World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
1-2 helyen mondjuk változtatnék rajta, de összességében úgy nézem mortal és death wish benne a két kulcspont.
A PvP része az teljesen más móka. Ha van mögötted 2-3 healer akkor durvább mint az arms, ha nincs, akkor pvp-re majdhogynem felejtõs, elég kevés class van ami ellen jó és jobb mint az arms (mondjuk a nem felguard lockok ellen, nemshadow priest, vagy talán még sámli ellen). Warriorok ellen teljesen változó, vagy nagyon jó, vagy nagyon szívás ez már inkább szerencse függõ (nem egyszer történt meg hogy arms-os ellen mentem és õ parryzta 2-3 bloodthirstomet zsinórba, én meg dodgeoltam mint állat, persze jöttek is a fincsi OPower critek), rugó ellen teljesen szívás, a többi ellen meg csak szimplán nemjó (pl ha egy mage kap tõled egy 1000-es mainhand critet, röhögve elblinkel vagy akármi, de ha kap a nyakába egy 3100-as mortal strikeot - ami neadjisten procol 1-2 extra attackot is ami még critel is - , ami mellesleg dotot is felrak, akkor lehet nem lesz olyan széles mosolya).
Mindent összegezve, lehet pvpzgetni fury-val is, de közel sincs olyan jó mint az arms, cserébe iszonyat pve dps-t kapsz.
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
anti hero
Jah, 1 kis adalék még, amit elfelejtettem: evocationnél a priest(ek) ha ráengedik a shadowfiendet Qratorra, kb 6K manát visszahozhatnak.
Továbbá ha lock rak rá Curse of Doomot 1 perccel Evo elõtt, akkor az is elég nagyot pukkan.
valszeg az a gond hogy nem volt teljesen korrekt add kontroll.
ma v holnap ujraproba
anti hero
anti hero
fogsz valakit, aki baromira ráér, és második lesz az aggro listáján, õ felvesz némi arcane resistet, olyan 150-200 körül, hogy felezze a sebzést. Ez nálunk egy warlock, mert sok a hp-ja, és könnyen tartja a második helyet.
Ezek után a maradék öli az addokat (meg a lock is). Kritikus pont, hogy kell valaki, aki meg tudja állítani az addokat, hogy azok ne menjenek a papírruhásokhoz. Ez vagy egy macitank legyen, aki instant mangléval megállítja a mobot, vagy egy rugó, akire ne tegyünk salvát... Valószínüleg pala is tudja csinálni, mi nem próbáltuk még.
Ha az addokat sikerül megölni a következõ elõtt, akkor evocation alatt le lehet ütni a bossból 25-30%-ot.
A kritikus pont az az ember, aki megfogja az addokat, és nem engedi bemenni a castergruppba. Innentõl kezdve a következõ két dolog
a, dps az addokba
b, mana gazdálkodás a hílereknek
Mi szoktunk vinni arcane resist potiont is.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az egyik barátommal azon vitatkozunk,hogy tud e a sámán állatot szelidíteni. Szerintem nem de õ megvan gyözödve arról,hogy látott egy 18 sámánt v.mi állattal. Ha eldöntenétek ezt a vitát azt megköszönném.
Marpedig nagy burst sebzes nelkul nem nagyon tud mit kezdeni pvp-ben.
Vagy nem tudsz annyi ideig az ellenfelen maradni hogy ledarald DW-vel, vagy pedig nem tudsz akkora sebzest az ellenbe tolni hogy meghaljon, mielott visszahealeli magat alacsony HP-rol.
Ez kieg elott is igy volt, akkor is jobb volt PvP-re az arms build sztem. Ennek ellenere persze en kotottem az ebet a karohoz. 😊
Termeszetesen ez 1v1 helyzetekre ervenyes es nem grp-ban.
Sztem a sok valtozas miatt most meginkabb igy lehet. De mivel nem probaltam, ezek csak feltetelezesek, es pont ezert is kerdeztem ra.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A mage mar inkabb. Ergo hosszabb tavon a mage-nek illik nagyobb dps-t produkalnia, amit meg is tesz. Vagyis ne becsuljuk ala a mage kasztot csak azert, mert par mp alatt leolheto moboknal nem nyujt akkora dps-t, mint a shaman. 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
a tervezett patchben pedig nem divine shield cd csokkentesrol volt szo hanem csupan arrol hogy az AW 20 sec helyett 30secig tartana , nem okozna forbearance debuffot , de cserebe kozos cd-n lenne a divine shielddel , ami meg mindig 5 perc , a masik valtoztatas az lett volna hogy a forbearance amit a dc es a bop okozott nem csupan a masik hasznalatat akadalyozna meg 1 percig , hanem -15% damage done-t is mivel sokan panaszkodtak a tul eros paladin burst damage-re amit bubik alol is lodozhetunk ... elmeletileg a legutobbi patchben tettek volna be , de a lelkes paladin siras es szidkozodas hatasara elhalasztottak
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
én pl. úgy tudom, hogy a TBC-s craftolható fegyverek által a warr lett az egyik legdurvább kasz pvp-ben...
hallottam ilyen 2000+ white crit-ekrõl, meg ilyesmikrõl lionheart blade-del...mondjuk az 2kezes...
fury-ról meg azt olvasgattam (az éppen soros nerf postok mellett), hogy 70-80 dps körüli 1h fegyverekkel (a crafoltható 1kezesek szintén weapsmith. spec-bõl), meg normál dps gear-ben az egyik legfrankóbb dps/farmerclass-á lépett elõ, 6-800+ körüli folyamatos dps-t kitolva magából (összehasonlításképp az mm huntám pet nélkül 350-450 körüli dps-t vonultat fel, +/- x%)
nemtom mennyire igaz ez vagy sem...
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
Valaki ugy kéthete linkelt be egy hivatalos fórumos hozzászólást abban szerepelt valamelyik patchban a divine shield cd-ának a kétpercre való csökkentése ill az avenging wrath 50% al történõ felerõsítése és szétválasztása a shield használatától.Amennyiben ezeket valóban prezentálná a blizzard ugy elég életképes class lenne a paladin addig meg had élcelõdjnek ezen a classon a bubi miatt holott már talán csak a rugó nem rendelkezik valamiféle bubival.
tegnap probalkoztunk de eleg benan ment, ha vkinek farm kategoriaba esik elmondhatna sajat szemszogebol mire kell odafigyelni, mert valszeg vmti mi baszunk el >.>
anti hero
(amúgy is ezt mutatja a növekvõ alkoholisták száma😄)
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Ugye jol erzem, hogy fury DW warriornak meg annyi eselye sincs PvP-ben, mint a kieg elott?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
vagy valamit én értettem félre?
surv-os hunter meg simán kivon két mobot egyszerre a csapatból, de meg merem kockáztatni, hogy háromra is képes.
1. viper sting, 2. trap, 3. distract shot, majd deterrance, counterattack, scatter, concussive shot, impr. wing clip-pel el lehet szórakozni vele, amig a többiek ledarálják.
szóval ha cc-rõl van szó, akkor a survival hunter-t nem hiszem hogy van másik kaszt, ami überelni tudná.
pve szempontból...
lehet meg fogsz lepõdni, de survival ág az egyik legjobb arena-ba és heroic instákban. readiness és a trap resist csökkentõ, duration növelõ talent-ek itt sokszor életet menthetnek, s eldönthetik, hogy lesz-e wipe, vagy sem.
persze ettõl függetlenül én sem vagyok survival-os (csak 18 pont erejéig), mégis official fórumokon sokat istenítik, hogy mennyire király dolog a full survival ezekre a helyekre.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
az 1.11-tõl egész 2.0.10-ig??? Vagy van vmi gyorsabb módja is? Mert ha nem akkor megõszülök mire ezeket mind leszedi...
Amúgy thx a linket!
\" örökké nem eshet.... \"
Most tettem fel újra a wow-ot és le kéne töltenem hozzá az összes upgrade-t. Tudnátok segíteni abban, hogy honnan tudnám lehúzni az összes upgrade-t egyben??
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Destiny. The design is clearly ancient.
Najo ez igy nem igaz, pvp-ben kiprobalnam szivesen.
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
nem azt mondom, h imba vagyok mert ez nem igaz😄 de ha közepesen teljesít vki akkor simán 1-2ik vagyok dmgben, ha meg jól akkor is kb harmadikra behozom magamat úgy, h healelek is mert ugye azt is kell...
mindegy palára most rákattantam😄 jó az😄 csak pvp ben nem az igazi mert szétcastolnak 40-30yardról... mire odaérek meg felhealelm magam már megiint meghalok😄
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)