeld vagy a healert ha az van szorult helyzetbe de ha be kell bubizni az már régen rossz azt azt jelenti hogy az a mob ami neked volt kijelölve lemegy rólad és 90%-ban a healert üti.Ill a retri paladinnak hetvenen ugy 6000 mannája van ami öt healre elegendõ mivel a cuccok vagy strenght-agility vagy stamina-intellect-el vannak párosítva.

Valóban lehet hogy az a megoldás hogy húzok egy healer sámánt én is egyenlõre csak kísérletként próbálgattam,szoktalan de tényleg nagyon hasznos class igaz 16 lvl-en még sok tapasztalatom nincs vele max ami feltünõ hogy egyszer sem kelett visszafutni a hullájához.

tegyük hozzá, hogy akkor, HA mákod van, s kiesnek a neked való cuccok ^^

neked pl. látom van sonic spear-ed. na én azért ha 20x nem mentem le shadowlab-ba, akkor egyszer sem. ennek ellenére egyszer sem láttam esni...kiábrándító...

viszont szép lassan már összerakhatnék egy legalább 500 spelldmg-es set-et, meg minimum 3 db d3 warlock meg mage set-et is, már annyit láttam õket hullani instákban -.-

A Lower city-s chesten kivül én se találtam értelmes rewardot.
PVP Aréna és Karazhan lootokból mocskosul fel lehet öltözni, és nem kell hozzá más mint 10 ügyes játékos a guildbe.
Aréna szetet sajnos nagyon gyengének találom, max a 60-as cuccok helyett hordom egy darabig, meg mert jól néz ki.
Lényeg a lényeg Wildor itt kiegbe 1 hónap melóval jobban felöltözöl mint egy T3-as fullos Naxxhunter. Ha nem néztem valamit nagyon félre Armoryban, akkor a totál vegyes turkálós cuccaimba meg se közelit egy T3-as.
marksman vagyok, tegnap is csak azért talent-eltem vissza bm-re, mert összehasonlítást akartam csinálni X mobcsoportok esetében, hogy melyik build-del lehet gyorsabban farmolni õket.
elég meglepõ volt, hogy mivel elvileg a bm build a farmoló, szintezõ ág, mégis az mm vitte el magasan a pálmát.
nameg instához alap az mm spec, szóval cszabibának update-elni kéne a postját, mert kicsit elévûlt, de mindegy. az meg, hogy szar a gear, hát ja...a huntám nem cryptstalker-ben rohangál ez tény...mint ahogy az is, hogy hiába vagyok majdnem minden frakciónál revered, meg van ahol majdnem exalted is, kitörölhetem vele, mert semmi értelmes hunter reward sincs (azaz akad, de heroic instába - ja mert oda is járunk badge-ekért - azért nem fun 4k hp-val lemenni).

btw kiváncsi lennék, hogy ki volt az, aki azt a 6k-s aimed shot-ot kilõtte, mert ez eléggé kamuszagú, 4000 ap, meg valami überimba gear és raidbuffhegyek alatt (wsg-s bersekbuffos dolgokat skippeljük plz. az önmagában is cheat)
szal' jöhet az armory link az playernévvel együtt...

PSAV
ezek az cuccok csak nekem akadnak a LW trinkettel vagy másnak is van ilyen problémája?

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Szerintem kb kezd rendben lenni a balance a játékban, egyedül a warriort érzem kicsit húzósnak, de õt is csak az arénában. Semmi bajom a sebzésével se a skilljeivel, egyedül a mortal strike nem túl fer, elvégre az aréna gyõzelem a heal/dmg alapon dõl el. Ezt a warrior, egy 0 skill 30-rage költségü alap spellel totálisan felboritja, óriási elõnyt szerezve az egész csapatnak. Gyakorlatilag a mortál két hasonló képességü csapatnál eldönti a mecset. Arénán kivül meg télleg rakat kaka szegény warri PVP-ben, heal nélkül szinte bármyilyen kaszt halálra kiteolja, hiába van akármilyen kardja. Wildor amúgy csak poénból szerezz egy erõsebb geart, nem kell holnapra, ahhogy sikerül, és talentelj Marksmanra, aztán irány a PVP. Meglepve tapasztalod majd hogy kétkezesel nyomuló warriorokat úgy lövöd ketté mint egy latheres healerdruidát.
Amúgy aki a 6k-s aimedet irta, jöjjön le a cuccról mert az elvonón nem lesz wow.
szivesen meselek a raidtapasztalatomrol, bar nalunk raidben mindig volt azert 4-6priest 40-60candle-vel a raidben anno 40esekben es feltalaltak mar a GROUPBUFFOKAT is, hogy ne kelljen egyesevel buffolni, be lehet allitani tovabba a monitorodon hogy olyen buffokat lass a csapaton amiket csak a te classod kepes feltenni szal tisztan lathato meg ez is, szal ha barmilyen kerdesed lenne, nyugodtan irj akar privit akar itt.
nem szegyen kerdezni, en is szoktam, ha vmit nem tudok..
szia

Bhalage lvl62 priest - inactive -.-

anti hero

Botond
Megtanultál linkelni, asszem ez pedagógiai pályafutásom csúcsa.
[HUN]Crassus
természetesen még mindíg csúnyán kikiteolnak az arra szakosodott klasszok ha nem jön be 1-2 nagy krit míg melee rangen belûl vannak,de ez már úgyis örökre ígymarad.
A nap legjobbja egy 5200-as frostbolt volt amit simán battle stance-ben kaptam lovon egy zerk buffos mage-tõl/dismountoltam és intercept azonnal,de frost nova ice lance kombóval kiütött T.K.O.-val😊/....megakartam nézni armory-n mi a rákfene van rajta,de ez az egyik BG elején volt és kilépett félidõben így lemaradtam róla...na mind1 azért AZ kemény lövés volt.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
te tutira paladin vagy......
próbálj ki egy warrior-t kíváncsi vagyok mire jutnál vele.

[HUN]Crassus
jaja warrior szar.........
Kicsit becsömörlöttem a tankolástól és adtam ma egy szabadnapot magamnak ,hogy megnézzem nem-e rozsdásodtam be,megaztán már rég anyáztatok is úgyhogy mindenki örömére és kárára 2 jópofa SS.
ui: nem nyertünk egyik meccsen sem pedig komolyan mindent megpróbáltam elkövetni,de horda oldalon még mindíg nem divat healelni sem az FC-t és sem a csapattársat ha bajban van...
érdemes megnézni a healing done-t horda oldalon és ally oldalon...azthiszem mindent megmagyaráz.
Mindegy végül is nem cuccokért járok be BG-ni csak szarul esik,hogy 10 bõl jó ha 4-5-en koncentrálnak a játékra és ha az ember szól nekik akkor jön a l2p,stop crying,AFK out if u wont like it egybõl jön,de reportra már egyikük sem használja a rohadt BG csetet....

na a 2 shot
1-es
2-es

capaszabi
nemtom kinek kellett, de moonkin stone-t felejtsd el, maci forma suxx, ezt mindenki tudja 😄

capaszabi
szerencsére a mage is tud healelni, cleanselni, bubizni, tankolni, segiteni a társait...

ne sajnáljuk már tõle a dmg-et. cserébe lófaszt se tud csinálni.

el kéne (kellett volna) dönteni mit szeretnél a kariddal csinálni, és az alapján classt/talentet/szervertipust stb stb választani és nem a forumokon sirni hogy ez gyenge az erös.

sztem.

persze néha én is sirok gchaten meg forumon hogy resto shammy dps 0, de tisztában vagyok vele hogy cserében minden raidre visznek, és raid alatt azon van a sirás hogy melyik grp-ba is kerüljek. Wf SoE HS totem miatt a meleebe, GoA MT miatt a healbe, vagy csak simán MT heal és agi totem.
Ha dpselni akarnék akkor mageet/warrit/lockot/huntit/rugót rolloltam volna, de akkor zsepivel integethetnék az instáknak és mehetnék arénát/alapanyagot/honort farmolni. thx, abbol elég volt másfél év.

szal mielött elkezd vki sirni, gondolja végig: tényleg az a class a legjobb arra amit szeretne csinálni? ha a válasz NEM, akkor stfu & reroll.

capaszabi
ha ez lennél te: http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Neptulon&n=Wildor

akkor még gyurj rá picit. ezzel lehet menni mote-ot farmolni smv-be.

ha picit jobban ráfexel akkor láthatsz 2k-s multi criteket is, btw BM talenttel ne akarj dpskirály lenni instában. imo. hunternek is megvan a maga talentleosztása a sebzésre, akárcsak a warrinak.

minden class másban jó. warri armssal gyilkol, pala prottal tankol sámli restoval healel.

mage-re picit mondjuk kicsit ráférne egy kis átnézés, mert kicsit nem illik a "lassabb pvp" képbe, de warrit egyenlö gearben el kell tudnod gyepálni ha nem vagy faszláma. ofc ha 2 healer meg bof van rajta akkor meghalsz. de ne akarj már 1v4ben is nyerni.

irhatnám hogy nub meg hasonlók, de szimplán cssak egy whiner vagy. durvább mint én. ennyi.

ugyhogy javaslom elöször kacsintgass heroic/karazan felé gearért és csak utána akard beownolni azt aki már ráköltött 3-4-5k goldot / 1-2 hónap raidinget a karijára.

/hug

Oldern the 1st
Nem tudom, nálunk a hunter CC 6k-s aimed shotokkal operál, úgyhogy valamit nagyon rosszul csinálhatsz 😄

Lynx_TWL
warrior egy szar crassus megmondta szal stfu:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Az biztos hogy a warrior kicsit túl lett húzva.Ugyanúgy a paladin retri ága is hasonlatos lenne az armsos warriorhoz, érdekes mód lópikulát sem kapott pedíg a feladata ugyanaz.Mondjuk a paladin az echte mostaha gyerek a játékban fõleg ugy hogy most már csak a rugónak meg a hunternek nincs valamiféle bubija.A szimpatikus cd-krõl akkor ne is beszéljünk, nincs is a játékbna olyan class ami egy órás cd-vel bírna.A repentance is egy perces pedíg az az egy esély pl magekkel szemben csakhogy õk 15 mp-ént tudnak blinkelni miközben barátságos 4-5 esetenként 6k-s ajándékcsomagokat nyujtanak át, miközben a retri pala max 2-3k kat oszt ki de akkor bekapcsol a venegance egy trinket meg a konyhába amikró is.3k-s ütést meg hatvanon is vigan el lehette viselni nemhogy hetvenen.Valóban nincs igazság a földön miért pont ebben a játékban lenne<#vigyor2>
ezt most úgy mondtad, mintha nem tudnád milyen gear-em van (btw armory-n megnézhetõ, mint mindenkié), nem instáztunk volna együtt eleget, meg nem hallottad volna eld**nt örvendeni, mikor elkészült neki a kétkezes kardja...

de mindegy, ez szélmalomharc asszem...blizz majd úgyis nerfeli, ha úgy találja jónak...

BEAST
"holott a két kaszt közül a hunter a dedikált dps kaszt a warrior feladata meg a tankolás lenne."

gondolom az arms es a fury agakat csak viccbol kapta a warrior , esetleg hogy soloban felhuzza magat 70re es tankolhasson 😄

amugy valamit tenyleg te csinalsz rosszul , vagy csak szar a geared , mert ugye a warrior sem random zold cuccal ut akkorat es nem quest rewardokbol ruhazkodik ... a jol felszerelt hunterek is nagyokat lonek -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

vicces vagy ezzel a l2p szöveggel.
de tudod mi az igazi vicc? mikor a warriorunk örülget teamspeak-en, hogy "húúú 2k white crit", "lolol 3,2k ms crit", "huhúúú 5800 execute, lolz"...
mindenzt azután, hogy lecraftolta magának a lionheart blade-et vagy miaretket...

én meg happy vagyok, ha aimed-del sikerül beletolnom 1 db. 2,2k feletti crit-et egy mobba. holott a két kaszt közül a hunter a dedikált dps kaszt a warrior feladata meg a tankolás lenne.

aztán az is finom, mikor jön a 3 perces mage, ap-pom-pyro, aztán 5-6000 hp-d eltûnik a picsbe, meg utána még 2-3000 az ignite miatt. mindez gyk. 0 sec alatt...

szal' nem kell ez a gagyi l2p duma plz, thxbye...
"enyhén" unbalanced a game...

BEAST
woah , hogy te milyen vicces vagy :o ... try again.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kösz megvan
elég halottnak tûnik

Lynx_TWL
végülis, hogy mertem gondolni, hogy legyen fair egy aréna...
megyek reroll pve:c

bodesz
mindenkinek ajánlom: wow cartographe

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Count Adyn
Pedig direkt lefogtam magam hogy ne irjam ezt be<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lynx_TWL
😄DDd

Lynx_TWL
hú ez jó ötlet, majd odaállok én is és dobálom õket tõrrel :d

PiszkosFred
Auberdin mellett kozvetlenul van egy rakas barlang, az egyikben ott a moonkin stone.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

www.thottbot.com -> moonkin stone -> view map