World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem charge-olt veletlenul, amikor ez tortent?
mert olyankor nem mindig megy vissza a tankra

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

capaszabi
Ezt csinálta nekünk is attumen, szétqrta a raidet, a végén 3an öltük meg 30%ról... dobásunk nem volt mi az oka

Squasha
Beszállok én is a "kinekafarkanagyobb" contest-be. SSC tank

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

Fenrir
😄

Ok, nem volt teljesen kivehetõ a név, ezt benéztem 😛

A halál csupán a kezdet...

[HUN]Crassus
Persze,hogy gyorsan valtozik hiszen olyan mint a DPS sosem tusz allando erteket produkalni hiszen rengeteg befojasolo tenyezo modositja kombat kozben.Hetvegen csinaltam egy sotot amint az egyik DD warrink egy olyan WF-es kritsorozatot durrantott MAulgarba,hogy a TPS-e/aggro per masodperc😛/ 2700-ra ugrott fel ami kiba kemeny😊 Meg jo hogy addigra mar olyan 70-80000 aggroelenyomom volt igy nem ment ki a king ra.
A masik dolog pedig igen furcsa volt het elejen Kharazan elso bossa 40-50% korul igen erdekes dolgot produkalt illetve gondolom nem o,de ott tortent.Szoval utom a lovast aggrolistat boven vezetem 20-30k elony az aggromasodikkal szemben amikor furcsa dolog tortent egyszercsak MINUSZBA ugrott az aggrom a TPS -1000 -1200 kozott ingadozott 8-10 sec-ig pedig Sslam,heroic,revenge auto attack ,Tclap,demo folyamatosan ment. Ennek ellenere a boss fogtamagat kiment es leverte az aggro 4. maget majd a 3.huntert es az aggromasodik lokkot mikozben utotte oket folyamatosan ment bele minden aggrogeneralo skill,de mig csori DPS-t hazavagta addig "le sem tojt" .Valami BUG lehetett mivel az aggro listan a kozelben sem volt egyik DD class sem.Mindenesetre erdekes volt az a par sec a minuszba meno Threattel amire nincs magyarazatunk mi okozhatta.Masnak esetleg volt hasonlo_?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Botond
Ó,Felwoodban lesz délen is FP, el se hiszem, mi lesz így a jó kis 2 órás lovaglásokkal?:-D
Botond
Elég sokat. Nagyjából én is úgy tankoltam, mint 1Darton. Maul+Mangle,de amint van elég rage átállni a 3 lacerate-1mangle-1maul kombóra, így folyamatosan fent van az 5 bleed effekt(már ha nem immune),a mangle miatt +30% a bleedre,és szép sebzés. Amikor tankol az ember úgyis dugig van rage-el. :-)
Ha keves a raged, akkor lacerate jobban megeri, mint a maul. Ha sok van akkor egyik ujjaddal maul spam, masikkal mangle 6 secenkent es lacerate spam, kb igy nez ki nalam. 😉 Az aggrobecslo algoritmusokat meg kb el is lehet felejteni druidanal, sokkal tobb minden befolyasolja es sokkal kevesbe korulhatarolhato, mint a warrioronal. (Es meg merem kockaztatni, hogy siman jobb aggrot lehet vele csinalni, mint prot warriorral, szoval szabad a nuke altalaban.)

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

nem tudom pontosan mennyi agrót csinál, de mivel a többi agró sebzés alapú, amit a debuffok felszoroznak, plusz még a mangle önmagában is szoroz, így valószínüleg a sebzés a legjobb agrógenerátor. Azon kívül a lacerate nem egy olcsó dolog, és nem jön belõle rage, míg az ütésekbõl jön.
Szóval szerintem a lacerate arra jó csak, hogy amikor már nem tud a medve micsinálni a rage-el, akkor elhasználja lacerate-re... Ha nincs elég bejövõ ütés, akkor az egész tankolás a rage-ért való küzdelemrõl szól, aminem nem barátja a lacerate... Ha meg jön az ütés rendesen, akkor meg belefér ez is

Úgy tudom, hogy a lacerate-nek van a legnagyobb agrója, nem azt kellene sokat nyomogatni? 😊 Bár rég tankoltam utoljára, tán még amikor kijött ez a skill...
lol outdoor pvp te meg hol elsz

anti hero

Count Adyn
Ez jó😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ja, törpe, talán abból van a Dorf

az Dorfos egyébként, és azt hiszem görög ^^

Fenrir
Nagy nevek vannak abban a raidben 😄

Donfos, Kedves, Piczúr... 😛

A halál csupán a kezdet...

hehe, szoktam használni, kényelmi szempontok miatt van ott
a mozgást teljes egészében egérrel csinálom, jobb kéz foglalt
a tankoláshoz szükséges dolgok pedig a billentyûzet bal szélére vannak csoportosítva, ahol mindent gyorsan elérek.
Amikor bejött a lacerate persze nem volt már hely a bal oldalon, ezért tankolás közben az egérrel nyomogatom a lacerate ikonját (mivel ha már annyi fölös rage van, hogy lacerate-re is jut, akkor ott már nem kell mozogni)
ez azért is jó, mert ilyenkor mint az idegbeteg nyomogathatom egyszerre a kettest (maul), a négyest (mangle), a "w" -t (fearie fire), valamint a bal egérgombbal a lacerate-et szünet nélkül, mivel az instant ^^

Botond
Lacerate mit vétett, hogy külön barra került csak? :-D

"Lacerates the enemy target, making them bleed for 155 damage over 15 sec and causing a high amount of threat. This effect stacks up to 5 times on the same target." Az a jó pedig tankolni. :-)
Crassusnak:

kipróbáltam ezt a TPS dolgot, de azon kívül, hogy felidegesítettem magam rajta, nem sokmindenre jó szerintem... Az érték rettentõ gyorsan változik, akár a duplájára/felére is ugrik, a többieké szintén... Bármi elõfordulhat, az is, hogy olyan elõtt vagyok aggróban, akinek a több a TPS-e... bár persze ez relatív, mivel egyfolytában változik... Csináltam neked egy szkrínshotot is, de ez persze csak célfotó, az átlagos érték ennek a fele/háromnegyede szokott lenni, mikor hogy... Nagyon nem teszteltem, mert csak elvonta a figyelmem, szóval inkább hagyom kikapcsolva 😊

fistin
emberek lenne egy kérdésem..
meg szeretném venni a wowot, de elõtte mindenképp csinálni szeretnék trial accot és azt upgradelni, sõt már van trial kódom is asszem gamestaros, na már most az a problémám hogy fingom sincs hogy csináljam meg az accot, mivel 404et ír a create trial accra, tbc accot se tok csinálni, és ha semmiféle trial opciót választok akkor meg ki kell választani hogy milyen bankkártyával fizetek, és már venni is kell alapból x hónapot oooOOO
szal a kérdésem az lenne hogy is csináljak trial accot ha már kódom is van?!

sziasztok még mindig ugyanazzal aproblémával fordulok felétek.
a lényeg hogy befizettem a wowot 12napig jó is volt és most eltûnt a "befizetés" nincs benne a full payment historyban illetve azt irja hogy 19én járt le az elõfizetésem de 20-a volt utolsó bejelentkezésem ideje,és junius 10ig elvileg még érvényesnek kéne lennie.ha valaki tud valami ötletet vagy halott már hasonló problémáról kérem segítsen .köszönöm
"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"

olvass és tanulj
Zsizsi34
sziasztok!
2.0.12-es szerveren játszanék, a bejelntkezésnél hibaüzit ir ki:
Unable to connect.
FElpeccseltem a megfelelõ peccsel, és mégis.. :S pls help, thx!

Eladó egy account:
Bloodscalp-70Rogue(NE,female)-2000goldal, nagyon jó reputációkkal.Epik ruhákkal, fegyverekkel.
Neptulun:3db 60as Horda oldalod.
60-hunter
60-warlock
60-rogue
Érdeklödni priviben.

PiszkosFred
Az mar kimeriti az outdoor pvp felet ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BEAST
Ez attol fugg mit nevezel outdoor pvpnek 😊 gankra szamithatsz xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
na engedtem a csabitasnak, kezdtem 1 BEmage -t neptulonon ^^ remelem legalabb fele olyan jo szerver ( outdoorpvp stb) mint amit meseltetek eddig.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ja, közben már én is olvastam frostshock-on...
kiváncsi leszek rá...

lesz biza

holnap lesz patch, tudja valaki?

ne sugdossál
kapcsold be a p2p-t az optionben, és akkor gyors lesz

Sephi
detto

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

shaime01
nekem a blizz downloader mindig maxal jön passz miért

The Garrett
blizz downloader is p2p alapú (persze a blizz is seedel benne valami szerverrol de az csak 20-30k val szedte nekem.
Az sc2 gameplay trailert a fél világ töltötte akkor, ezert jott le gyorsan gondolom. A blizz downloader peccseket meg mindenki cancelezi, meg lelelövi, ezert kurvalassu ( meg alapbol ugy van bellitva hogy a savszeled kb 10% át forditja az adatforgalomra :S

Mighty
Nem értem ezt egyébként... Az SC2 gameplay movie-t (470 mega) is a blizzard downloaderrel töltöttem le, és pikk-pakk végzett.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

loál , a beépitett downloaderrel egy év mire leér , olyan lassan szedi , megsúgom , ha a pecsitbébiröl huzom v esetleg mashonnan és normális server akkor jön maxal azaz gyk 850-900kb 😛PP

- szerver így is gyakran kivág (eu fórum szerint nem csak engem)
- downloader nem igazán tölti de legalább növeli a latency-t (>1k ms) úgyhogy gyakorlatilag játszani se lehet
- downloader le van tiltva, ha patch-et akar tölteni majd engedélyezem addig amig muszáj

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

miért nem használjátok a beépített downloadert? jó kész vagytok ^^

köszi

TSW: Tunderke

World of Warcraft\Patches\WoW-2.0.12-to-2.1.0-enGB-Win-patch\wow-partial-1.MPQ
\wow-partial-2.MPQ

Patchitbabyról leszedtem a patchet, egy zip file. Gondolom kicsomagolom és beleteszem csak simán a patch könyvtárba, vagy kell neki vmi könyvtárat is kreálni? Csak mert az elõzõ 230 megásnak van olyanja...

TSW: Tunderke

Mirõl beszélsz? Olvastad mit írtam??

The Garrett: oks, thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Oldern the 1st
Hol? 😄
(amúgy látom, hogy benéztem, de egy nem kész patchrõl kérdezni eléggé gyanús volt 😄... ott kell hagyni a patches könyvtárban és kész. )

nub pecsitbébin sosem jártál? 😛

The Garrett
beteszed a peccs könyvtárba és várod a peccsnapot. nem kell kicsomagolni

Lazarus
1 hét
a blizzard mennyi idõn belül válaszol a levelekre?
haveroméán magyarul a címkén vót, de a dobozban télleg nincs...
Oldern the 1st
"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
"

Oldern the 1st
Nincs +30 nap írva a BC-re. Legalábbis az én dobozomon nagyon nincs semmi ilyen. 😛

Srácok csak egy gyors kérdés, miután leszedtem a patchet (2.1-es) MPQ fileként tömörítette ki. Ezzel most akkor mi is a teendõ?

Elõre is köszi!

\" örökké nem eshet.... \"