World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jujj 😊)

Mondd hogy ez csak vicc. Ez egy tákolt arms/fury build, de mindennek nemezném csak nem legjobb pvp buildnek.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

aszondják EZ a legjobb fury pvp-re.

1-2 helyen mondjuk változtatnék rajta, de összességében úgy nézem mortal és death wish benne a két kulcspont.

Röviden tömören, jól gearelt Fury warrior (bstance: 25% crit, 15% hit, 1500 ap unbuffed), amit nem nehéz összeszedni kékekbõl most, eszméletlen durva DPS, farmolásra és instába egyaránt, pár olcsó poti / sharpstone és még esetleg egy feral durid / melee shaman a grpba és te leszel a király garantáltan.

A PvP része az teljesen más móka. Ha van mögötted 2-3 healer akkor durvább mint az arms, ha nincs, akkor pvp-re majdhogynem felejtõs, elég kevés class van ami ellen jó és jobb mint az arms (mondjuk a nem felguard lockok ellen, nemshadow priest, vagy talán még sámli ellen). Warriorok ellen teljesen változó, vagy nagyon jó, vagy nagyon szívás ez már inkább szerencse függõ (nem egyszer történt meg hogy arms-os ellen mentem és õ parryzta 2-3 bloodthirstomet zsinórba, én meg dodgeoltam mint állat, persze jöttek is a fincsi OPower critek), rugó ellen teljesen szívás, a többi ellen meg csak szimplán nemjó (pl ha egy mage kap tõled egy 1000-es mainhand critet, röhögve elblinkel vagy akármi, de ha kap a nyakába egy 3100-as mortal strikeot - ami neadjisten procol 1-2 extra attackot is ami még critel is - , ami mellesleg dotot is felrak, akkor lehet nem lesz olyan széles mosolya).

Mindent összegezve, lehet pvpzgetni fury-val is, de közel sincs olyan jó mint az arms, cserébe iszonyat pve dps-t kapsz.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

meg 1 kerdes, hasznaltok-e threatmetert arra hogy a 2ik helyes 'arcane bolt tank' tartsa a helyet vagy adott pl emlitett lock lovi ami a csovon kifer ?

anti hero

oké 😄
Jah, 1 kis adalék még, amit elfelejtettem: evocationnél a priest(ek) ha ráengedik a shadowfiendet Qratorra, kb 6K manát visszahozhatnak.
Továbbá ha lock rak rá Curse of Doomot 1 perccel Evo elõtt, akkor az is elég nagyot pukkan.
kosz a replyket Lac es Foglaltnick

valszeg az a gond hogy nem volt teljesen korrekt add kontroll.
ma v holnap ujraproba

anti hero

nem kell tudnod ;d

anti hero

Mi 0 arcane ressel csináljuk, hunter húzza leghátra az addokat, közben megy rá 1 rugó, 1 warri, és félúton 1 lock húzza tovább a bandát. Így mondhatni 3 embert kell healelni az MT-n kívül, de elég csak HOT-okkal. Jah, tovább az MT is tol aggrot az addokba, hogy lassabban "szakadjanak le". Így mi healerek mondhatni még full manán vagyunk 15%-nál. Utána meg úgyis jön az "ereszdelahajamat" 😄
persze az addok megfogásánál nem csak a papírruhások sebzés-elkerülése a lényeg, hanem az is, hogy egy mászkáló addot lényegesen nehezebb megölni, mint egy békésen ácsorgót

teszel rá egy tankot, el van vele
fogsz valakit, aki baromira ráér, és második lesz az aggro listáján, õ felvesz némi arcane resistet, olyan 150-200 körül, hogy felezze a sebzést. Ez nálunk egy warlock, mert sok a hp-ja, és könnyen tartja a második helyet.
Ezek után a maradék öli az addokat (meg a lock is). Kritikus pont, hogy kell valaki, aki meg tudja állítani az addokat, hogy azok ne menjenek a papírruhásokhoz. Ez vagy egy macitank legyen, aki instant mangléval megállítja a mobot, vagy egy rugó, akire ne tegyünk salvát... Valószínüleg pala is tudja csinálni, mi nem próbáltuk még.

Ha az addokat sikerül megölni a következõ elõtt, akkor evocation alatt le lehet ütni a bossból 25-30%-ot.

A kritikus pont az az ember, aki megfogja az addokat, és nem engedi bemenni a castergruppba. Innentõl kezdve a következõ két dolog
a, dps az addokba
b, mana gazdálkodás a hílereknek

Mi szoktunk vinni arcane resist potiont is.

Mi volt a probléma? Úgy könnyebb segíteni, ha tudjuk az "elõzményeket"
Oldern the 1st
Partyban volt egy feral druidával, valószínûleg : ))))

Mighty
Non combat pet lehetett. Bárkinek lehet ilyen.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

BEAST
nem tud

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sziasztok!
Az egyik barátommal azon vitatkozunk,hogy tud e a sámán állatot szelidíteni. Szerintem nem de õ megvan gyözödve arról,hogy látott egy 18 sámánt v.mi állattal. Ha eldöntenétek ezt a vitát azt megköszönném.
MrStokes
Azert gondolom igy, mert a fegyverek dps-enek novekedese melett bizony a jatekosok HP-ja is a duplajara nott kb. PvP-ben a warri legnagyobb ellensege pedig a CC.

Marpedig nagy burst sebzes nelkul nem nagyon tud mit kezdeni pvp-ben.

Vagy nem tudsz annyi ideig az ellenfelen maradni hogy ledarald DW-vel, vagy pedig nem tudsz akkora sebzest az ellenbe tolni hogy meghaljon, mielott visszahealeli magat alacsony HP-rol.

Ez kieg elott is igy volt, akkor is jobb volt PvP-re az arms build sztem. Ennek ellenere persze en kotottem az ebet a karohoz. 😊
Termeszetesen ez 1v1 helyzetekre ervenyes es nem grp-ban.

Sztem a sok valtozas miatt most meginkabb igy lehet. De mivel nem probaltam, ezek csak feltetelezesek, es pont ezert is kerdeztem ra.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
De pont arrol volt most szo, hogy hosszutavon valszeg a shaman nem tudja tartani azt a dps-t amit burst dps-kent ki tud tolni.

A mage mar inkabb. Ergo hosszabb tavon a mage-nek illik nagyobb dps-t produkalnia, amit meg is tesz. Vagyis ne becsuljuk ala a mage kasztot csak azert, mert par mp alatt leolheto moboknal nem nyujt akkora dps-t, mint a shaman. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

BEAST
a pursuit of justice pont hogy pve-re jo a sok kvesztnpc utani rohangalast megkonnyiti , de 70 utan felesleges , cipore semmibol sem all egy minor speed vagy egy BC-s agi/speed sta/speed enchant feldobasa , maris megvan a +8% futasod , mount futashoz meg a crusader aura kell mivel nem stackelodik a talent meg az aura a +20% jobb , igy ha mar ugyis retri vagy mehet a pont eye for an eye-ra vagy crusade-re 😊 ... en a divine purpose-t sem ajanlanam , -10% crit damage ranged vagy melee tamadasokbol sajnos nem er tul sokat , a 2k-s feher critek koraban , ha nagyon pvp retriskedni szeretne az ember akkor en inkabb rakok protra is par pontot az imp righteous fury 6% damage reductionja minden tamadasra ervenyes ezert szerintem jobb is mint a DP , mellette Stoicism need ratyi dispel meg purge ellen es ugye az imp HoJ sem jon rosszul ... igaz ez igy pve instazasra alkalmatlan 😄 ... de ugye arra ott van a retri/holy

a tervezett patchben pedig nem divine shield cd csokkentesrol volt szo hanem csupan arrol hogy az AW 20 sec helyett 30secig tartana , nem okozna forbearance debuffot , de cserebe kozos cd-n lenne a divine shielddel , ami meg mindig 5 perc , a masik valtoztatas az lett volna hogy a forbearance amit a dc es a bop okozott nem csupan a masik hasznalatat akadalyozna meg 1 percig , hanem -15% damage done-t is mivel sokan panaszkodtak a tul eros paladin burst damage-re amit bubik alol is lodozhetunk ... elmeletileg a legutobbi patchben tettek volna be , de a lelkes paladin siras es szidkozodas hatasara elhalasztottak

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ezt a következtetést mibõl vontad le?
én pl. úgy tudom, hogy a TBC-s craftolható fegyverek által a warr lett az egyik legdurvább kasz pvp-ben...
hallottam ilyen 2000+ white crit-ekrõl, meg ilyesmikrõl lionheart blade-del...mondjuk az 2kezes...
fury-ról meg azt olvasgattam (az éppen soros nerf postok mellett), hogy 70-80 dps körüli 1h fegyverekkel (a crafoltható 1kezesek szintén weapsmith. spec-bõl), meg normál dps gear-ben az egyik legfrankóbb dps/farmerclass-á lépett elõ, 6-800+ körüli folyamatos dps-t kitolva magából (összehasonlításképp az mm huntám pet nélkül 350-450 körüli dps-t vonultat fel, +/- x%)
nemtom mennyire igaz ez vagy sem...

ja arra gondoltam, csak elírás volt -.-

Unique es mar van neked, vagy szakmahoz kotodo BOP-os recept, de neked nem az a szakmad.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

Kriger
mé nem megy egyetlen szerver se? 😛

SW Stats tud olyat is, hogy csak a combatban levo healt meri, akar over heal nelkul is.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

Lynx_TWL
mennek már a serverek?:d

๏̯͡๏﴿

Tallenteld ki a pursuit of justice-t ez 8%-al gyorsabb mozgást enged mint mounton mint gyalog és csak pvp-re jó semmi másra, ill ha látod hogy castol akkor válts aurát az is ad egy kis plussz védelmet tûz, jég és és egyébb károkra.Érdemes kitallentelni a divine purpose-t is a lövöldözõs classok ellen és ez azért instára is alkalmas három tallent pont továbbá nagyon hasznos még pvp-ni a repentance abból ki blinkelni sem tudnak és a castot is kellemesen félbeszakítja.

Valaki ugy kéthete linkelt be egy hivatalos fórumos hozzászólást abban szerepelt valamelyik patchban a divine shield cd-ának a kétpercre való csökkentése ill az avenging wrath 50% al történõ felerõsítése és szétválasztása a shield használatától.Amennyiben ezeket valóban prezentálná a blizzard ugy elég életképes class lenne a paladin addig meg had élcelõdjnek ezen a classon a bubi miatt holott már talán csak a rugó nem rendelkezik valamiféle bubival.
hali, vki aki kicsit unatkozik v szivesen megosztana a tapasztalatiait irhatna tippeket/trukkoket a Curatorhoz

tegnap probalkoztunk de eleg benan ment, ha vkinek farm kategoriaba esik elmondhatna sajat szemszogebol mire kell odafigyelni, mert valszeg vmti mi baszunk el >.>

anti hero

k O T T A
inni mindíg lehet...😄 nem harc közben persze
(amúgy is ezt mutatja a növekvõ alkoholisták száma😄)

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

PiszkosFred
...hja, meg szol a mobnak/bossnak, hogy "most akkor allj le fel percre, mert ooc kellene egy kis pialashoz" ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Azért a magenek is van burst dps képessége. Eltolhatja a cone of coldot, fireblastot, ice lancet, arcane misslet is ha nagyon nem bír magával.
k O T T A
nem tud😄 de kér inni a mage-tõl és a probléma meg van oldva😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

MrStokes
En is pont erre gondoltam. A mage ilyen rovid idon belul jo ha 2 bolt-ot (fire,frost) el tud kasztolni. De mi van a shamannal, ha mar nincs tobb manaja? Akkor is a dmg lista elen tud maradni?

MrStokes
Warrioroktol kerdeznem:
Ugye jol erzem, hogy fury DW warriornak meg annyi eselye sincs PvP-ben, mint a kieg elott?

The Garrett
*azt a dmg-t 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
azt kifelejtitek, hogy az a dmg-t amivel egy 30 seces fighton a shaman elburnoli az összes manáját DE megveri a maget, a mage 10-15+ percig fenn tudja tartani. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Amúgy ha egy sámli megver dmg-ben egy mágust azonos gearben akkor ott valami nem oké. IMHO.
Gondolom a Wyvern stingre gondoltál nem Viperre. Az altatásra 12mp-re nem?
vagy valamit én értettem félre?
heroic-ban egyértelmûen szerintem a survival spec a bestof, mivel az a cc-rõl szól.
surv-os hunter meg simán kivon két mobot egyszerre a csapatból, de meg merem kockáztatni, hogy háromra is képes.
1. viper sting, 2. trap, 3. distract shot, majd deterrance, counterattack, scatter, concussive shot, impr. wing clip-pel el lehet szórakozni vele, amig a többiek ledarálják.
szóval ha cc-rõl van szó, akkor a survival hunter-t nem hiszem hogy van másik kaszt, ami überelni tudná.
pve szempontból...

Shamanról csak annyit, hogy voltam nemrég pug-gal Shadow Labban és az egyik tag az volt. Shaman, pap, 2 warrior (az egyik fury) és jómagam. Totemezett bõszen és amikor belinkelték a dmg done-t a fasorban sem voltam a warriorhoz meg a sámlihoz képest pedig én sem vagyok alul öltözött<#wilting>. Mondjuk érdekes volt látni, hogy darál be egy-egy elite mobot a warrior. Szóval akárhogy nézzük nekem elég színpatikusnak néz ki ez a shaman kaszt. Ja és külön öröm volt, hogy nem kellett sokat gagyarászni. Valahogy mindenki tudta mi a dolga és elég volt egyszer megbeszélni a követendõ taktikát. Bár volt néha olyan érzésem, hogy kicsit felesleges vagyok a dps warrior meg Shaman mellett. Volt hogy nem sikerült másodszorra elkasztolnom a Frost bolt-ot<#wilting>

Hát heroic instára el tudom képzelni hogy jobb a survivalos csapdás hunta, mivel oda eleve a csapda miatt hordanak minket, de arénába nagyon nem jött be. Kicsivel több critt ez tény, fõleg ha proccol a móka, de egy jól kirakott MM-el a sima lövéseim megközelitik a survivalok critteket. Azon kivül a 20% körül lévõ ellenséges healerbe need a silence shot, scatter stb. Amúgy kb fél órája megvettem a második aréna set darabot, hát odébb lesz még a full set ezzel a tempóval pedig nem toljuk rosszul.
"én ugyanigy vagyok survivalos sosem lennék.."

lehet meg fogsz lepõdni, de survival ág az egyik legjobb arena-ba és heroic instákban. readiness és a trap resist csökkentõ, duration növelõ talent-ek itt sokszor életet menthetnek, s eldönthetik, hogy lesz-e wipe, vagy sem.
persze ettõl függetlenül én sem vagyok survival-os (csak 18 pont erejéig), mégis official fórumokon sokat istenítik, hogy mennyire király dolog a full survival ezekre a helyekre.

PiszkosFred
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors << itt keresd meg ami neked kell (melyik verziorol >> melyik verziora, enus v. engb valtozat, stb)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hülye kérdés, de mivel újra raktam az egész wow-ot kezdehetm a patch-elést
az 1.11-tõl egész 2.0.10-ig??? Vagy van vmi gyorsabb módja is? Mert ha nem akkor megõszülök mire ezeket mind leszedi...

Amúgy thx a linket!

\" örökké nem eshet.... \"

Lazarus
http://patchitbaby.com/
Srácok!

Most tettem fel újra a wow-ot és le kéne töltenem hozzá az összes upgrade-t. Tudnátok segíteni abban, hogy honnan tudnám lehúzni az összes upgrade-t egyben??

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

kisfigi
miért van az hegyszer hatnak rám a totemek egyszer meg nem? olyan idegesítõ...

Destiny. The design is clearly ancient.

En meg a galambokat. 😄

Najo ez igy nem igaz, pvp-ben kiprobalnam szivesen.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

k O T T A
mindíg mással, de jah volt, h két mage volt és az egyik kétszer annyit tolt pedig egyszintûek voltak
nem azt mondom, h imba vagyok mert ez nem igaz😄 de ha közepesen teljesít vki akkor simán 1-2ik vagyok dmgben, ha meg jól akkor is kb harmadikra behozom magamat úgy, h healelek is mert ugye azt is kell...
mindegy palára most rákattantam😄 jó az😄 csak pvp ben nem az igazi mert szétcastolnak 40-30yardról... mire odaérek meg felhealelm magam már megiint meghalok😄

ok.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Oldern the 1st
Ezt én sem értettem, én pl. gyûlölöm a feral ágat : )