World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
viszont a defensem csak 3 pontot csökkent, többre számítottam (pont a haevy clefthoof miatt)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A másik darabja wetlandson van, elsétálni jó móka, szerintem idéztesd meg magad egy lock ismerõssel SW-be, és még egy kis séta. Ki kell úszni egészen az óceánig, ahol a térkép már a mélyvizet jelzi. Addig úszol ki, míg el nem tûnik a szikla alólad, teljesen függõleges nem lesz. Úszol jó mélyre, és szintén lesz egy ugyanolyan kagyló.
Remélem segítettem.
Mert felraktam a patchet, de folyamatosan Unable to Connect-t ír ki 😞
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Mert felraktam a patchet, de folyamatosan Unable to Connect-t ír ki 😞
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
ha úgy oké, akkor addon kapcsolgatás
ha úgy sem oké, akkor az optionben babráld a beépített scrolling combat text lehetõségeket (célszerû továbbra is kikapcsolt addonok mellett)
Akkor nézd meg a Heroest, az se rossz. 😊
Pont jókor jött a szerver restart mert már kezdtem feladni a keresést, ezért jöttem megkérdezni biztos tudja valaki. Moonglade-be vagyok és elméletileg az úszós formát szerezném meg. Az elsõ felét már megcsináltam, amikor le kellett merülni és felhozni vmi cuccot idõre, de utána jön ez a 2 részes Sea Lion-os cucc, amire azt írja hogy a helyiektõl kell megkérdeznem, hogy hol találom, nadebár én mindenkit megkérdeztem és senki se mondott semmi használhatót. Kit kell megkérdezni, aki tudja hogy hol vannak ezek a cuccok? Tudom hogy lámi kérdés, de én valahogy nem találom😞
Kösz a helpet elõre is😉<#worship>#worship>
mit kellene megbabrálnom hogy mûködjön?😄
itt szoktam infot keresni, ha felmerül valami druida ügy.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Deikath
Deikath
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US
csak tölt és tölt.....
Vennék egy lvl60-as Blood Elf karit /kaszt nem számít/
ezeken a címeken értek el:
email : [email protected] vagy MSN : [email protected]
Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US
Csak nálam törölte az új patch az addon-t?? <#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"