World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barney Tech
én éppen gryphonnal repültem akartam vinni a kicsiket instába.

lol nem megy a news szerverük se
most vagy rakétatalálatot kapott a szerverpark, vagy valaki nagyon rossz gombot nyomott meg

Köszönöm a linket!

\" örökké nem eshet.... \"

Barney Tech
akkor most mi van?
mit jelent ez pontosan angolul?

hm nem jó hír

"This forum is currently undergoing maintenance, please check back at a later time."

mi van a kis hülye magyaroknál? négy napos ünnep? na neeeee máááá
Onri? legyen szives húzza ki azt a dugót!

Khabbas
jaja, itt is 😞

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

bence45
grr, ilyenkor nincs karbantartás ugye? lockommal pont az utolsó mobot öltem szintépéshez.. :S

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

mellesleg engem Arathor dobott ki, szóval vagy az egész adatparkban ment el az áram, vagy valami adatparkokon is átívelõ intergalaktikus probléma

Barney Tech
europai szerver gép meghalt nekem is....

jaja DC ftw

hát ha van zsé, nagy baj nem lehet. célszerû felhívni a bankot, és megkérdezni tõlük hogy mi is a gond pontosan
10 napos blokk nem valószínû. fõleg a játék részérõl nem, ha logikusan végiggondolod: hiszen a játék elfogadta, megpróbálta levenni, de valamiért nem sikerült. Tehát a bank nem engedte, szóval azt kell megtudni, hogy a bank miért nem engedte... ezt meg csak õk tudják megmondani

skorpio7
Hasonló cipõ...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

enisigyjartam:S

bence45
titeket is kidobott a szerver? pontosan 1 órakor ki DC-ztem és nem enged vissza, authentication-nél megakad

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

hi all!
nekem egy olyan gondom lenne, hogy bankszámláró fizetem havonta de épp ez a hónap úgy jött ki hogy nem volt elegendõ zsé a kártyámon, és nem tudta levenni a zsét a wow és blokkolta ugye a gamet.
ez msot nem is probléma, hanem hogy tettem zsét a kártyámra felmentem a wow eura ahol az accom van és ott minden elintéztem el is fogadta de a kártyára jött egy üzi hogy nem tudja levenni pedig van rajt elég zsé. haverok azt mondják most van vmi 10 napos blokk ... dehát nem tom vki esetleg nem tudna segíteni ebbe a kérdésbe? megköszönném köszi elõre is.

Akkor még is zavarhatnak a küldetés teljesítése közben. Ugye a többinek azért van valóságalapja?
Fenrir
Ez függ a szerver típusától. Ha PvE akkor sehol sem tudnak támadni az ellenséges játékosok (kivéve ha te bekapcsolod a pvp flaget). Ha PvP akkor kb. lvl 25-tõl már csak olyan helyen van küldetés ahol szabadon betámadhat az ellenséges játékos is.

A halál csupán a kezdet...

Nagyszerû! Ennek a hírnek örülök. A youtube-on néztem videókat, jó mókának ígérkezik a program. A rászokással tartok tõle, hogy nem lesz gond<#ejnye1> A magasabb szintû küldetések egyébként nem olyan helyszíneken vannak, ahol az ellenséges frakció is jelen van?
The Garrett
"Azért pedig nem érdemes elõfizetni, hogy a sok több idõt rászánó, jobb játékos fél kézzel lecsapjon."

Akkor a wow a te játékod. Ebben a jatekban a heti 10 órát játszó casual alig marad el attol aki napi 12+ órákat játszik... Ezt ugy erik el ha felszintezed a karid 70 ig, ( ebbe a folyamatba nem zavarnak nagyon más játékosok, tehat mindegy mennyit játszol) ezalatt összeszedsz olyan cuccokat, amik alig maradnak el a "DURVA"nak mondott highend itemektõl.

A 70es szinten pár óra ráfordítással megszerezhetõ cuccok is közel egy szinten vannak a sok ráfordítást igénylõ tárgyakkal, tényleg csak 1-2 stat és a megszerzés módja különbözteti meg õket.
az az 1-2 stat különbség pedig kb semmi. Erre rá fogsz jönni amint rászoksz a wowra😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Fenrir
Akkor irány az ebay 😊

Jó-jó, csak alaposan meg kell fontolni egy ilyen döntést. Ha megvesszük, akkor már nincs visszaút.. 😊

Diablohoz nem tudom hasonlítani a játékot, a kérdéseim pedig megválaszolatlanok. Azért pedig nem érdemes elõfizetni, hogy a sok több idõt rászánó, jobb játékos fél kézzel lecsapjon. Jó lenne, ha valahol lehetne játszani egy teszt high level karakterrel. Már a világgal való ismerkedés érdekében..
tigeroo
elõbb fel kell tornázni a karit magas szintre😊 és akkor -ha nem egész nap játszotok- az minimum 2-3hónap lesz😛
ha lazítunk, lemaradunk a többiektõl, mert nem tudunk annyi cuccot/pontot/bigyót összeharácsolni mint a többiek
és aztán a többiek megvernek bennünket battlegroundon, és nem visznek minket instance-ba.
a kérdésetek magas szintre vonatkozott. Akik nem játszanak minden nap sok-sok órát, azok is megtalálják a társaságot

Armani
Szerintem erre a válasz töklogikus...<#taps>

Semper Fidelis

The Garrett
ezekszerint nem csak én vagyok balfasz 😄 rengetegszer volt hogy kiugrottam oldalra valamelyik oszlopra healelni, a gnome warlock akivel csapatba vagyok pedig neha no los -ba van,neha rá tudok healelnim pedig a hídon rohangál.
Nem néztük meg konkrétan,pedig ottvan az outdoor arena is 😛. eddig csak azthitték olcso kifogásnak mondtam a nolos-t 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Laky
O_o

gz!

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Minden nap igényel a 4 óra játékot? Mi történik, ha lazítunk?
Fenrir
Ha azt szeretnéd amit leírtál akkor felkészülhetsz a hardcore játékra, napi 4-5-6 órában.

Játékosok,

õszintén mennyire idõigényes a játék magas szinten, ha battlegroundokban és instance-okban helyt akarunk állni? Egyelõre nem merünk elõfizetni a játékra. Bár szándékunkban áll sokat játszani, egyáltalán nem egész nap. Legyetek szívesek, adjatok tanácsot.
Rákérdezhetek Vágó úr? Számuk megegyezik a magyarok lakta szerverek számával? 😄

Lynx_TWL
armoryban le lehet csekkolni hány bhalage van:o

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Mighty
Õ az, de mondom, h nélkül. Balage.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ugy gondolom hogy ez fizikai keptelenseg mivel 1 serveren minden nev unique kell hogy legyen >.>

anti hero

hunstars-ban volt egy druida ha emlékeim nem csalnak ilyen névvel 😊

MrStokes
Petert-t en is lattam mar, el is kepedtem ahogy kell.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

bevallom magamon kivul meg egyet sem lattam es mondom 2002-3korul cisnaltam elso karimat meg daocba ilyen neven - volt vagy 5 magyar ott.
sot beirom guglen akkor is csak en (briton cleric etc) meg vmi india csavo jon elo 5 oldalon keresztul -.-
na mind1 😄

anti hero

Sephi
En is ismertem ilyet

Pishta
Aty
Erwing
Laly
Peter <-- 😄D
Gezapowa

stbstb 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mighty
A mi Bhalage-unk Balage és nem éppen a fórumozásáról híres 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Oldern the 1st
Elég sok Balázst ismerek én is, aki fantasy játékokban hatalmas fantáziával a Bhalage nevet adja karaktereinek (ha te nem Balázs vagy, úgy no offense 😊))), úgyhogy ez elõfordulhat 😊

egyebkent meg ki a faszom az a bhalage en mar fogom a nevet ugy 2003 ota -.-
;d

anti hero

szia, nem ismerjuk egymast de sebaj. en a neptulonon jatszom raadasul BSen is hordas voltam (ud holydisci priest) szal vkivel osszetevesztettel : )

anti hero

Botond
Õ a "mi Bhalagénk". -.- Ezt már csak onnan is biztosan tudhatod,hogy nekem mindig igazam van. :-D
Ha tévedek az mókás ugyanis ónapok óta szent megyõzõdésem hogy ez a mi bhalage-nk. Majd kiderül a reakcióiból 😊 Mindenesetre megkönyebbülés lenne ha nem õ érdeklõde Curator technikáról, mert kezdtem furcsán nézni rá. Ha tévedtem, elnézést kérek az oktatásért.
Botond
De tévedsz.
Kérdésem lenne az arénázó közönséghez, van egy érdekes tapasztalatom a hidas arénába, és nem tudom hogy gnóm fóbiám van vagy létezik.. Tehát az oszlopon állva nem tudom meglõni a hídon laposkúszó gnómokat illetve a töpéket. bármilyen más faj simán lõhetõ az oszlopról de ezek az apró mütymütyök nem támadhatóak mivel "takarásban vannak" csak a hid közepén vagy tulsó végén tudok rájuk sebezni a csatatér legnagyobb részén nem...
tapasztalatok?
Mókás olvasni ahogy tanácsot kérsz Curatorral Bhalage 😊
Ha nem tévedek nagyot, guildtársam vagy, és elsõ karazhan óta farmstátuszban van Curator. Még jobban meg akarod ölni, vagy szólózni akarod vagy nem értem a problémát... 😊 Az hogy mondjuk a 3-as számu karazhan csapatnak nem megy tökéletesen, mivel a kicsivel casualabb játékosok vannak benne érthetõ, de nem hinném hogy új taktikát kellene rá kitalálni. Kérdezz bátran ingame 😊
MrStokes
Hat nem gyenge. grat.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

nem
a bosson nincs aggro a raidtõl általában, mivel a népek az addokkal vannak elfoglalva. A lock sem a bosst lövi, mert az õ dps-e is kell az addokra - õ épp csak annyi aggrot tesz fel, hogy a hílerek elõtt legyen.

Többféle taktikát láttam már mûködni én is, általában arcane rez nélkül csinálják az emberek, de én jobb szeretem a technikás dolgokat 😊 viccen kívül, az a lényeg, hogy ne híler legyen a második az aggró listáján, hanem valaki ütést jobban tûrõ... (offtank, rogue stb is jó)

TDC Geronimo
gz :o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

shaime01
intellectre egy picit rágyurhatnál <#hehe>