World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
omg ... mintha meg nem jartal volna instaban BC ota 😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
nem csak a feeling, epic flying mounttal gyerekjáték a herbelés / bányászat. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sound
és mi a gond? nem látom a problémát. Aki ilyen kamu serveren wowozik az meg is érdemli, sõt, ha még fizet is érte 😄DD bár mondjuk valamelyik nap kiszámoltam hogy 2 évet wowztam, és kb 100e-t költöttem a játékra :\

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound
milyen logika? semmi logika nincs, 70en az a mount nem azért van hogy horizontálisan haladj vele, hanem esélyt kapj a vertikális mozgásra. Ez ugyan egy kicsit kibaszás, hogy alattad a földön normál epic mountal gyorsabban halad az egyén, de legalább egy kérsztetést ad a 5200g kifarmolására, mert a superior 280%-as mount a normálhoz képest, hááát szavakba ki se fejezhetõ 😄

pontosan mit is értesz ez alatt?

biztos azért irta mert kell..láma😄

TDC Geronimo
Crusadersbe nem kell mage? :o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hát mage-bõl annyi van általában, hogy dunát lehetne belõlük rekeszteni.
ráadásúl az insták nagyrészében el is lehet lenni mage nélkül, vagy elég 1 is belõle...

de azért ne add fel, keresgélj, elöbb-utóbb fogsz találni guild-et, mindenki talál, aki nagyon akar...

Laky
Flying mount: 800g + 100g = +60% gyorsítás a földön és a levegõben egyaránt
Epic flying mount: 5000g + 200g = +100% a földön és +280% a levegõben

Ezt az egész logikát nem értem. 40-es szinten tanulható riding skill + mounttal lesz 60%-om, majd 60-as szinten 100%, 70-en meg 60% a "kisebb" hátasért?
60% < 100% > 60% < 280% O_o
Végül is nincs vele problémám, de miért lett pont 60%? Ha esetleg 100, vagy akár 150 lenne, de így... Ez még belefér, de érdemes hónapokat farmolni az epic mountért, hogy egy "kicsivel" gyorsabban repüljek, és ezzel tulajdonképpen helyettesítsem a 100-as hátasomat (outlenden persze)?
Nyílván elég jó feeling lehet ezzel repkedni, de kicsit húzós az ára :\

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sziasztok <#integet2> Nemrég alapított guildba keresünk tagokat. Pár hónapja kezdtük, hasonló cipõben járó játékosokat várunk elsõsorban, hogy együtt fedezzük fel a játékot. Pedagógusi vénával megáldott angolul jobban tudó MMORPG játékosokat sem utasítunk el <#worship> <#eplus2> A guild neve "KRTN" (jelentése kretén, és nem véletlen<#nyes><#buck><#mf1>) Tehát a szórakozás a lényeg, jókedv és marhulás. Idönként guildtalálkozó, közös WOW-zással egybekötve, (Budapesten van egy helység, 4 gép és 3Megás ADSL adott, +2-3 saját gép is hozható, vagy anélkül) Ha érdekel egy kezdö, de lelkes, és kretén társaság akkor keress meg a játékban: Snowescalus néven, vagy írj a következõ címre: [email protected]

NODRASSIL szerveren vagyunk megtalálhatóak<#felkialtas>

Hali Mindenkinek<#law><#taps><#violent>

Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)

nem tud vki egy wow drop calculatort??

Hatt
Tud valaki Bloodscalpon guildet ahova need Mage, illetve elfér 1?
Kezdem úgy érezni hogy feleslegessen kockultam a karival 1 hónapot...

Elastic An-usZ Boys

tigeroo
igen, jók a rewardok (több óra farmolással dobnak olyan cumókat, amikbõl 1-1 küldi során ugyanugy felöltözhetsz..) ,továbbviszik a "fõ"szálat, közben ölsz, ami xp ésmég a teljesítésükért is kapsz nem keveset

én nem is ismerem azokat

Úgy halottam hogy küldikkel jobban lehet fejlõdni igaz ez érdemes csinálgatni õket?

MrStokes
Erre szoktam mondani, hogy aki hulye, haljon meg!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Ha kokemenyen szeretnek dolgozni a jatek helyett es a katonasag szigorat szeretnem megtapasztalni, biztosan jelentkeznek. Meg jo hogy ez nem munkahely, meg kulonben is kinek kellene ilyen maximalista fonokseg? 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

mi nem ? 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

PiszkosFred
Ket mage

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Oldern the 1st
Én. 😉

PVP-ben mi az ami erõsebb a magenél?

Hatt
Régen mikor törtön játszottam akkor próbálták rávenni az embereket hogy fizessenek "X" forintot hogy fejlesszék a felszerelést amin fut a realm.
Gondolom volt olyan aki befizette. Ezek szerint nem is kevés😊
Akik tört szerveren játszanak azok azért teszik mert nem akarnak fizetni havi szinten egy játékért, de úgy fest vannak még bolondok😊

Elastic An-usZ Boys

Oldern the 1st
Olvass és értelmezz, aztán akadékoskodj.

The Garrett
ez mi ez? 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

sharpwrz
Sziasztok!
Tudom hogy ez nem ide tartozik, de azért mutatom!
Vannak azért köcsögök akik a Wow-on akarnak meggazdagodni!
Ez az!!!

...

ha jól emlékszem, valaki múltkor érdeklõdött 70-es fury warrior pvp movie után.
ezt találtam
fury-protection spec.

Arcatrazt nyomtam már heroicban, az elsõ bosshoz érdemes vinni shadow resistet, legalább a tanknak, olyan 200 körül... melee attackja nincs, viszont akkora shadowkat nyom az egész partyra, hogy az nagyon kellemetlen
Egyébként azt mondják, hogy token farmra érdemes mechanaart megcélozni, mert ott a két miniboss is dob tokent az elején, és azok ketten, plusz az elsõ boss megvan 45 perc alatt...

fene, heroicra gondoltam, szal bármelyik heroic Tempest Keep-et.

wts 70es gnome lock : http://ctprofiles.net/5213394

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

TDC Geronimo
Csak egy megjegyzés volt, nem ítélkezés 😊

Sound
Minden highend guild a kvöetkezõ képpen néz ki, 70% a kemény raidereknek nolifer, a marad 30% veszi a goldot nagyiparba. Az hogy nolifer amiatt nem kell sírni. Vannak emberek, akiknek semmi dolguk sincs, nem járnak suilba, nem dolgoznak, helyette egész nap játszanak. Mert megtehetik, és az emberek 99% ezt nem teheti meg, de õszintén, nem is hiányzik. De ettõl függetlenül nem kell elitélni senkit sem.

ezt a kérdést nem egészen értem
"bármelyik TK" - Tempest Keep? az ötfõsekre gondolsz? azt szerintem egész sokan kipucolták
a 25 fõs "Tempest Keep"-re gondolsz? Az nem bármelyik, az csak egy... és még senki nem pucolta ki

én szívesen mennék ha nem unnám már ennyire a játékot, és még mindig sokat akarnék raidelni ~

TDC Geronimo
"Able to raid on a daily basis (at least 6 days a week, 7 is extremely prefered). We usally raid between 17:00 CET to midnight. Sometimes we raid up to 5am, depending on what we're currently doing" Cseppet se nolieferek ááá -.-

Nihilum apply
Azért vannak durva követelmények <#wow1>

Valaki kipucolta bármelyik TK instát közületek?

kisfigi
Fõvárosokban megkeresel egy-egy Guild Mastert (amit megkérdezhetsz az õröktõl hogy hol van) és annál kapsz egy papaírt amit 9 embernek alá kell írnia, és megalapul a klánod.

Destiny. The design is clearly ancient.

tigeroo
kérdezd meg hogy van-e magyar munkatársuk
B@lu
Thx

shaime01
azért kérdés.

mit kell irni a gmnek ilyenkor? ^^

shaime01
mondjuk már csak azért sem zaklatom mert az én hiányos angol tudásomal inkább csak "From xy: ???" lenne 😊

shaime01
hát mind1 gmnek amugy is van sok dolga ilyenel már nem zaklatom 😊
50g meg ugy sem egy érvágás 3-4 óra alatt visszajön viszont akkor marad a bevállt modszer
2 acc - és trade 😊

Sziasztok! Megtudja mondani v.ki,hogy ,hogy lehet klánt alapítani? <#conf>
PiszkosFred
Ha esetleg tartalmaz ekezetet a karakter neve, az lehet neha problemas, foleg ha ilyen betuvel kezdodik. Kerj egy GM segitseget, hatha visszakapod a penzed is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kisfigi
<#wilting><#wilting><#wilting> 50es vagy?!?!?!! azanyád <#mf2>

Destiny. The design is clearly ancient.

valamit elcsesztés a küldésnél.
a pénz azonnal meg kell, hogy érkezzen, minden egyéb cuccnál pedig 1 óra "kézbesítési idõ" van...
mindenesetre nálam is elõfordúlt már, hogy eltünt az éterben 3 db traveles backpack...

próbálj mindig valami full egyedi nevet adni a csomagnak amit küldesz, mert lehet, hogy azonos nevû levelek esetében valami behülyûl az adatbázisban server-oldalról, s ezért nem érkeznek meg a levelek...

más ötletem nincs...

kezdõ wow-os inkább ne guide-ból akarja megismerni a wow-ot, hanem barangoljon, és ismerkedjen a dolgokkal, mert ha ezeket követi, az kb. nulla játékélmény lesz neki...

shaime01
100% ,hogy jól irtam be nem elöször fordult elõ.. és elég idegesítõ.. van amikor várni kell 1 órát de most már 2 nap.

Tatyla
gyanus hogy rosszul írtad le az altod nevét mert a lóvé azonnal a cimzettnél van...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA