World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szedj le addonokat, ilyen egyszerû
k O T T A
nerf droods😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

tigeroo
nincs semmilyen addonom :/
valami bíztatóbbat mondjatok me rohatt idegesítõ
/cry
azok is igen, de a többi cucc is, T4, heroic badge-os gyûrû, mindenféle...
viszont a defensem csak 3 pontot csökkent, többre számítottam (pont a haevy clefthoof miatt)

games4ever
köszi szépen, ez a Westfallba utazás tényleg jó móka😄

jaja, arra gondoltam én 😊
PiszkosFred
Wetlands veletlenul nem Westfall? Mert bar regen volt mar druidam, de mintha utobbi remlene...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kriger
heavy clefthoof cumók?

A fóka form egyik darabja a moongladei tõ mélyén van, egy nagy kagylót kell keresned, ami bugyborékol, így kapsz levegõt.
A másik darabja wetlandson van, elsétálni jó móka, szerintem idéztesd meg magad egy lock ismerõssel SW-be, és még egy kis séta. Ki kell úszni egészen az óceánig, ahol a térkép már a mélyvizet jelzi. Addig úszol ki, míg el nem tûnik a szikla alólad, teljesen függõleges nem lesz. Úszol jó mélyre, és szintén lesz egy ugyanolyan kagyló.
Remélem segítettem.
uhm 5k plusz armorom lett heavy tankolós cuccban, medvében

alph4
A realmlist.wtf fájba minek kell lennie most?
Mert felraktam a patchet, de folyamatosan Unable to Connect-t ír ki 😞

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

alph4
A realmlist.wtf fájba minek kell lennie most?
Mert felraktam a patchet, de folyamatosan Unable to Connect-t ír ki 😞

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

elõször nézd meg addonok nélkül
ha úgy oké, akkor addon kapcsolgatás
ha úgy sem oké, akkor az optionben babráld a beépített scrolling combat text lehetõségeket (célszerû továbbra is kikapcsolt addonok mellett)

új addonokat próbáltál leszedni 2.1-hez?
mer maradi vagy, azé' 😄
de jobbik esetben csak 1-re támadnak egyszerre, a 10 náb meg próbálja elszedni a bõrgolyót a másik 10 nábtól, hogy átvigye a másik kapuhoz.a fekete ruhás meg biztos a GM, vagy a fene se' tudja <#idiota>
games4ever
ohhh köszi, akkor megyek is megnézem!😉<#worship>

Kriger
nem 20 ember, hanem 22 van, meg bírók partjelzõk, meg nem egy, hanem két kapu, de sebaj, nem csoda, hogy nem ismered a focit, magyarországon ilyen sport nincs egy ideje. 😊
Akkor nézd meg a Heroest, az se rossz. 😊

games4ever
jah Trial of the Sea Lion a quest neve, ha ez segít valamit😊

a városban lévõ flight masterek tudják

games4ever
Hello again!😊

Pont jókor jött a szerver restart mert már kezdtem feladni a keresést, ezért jöttem megkérdezni biztos tudja valaki. Moonglade-be vagyok és elméletileg az úszós formát szerezném meg. Az elsõ felét már megcsináltam, amikor le kellett merülni és felhozni vmi cuccot idõre, de utána jön ez a 2 részes Sea Lion-os cucc, amire azt írja hogy a helyiektõl kell megkérdeznem, hogy hol találom, nadebár én mindenkit megkérdeztem és senki se mondott semmi használhatót. Kit kell megkérdezni, aki tudja hogy hol vannak ezek a cuccok? Tudom hogy lámi kérdés, de én valahogy nem találom😞

Kösz a helpet elõre is😉<#worship>

tigeroo
na, a peccs óta nekem nem jelzi ki a spellek sebzését (csak combat logban, pl. lightning boltot ráküldöm az ellenre, lemegy az élete és rámtámad...eddig ugye találatkor felugrott egy "számocska" a fejénél, ami szépen elúszott felfele...ha melee-ben ütöm akkor normális, de a flametongue w fire sebzését megintcsak nem mutatja)

mit kellene megbabrálnom hogy mûködjön?😄
http://druid.wikispaces.com/Druid_Game_Mechanics#tocDruid_Game_Mechanics13

itt szoktam infot keresni, ha felmerül valami druida ügy.
AnarchoiD
van bs nekem megy 😉 az npc-k hianya nem zavar 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Szegediek figyelmébe ajánlom hogy ma kézilabda mecs is lessz.

Deikath

Szerény véleményem szerint nem a rezet kéne baszni 😄

Deikath

BEAST
irl mit? csak tudnam mirol beszelsz <#rinya><#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

GothiK Aesh
van arathor
csak bs nincs

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

- régen még 2 kapu volt, ez valami új játék? (régen néztem meccset, de ahol összesen csak 1 kapu van olyat meg egyáltalán nem néztem)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

skorpio7
Emlékeim szerint mintha 2 kapu lenne... meg mintha vmi fekete ruhás is lenne még mellettük, de hogy õ mit kereshet ott az már nem ugrik be.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

szörnyû...
az a izé játék, amikor kergeti 20 ember a labdát, és próbálják beterelni 1 kapuba?
Kriger
OFF: Megjegyzem a peccs mellett BL döntõ is van ma. Igaz, hogy 2 teljesen érdektelen csapat fõszereplésével, de már 2 éve is egész jó meccset hoztak össze...

GothiK Aesh
mivel holnap csütörtök igy az egyetemen buli pénteken koncert hétvége bnö igy jo lett volna ma még jáccani erre baszhatom a rezet...

Gyengébbek kedvéért: peccs nap van, csak nyugi. Eddig ez úgy nézett ki, hogy szerdán játszhatatlanul lagos/bugos volt minden. Szervezzetek estére IRL programot, mert kell az néha, vagy ha erre nincs lehetõség, akkor nézzetek filmet, olvassatok, nyugodtan lehet AFK-olni, nem fog lebaszni érte senki 😛
skorpio7
Azokra a szerverekre simán bemegyek, amiket már 11-kor vagy elõtte lõttek fel.

skorpio7
Nem csak a BS hanem Arathor is hasonló szitu. A karakterválasztó képernyõn áll meg már vagy 1/2 órája a játék.

GothiK Aesh
recieving character listnél áll sztem ma már nem jáccunk 😛

karivalaszto kepernyon az addon gombnal kattintsd be a 'load outdated addons' opciot, bar vannak bugosak is (pl. cartographer, lehet az aktualis beta mar jo)

Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US

Helo, csak én nemtudok felmenni a BS re vagy másnak is van gondja vele?
csak tölt és tölt.....
Sziasztok !

Vennék egy lvl60-as Blood Elf karit /kaszt nem számít/

ezeken a címeken értek el:

email : [email protected] vagy MSN : [email protected]
US-en legtobben akikrol tudok (ha azota nem hagytak abba) a Black Dragonflighton jatszanak a Veritas Invictusban /horda/ (~10 fo magyar). Tobbiek szet vannak szorodva erre-arra, pl. Gorefienden is van par alli (4).

Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US

igen, medvék feltétlenül frissítsenek, mert a mangle változások miatt KTM változás is van!

Guest
Karakterválasztó képernyõn "AddOns" (bal alsó sarok), ott a "Load out of date AddOns" opciót pipáld ki, és voilá...
GothiK Aesh
nekem nem törölt semmit

Sziasztok!
Csak nálam törölte az új patch az addon-t?? <#nemtudom><#fejvakaras>
Guest
KTM (KLHThreatMeter)

Link
GothiK Aesh
a screenshotokon "fogalatnick" hadd kérdezzem már meg mi a neve annak az aggrométernek ?

Meele rangeba mindenkit megölt valami shadow cleave vagy milyen spellel, full a háta mögül ütöttük max range-ról. Eddig egyszer volt ilyen gond amúgy trash szintü bossnál. És nem volt akirõl átpattanjon a cleave.
nálunk ott a népek melee range-be állnak, annyira, hogy épp ne kapják a cleave-et... és akkor nem chargeolgat a drágaszág