World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B@lu
Sziasztok!

Lenne egy kérésem!

Tudnatok nekem linkelni olyan leirasokat, addonokat, abrmit amivel az interfeszt lehet atalakitani?

A gyari kinezettel es az advanced optionsban levo beallitasokkal is jacchatatlan, atlathatatlan az egesz..

szoval kepekkel illusztralt variacioknak orulnek de nagyon😊 koszonom!

k O T T A
lol a negyedik quest st-ben
rohadjanak meg...

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Sound
Ameddig még ment tesztserver addig kínomba kicsit szórakoztam UI-val, character és modelchange-el is. Neagyisten ha megunom Xbox360-at, és talán újra WoWozok akkor legyen normális UIm 😛

Szóval kb ezt az ui-t hoztam össze, panelek jó sötétnek tünhetnek, amúgy ingame elég kellemes sötétkék színben pompáznak. A combatlog, barok és chat ablak mögötti nagy panelre gondolok, ez eePanel.

UI 2.0.10

Jah és modelchange mókáim, hátha érdekel valakit 😛

Kecske
Ribi
Cukivagyok?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound
Röviden:

Barok: Bartender3
Panelek: eePanels
és még valami: EnhancedColourPicker

utobbi arra jó, hogy mármilyen színkeverõ panelen ingame WoWba, megjelenik egy numerikusan megadható RGB panel + ami számodra (vagy legalább számomra 😛) fontos az hogy kapsz egy Copy és egy Paste gombot is. Szóval ha sok hasonló panelt használsz az UI-don ezzel a Copy+Paste megoldással el tudod azt érni hgoy minden panel pontosan ugyan úgy néz majd ki, mármint színügyileg.

hf

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

k O T T A
már rajtam van.. de így is csak egyet farmoltam.. pont most😄
de köszi😊
remélem azért most sûrûbben jön majd

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Equippeld az argent dawn commissionod akkor fogjak dobni.
k O T T A
lenne egy kérdésem...
50es pally q
prove your hatred
azt a 20 darab q-itemet sikerült már vkinek összefarmolni?
kb 15k xp jött csak ezzel a q-el és még egy sincs...
thottboton nagy lazán kiírják h 28% a drop esélye én meg már nem is tudom hány órája farmolok érte és még egy sincs...
volt ott még egy pala megkérdeztem mondja, hogy nagyon ritka drop... monodm oké
na szóval a kérdés megéri farmolni 10 órát azt a trinketet vagy nem? nem szeretném igazából elszalasztani mert azért elég jó.. csak kicsit már elment a kedvem, hogy nem dobja egyik mob se...

raziel.
najo😊)))

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

MrStokes
A fovarosban megkerdezel egy ort: profession trainer, majd pedig miner trainer. O utbaigazit a trainer-hez akitol megtanulhatod a banyaszat csinnyat-binjat.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

értem mondjuk csak blacksmithet vetteme eddig fel csak ezzzel a kettovel talalkoztam eddig es akkor banyaszatot hol tudom felvenni?

Fenrir
Én azt javaslom, hogy vagy az egyiket vagy a másikat dobd le és vedd fel a minert (bányászt) mellé mert nem fogod bírni pénzzel a skill húzását. AH-ból tök értelmetlen venni akármit is mert horribilis árai vannak az ilyen dolgoknak, már alacsony színtû cuccok is több aranyba kerülnak stack-enként (legalábbis itt a Ragnaroson), Eternium Ore pedig 50 aranynál kezdõdik stack-enként. Egyszerûbb kibányászni mert mellette eshet drágakõ is amiért szép pénzt lehet leakasztani, persze fõleg a magasabb szintûekbõl (khorium, adamantite, fel iron).

A halál csupán a kezdet...

Armani
1.

Bocsi, ha volt már.<#integet2>

Semper Fidelis

PiszkosFred
Mint altalaban az eletben a dolgokat: sok-sok gyakorlassal. Keszits mindig olyan cuccokat, amelyek szine a listaban "narancs". Ekkor tuti hogy +1 skill pontot kapsz minden egyes kesztermek utan. Ha "sarga", akkor kb 80% az esely, hogy kapsz erte pontot. "Zoldnel" mar 30-40%, vagy kevesebb. "Szurke" utan nem kapsz pontot. Szoval mivel a BS melle engit vetted fel, ezert banyaszat hianyaban AHbol (Auction House) fogsz venni vasrudakat, eleinte copper bar-okat. Azokbol gyarts cuccokat, aztan 5-10 pontot ha nott, menj el megint a trainerhez, hatha tudsz venni ujabb receptet. Ennyi. BS es engi erdekes parositas, mindket szakma ipari mennyisegben hasznal femeket, vagyis keszulj fel, hogy az AHbol sokat kell majd vasarolnod, nem keves penzert.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ahan thx a helpet. Még egy kérdés ha megtanulom mondjuk az Engineer vagy a Blacksmith mesterséget hogyan tudom fejleszteni hogy tudja hasznalni azokat a plansokat vagy formulákat?

Köszike

Nem kell messzire menni érte.

Annak idején wow megjelenésekor németorszából hozattam be a játékot. Szerencslre volt egy language pack amivel tudtam angolul játszani, csak a BC elõtti pacth után teljesen kifagyott a játék, el se tudtam indítani... újra erõt vettem magamon, és ezért keresek angol klienst amivel tudok játszani. Éanugage packekkel nem szeretnék foglalkozni. Remélem tudtok segíteni. Köszi

Count Adyn
Nos erre lehetne irni oldalakt is😄 Mire 60 leszel tudni fogodd hidd el.
a 3 közül 2 re vagy 1 re szoktak pakolgatni mage ek általába, minden talenthez oda van irva mit csinál. Én most ez használom
Remélem segitettem😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

<#rinya> még mindig nem tudok belépni, még mindig nem megy a support, és még mindig nem tudom, hogy miért nem emelt le pénzt a blizzard a számlámról, holott pár órája vásároltam a kártyámmal, tehát van rajta pénz... <#rinya>
Sziasztok én most kezdtem játszani és egy olyan kérdésem lenne hogy Human Mage vok és van ez a talents tablázat aminek három része van 'Fire' 'Frost' 'Arcane' ugyebár ide lehet elosztogatni a pontokat, namost lvl 60 ig összesen van 51 pont amivel nem lehet az összeset felhúzni szval az lenne a kérdés hogy melyiket érdmes húzni és hogy az egyes részeknek mik az elõnyei, hátrányai? Elõre is köszi!

Interface
sziasztok!ezt az interface-t szeretném valahogy megcsinálni, mármint a barokat meg azt a fekete sávot!léci segitsen valaki aki ért az addonokhoz, mert in-game senki nemtudoTT!!

Count Adyn
a második verzió

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

google wow error 132

XenHai
Hali a wow-om pár napja 1 hibauzenetel ki dob a játékbol kb 2 oránként!Már ujra raktam nemis ecer de nem javul meg .

itt a hiba
tigeroo
off: a ti lakohelyeiteken a taszkóban lehet wow gamecardot venni?

én a mátészalkaiban kerestem a pc-s polcokon ,sehol...rákérdeztem a pultnál csak höööö-ztek meg habogtak

??

(bár még alap wow sem volt..)
Laky
😄D

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Egy kérdés a kiegészítõvel kapcsolatban...Ha online megveszem a kieget a worldofwarcraft.com-ról ahhoz jár egy ingyenhónap vagy aktív elõfizetésnek kell lennie hogy használni tudjam? Köszi

hááát, akkor ott dps probléma lesz pedig
nem vagyunk egy naxxos klán t3-ban meg pvp szetekben, de vagy a
holy priest / shadow priest / 2 paladin
vagy a 2 holy priest / 1 paladin kombó nehézség nélkül gyûri a dolgokat...
Persze logikus, ha sokáig tart a fight, akkor egy idõ után nem lehet mit csinálni... de nyolc garott... olyan sosenem volt még

MrStokes
Lol, ezzel lehet fakciot valasztani? oO En 1x elkezdtem de vmi elterelte a figyelmemet es az elemental eltunt. Aztan hagytam a fenebe... -_-;

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Fenrir
"ha nincs elég healer, akkor van helyette dps..."

Ez így ebben a formában nem igaz, amikor már a 10 emberbõl 8-on tickelget a garotte 3 másodpercenkét 1000 felett akkor azt ki nem healelik, a bossnak 400k feletti hp-ja van, ráadásul vanishel és egy bizonyos % alatt enrage-el. Nekünk eddig csak úgy ment le ha a healerek maxra potizva és flaskázva voltak és így is nagy mákunk volt. 1 holy papunk, egy fa droodunk és egy healelõ palánk dolgozott alapból, de a tankpala és a feral drood is besegített néha.

A halál csupán a kezdet...

kisfigi
köszi

Destiny. The design is clearly ancient.

na, sikerült bejutnom az acc managementbe. azt írják, március 14-én próbálnak meg legközelebb leemelni pénzt a számlámról. tegnap este még játszottam. persze nem mûködik a support sem, hogy rákérdezzek...
nem is 404-es, hanem 400-as hiba
novemberig jó

de az acc oldal nem okés. legalábbis én nem tudom elérni
heh, hitelkártyám van, nem netkártyám. és az account oldalra se tudok belépni (404)
esetleg lejárt a bankkártyád, olyan is elõfordulhat

gondolom nem tudott pénzt levenni a kártyádról
tegyél rá pénzt, írd be újra a kártyaszámot az oldalon, és hajrá

mi a két warriort le szoktuk schaklézni, és hát schaklézni nem csak holy priest tud... aztán megöljük a két healert, aztán a bosst
A paladinok nyomják a feart az addokra ha kell, ha nem... (akkor is fearelik az addot ha az bent csücsül schakléban) igazából nem egy nagy mûvészet, healelni kell azt akire feltette a dotot a boss, és ennyi... ha nincs elég healer, akkor van helyette dps...
meg lehet próbálni három addot is megölni, de a pajzsos warrit nem javaslom, mert az benyomja a shield wallt, aztán csak karcolgatni lehet vagy egy csomó ideig

jónap

gondoltam, kicsit wow-ozok máma. hát nem. belépésnél kiírja, hogy lejárt a gamecardom, töltsem fel. holott bankkártyával szoktam fizetni. és persze nem enged be.

lolololol

:-(
kisfigi
Annak az addonnak mi a neve amiben a portré kon mozognak is a képek, meg élethûek? jah és honnan is lehet letölteni? 😊 elõre is köszi

Destiny. The design is clearly ancient.

gameplusz
Ok mar megvan csak rossz helyen akartam csinalni xD

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Hello!

Kaptam egy guestpass-t, szeretnék regisztrálni, ám nincs bankkártyám, és nem is szeretnék a továbbiakban (ha játszani fogok) azzal fizetni. Tudna valaki segíteni?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

JaSoN HuNTeR
Sziasztok.Van olyan player aki a Terenas szerveren játszik.Mert egy magyar clan Illuminatis tagjait keresi.Mondjuk ezen a szerveren kevés magyar van,de nincs lag meg ilyenek.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Helló! Tegnap este megpróbáltuk leölni Moroes-t Karazhanban, elég gyászos eredményekkel. Adnátok valami tanácsot, hogy milyen taktikával lehetne legyûrni, ha csak 1 priest (holy) van a csapatban? Sajna elég komoly priest hiány van a guildben😞
capaszabi
farm more instansz. nincs leadható

The Sha'tar-hoz honored után hol mivel kivel tudok reput szerezni? Eddig annyit tudok, hogy TK insták. Vannak valamiféle leadható dolgok, avagy questek ?

Laky
thx!

#104009, #104010

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Nem feltétlenûl.Sok allis van a ki scyreres általában a leather workosok, enchanterek, alchemisták akik a scyrert választják.Míg semleges vagy nézd meg mindkét klán rewardjait és az alapján döntsd el melyik kell neked.A T setek szempontjából tökugyanaz mindkettõ csak a receoptek,ill a különbözõ repu szintek után járó rewardok mások.

Ezeket a tárgyakat a két bankban tudod megnézni, a quatermastereknél.