World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most vagy rakétatalálatot kapott a szerverpark, vagy valaki nagyon rossz gombot nyomott meg
\" örökké nem eshet.... \"
"This forum is currently undergoing maintenance, please check back at a later time."
mi van a kis hülye magyaroknál? négy napos ünnep? na neeeee máááá
Onri? legyen szives húzza ki azt a dugót!
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU
10 napos blokk nem valószínû. fõleg a játék részérõl nem, ha logikusan végiggondolod: hiszen a játék elfogadta, megpróbálta levenni, de valamiért nem sikerült. Tehát a bank nem engedte, szóval azt kell megtudni, hogy a bank miért nem engedte... ezt meg csak õk tudják megmondani
Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU
nekem egy olyan gondom lenne, hogy bankszámláró fizetem havonta de épp ez a hónap úgy jött ki hogy nem volt elegendõ zsé a kártyámon, és nem tudta levenni a zsét a wow és blokkolta ugye a gamet.
ez msot nem is probléma, hanem hogy tettem zsét a kártyámra felmentem a wow eura ahol az accom van és ott minden elintéztem el is fogadta de a kártyára jött egy üzi hogy nem tudja levenni pedig van rajt elég zsé. haverok azt mondják most van vmi 10 napos blokk ... dehát nem tom vki esetleg nem tudna segíteni ebbe a kérdésbe? megköszönném köszi elõre is.
A halál csupán a kezdet...
Akkor a wow a te játékod. Ebben a jatekban a heti 10 órát játszó casual alig marad el attol aki napi 12+ órákat játszik... Ezt ugy erik el ha felszintezed a karid 70 ig, ( ebbe a folyamatba nem zavarnak nagyon más játékosok, tehat mindegy mennyit játszol) ezalatt összeszedsz olyan cuccokat, amik alig maradnak el a "DURVA"nak mondott highend itemektõl.
A 70es szinten pár óra ráfordítással megszerezhetõ cuccok is közel egy szinten vannak a sok ráfordítást igénylõ tárgyakkal, tényleg csak 1-2 stat és a megszerzés módja különbözteti meg õket.
az az 1-2 stat különbség pedig kb semmi. Erre rá fogsz jönni amint rászoksz a wowra😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Diablohoz nem tudom hasonlítani a játékot, a kérdéseim pedig megválaszolatlanok. Azért pedig nem érdemes elõfizetni, hogy a sok több idõt rászánó, jobb játékos fél kézzel lecsapjon. Jó lenne, ha valahol lehetne játszani egy teszt high level karakterrel. Már a világgal való ismerkedés érdekében..
és aztán a többiek megvernek bennünket battlegroundon, és nem visznek minket instance-ba.
a kérdésetek magas szintre vonatkozott. Akik nem játszanak minden nap sok-sok órát, azok is megtalálják a társaságot
Nem néztük meg konkrétan,pedig ottvan az outdoor arena is 😛. eddig csak azthitték olcso kifogásnak mondtam a nolos-t 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
gz!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A halál csupán a kezdet...
õszintén mennyire idõigényes a játék magas szinten, ha battlegroundokban és instance-okban helyt akarunk állni? Egyelõre nem merünk elõfizetni a játékra. Bár szándékunkban áll sokat játszani, egyáltalán nem egész nap. Legyetek szívesek, adjatok tanácsot.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
anti hero
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
sot beirom guglen akkor is csak en (briton cleric etc) meg vmi india csavo jon elo 5 oldalon keresztul -.-
na mind1 😄
anti hero
Pishta
Aty
Erwing
Laly
Peter <-- 😄D
Gezapowa
stbstb 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
;d
anti hero
anti hero
tapasztalatok?
Ha nem tévedek nagyot, guildtársam vagy, és elsõ karazhan óta farmstátuszban van Curator. Még jobban meg akarod ölni, vagy szólózni akarod vagy nem értem a problémát... 😊 Az hogy mondjuk a 3-as számu karazhan csapatnak nem megy tökéletesen, mivel a kicsivel casualabb játékosok vannak benne érthetõ, de nem hinném hogy új taktikát kellene rá kitalálni. Kérdezz bátran ingame 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
a bosson nincs aggro a raidtõl általában, mivel a népek az addokkal vannak elfoglalva. A lock sem a bosst lövi, mert az õ dps-e is kell az addokra - õ épp csak annyi aggrot tesz fel, hogy a hílerek elõtt legyen.
Többféle taktikát láttam már mûködni én is, általában arcane rez nélkül csinálják az emberek, de én jobb szeretem a technikás dolgokat 😊 viccen kívül, az a lényeg, hogy ne híler legyen a második az aggró listáján, hanem valaki ütést jobban tûrõ... (offtank, rogue stb is jó)