World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes ez a guild szakadás bizonyára aki nagylétszámú guildban volt és huzamosabb idõ óta játszik az már átélte egyszer vagy többször, jó magam "csak" 7 hónapja játszom és ez volt az elsõ.Mindenesetre amirõl ugy gondoltam a kieg elött hogy az új területek ill az új insták jobban összehozzák a csapatot abból nem lett semmi.Mindenki a saját érdeke és feje után homlok egyenest elõre ami óhatatlanúl magával hozza a sértõdéseket.
En mondjuk alapjaraton maradnek az ujrainstallnal, bar hallottam, hogy a WoW igy is mukodik. Emlexem anno SWG-nel voltak a nagy patch file-ok, es azokat kellett kimenteni, hogy ne legyen tobb oras peccselesi folyamat.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A bankkártyánál csak megadod a számot, és addig vonják automatikusan havonta, amíg azt nem mondod hogy stop
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nehany napon belul ujratelepitem az oprendszerem, es persze a WoW-ot is ugyanakkor. Kerdesem az lenne, hogy mely file-okat kellene megmentenem, amik nagyobb patch file-ok, hogy ne kelljen ujrapatcheltetni az egeszet? Van ilyen lehetosegem? Csak mert nagy savszelesseg ide vagy oda, ezzel a Blizzardos patcher-el iszonyat sokaig eltartott a dolog legutobb, amikor installaltam!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mind1 megköszönnék egy jó választ.
Mind1 megköszönnék egy jó választ.
nincs kedvem vitatkozni.
ps.: akinek nem inge...
😉
anti hero
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Egyébként nagy ostobságnak tartom, hogy a mage ennyivel egyszerûbb teszi a heroic instákat, mert a többi kaszt szenved emiatt hátrányt. Persze épp ilyen butaság, hogy 2-3 priesttel mennyivel egyszerûbb Kharazan, mint nélkülük.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ha +util akkor még
HS SS pet dps summon
anti hero
Azt meg azért nem mondanám így kategórikusan, hogy a trap, jobb mint a sheep. Ez is esetfüggõ. Ha adott instában a trashmobok sheeplhetõk, akkor a mage a jobb választás, ha nem akkor nyilván a hunter.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
a dpsrol meg a halalrol 😄😄 najo ... ha visszafogom magam nem halok , viszont iszonyat gagyi a dpsem , erdekes teged meg igyis megelozlek , es hogy egy korabbi hozzaszolot idezzek , ez nem az en erdemem hanem a te szegyened , tehat hajra "nelkulozhetetlen" 😄 , megjegyeznem holy vagyok 😊 addig voltam retri amig nem lett meg az adott dps kaszt a raidekre , arrol nem tehetek hogy a warriorok mindenkeppen protosok lennenek O_o , mellesleg, az akkori dps embereinkhez merten nem volt rossz a retri dps egy ud instaban, most van helyettem combat rugo , holy lettem 😊
mondjuk ezt mar megszoktuk toled ebben a topicban , nap mint nap valtozik a velemenyed az aznapi elmenyeid alapjan a sajat kasztodrol ... "tegnap" meg iszonyat gagyi voltal , "ma" mar nelkulozhetetlen vagy ... ki tudja mit hoz a holnap Wildor szamara <#gonosz1>#gonosz1>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
amúgy meg a chaintrap (feltéve, ha talent-ezve van a extra trap duration) szerintem simán van olyan jó cc (feltéve, ha nem resistel <#kacsint>#kacsint> -> survival ág FTW), mint a bari, sõt szerintem még jobb is, mert trap-ba bármit be tudsz rakni, ami nem frost immun, míg a bírka csak a humanoidokra hat...
ezért is szokott az elõfordúlni, hogy karazhanban is én vagyok az, aki a háttérben elpöcsöl 1, adott esetben 2 add-dal (konstans mage/priest hiányban szenvedünk sokszor), utána meg jön beast, miután a papok felvakarták a padlóról, hogy mekkora jó dps a retripala <#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
ps.: én egy prot tankot sokkal többre becsülök, mint egy macit...
lehet hogy tériszonyod van? o.O
ez most hogy jön ide?
vagy mondj nekem egy BC-s 5 fõs instát, ahová mindenképpen musthave a mage, s nem lehet nélküle élni...
vagy ha nem erre akartál kilyukadni, akkor nemtom mire...
ugyanolyan mint a ws,ab,av?
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
maci
holy priest
3 db. mage
Ha én megyek akárhova instába, a magét mindig elõnyben részesítem bármilyen másik dd-vel szemben. Bari/malac FTW!
Ha én ennek a nevében és tagjaként egyedül bemegyek és vesztek 10 meccset, akkor kapok a héten pontot?
Õszinteségi rohamot inkább nem folytatok mert szájkarate lesz a vége😊
Elastic An-usZ Boys
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ráadásúl az insták nagyrészében el is lehet lenni mage nélkül, vagy elég 1 is belõle...
de azért ne add fel, keresgélj, elöbb-utóbb fogsz találni guild-et, mindenki talál, aki nagyon akar...
Epic flying mount: 5000g + 200g = +100% a földön és +280% a levegõben
Ezt az egész logikát nem értem. 40-es szinten tanulható riding skill + mounttal lesz 60%-om, majd 60-as szinten 100%, 70-en meg 60% a "kisebb" hátasért?
60% < 100% > 60% < 280% O_o
Végül is nincs vele problémám, de miért lett pont 60%? Ha esetleg 100, vagy akár 150 lenne, de így... Ez még belefér, de érdemes hónapokat farmolni az epic mountért, hogy egy "kicsivel" gyorsabban repüljek, és ezzel tulajdonképpen helyettesítsem a 100-as hátasomat (outlenden persze)?
Nyílván elég jó feeling lehet ezzel repkedni, de kicsit húzós az ára :\
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
NODRASSIL szerveren vagyunk megtalálhatóak<#felkialtas>#felkialtas>
Hali Mindenkinek<#law>#law><#taps>#taps><#violent>#violent>
Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)
Kezdem úgy érezni hogy feleslegessen kockultam a karival 1 hónapot...
Elastic An-usZ Boys