World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
semmi bajom sincs a hunteremmel, szeretem a változatosságát, s igen, azt is, hogy hasznos tagja vagyok még 1 ötfõs team-nek is.
az MT-nk pl. kifejezetten ragaszkodik hozzám 5 fõs instában, pláne, hogy iszonyat jól lehet chaintrap-elni minden mobot még heroic-ban is, ami nem immunis frost-ra...
misdirection-t meg kifejezetten imba dolognak tartom...
szóval semmi bajom sincs a hunteremmel, azzal van bajom, mikor odajön 41 yard-ra a 3 perces firemage, aztán 0 mp alatt eltûnik a 8500 hp-m 80%-a, cloth-os class ide vagy oda...
bár ha szerinted ez working as intended, akkor a hiba asszem' nem bennem van...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
2. a rewardok EXALTEDen vannak, nem "majdnem revered"-en
3. Shammynak melyik faction-tõl is van akár csak 1 ONE EGY használható reward? o.O egyiknél sem? (minden reward kard/leather/ranged/wand stb.)
A halál csupán a kezdet...
Jah, és persze priest chest a vonatos bossból (Murmur) már esett vagy 10-szer.
Nem kicsit örült, amikor meglett 😄
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
Az biztos hogy a droprendszer az istentelen, igaz nekem van sonic spearem mert az abszolúte nem hiányzott továbbá szinte minden alkalommal esik ha nincs hunter a csapatban.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
szal paladin is lehet tank, ha a jatekos mesterien kezeli (ja es nem volt se wipe se bubizas 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Más: eltûntem wow armoryról 😮
Valóban lehet hogy az a megoldás hogy húzok egy healer sámánt én is egyenlõre csak kísérletként próbálgattam,szoktalan de tényleg nagyon hasznos class igaz 16 lvl-en még sok tapasztalatom nincs vele max ami feltünõ hogy egyszer sem kelett visszafutni a hullájához.
neked pl. látom van sonic spear-ed. na én azért ha 20x nem mentem le shadowlab-ba, akkor egyszer sem. ennek ellenére egyszer sem láttam esni...kiábrándító...
viszont szép lassan már összerakhatnék egy legalább 500 spelldmg-es set-et, meg minimum 3 db d3 warlock meg mage set-et is, már annyit láttam õket hullani instákban -.-
PVP Aréna és Karazhan lootokból mocskosul fel lehet öltözni, és nem kell hozzá más mint 10 ügyes játékos a guildbe.
Aréna szetet sajnos nagyon gyengének találom, max a 60-as cuccok helyett hordom egy darabig, meg mert jól néz ki.
Lényeg a lényeg Wildor itt kiegbe 1 hónap melóval jobban felöltözöl mint egy T3-as fullos Naxxhunter. Ha nem néztem valamit nagyon félre Armoryban, akkor a totál vegyes turkálós cuccaimba meg se közelit egy T3-as.
elég meglepõ volt, hogy mivel elvileg a bm build a farmoló, szintezõ ág, mégis az mm vitte el magasan a pálmát.
nameg instához alap az mm spec, szóval cszabibának update-elni kéne a postját, mert kicsit elévûlt, de mindegy. az meg, hogy szar a gear, hát ja...a huntám nem cryptstalker-ben rohangál ez tény...mint ahogy az is, hogy hiába vagyok majdnem minden frakciónál revered, meg van ahol majdnem exalted is, kitörölhetem vele, mert semmi értelmes hunter reward sincs (azaz akad, de heroic instába - ja mert oda is járunk badge-ekért - azért nem fun 4k hp-val lemenni).
btw kiváncsi lennék, hogy ki volt az, aki azt a 6k-s aimed shot-ot kilõtte, mert ez eléggé kamuszagú, 4000 ap, meg valami überimba gear és raidbuffhegyek alatt (wsg-s bersekbuffos dolgokat skippeljük plz. az önmagában is cheat)
szal' jöhet az armory link az playernévvel együtt...
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
Amúgy aki a 6k-s aimedet irta, jöjjön le a cuccról mert az elvonón nem lesz wow.
nem szegyen kerdezni, en is szoktam, ha vmit nem tudok..
szia
Bhalage lvl62 priest - inactive -.-
anti hero
A nap legjobbja egy 5200-as frostbolt volt amit simán battle stance-ben kaptam lovon egy zerk buffos mage-tõl/dismountoltam és intercept azonnal,de frost nova ice lance kombóval kiütött T.K.O.-val😊/....megakartam nézni armory-n mi a rákfene van rajta,de ez az egyik BG elején volt és kilépett félidõben így lemaradtam róla...na mind1 azért AZ kemény lövés volt.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
próbálj ki egy warrior-t kíváncsi vagyok mire jutnál vele.
Kicsit becsömörlöttem a tankolástól és adtam ma egy szabadnapot magamnak ,hogy megnézzem nem-e rozsdásodtam be,megaztán már rég anyáztatok is úgyhogy mindenki örömére és kárára 2 jópofa SS.
ui: nem nyertünk egyik meccsen sem pedig komolyan mindent megpróbáltam elkövetni,de horda oldalon még mindíg nem divat healelni sem az FC-t és sem a csapattársat ha bajban van...
érdemes megnézni a healing done-t horda oldalon és ally oldalon...azthiszem mindent megmagyaráz.
Mindegy végül is nem cuccokért járok be BG-ni csak szarul esik,hogy 10 bõl jó ha 4-5-en koncentrálnak a játékra és ha az ember szól nekik akkor jön a l2p,stop crying,AFK out if u wont like it egybõl jön,de reportra már egyikük sem használja a rohadt BG csetet....
na a 2 shot
1-es
2-es
ne sajnáljuk már tõle a dmg-et. cserébe lófaszt se tud csinálni.
el kéne (kellett volna) dönteni mit szeretnél a kariddal csinálni, és az alapján classt/talentet/szervertipust stb stb választani és nem a forumokon sirni hogy ez gyenge az erös.
sztem.
persze néha én is sirok gchaten meg forumon hogy resto shammy dps 0, de tisztában vagyok vele hogy cserében minden raidre visznek, és raid alatt azon van a sirás hogy melyik grp-ba is kerüljek. Wf SoE HS totem miatt a meleebe, GoA MT miatt a healbe, vagy csak simán MT heal és agi totem.
Ha dpselni akarnék akkor mageet/warrit/lockot/huntit/rugót rolloltam volna, de akkor zsepivel integethetnék az instáknak és mehetnék arénát/alapanyagot/honort farmolni. thx, abbol elég volt másfél év.
szal mielött elkezd vki sirni, gondolja végig: tényleg az a class a legjobb arra amit szeretne csinálni? ha a válasz NEM, akkor stfu & reroll.
akkor még gyurj rá picit. ezzel lehet menni mote-ot farmolni smv-be.
ha picit jobban ráfexel akkor láthatsz 2k-s multi criteket is, btw BM talenttel ne akarj dpskirály lenni instában. imo. hunternek is megvan a maga talentleosztása a sebzésre, akárcsak a warrinak.
minden class másban jó. warri armssal gyilkol, pala prottal tankol sámli restoval healel.
mage-re picit mondjuk kicsit ráférne egy kis átnézés, mert kicsit nem illik a "lassabb pvp" képbe, de warrit egyenlö gearben el kell tudnod gyepálni ha nem vagy faszláma. ofc ha 2 healer meg bof van rajta akkor meghalsz. de ne akarj már 1v4ben is nyerni.
irhatnám hogy nub meg hasonlók, de szimplán cssak egy whiner vagy. durvább mint én. ennyi.
ugyhogy javaslom elöször kacsintgass heroic/karazan felé gearért és csak utána akard beownolni azt aki már ráköltött 3-4-5k goldot / 1-2 hónap raidinget a karijára.
/hug
de mindegy, ez szélmalomharc asszem...blizz majd úgyis nerfeli, ha úgy találja jónak...
gondolom az arms es a fury agakat csak viccbol kapta a warrior , esetleg hogy soloban felhuzza magat 70re es tankolhasson 😄
amugy valamit tenyleg te csinalsz rosszul , vagy csak szar a geared , mert ugye a warrior sem random zold cuccal ut akkorat es nem quest rewardokbol ruhazkodik ... a jol felszerelt hunterek is nagyokat lonek -.-
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
de tudod mi az igazi vicc? mikor a warriorunk örülget teamspeak-en, hogy "húúú 2k white crit", "lolol 3,2k ms crit", "huhúúú 5800 execute, lolz"...
mindenzt azután, hogy lecraftolta magának a lionheart blade-et vagy miaretket...
én meg happy vagyok, ha aimed-del sikerül beletolnom 1 db. 2,2k feletti crit-et egy mobba. holott a két kaszt közül a hunter a dedikált dps kaszt a warrior feladata meg a tankolás lenne.
aztán az is finom, mikor jön a 3 perces mage, ap-pom-pyro, aztán 5-6000 hp-d eltûnik a picsbe, meg utána még 2-3000 az ignite miatt. mindez gyk. 0 sec alatt...
szal' nem kell ez a gagyi l2p duma plz, thxbye...
"enyhén" unbalanced a game...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
megyek reroll pve:c
๏̯͡๏﴿
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
๏̯͡๏﴿
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”