World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nektek megy az account management oldal? mert nekem sehogy nemakarja behozni ?!
KRTN a nevük ahogy írta a srác.Mi a manó unod a raidelést az easyvel hogy guildot keresel?Sajna a mienk is a hétvégén ketté szakadt ugy ahogy illik 266 fõs guildnál ami azért nagyon okos dolog mert ezidáig is igen kevés tankunk és healerünk volt most mindkét guildnak még kevesebb.

Érdekes ez a guild szakadás bizonyára aki nagylétszámú guildban volt és huzamosabb idõ óta játszik az már átélte egyszer vagy többször, jó magam "csak" 7 hónapja játszom és ez volt az elsõ.Mindenesetre amirõl ugy gondoltam a kieg elött hogy az új területek ill az új insták jobban összehozzák a csapatot abból nem lett semmi.Mindenki a saját érdeke és feje után homlok egyenest elõre ami óhatatlanúl magával hozza a sértõdéseket.
Mayday
Azigen 😊

En mondjuk alapjaraton maradnek az ujrainstallnal, bar hallottam, hogy a WoW igy is mukodik. Emlexem anno SWG-nel voltak a nagy patch file-ok, es azokat kellett kimenteni, hogy ne legyen tobb oras peccselesi folyamat.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

"A guild neve "KRTN""

Mégis mi a neve ennek az új klánnak?

a gamecard egy egyszerû feltöltõkártya, pont úgy mûködik mint a mobiltelefonoknál. Ha akarsz töltesz rá, és addig enged játszani, amíg le nem jár. Ha egyszerre többet töltesz fel, akkor többet.

A bankkártyánál csak megadod a számot, és addig vonják automatikusan havonta, amíg azt nem mondod hogy stop

- én kiírtam a teljes wow könyvtárat (2DVD) majd egyszerûen visszamásoltam

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Mayday
Sziasztok,

Nehany napon belul ujratelepitem az oprendszerem, es persze a WoW-ot is ugyanakkor. Kerdesem az lenne, hogy mely file-okat kellene megmentenem, amik nagyobb patch file-ok, hogy ne kelljen ujrapatcheltetni az egeszet? Van ilyen lehetosegem? Csak mert nagy savszelesseg ide vagy oda, ezzel a Blizzardos patcher-el iszonyat sokaig eltartott a dolog legutobb, amikor installaltam!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Valaki leírná hogyha megvenném akkor ez a fizetés ez hogy zajlik hogyan lehet leállítani h vegye le a zsét vagy csak akkor veszi le ha rákattintok h vegye le ? Meg a Gamecardot azt mikor lehet hasznélni ?
Mind1 megköszönnék egy jó választ.
Valaki leírná hogyha megvenném akkor ez a fizetés ez hogy zajlik hogyan lehet leállítani h vegye le a zsét vagy csak akkor veszi le ha rákattintok h vegye le ? Meg a Gamecardot azt mikor lehet használni ?
Mind1 megköszönnék egy jó választ.
jó, legyen igazad, én kérek elnézést, amiért nem vagyok elég "pro" hozzád (hozzátok) mérten...
nincs kedvem vitatkozni.

ps.: akinek nem inge...

Kriger
Köszi!

az! tbfh
😉

anti hero

mindig van hova huzni a mobokat 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Egyedül nem tudsz bemenni 5v5 re, be sem tudsz jelentkezni ha nincs meg a party.
Persze. AOE fear esetén minderre van idõd? és ha több mob is "rossz" irányba fut? Persze lehet, hogy végül az utolsó pillanatban mégse ér egy másik grouphoz, de nyilván nem kockáztatsz. De mi van ha 2 megy rossz irányba, és csak az egyiked van idõd kiszedni? Heroicban egy újabb group jó eséllyel wipe. Meg aztán, ha mindig figyelni kell a fearelt mobot, akkor az bizony dps kiesés is. Szóval nem ajánlom a feart.
Egyébként nagy ostobságnak tartom, hogy a mage ennyivel egyszerûbb teszi a heroic instákat, mert a többi kaszt szenved emiatt hátrányt. Persze épp ilyen butaság, hogy 2-3 priesttel mennyivel egyszerûbb Kharazan, mint nélkülük.
BEAST
jaja mage + lock = <3 ^_^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

fear teljesen kontrolalhato, ha rossz iranyba fut a mob radobsz egy cor-t es maris fut vissza feled.
ha CC akkor meg Banish

ha +util akkor még
HS SS pet dps summon

anti hero

Kharazanban valóban hasznosabb egy hunter, ha cc kell, de az aoe, illetve a nagyobb dps-e miatt, a mage sem elhanyagolható.
Azt meg azért nem mondanám így kategórikusan, hogy a trap, jobb mint a sheep. Ez is esetfüggõ. Ha adott instában a trashmobok sheeplhetõk, akkor a mage a jobb választás, ha nem akkor nyilván a hunter.
Sajnos a fear mint olyan elég nehezen használható instában, mert ki tudja, hogy mikor jön be egy újabb group mob a fear miatt? Szóval fear nem igazán ajánlott az esetek nagy többségében.
Guilden belul egyszer szolt az egyik warrior, hogy menjek segiteni megcsinalni a Trial of the Naaru: Mercy questet, mar akartam is irni, hogy persze megyek. Aztan hozzatette, hogy 3 mage lesz meg, na ez volt az a pillanat amikor egybol "elutasitottam".
lol? lock : fear,aoe fear, seduce 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

picket
Azt meg víziszonynak hívják.

&#3237;_&#3237;

BEAST
gondolom ez a hozzaszolasod is eppen annyira igaz mint az ami szerint nelkuled party/raid nem indul el :p

a dpsrol meg a halalrol 😄😄 najo ... ha visszafogom magam nem halok , viszont iszonyat gagyi a dpsem , erdekes teged meg igyis megelozlek , es hogy egy korabbi hozzaszolot idezzek , ez nem az en erdemem hanem a te szegyened , tehat hajra "nelkulozhetetlen" 😄 , megjegyeznem holy vagyok 😊 addig voltam retri amig nem lett meg az adott dps kaszt a raidekre , arrol nem tehetek hogy a warriorok mindenkeppen protosok lennenek O_o , mellesleg, az akkori dps embereinkhez merten nem volt rossz a retri dps egy ud instaban, most van helyettem combat rugo , holy lettem 😊

mondjuk ezt mar megszoktuk toled ebben a topicban , nap mint nap valtozik a velemenyed az aznapi elmenyeid alapjan a sajat kasztodrol ... "tegnap" meg iszonyat gagyi voltal , "ma" mar nelkulozhetetlen vagy ... ki tudja mit hoz a holnap Wildor szamara <#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kriger
Lehet. De víz alatt is? 😊

Kriger
A mage nem musthave, de szerintem jobb mint a többi aletrnatíva. Az, hogy szerinted a hunti jobb, betudható annak, hogy (most épp) azzal vagy. Pontosan ezért jobb szerintem a maci, mint a prot warri. Meg ugye a Motw buff, ami sosem jön rosszul. De ezen fölösleges vitáznunk.

hát nem mondta senki, hogy ez rossz setup, de toltam én is már pl. heroic-ot úgy, hogy 1 db mage sem volt a party-ban.
amúgy meg a chaintrap (feltéve, ha talent-ezve van a extra trap duration) szerintem simán van olyan jó cc (feltéve, ha nem resistel <#kacsint> -> survival ág FTW), mint a bari, sõt szerintem még jobb is, mert trap-ba bármit be tudsz rakni, ami nem frost immun, míg a bírka csak a humanoidokra hat...

ezért is szokott az elõfordúlni, hogy karazhanban is én vagyok az, aki a háttérben elpöcsöl 1, adott esetben 2 add-dal (konstans mage/priest hiányban szenvedünk sokszor), utána meg jön beast, miután a papok felvakarták a padlóról, hogy mekkora jó dps a retripala <#vigyor><#idiota><#zavart1>

ps.: én egy prot tankot sokkal többre becsülök, mint egy macit...

nekem se volt ilyen
lehet hogy tériszonyod van? o.O

^^
ez most hogy jön ide?
vagy mondj nekem egy BC-s 5 fõs instát, ahová mindenképpen musthave a mage, s nem lehet nélküle élni...
vagy ha nem erre akartál kilyukadni, akkor nemtom mire...

k O T T A
tényleg az arena pontokat h kapják a team-ek?
ugyanolyan mint a ws,ab,av?

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

The Garrett
nem volt még ilyenem

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Kriger
Tapasztalt valaki olyat, hogy dr00d madár és fóka formban elõszeretettel kap dc-t, emelkedés/süllyedés közben? Nekem a BC óta ez a problémám, azelõtt sosem volt gond a fókával (a madárral meg pláne)... Mitõl lehet ez?

Kriger
Hát szerintem pedig a legjobb heroic setup:
maci
holy priest
3 db. mage
Ha én megyek akárhova instába, a magét mindig elõnyben részesítem bármilyen másik dd-vel szemben. Bari/malac FTW!

Kriger
Aréna kérdés: adott egy funból összeállt tizenpár meccset lejátszott 5v5 aréna csapat, ezernégyszázvalahány ratinggel.
Ha én ennek a nevében és tagjaként egyedül bemegyek és vesztek 10 meccset, akkor kapok a héten pontot?

Hatt
Hogy õszinte legyek, haladósabb guildre gondoltam nem toporgósra😊
Õszinteségi rohamot inkább nem folytatok mert szájkarate lesz a vége😊

Elastic An-usZ Boys

egen, de akkor azt is számold ki, hogy mennyit spóroltál benzinen/taxin/alkoholon/mozijegyen/diszkóbelépõn/könyvön/nõkön (lol(felbecsülhetetlen - minden másra ott a mastercard))

BEAST
omg ... mintha meg nem jartal volna instaban BC ota 😄😄

The Garrett
nem csak a feeling, epic flying mounttal gyerekjáték a herbelés / bányászat. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sound
és mi a gond? nem látom a problémát. Aki ilyen kamu serveren wowozik az meg is érdemli, sõt, ha még fizet is érte 😄DD bár mondjuk valamelyik nap kiszámoltam hogy 2 évet wowztam, és kb 100e-t költöttem a játékra :\

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound
milyen logika? semmi logika nincs, 70en az a mount nem azért van hogy horizontálisan haladj vele, hanem esélyt kapj a vertikális mozgásra. Ez ugyan egy kicsit kibaszás, hogy alattad a földön normál epic mountal gyorsabban halad az egyén, de legalább egy kérsztetést ad a 5200g kifarmolására, mert a superior 280%-as mount a normálhoz képest, hááát szavakba ki se fejezhetõ 😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

pontosan mit is értesz ez alatt?

biztos azért irta mert kell..láma😄

TDC Geronimo
Crusadersbe nem kell mage? :o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hát mage-bõl annyi van általában, hogy dunát lehetne belõlük rekeszteni.
ráadásúl az insták nagyrészében el is lehet lenni mage nélkül, vagy elég 1 is belõle...

de azért ne add fel, keresgélj, elöbb-utóbb fogsz találni guild-et, mindenki talál, aki nagyon akar...

Laky
Flying mount: 800g + 100g = +60% gyorsítás a földön és a levegõben egyaránt
Epic flying mount: 5000g + 200g = +100% a földön és +280% a levegõben

Ezt az egész logikát nem értem. 40-es szinten tanulható riding skill + mounttal lesz 60%-om, majd 60-as szinten 100%, 70-en meg 60% a "kisebb" hátasért?
60% < 100% > 60% < 280% O_o
Végül is nincs vele problémám, de miért lett pont 60%? Ha esetleg 100, vagy akár 150 lenne, de így... Ez még belefér, de érdemes hónapokat farmolni az epic mountért, hogy egy "kicsivel" gyorsabban repüljek, és ezzel tulajdonképpen helyettesítsem a 100-as hátasomat (outlenden persze)?
Nyílván elég jó feeling lehet ezzel repkedni, de kicsit húzós az ára :\

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sziasztok <#integet2> Nemrég alapított guildba keresünk tagokat. Pár hónapja kezdtük, hasonló cipõben járó játékosokat várunk elsõsorban, hogy együtt fedezzük fel a játékot. Pedagógusi vénával megáldott angolul jobban tudó MMORPG játékosokat sem utasítunk el <#worship> <#eplus2> A guild neve "KRTN" (jelentése kretén, és nem véletlen<#nyes><#buck><#mf1>) Tehát a szórakozás a lényeg, jókedv és marhulás. Idönként guildtalálkozó, közös WOW-zással egybekötve, (Budapesten van egy helység, 4 gép és 3Megás ADSL adott, +2-3 saját gép is hozható, vagy anélkül) Ha érdekel egy kezdö, de lelkes, és kretén társaság akkor keress meg a játékban: Snowescalus néven, vagy írj a következõ címre: [email protected]

NODRASSIL szerveren vagyunk megtalálhatóak<#felkialtas>

Hali Mindenkinek<#law><#taps><#violent>

Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)

nem tud vki egy wow drop calculatort??

Hatt
Tud valaki Bloodscalpon guildet ahova need Mage, illetve elfér 1?
Kezdem úgy érezni hogy feleslegessen kockultam a karival 1 hónapot...

Elastic An-usZ Boys

tigeroo
igen, jók a rewardok (több óra farmolással dobnak olyan cumókat, amikbõl 1-1 küldi során ugyanugy felöltözhetsz..) ,továbbviszik a "fõ"szálat, közben ölsz, ami xp ésmég a teljesítésükért is kapsz nem keveset