World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én nem is ismerem azokat

Úgy halottam hogy küldikkel jobban lehet fejlõdni igaz ez érdemes csinálgatni õket?

MrStokes
Erre szoktam mondani, hogy aki hulye, haljon meg!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Ha kokemenyen szeretnek dolgozni a jatek helyett es a katonasag szigorat szeretnem megtapasztalni, biztosan jelentkeznek. Meg jo hogy ez nem munkahely, meg kulonben is kinek kellene ilyen maximalista fonokseg? 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

mi nem ? 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

PiszkosFred
Ket mage

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Oldern the 1st
Én. 😉

PVP-ben mi az ami erõsebb a magenél?

Hatt
Régen mikor törtön játszottam akkor próbálták rávenni az embereket hogy fizessenek "X" forintot hogy fejlesszék a felszerelést amin fut a realm.
Gondolom volt olyan aki befizette. Ezek szerint nem is kevés😊
Akik tört szerveren játszanak azok azért teszik mert nem akarnak fizetni havi szinten egy játékért, de úgy fest vannak még bolondok😊

Elastic An-usZ Boys

Oldern the 1st
Olvass és értelmezz, aztán akadékoskodj.

The Garrett
ez mi ez? 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

sharpwrz
Sziasztok!
Tudom hogy ez nem ide tartozik, de azért mutatom!
Vannak azért köcsögök akik a Wow-on akarnak meggazdagodni!
Ez az!!!

...

ha jól emlékszem, valaki múltkor érdeklõdött 70-es fury warrior pvp movie után.
ezt találtam
fury-protection spec.

Arcatrazt nyomtam már heroicban, az elsõ bosshoz érdemes vinni shadow resistet, legalább a tanknak, olyan 200 körül... melee attackja nincs, viszont akkora shadowkat nyom az egész partyra, hogy az nagyon kellemetlen
Egyébként azt mondják, hogy token farmra érdemes mechanaart megcélozni, mert ott a két miniboss is dob tokent az elején, és azok ketten, plusz az elsõ boss megvan 45 perc alatt...

fene, heroicra gondoltam, szal bármelyik heroic Tempest Keep-et.

wts 70es gnome lock : http://ctprofiles.net/5213394

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

TDC Geronimo
Csak egy megjegyzés volt, nem ítélkezés 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sound
Minden highend guild a kvöetkezõ képpen néz ki, 70% a kemény raidereknek nolifer, a marad 30% veszi a goldot nagyiparba. Az hogy nolifer amiatt nem kell sírni. Vannak emberek, akiknek semmi dolguk sincs, nem járnak suilba, nem dolgoznak, helyette egész nap játszanak. Mert megtehetik, és az emberek 99% ezt nem teheti meg, de õszintén, nem is hiányzik. De ettõl függetlenül nem kell elitélni senkit sem.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

ezt a kérdést nem egészen értem
"bármelyik TK" - Tempest Keep? az ötfõsekre gondolsz? azt szerintem egész sokan kipucolták
a 25 fõs "Tempest Keep"-re gondolsz? Az nem bármelyik, az csak egy... és még senki nem pucolta ki

én szívesen mennék ha nem unnám már ennyire a játékot, és még mindig sokat akarnék raidelni ~

TDC Geronimo
"Able to raid on a daily basis (at least 6 days a week, 7 is extremely prefered). We usally raid between 17:00 CET to midnight. Sometimes we raid up to 5am, depending on what we're currently doing" Cseppet se nolieferek ááá -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nihilum apply
Azért vannak durva követelmények <#wow1>

Valaki kipucolta bármelyik TK instát közületek?

kisfigi
Fõvárosokban megkeresel egy-egy Guild Mastert (amit megkérdezhetsz az õröktõl hogy hol van) és annál kapsz egy papaírt amit 9 embernek alá kell írnia, és megalapul a klánod.

Destiny. The design is clearly ancient.

tigeroo
kérdezd meg hogy van-e magyar munkatársuk
B@lu
Thx

shaime01
azért kérdés.

mit kell irni a gmnek ilyenkor? ^^

shaime01
mondjuk már csak azért sem zaklatom mert az én hiányos angol tudásomal inkább csak "From xy: ???" lenne 😊

shaime01
hát mind1 gmnek amugy is van sok dolga ilyenel már nem zaklatom 😊
50g meg ugy sem egy érvágás 3-4 óra alatt visszajön viszont akkor marad a bevállt modszer
2 acc - és trade 😊

Sziasztok! Megtudja mondani v.ki,hogy ,hogy lehet klánt alapítani? <#conf>
PiszkosFred
Ha esetleg tartalmaz ekezetet a karakter neve, az lehet neha problemas, foleg ha ilyen betuvel kezdodik. Kerj egy GM segitseget, hatha visszakapod a penzed is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kisfigi
<#wilting><#wilting><#wilting> 50es vagy?!?!?!! azanyád <#mf2>

Destiny. The design is clearly ancient.

valamit elcsesztés a küldésnél.
a pénz azonnal meg kell, hogy érkezzen, minden egyéb cuccnál pedig 1 óra "kézbesítési idõ" van...
mindenesetre nálam is elõfordúlt már, hogy eltünt az éterben 3 db traveles backpack...

próbálj mindig valami full egyedi nevet adni a csomagnak amit küldesz, mert lehet, hogy azonos nevû levelek esetében valami behülyûl az adatbázisban server-oldalról, s ezért nem érkeznek meg a levelek...

más ötletem nincs...

kezdõ wow-os inkább ne guide-ból akarja megismerni a wow-ot, hanem barangoljon, és ismerkedjen a dolgokkal, mert ha ezeket követi, az kb. nulla játékélmény lesz neki...

shaime01
100% ,hogy jól irtam be nem elöször fordult elõ.. és elég idegesítõ.. van amikor várni kell 1 órát de most már 2 nap.

Tatyla
gyanus hogy rosszul írtad le az altod nevét mert a lóvé azonnal a cimzettnél van...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nah gyerünk allizni 😄

vki tudna adni egy olyan szöveget ami mindent leír a játékról? (nem kell bele BC)
mint pl mik azok a pro skill-ek meg maga a játékról hogyan kell játszani.stb.
tuti van ilyen csak nem tom hol, lécci segítsen vki.

shaime01
mi a teendõ akkor ha már másodjára nem akar megjönni az mail amit a saját altomnak küldtem? elég idegesitõ... csak egy krva altnak akartam adni 50g-t erre 2 napja semmi mail nem jön meg.. multkor is igy buktam egy csomo pénzt amikor alapanyagokat küldtem leatherworkinghez.. kicsit idegesítõ.. ilyenkor van valami teendõ?

Sound
A User interface és a UnitFrame nem ugyanaz

hordáshoz adj egy jelszót !!!<#unalmas>

Get a life!

zero the hero
hátt ha nem látod át már az elején, akkor ez nem a te játékod 😊

amúgy szentem az x-perl vagy a perl classic a legkönnybben alakítható UI addon

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Sound
Szerintem egyszerûbb ha felraksz egy Photek UI-t mondjuk, és azt alakítod a kedved szerint

Photek UI X7

ha meg valami nem megy, akkor szólsz, elmagyarázni mit és hogyan kell sokkal bonyolultabb

XenHai
hordáshoz mi a jelszo??
nekem is <#gonosz3>

Get a life!

Sziasztok! Megtudja mondani v.ki,hogy ,hogy lehet klánt alapítani?
Syron
hordáshoz jelszót kér

bodesz
KEZDÕ WOWOSOK
itt egy kevés segítség fejlõdéshez

hordás 1-70.vannak videóhoz linkek és képek is vannak seítségnekJoanas_Level_Guides

allis 1-70 kevés kép de sztem nagyon jó leírás Brian kopp's 1-70 guide

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Barney Tech
Ez marha nagy.