166748
  • Ventura82
    Megy a WOW linuxon????
  • picket
    Argh! Úgy látom eddig is olvastad ezt a topikot. Látod, hogy mik a válaszok, reakciók. Ha ez zavar, akkor minek írsz ide? Értelmes ember ha zavarja a szél, akkor nem megy az utcára ha vihar van. Vagy csak unatkozol? Dobd ki azt a ratyi konzolt, és menj rugóval IF elé duelező allisokat köpködni, vagy farmolj oroszlánnyelvszőrzetet, esetleg daily questek, mert azok olyan változatosak . Tudod mit? Linkenj screenshotokat ;x
  • shaime01
    elöbb kapnál 2 maflást minthogy összegyüjtöd a szádban a nyált
  • Ragnar360
    Büszke lehetsz a fantáziádra ,irl leköpnélek lynxel együtt :D
  • Lynx_TWL
    nyalom falom, de nem harapom :DDDD
  • BEAST #116667
    tudjuk :DDD
  • Davidus
    12 éves vagyok sry
  • Davidus
    kapjátok be a faszom
    jó8
  • BEAST #116664
    jo
  • BEAST #116663
    Tudod mindig jot mosolyogtam azokon az embereken akik ilyen gyenge dolgokkal vagnak vissza, foleg ha sajat magukat teszik nevetsegesse ezzel
    "h lenne már ezzel a 14 éves stilusaval :D"
    "mindenki magából indul ki"

De hajra, ha igy haladsz, lehetsz a topic ujabb crash klonja
  • Lynx_TWL
    húzzad már meg magad öcsi!
  • Lynx_TWL
    de én előbb kérdeztelek, hogy ezt mégis mi a francnak írod le?
  • Botond #116660
    mondom én,hogy 51,91% crit chance,ez is becrittelt -.-
  • s0n1c
    száni!
  • Ragnar360
    mindenki magából indul ki , én normálisan irtam ,ti meg alpári módon ,töletek megszokottan reagáltatok ...nézzél már magadba ,egyébként is Garett-hoz (föként) kivántam szólni , na mind1
  • BEAST #116657
    Ez most fajt :c ... hova jut igy a vilag ha mar a kis 12 eves verpistik szoljak le a 14 eveseket :<
  • Narxis
    Ajjaj!
  • Ragnar360
    köcsögök :D , lynx , téged se kérdezett senki ,mellesleg beast se a haverom ,h lenne már ezzel a 14 éves stilusaval :D

Botond: <--de hülye név , seggLYuk :D

Annyi becsülést adj másnak ,amennyit te is elvársz...hozták a formájukat egyesek meginnt! :D
  • Bhalage
    en egy saab 9-3ast szeretnek venni ;d
    de nem lesz VACCSI uj :G
  • BEAST #116653
    rohatt :p ... amugy biztos Crash uj neven, szoval a te haverod :DD
  • Lynx_TWL
    neked itt ki nagy haverod, (beasten kívül)hogy elmeséled életed történetét?:D
  • Lynx_TWL
    szép szép, de ki a faszt érdekel?:D
  • Botond #116650
    lelyutnék -.- micsoda géniuszt veszített a wow community
  • Danton
    Ha abszolút kezdő vagyok (cska törtön nyomtan eddig de a sz szar volt eluntam) akkkor nem javasoljtok a pvp-t? előre is köszi
  • Ragnar360
    Csendes olvaso vagy itten :D , de annyira jót röhögök ezek a nubozásokon ..ááá :D
    Nekem is eszembe jut néha ,h jólenne játszani , hiányzik sok minden :/ , de akkor belegondolok ,h még talán a pénz nem is lenne gond , de most megvettem a az lcd tv-t Samsung R87-est 150k-ért vaccsi ujonnan a sráctól , akkor volt boltba 220k , megvettem a boxom , elvagyok , multizgatunk Gears of War-ba meg azért van sok jó játék , bár már ellötték a nagy neveket ,ugyhogy most pangás van , de a multi azért ottvan.A GTAIV -el is elleszek hónapokat.
    A másik ami eltántorit ,nincs kevem megvenni ujra a game-t (jó talánn accot vennék , de az se az igazi) , felhúzni egy karit 70-re , aztán klánt keresni ,h mehessek raidelni , de amire odajutok már farm szinten se fognak nagyon járni , még a gyengébb guildek se lesznek közel se ott amit már a "nagyok" rég bevégeztek , meg elvböl nem mennék casual g-be ...igy gyk. az a helyzet állna fennt ,h még karába csak-csak lelyutnék ,bár az is kitudja ,de tovább nem valoszinü.Aztán jön az uj kieg. , minden szép és jó ,talán kicsit tudok is zárkózni ,de aztán meginnt ottvan a nagy ?-jel ,h a blizz ,h egyengeti majd az uj progressbe a classokat , főleg meg raidre :S ...tudom kicsit pesszimista hozzáállás ,de nem lenne jo még1xer bebukni és """unalomból""" nem belogolni , mert minek ? (relativ)
    Fene se tudja milesz még :S

BEAST : ö sztem a neptulonra nem fog menni ,hehe
  • shaime01
    bloodscalpos vagy?:p

mert engem is kidobál onnan most majd visszaenged 1-2 perc mulva

viszont én addig megnézem az Eureka részeket xD
  • HUmanHunter
    valaki nem tudja miért kapok folyton dc t?
    toltam nagyban, egyszer csak dc, és azóta nem enged be; rögtön a belogolás után kidob. vkinek vmi ötlet hogy mitől van ez?
  • shaime01
    én annyival megoldottam az egészet ,hogy ha nem akarok játszani nem játszok attól még fizetem.. mert bármikor kedvem lehet hozzá lehet 2 hét alatt belogolok 1 órára éés? nem verseny ez
  • Davidus
    nubok vagytok. én akkor hagyom abba amikor akarom
    de nem akarom:d
  • Botond #116643
    elmúlt,és még mindig agis kaja nélkül,meg kell tanulnom pecázni -.-
  • Bhalage
    meg mernek eskudni, hogy delelott meg 48%crit voltal :DD
  • Botond #116641
    pewpew
  • BEAST #116640
    nemis :< A wow szar... viszont jelenleg nincs jobb :/ es meg egy ideig nem is lesz... foleg hogy sok wownubnak nem tetszik az eve online es majd warhammerezni sem akarnak -.-
  • Bhalage
    nubz -.-
  • wordsworth
    Hali :D
    Nah hat izé elkezdődött megin...
    Nem lehet regelni se bloodscalpra, se Ragnarosra.. Tudtok mondani valami jo PVP szervert ahol van pár magyar, és akad is ember? :)
  • BEAST #116637
    LOL :DDD enis pont ugyanezt mondtam ... a pala valtozasokat nezem meg csak, de semmi tobbb :D es nezz meg most ... azota minden nap orakon at csak honort grindeltem a vindicator cuccokert :DD ...

FUSS! FUSS AMIG MEGTEHETED!! :D

Varunk a Neptulon Zart Osztalyon
  • The Garrett
    :DD január vége fele szeretnék majd valami karit huzni, hogy a kiegre legyen egy hetvenes amivel nekivághatok northrendnek. :D

most meg gondoltam felteszem megnezem mik változtak... es csak egy orácskára belogolok, hogy mégis milyen ;) ... de tényleg 1 óra max, nemtöbb.. meg tudom csinálni.

[hi i'm an addict]
  • Lynx_TWL
    már az utolsó szögeket verik a koporsódba?:D
  • The Garrett
    vannak terveim a visszatérésre ^^

• Davidus
    kemény nevek:D