World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Hagyd ra. Ha egy teljes raidet neki kell egyedul buffolnia, az mar az o - es a raid - baja. Ha pedig nem o az egyetlen priest, akkor szinten baj lehet arrafele, ha nem kepes felosztani a buffokat. Ha pedig neki van egyedul impr.stamina es impr.spirit, akkor nem ertem a problemajat, marmint a harc kozbeni buffokat kontrollalo addont.

Fenrir:
De az is lehet, hogy nalunk van maskent a dolog. Pap kollegakkal altalaban vagyunk 3-4en minimum, meg egy 25os raidben is, de a regi 40esben is voltunk annyian minimum. Fel voltak osztva, talentektol fuggoen, ki melyik groupot buffolta. Sosem volt kerdes, mindenki buffolt a harcok elott. CTRA (de asszem a "gyari" blizzard raid ablak is) konfigolhato, hogy csak olyan buffokat mutasson a raid tagjainal, amelyek teged erintenek. Vagyis papkent nem akarom latni, kinn van wisdom bless, vagy mondjuk motw. Nem igazan erdekel. Az erdekel, kinn van forti/spirit/shadow, es ezek mikor jarnak le kb. Bar mivel minden raidboss elott van par perc felkeszulni, minden harc teljes rebuffal kezdodik, innentol kezdve sosem volt ra pelda, hogy harc kozben tunjon el a buff, es mondjuk rebuff kellett. (nem mindenki buffol ujra, de en mar csak ilyen eminins kis hulye vagyok, jobb szeretem a tuti megoldasokat, es inkabb buffolok dupla annyiszor, mint kellene) Nem is igazan hiszem, hogy healerkent ilyenre van ido. Max combatres utan, de az mas teszta. Es bar az itteni emberekhez kepest en csak egy naiv laikus nub vagyok (a kommentek felet nem is ertem elsore, foleg amikor repkednek a rovidetesekkel teli szituacios gyakorlatok;]), de vegigraideltem az elmutl ket evet jopar karakterrel (pala, pap, druida tobbek kozott), es sosem kellett buffra addon. (kiveve az elejen, amikor a pala buffok meg csak 5 percesek voltak, na ott talan hasznaltam, illetve akartam hasznalni autobuff addont)

Annyit meg a sajat hulyesegemhez, hogy a CTRA-tal en kasztonkent bontom szet a raidet, jobban atlatom ha egyszerre latom az adott kaszt osszes tagjat, mint a vegyes groupokat. Ezert minden rebuffnal megnyitom a blizz raidablakot, egy katt - egy tag a group kijelolve - egy buff - ujabb katt - masodik groupbol valaki - masodik buff... Egyedul a hozzavalok fogynak villamgyorsan, de hat ki nem sz*rja le azt a par goldot? 200 candle alatt el nem indultam sosem raidre. Igaz hogy sosem fogyott el, es feleslegesen pakoltam tele az inventoryt, de en mar csak ilyen idiota ember vagyok, aki kizarja az osszes lehetoseget, amibol problema lehet.

Bocs a hosszu kommenttert, es hogy beleszoltam..

Monk lv70 priest (nyugdijban jelenleg)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mighty
A hunterek 3-as combo-jából elég sûrûn (ez azt jelenti nálam, hogy nem mindig) elõfordul, hogy mindhárom critel rajtam.
Van nekünk egy clearcasting talent. 5 ponttal 10% esély, hogy ingyen lövöm a köv. dmg spellt. Elõfordul, hogy zsinórban 2-3x is bejön az a 10% 😊 Mint ahogy az is elõ szokott fordulni a pyro+pom+pyro (tetszõleges behelyettesíthetõ) comboval, hogy mindekettõt részlegesen vagy teljesen resisteli az ellenfél.

Azt se felejtsd el, hogy az arra talentelt hunter minden jelentõs sebzõ lövése 41 yardról elereszthetõ.
Ezzel szemben az arra talentelt mage-nek csak a fireball és a pyroblast mehet 41 yardról. Fireblast 20 yard, CoC meg 10 yard. Valamint a cast time-ot szépen növeli a bekapott sebzés.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Count Adyn
Uh talentelek énis arra akkor ha 100% kritet ad, eddig nem tudtam de nub voltam😞

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

mondd, ismerlek en teged vagy mondtam en neked vmi rosszat hogy ilyen hangnembe szolj hozzam? inkabb ki se nyissad a szad ha ilyen taplo vagy, kimelj meg, koszi.

ja es olvass vissza ki a hulye es ki baszott ra az okoskodassal -.-

anti hero

Bocsi elírtam pyro+pom+pyro😊 persze tudom nem is minenki arcane mágus

TopGun
Sziasztok! Van itt most turelmes allis mage 40-50. szintu aki segitene nekem, esetleg priviben? Lehetoleg olyan, aki a szakmakban is otthon van.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

"2-3 napja av-n kaptam egy 3k aimed, 2k multi, 1k auto shotot. 41 yardról. Fa, domb, anyám kínja mögül. Valami pet is rohangált felém."

Ez csak akkor lehetséges, ha mind a 3 crit volt, akkor erre 30% critnél 2,7 % esély van (25 % critnél már csak 1,56%) arra viszont hogy egyik se critel 34,5 % esély van (25% crit nél 42% esély van hogy egyik se lesz crit). Ráadásul 70 es szinten még ezt a 6k t is tuléled mert több hp d van

A mage viszont (ap)+ pom + pyro + pom + (fb) + (coc) stb 100% al elsütheti 3 percenként, szerintem ez nem ugyanaz, nem is mindenki 41 pontos MM

Sztem hunti abszolult nem OP, most nekem a warri tûnik annak, a 20% a rage buff az nagyon durva

tigeroo
minden kaszt ugyan olyan jó, megvannak az elõnyei/hátrányai is...
ugyan ugy vitázhatnánk a warlock "imbaságáról" meg a (shadow)priestrõl is

ez a jó a wowban , kõ-papír-olló, semmire sincs 100% ellenszer
Mighty
"2-3 napja kaptam av-ben egy mage-tõl 4985-ös pyro crit-et (bah, hol van ez az 5800-as frostbolthoz képest, ugyanmár ^^), ez ignite-tal együtt -6889 hp. 1 sec alatt. ezután még egy fireblast, blast wave, coc combo, izlés szerint, s nincs olyan, aki ne döglene ebbe bele."

"2-3 napja av-n kaptam egy 3k aimed, 2k multi, 1k auto shotot. 41 yardról. Fa, domb, anyám kínja mögül. Valami pet is rohangált felém."

Felfedeztél némi párhuzamot?

Amúgy a 5800-as frostboltot nem tudom honnan vette le Wildor, az még a bugos spell power-nél volt lehetséges, BC kiadása elõtt a beta-ban.

Fenrir
Mond, te tényleg ilyen hülye vagy vagy segítenek neked?

Mi a rákért nincs itt ignore funkció? <#rinya>

A halál csupán a kezdet...

Tatyla
caps lock esetleg benyomódott?<#wow3>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tigeroo
hátt...rossz jelszót adtál meg vagy lenyúlták
elírtad vagy ellopták vagy nem jó klienset használsz (us vs. eu)

sharpwrz
http://img175.imageshack.us/img175/641/nvtelenyo1.jpg
bocsesz

...

sharpwrz

Sziasztok
Ilyenkor mivan?

...

Nem kell a huntit nerfelni, de azért õk se sírjanak, ha néha a mage gyõz<#alien2>
picket
Tudjuk már régrõl: hogy a hunter sebez, az nem working as intended. Valójában az eredeti neve bard, és csak valami gonosz fejlesztõ cserélte le a hegedût íjra, a hárfát puskára... Tud lõni, sebez, sõt dd! Felháborító. Csak a mage-nek szabadna sebeznie!

Ezen aztán érdemes vitázni! Omg a másik is tud valamit csinálni, nerf! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Mighty
Nem tudtam...

De az a fél másodperc bármire elég. Pl. nyugisan meg lehet halni 😊

Lynx_TWL
"amajgad az én magem úgyis erõsebb"

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

"az a hunter meg, aki mage ellen aimed-del nyit, úgy, hogy a mage is tudja, de nem tesz ellene semmit, az meg is érdemli, hogy 2 shot-olják a hunterek" PVPztél már? Mass pvp szitukba kis millószor elõfordul, hogy nem látod a hunti aimed shotját... A öbbit meg elotolja instantban, több lövés több crit esély ugye, a magenek meg a 3 percenként kell, hogy bejöjjön a crit, és akkor és csak 1 esélye van rá. Persze, ha a hunter 6 sec-ig egyhelyben áll, és nem bántja senki a maget, akkor csak annyit látsz, hogy pyro, pom pyro, firebalst, you die... És mindjárt jön a whine, hogy nerf mages.
Egyébként aimed nélkül se nagy was ist das leölni a mage hpját, nem kell más csak egy kis disoriented effekt, meg egy sliencing shot.
Count Adyn
Na mondjuk ahhoz a 2 sec silencehez jár egy 1.5 seces global cd is utánna^^
Arcana Powert meg kivehetnék a halába, és kompenzálnák a mage más oldalainak finomításával hát én boldog lennék.
Mondjuk igyis boldog vagyok mert invisiblity effektje odabasz😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mighty
Most jut eszembe, hogy te be hunter vagy. Mit izgulsz attól, hogy beblinkel deadzone-ba a mage? Lõdd el a nem kicsit imba aoe silencedet aztán már ölheted is meg a szemét mage-et 😛

Mighty
1v1-ben biztos jó, de AV-n eléggé nehézkes megállapítani, hogy egy aimed castolás 20v20 összecsapásban éppen rád irányul-e vagy sem.

esetleg faj az igazsag ?

anti hero

Mighty
Igen, csak a hunter nem egy 3 perces talent miatt végzett ki. Gyors halálom után már targetelte is be a következõ klottgatyást.

Itt a különbség ott lehet, hogy e miatt én nem sírok (annyira, mint Wildor) 😛

Egyébként is, én 36 yardos PoM nélküli frost mage vagyok.

picket
omg és ha nem aimed, hanem pyro, nem multi hanem fireball, autoshot helyett meg szépen lewandoz, akkor nem nerf mage? Nem mi? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

MrStokes
Ilyen helyzetekre nem nyujtanak gyogyirt az EnemycastBar es az ehhez hasonlo addonok? Nem kotekedeskeppen, csak tenyleg erdekel.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

s0n1c
tehát a mage se imba 😊
s0n1c

2005. okt. 28. 09:06 | privát | válasz erre | #53385

Wildor: Commenteidbe:"Jaj a hunter siman lelo 2 lovessel mert suxx ruha", "szetresistelnek", "mage olyan gyenge"... Masik comment: "Azert az 1v1.-ek 80%-at nyerem". Azert ez durvan nocomment.

azért 80%, mert sok a láma horda oldalon is 😊 de vannak olyan napok...khm...😊
szóval van olyan nap, mikor nagyon jól megy, meg olyan is, mikor nagyon nem...
tegnap pl. egy velem egyszintû Mortal Strike-os warrior olyan 900+ sebzéseket nyomott belém, hogy aszittem összesz*rom magam, úgy verte le 3 sec alatt a 3000 hp-mat, hogy csak lestem, hogy mibe döglöttem bele.
3-ból 1x sikerült csak levernem, akkor is csak igen nehezen... (ok, 3-ból 2x beresistelte a frost nova-t hurrá... :/ )
Tatyla
kellemesen méretes perl classic <#eplus2><#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mighty
2-3 napja av-n kaptam egy 3k aimed, 2k multi, 1k auto shotot. 41 yardról. Fa, domb, anyám kínja mögül. Valami pet is rohangált felém.

Csak is egy hunter lehetett 😛

Ezek után hülye kérdés hogy miért nem a maged nyomod és miért a huntert? Hiszen a mage imba.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

<#eljen>

"ha bejön a crit, ha nem akkor nézhet ki a fejébõl. Egy MM meg tolhatja az aimed, mutli arcane, slicing shot kombót és a mage Hpje máris oda"

mert persze a hunter minden lövése is garantált crit, ugye?
az a hunter meg, aki mage ellen aimed-del nyit, úgy, hogy a mage is tudja, de nem tesz ellene semmit, az meg is érdemli, hogy 2 shot-olják a hunterek.
aimed 3 sec cast, ezalatt még a legbénább mage is eltolja simán az ap+pom+pyro makróját meg simán-lazán beblinkel a hunter deadzone-jába.
persze nincs rá gar., hogy pyro crit-el, de ha igen, akkor ignite dmg-el együtt, több mint imba.
2-3 napja kaptam av-ben egy mage-tõl 4985-ös pyro crit-et (bah, hol van ez az 5800-as frostbolthoz képest, ugyanmár ^^), ez ignite-tal együtt -6889 hp. 1 sec alatt. ezután még egy fireblast, blast wave, coc combo, izlés szerint, s nincs olyan, aki ne döglene ebbe bele. van még 1 class, ami utána csinálja ezt?

de mondok másik példát. mage-emmel bóklászok HFP-n, jön 70-es mage flying mount-on, bekerget honor hold-ba, de csak nem nyugszik, kapun kívûlrõl nézeget be, gondolja majd jól bepwnz-olja a mage-em. kapuból kapott a 60(!)-as mage-emtõl egy 3300-as pyro crit-et, ignite miatt bukott 4600 körüli hp-t, ezután kapott még egy 900-as fireblast-ot, majd elpucolt 2% hp-val. sajnos nem értem utól.

ezek után plz. ne akard nekem bemesélni, hogy a 3 perces mage nem imba, mert qrvára az...
s szerintem téged se fog különösebben izgatni, ha a maradék 2 perc 59 mp-ben szart se tud jóformán csinálni, ha kettõtök közül te futsz vissza a világ végérõl a temetõbõl adott szituációban...ja meg tudom, reroll pve :x

viszont cserébe kaján vigyorral a számon nézem végig, amikor instában aoetime-nál az ilyeneket 2 méterenként felvakarják a healerek a padlóról 😄

nah peace.

azt rakd fel amit a blizzard downloader akar letölteni.

QuippeR
szerinted az aimed instant? ha hagyod hogy eltolják ellened, akkor megérdemled...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Ioles
Sziasztok!
Most tettem fel a játékot és fel szeretném tenni a patcheket. Az 1.12.1-hez fel kell rakni az 1.0-át is, meg a sorban következõ patcheket az 1.12.0-ával befejezõleg, vagy csak elég egybõl az 1.12.1-et?

MrStokes
Crassus, hogy erzed, jelenleg a legutolso patch utan mennyit valtozott a warriorral valo jatek?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

"szóval semmi bajom sincs a hunteremmel, azzal van bajom, mikor odajön 41 yard-ra a 3 perces firemage, aztán 0 mp alatt eltûnik a 8500 hp-m 80%-a, cloth-os class ide vagy oda..."
O lol. Odáig vagyok az ilyen értelmes beríásoktól. A vicc az egészben az, hogy pont egy hunter írja<#wow1>. A 3perces mage akkor intéz el egy pillanat alatt, ha bejön a crit, ha nem akkor nézhet ki a fejébõl. Egy MM meg tolhatja az aimed, mutli arcane, slicing shot kombót és a mage Hpje máris oda. Persze, ha 2,2K aimednek már örülnöd kell, akkor öltözgess még egy kicsit, mert ahhoz, hogy crittelve megölhessen egy pom pyro, ahhoz már viszonylag komolyabb gear kell (értsd dungeon szett szint). Olyan vagy mint az a warrior, aki még kieg elõtt került mellém arénába, és arról panaszkodott, hogy milyen nehéz megölnie a mageket, miközben 3800 Hpje volt<#idiota>...
Köszi, mások is ezt ajánlották.

capaszabi
o.O melyik cuccra is gondolsz? a lvl 64es kékekre?

PSAV
enhancement

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Csövi népek. Csak egy gyors kérdésem lenne, amire csak egy egyszavas választ várok (úgyis utánanézek majd bõvebben<#bee1>)
Szintezésre milyen talent elosztás ajánlott Shamannak? (Fõleg szólózásra)
Elõre is köszi és tényleg elég csak egy egyszavas válasz<#nyes>

QuippeR
azért az vicces, hogy a kockák szerint minden kaszt jó... igen, ha öt másodperc alatt pwned mindenki mert ötször olyan jó a geared, akkor valóban minden kaszt jó.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

1. sehol, de bm suxx instába, ez van.
2. mondatértelmezés rulz, olvasd át újra, amit irtam. btw tökmindegy, revered megvan mindenhol a heroic kulcsokhoz, except lower city (kemény 800 pont hiányzik), exalted sehol sem igazán need, majd idõvel meglesznek...
3. restoshamy-t nem néztem, de láttam már imba healdone-os mace-kat, szóval ezt passzolom.

abban igazad volt viszont, hogy eléggé középszar gear-em van, ennek több oka is van, amit inkább nem kezdek el felsorolni több okból is.
mondjuk, ha lenne naponta idõm 24 órából 28-at tolni, biztos nem igy lenne...

Ja akkor értem. Nekem meg azzal van tele a tököm hogy ad1 odajön a piros petes piroshunter és megesz a macskája. Ad2 Aimed, silencing auto multi és nincs Hpm, ha van hpm véletlenül akkor kapok még valami csomit. Igazából nem is zavar. Csak lehet hogy ettõl belátod, hogy ettõl még van balansz.(vagy nincs de minek vájnolni?) Sajnos (vagy szerencsére) nincs mindent vivõ ultimate kaszt hiszen ha lenne akkor ugye mindenki azzal játszana. Na jó a warlock az csak mazohista vagyok és maradok a magenél.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

picket
"3. Shammynak melyik faction-tõl is van akár csak 1 ONE EGY használható reward? o.O egyiknél sem? (minden reward kard/leather/ranged/wand stb.)" - omgomgomg lolololololol <#idiota> Nézd meg a Kurenai rewardokat, csak a legegyszerûbben összeszedhetõ repu, minden mob amit Nagrandon megölsz "i gief 666 Kurenai reputation" feliratú pólóban jár-kel <#idiota> És akkor még csak egy factiont vizsgáltál! <#nevetes1>

&#3237;_&#3237;

ne is.
menj farmolni inkább potikat az esti karazhan-ra, ne itt lopd a napot x)

hát nekünk meg a SV-os robot boss mást se dobál, csak healer cumókat.
nekem meg a puska kéne onnan, de persze az sose esik, mikor ott vagyok, pedig már csak a kinézete miatt is simán beninjáznám azt a gun-t 😊

BEAST
😄😄😄😄

najo , inkabb megse hozlak kinos helyzetbe <#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."