World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ráadásúl az insták nagyrészében el is lehet lenni mage nélkül, vagy elég 1 is belõle...
de azért ne add fel, keresgélj, elöbb-utóbb fogsz találni guild-et, mindenki talál, aki nagyon akar...
Epic flying mount: 5000g + 200g = +100% a földön és +280% a levegõben
Ezt az egész logikát nem értem. 40-es szinten tanulható riding skill + mounttal lesz 60%-om, majd 60-as szinten 100%, 70-en meg 60% a "kisebb" hátasért?
60% < 100% > 60% < 280% O_o
Végül is nincs vele problémám, de miért lett pont 60%? Ha esetleg 100, vagy akár 150 lenne, de így... Ez még belefér, de érdemes hónapokat farmolni az epic mountért, hogy egy "kicsivel" gyorsabban repüljek, és ezzel tulajdonképpen helyettesítsem a 100-as hátasomat (outlenden persze)?
Nyílván elég jó feeling lehet ezzel repkedni, de kicsit húzós az ára :\
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
NODRASSIL szerveren vagyunk megtalálhatóak<#felkialtas>#felkialtas>
Hali Mindenkinek<#law>#law><#taps>#taps><#violent>#violent>
Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)
Kezdem úgy érezni hogy feleslegessen kockultam a karival 1 hónapot...
Elastic An-usZ Boys
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Gondolom volt olyan aki befizette. Ezek szerint nem is kevés😊
Akik tört szerveren játszanak azok azért teszik mert nem akarnak fizetni havi szinten egy játékért, de úgy fest vannak még bolondok😊
Elastic An-usZ Boys
Tudom hogy ez nem ide tartozik, de azért mutatom!
Vannak azért köcsögök akik a Wow-on akarnak meggazdagodni!
Ez az!!!
...
ezt találtam
fury-protection spec.
Egyébként azt mondják, hogy token farmra érdemes mechanaart megcélozni, mert ott a két miniboss is dob tokent az elején, és azok ketten, plusz az elsõ boss megvan 45 perc alatt...
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
"bármelyik TK" - Tempest Keep? az ötfõsekre gondolsz? azt szerintem egész sokan kipucolták
a 25 fõs "Tempest Keep"-re gondolsz? Az nem bármelyik, az csak egy... és még senki nem pucolta ki
Azért vannak durva követelmények <#wow1>#wow1>
Destiny. The design is clearly ancient.
Get a life!
50g meg ugy sem egy érvágás 3-4 óra alatt visszajön viszont akkor marad a bevállt modszer
2 acc - és trade 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Destiny. The design is clearly ancient.
a pénz azonnal meg kell, hogy érkezzen, minden egyéb cuccnál pedig 1 óra "kézbesítési idõ" van...
mindenesetre nálam is elõfordúlt már, hogy eltünt az éterben 3 db traveles backpack...
próbálj mindig valami full egyedi nevet adni a csomagnak amit küldesz, mert lehet, hogy azonos nevû levelek esetében valami behülyûl az adatbázisban server-oldalról, s ezért nem érkeznek meg a levelek...
más ötletem nincs...