166748
  • WiLDoR
    lvl1-től lehet (1-2 kivételtől eltekintve, mint pl. polearm) és 10s darabja a skilleknek.
  • WiLDoR
    ezen ma reggel a ptr-en én is röhögtem egy qrva nagyot :DDD
    a titok.
    lvl 1 blood elf priest-et kell csinálni, azzal ki lehet healelni a szigetig a fatique sebződést :)
  • WiLDoR
    támogatjaxa widescreen-t a wow.
    nekem is 1680x1050-ben fut.
  • WiLDoR
    1. kép nem funny. guruló tüskés fémgolyó, kb. ez jut róla eszembe :)
    2. kép nagyon jó, röhögtem egy jót rajta
    3. képen szerintem a night elf rugázata vicces, szerintem meg a Tankvagyok névre hallgató idióta törpe... :D
  • tigeroo
    azthiszem lvl 10től lehet tanulni fegyókat..
    a fővárosban kérdezz meg egy őrt (a weapon master-t keresd)
  • roller1015
    kössz.még nem tudom h nekem csak a jobbos action bar kell-e csak :).
    ez a ctmod ígéretesnek tűnik holnap kipróbálom.
    az még kérdés h axe-t mikortól használhatok?vagy más közelharci fegyvert.kinél tanulhatom?lvl 22 night elf hunter.
    legjobbakat!!!
  • Aquli
    CTMod szerintem megbízható, nincs túlbonyolítva, és jól személyreszabható ActionBarokat nyújt, de ha neked csak annyi kell, amit írtál, ahhoz addon sem kell, bemész az Interface menübe, és az Advanced Options alatt Show Right ActionBar.
  • Lazarus
    jobboldali actionbart interface optionsben tudod bekapcsolni, nem kell hozzá addon. Axeot orgrimmárban tudod megtanulni, allival nemtom
  • roller1015
    üdv.
    melyik addon-t kell felrakni ha jobb oldalra is tudjak spelleket rakni?
    jelenleg a titan van fennt de itt nem találom azt a beállítást...
    egy hunter hányas szinttől használhat már fejszét?vagy ha ez szintföggő akkor hol lehet megtanulni?más közelharci fegyvert esetleg?lvl 22 vok most.
    kössz a válaszokat.és üdv everibódi
  • ColdFire
    támogatja, én is azt használom, ott van video-ban hogy 1440x900 (wide)
  • ColdFire
    én lightheaded-et használok ;)
    rákatt arra hogy mi kell a küldihez, és TomTom ki is mutatja hol van
  • TDC Geronimo
    Mekkora sírás van attu eltörlés miatt fórumokon, szánalom -.-
  • Dr DeViLKiNG
    megy az simán palával is, csak véletlen elléptem a healt
  • tigeroo
    jajj sok döglött blood elf.
    legjobb kép! [elfoguld hordás vagyok]
  • Fehercsoki
    Tailoringból mekkora skill kell ahoz hogy shadowizé tailor lehessek?És hol lehet megtanulni?
  • TDC Geronimo
    nubok, pappal simaügy
  • Dr DeViLKiNG
    az idei úszóbajnokság sem a tervek szerint sikeredett
    pic
  • picket
    Ha nem tud jó kávét főzni, akkor stfu!
  • Lazarus
    Nem koordinátákat ír hanem bejelöli a térképen hogy hova kell menned, kiszámolja hogy mennyi idő múlva érsz oda. Sőt egész útvonaltervet készít.
  • picket
    De támogatja.
  • Pókmalac
    na nekem is van egy kérdésem most akarok venni egy 19"colos Wide monitort...ügye ezeknek a felbontása 1440*900 pixel. és a wow nem támogatja ezeknek a felbontását...és szentem igy elég hülyén fog kinézni a game.....Irjanak azok akiknek 19 Wide monitorjuk van!!!!
    elöre is thx
  • Pókmalac
    az Addon-s az teljesne legális
  • vki
    hi!

Most kezdtem nemrég WoW-ozni, és az lenne a kérdésem, hogy ezek az ADDON-ok mennyire megbízhatóak?

Előfordult már olyan eset, hogy valakit bannoltak miatta?
  • Looooser
    mennyiben jobb?
  • Lazarus
    WHDB helyett inkább QuestHelper
  • Looooser
    hát most végig néztem egyy pár Addon-os oldalt de nem találtam msn addont... de találtam egy pár egész jó addont
    X-Perl: át alakíthatod kicsit az interfaced
    Coordinator: pontos koordinátádat tudod csekkelni
    Mob healt: kijelzi hogy mennyi hp-ja van a mobnak
    Omen: Aggro építést tudod követni instákban
    Cartographer: a teljes térképeket mutatja
    WHDB: segít a questekben kijelzi merre van amit keresel, koordinátákat ad meg, és alá kiírja a kommenteket a küldetésről.... meg könnyíti a munkád, nem kell totthbot, vagy wow head
  • Aquli
    A CTModot fejlesztik még? Vagy ha nem, milyen más addonnal tudok hasonló dolgokat csinálni? (a menugombokat eltüntetni, az actionbarok kereteit eltüntetni, csak a buttonok legyenek szorosan egymás mellett, kb ennyi)
  • XenHai
    Hali lenne 1 kérdésem 2 napja a wowban dramaian le cskent az FPS-em alap 150 /60-ról 50/12-re ! Mar ujra raktam a wow-ot uj vidikari drivert is raktam fel az addonok kikapcsolasaval sem oldodott meg a helyzet!Gép:core 2 d 3200,2giga ram,8800gts 320m idaig fullon ment mos meg ha le veszem a grafot ugy sem valtozik szamotevoen az FPS-em .Mi lehet a baj?
  • Tatyla
    akkor nem von
  • gta04
    És ha egy hónap után cancel-tetem? :)
  • Tatyla
    amig aktiv az account ,tehát nem cancel-elteted addig a robot folyamatosan vonja havonta a pénzt,ezt nem lehet külön állitani hogy egyik hónapban igen a másikban nem...
  • gta04
    És azt meglehet csinálni, hogy mindig csak akkor vonnak le egy hónapra amikor én akarom? Vagyis nem lenne beállítva. És ha külön csak egy hónapra fizetnék akkor is csak 3200-3300Ft lenne?
  • Tatyla
    ez teljesen változó,nekem havi levonás van beállitva és árfolyamtol függöen mindig más összeget von le a Blizz,ami 3200-3300Ft között van,a legtöbb eddig 3340FT volt...
  • quad
    juniorban is van dombornyomott az enyem olyan , valami specko
  • ColdFire
    MSN addon van-e? ^^
  • shaime01
    csak a dombornyomatott érsd. nem junior ^^
  • gta04
    Akkor a haveromnak igaza volt kb. 16.000 Ft. És még az lenne a kérdésem, hogy akármilyen bakkártya megfelel ennél a fizetési módnál, mert egyes játékokban ne minden bakkártya jó.
  • ColdFire
    nagyon cukyeeee :D

emo

bohóc-evagy Zolko? :o
    idijóta egy ruházat.
  • Lacee
    így van, én sima cib-bankos kártyával fizetem, 0 pluszköltséggel.
    havidíjat megnéztem: 3 hónap 36 euró, 6 hónap 66 euró.
  • shaime01
    ha jól tudom webkártyához nem kell betöltened a 18ik életéved és nem kerül annyiba mint a normális bankkártya havidija