World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérésem!
Tudnatok nekem linkelni olyan leirasokat, addonokat, abrmit amivel az interfeszt lehet atalakitani?
A gyari kinezettel es az advanced optionsban levo beallitasokkal is jacchatatlan, atlathatatlan az egesz..
szoval kepekkel illusztralt variacioknak orulnek de nagyon😊 koszonom!
rohadjanak meg...
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Szóval kb ezt az ui-t hoztam össze, panelek jó sötétnek tünhetnek, amúgy ingame elég kellemes sötétkék színben pompáznak. A combatlog, barok és chat ablak mögötti nagy panelre gondolok, ez eePanel.
UI 2.0.10
Jah és modelchange mókáim, hátha érdekel valakit 😛
Kecske
Ribi
Cukivagyok?
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Barok: Bartender3
Panelek: eePanels
és még valami: EnhancedColourPicker
utobbi arra jó, hogy mármilyen színkeverõ panelen ingame WoWba, megjelenik egy numerikusan megadható RGB panel + ami számodra (vagy legalább számomra 😛) fontos az hogy kapsz egy Copy és egy Paste gombot is. Szóval ha sok hasonló panelt használsz az UI-don ezzel a Copy+Paste megoldással el tudod azt érni hgoy minden panel pontosan ugyan úgy néz majd ki, mármint színügyileg.
hf
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
de köszi😊
remélem azért most sûrûbben jön majd
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
50es pally q
prove your hatred
azt a 20 darab q-itemet sikerült már vkinek összefarmolni?
kb 15k xp jött csak ezzel a q-el és még egy sincs...
thottboton nagy lazán kiírják h 28% a drop esélye én meg már nem is tudom hány órája farmolok érte és még egy sincs...
volt ott még egy pala megkérdeztem mondja, hogy nagyon ritka drop... monodm oké
na szóval a kérdés megéri farmolni 10 órát azt a trinketet vagy nem? nem szeretném igazából elszalasztani mert azért elég jó.. csak kicsit már elment a kedvem, hogy nem dobja egyik mob se...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A halál csupán a kezdet...
Semper Fidelis
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
a 3 közül 2 re vagy 1 re szoktak pakolgatni mage ek általába, minden talenthez oda van irva mit csinál. Én most ez használom
Remélem segitettem😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
sziasztok!ezt az interface-t szeretném valahogy megcsinálni, mármint a barokat meg azt a fekete sávot!léci segitsen valaki aki ért az addonokhoz, mert in-game senki nemtudoTT!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
itt a hiba
én a mátészalkaiban kerestem a pc-s polcokon ,sehol...rákérdeztem a pultnál csak höööö-ztek meg habogtak
??
(bár még alap wow sem volt..)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
nem vagyunk egy naxxos klán t3-ban meg pvp szetekben, de vagy a
holy priest / shadow priest / 2 paladin
vagy a 2 holy priest / 1 paladin kombó nehézség nélkül gyûri a dolgokat...
Persze logikus, ha sokáig tart a fight, akkor egy idõ után nem lehet mit csinálni... de nyolc garott... olyan sosenem volt még
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ez így ebben a formában nem igaz, amikor már a 10 emberbõl 8-on tickelget a garotte 3 másodpercenkét 1000 felett akkor azt ki nem healelik, a bossnak 400k feletti hp-ja van, ráadásul vanishel és egy bizonyos % alatt enrage-el. Nekünk eddig csak úgy ment le ha a healerek maxra potizva és flaskázva voltak és így is nagy mákunk volt. 1 holy papunk, egy fa droodunk és egy healelõ palánk dolgozott alapból, de a tankpala és a feral drood is besegített néha.
A halál csupán a kezdet...
de az acc oldal nem okés. legalábbis én nem tudom elérni
tegyél rá pénzt, írd be újra a kártyaszámot az oldalon, és hajrá
A paladinok nyomják a feart az addokra ha kell, ha nem... (akkor is fearelik az addot ha az bent csücsül schakléban) igazából nem egy nagy mûvészet, healelni kell azt akire feltette a dotot a boss, és ennyi... ha nincs elég healer, akkor van helyette dps...
meg lehet próbálni három addot is megölni, de a pajzsos warrit nem javaslom, mert az benyomja a shield wallt, aztán csak karcolgatni lehet vagy egy csomó ideig
gondoltam, kicsit wow-ozok máma. hát nem. belépésnél kiírja, hogy lejárt a gamecardom, töltsem fel. holott bankkártyával szoktam fizetni. és persze nem enged be.
lolololol
:-(
Destiny. The design is clearly ancient.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Kaptam egy guestpass-t, szeretnék regisztrálni, ám nincs bankkártyám, és nem is szeretnék a továbbiakban (ha játszani fogok) azzal fizetni. Tudna valaki segíteni?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
#104009, #104010
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Ezeket a tárgyakat a két bankban tudod megnézni, a quatermastereknél.