World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert olyankor nem mindig megy vissza a tankra
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)
A masik dolog pedig igen furcsa volt het elejen Kharazan elso bossa 40-50% korul igen erdekes dolgot produkalt illetve gondolom nem o,de ott tortent.Szoval utom a lovast aggrolistat boven vezetem 20-30k elony az aggromasodikkal szemben amikor furcsa dolog tortent egyszercsak MINUSZBA ugrott az aggrom a TPS -1000 -1200 kozott ingadozott 8-10 sec-ig pedig Sslam,heroic,revenge auto attack ,Tclap,demo folyamatosan ment. Ennek ellenere a boss fogtamagat kiment es leverte az aggro 4. maget majd a 3.huntert es az aggromasodik lokkot mikozben utotte oket folyamatosan ment bele minden aggrogeneralo skill,de mig csori DPS-t hazavagta addig "le sem tojt" .Valami BUG lehetett mivel az aggro listan a kozelben sem volt egyik DD class sem.Mindenesetre erdekes volt az a par sec a minuszba meno Threattel amire nincs magyarazatunk mi okozhatta.Masnak esetleg volt hasonlo_?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
Szóval szerintem a lacerate arra jó csak, hogy amikor már nem tud a medve micsinálni a rage-el, akkor elhasználja lacerate-re... Ha nincs elég bejövõ ütés, akkor az egész tankolás a rage-ért való küzdelemrõl szól, aminem nem barátja a lacerate... Ha meg jön az ütés rendesen, akkor meg belefér ez is
anti hero
a mozgást teljes egészében egérrel csinálom, jobb kéz foglalt
a tankoláshoz szükséges dolgok pedig a billentyûzet bal szélére vannak csoportosítva, ahol mindent gyorsan elérek.
Amikor bejött a lacerate persze nem volt már hely a bal oldalon, ezért tankolás közben az egérrel nyomogatom a lacerate ikonját (mivel ha már annyi fölös rage van, hogy lacerate-re is jut, akkor ott már nem kell mozogni)
ez azért is jó, mert ilyenkor mint az idegbeteg nyomogathatom egyszerre a kettest (maul), a négyest (mangle), a "w" -t (fearie fire), valamint a bal egérgombbal a lacerate-et szünet nélkül, mivel az instant ^^
"Lacerates the enemy target, making them bleed for 155 damage over 15 sec and causing a high amount of threat. This effect stacks up to 5 times on the same target." Az a jó pedig tankolni. :-)
kipróbáltam ezt a TPS dolgot, de azon kívül, hogy felidegesítettem magam rajta, nem sokmindenre jó szerintem... Az érték rettentõ gyorsan változik, akár a duplájára/felére is ugrik, a többieké szintén... Bármi elõfordulhat, az is, hogy olyan elõtt vagyok aggróban, akinek a több a TPS-e... bár persze ez relatív, mivel egyfolytában változik... Csináltam neked egy szkrínshotot is, de ez persze csak célfotó, az átlagos érték ennek a fele/háromnegyede szokott lenni, mikor hogy... Nagyon nem teszteltem, mert csak elvonta a figyelmem, szóval inkább hagyom kikapcsolva 😊
meg szeretném venni a wowot, de elõtte mindenképp csinálni szeretnék trial accot és azt upgradelni, sõt már van trial kódom is asszem gamestaros, na már most az a problémám hogy fingom sincs hogy csináljam meg az accot, mivel 404et ír a create trial accra, tbc accot se tok csinálni, és ha semmiféle trial opciót választok akkor meg ki kell választani hogy milyen bankkártyával fizetek, és már venni is kell alapból x hónapot oooOOO
szal a kérdésem az lenne hogy is csináljak trial accot ha már kódom is van?!
a lényeg hogy befizettem a wowot 12napig jó is volt és most eltûnt a "befizetés" nincs benne a full payment historyban illetve azt irja hogy 19én járt le az elõfizetésem de 20-a volt utolsó bejelentkezésem ideje,és junius 10ig elvileg még érvényesnek kéne lennie.ha valaki tud valami ötletet vagy halott már hasonló problémáról kérem segítsen .köszönöm
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"
olvass és tanulj
2.0.12-es szerveren játszanék, a bejelntkezésnél hibaüzit ir ki:
Unable to connect.
FElpeccseltem a megfelelõ peccsel, és mégis.. :S pls help, thx!
Bloodscalp-70Rogue(NE,female)-2000goldal, nagyon jó reputációkkal.Epik ruhákkal, fegyverekkel.
Neptulun:3db 60as Horda oldalod.
60-hunter
60-warlock
60-rogue
Érdeklödni priviben.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
kiváncsi leszek rá...
kapcsold be a p2p-t az optionben, és akkor gyors lesz
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az sc2 gameplay trailert a fél világ töltötte akkor, ezert jott le gyorsan gondolom. A blizz downloader peccseket meg mindenki cancelezi, meg lelelövi, ezert kurvalassu ( meg alapbol ugy van bellitva hogy a savszeled kb 10% át forditja az adatforgalomra :S
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
- downloader nem igazán tölti de legalább növeli a latency-t (>1k ms) úgyhogy gyakorlatilag játszani se lehet
- downloader le van tiltva, ha patch-et akar tölteni majd engedélyezem addig amig muszáj
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
TSW: Tunderke
\wow-partial-2.MPQ
TSW: Tunderke
The Garrett: oks, thx!
\" örökké nem eshet.... \"
(amúgy látom, hogy benéztem, de egy nem kész patchrõl kérdezni eléggé gyanús volt 😄... ott kell hagyni a patches könyvtárban és kész. )
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
"
Elõre is köszi!
\" örökké nem eshet.... \"