World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
#108401 ?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Botond
Consortium repus küldik merre vannak? Hol ez a consortium prison vagy mi?
rhazid
mostmár látom (visszanéztem) sry a hülye kérdésért

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

rhazid
kiesik h érted egy mob dobja?

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

rhazid
😮 ügyes vagy ,hogy exalted vagy mindegyikkel jó sokat pvp-ztél gz

The Garrett
annak lesz akinek kiesik 😛

rhazid
jól néz ki csak alli-nak lesz mi?

mondjuk ez a T6 mage set nagyon ratyin néz ki a hülye alakú vállas és a bohócsipka miatt 😊

nincs bizony, és tényleg nagyon faszán néz ki ez a mount 😊

PiszkosFred

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

az a baj, ezekre a linkekre a következõ választ adja a céges net:
"Your request to URL "http://www.mmo-champion.com/images/news/210/bigpost/raven_god.jpg" has been blocked by the Webwasher URL filter database. The URL is listed in categories (Games) which are not allowed by your administrator at this time."

gondoltam, hátha be tudjátok ide tenni úgy, hogy látszódjon. sebaj, megnézem majd otthonról 😊

ír, exalted kell hozzá AV AB WSG

Fenrir
A Conqueor rang az mibõl ered? Eddig ugye csak a katonai rangot lehetett kitenni viszont én most ezt is ki tudom rakni. Valamilyen boss ölés után van vagy mibõl? 2.1 patchnotes nem ír errõl semmit ha jól láttam.

visszavonom:

New title of Justicaris now available for Alliance players exalted with Alterac Valley, Arathi Basin and Warsong Gulch factions.
New title of Conqueror is now available for Horde players exalted with Alterac Valley, Arathi Basin and Warsong Gulch factions.

A halál csupán a kezdet...

Lazarus
<#banplz>
jaj

PiszkosFred
Igen

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok!

Saját repülõ hátassal csak outlandba lehet repkedni?<#confused>
Sziasztok!

a samannak az "Elemental shieldje" ugyanolyan felrakos shield mint a tobbi vagy "csak" a hatterben add max. -6%-os crit csokkentest, es fennt lehet mas shield ?

ha veletlen valaki dobna egy jol hasznalhato elementalos talentleosztast (pve-pvp) re is jonak kellene lennie 😊

koszonettel: Reiki

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

http://www.wowhead.com/?screenshot=view&3.32768#22271

na jó, de egyik randább a másiknál 😄 tudna valaki shotot postolni errõl a varjúról, ami viszont jól néz ki? 😊

igen 😊
de iszonyatosan jól néz ki

Lazarus
BEnek és Gnómnak is madara van -_-
LOL, jól látom, madár epic hátas, ami nem tud repülni? 😄

medvék,
lehet hogy kicsit késõn eszméltem rá, de feltûnt, hogy a curse of weakness letolja a demoralizing roart a targetrõl, mivel a cow minusz 350 AP, a demo roar meg fullra talentelve is csak 347... (eh)
Azt meg ugye tudjuk hogy a demo roar fontos a targeten...

hehe volt nálunk is meglepõdés
maulgarnál nem volt gond miután rájöttünk, hogy csak az elején kell heavy heal a mágusnak...
Gruul meg a második kettõt csapkodja a hurtful strike-al, de a fórumok szerint az bug, javítva lesz

Syron
nem frissül az, csak betölti out of date addonokat, sõt vmelyik még így se fog mûködni, úgyhogy érdemes újabbat tölteni..

Narxis
Jön valaki velem Altar of Zulba?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Azért lesznek meglepik ebben a pecsben, amiket nem láttam publikálva, tegnap Maulgar meg Gruul csinált furcsákat... Az ogre mage pl 6 fireballl után teszi fel a pajzsot, Gruul látszólag össze vissza csapkodja a meeleket (a végén azért rájöttünk a rendszerre) és ez még csak egy kis alap farm insta... elvileg mindent nerfeltek, hát kiváncsi leszek a többire
Megvan azért a pve szervereknek is a varázsuk, pl tegnap este az ogrila-s sorozatot csináltuk az elsõ dögnél a hordások csak nézelõdtek majd azért lootolni lootoltak a második nagy dögtõl ahova is jöttek utánunk falkástúl már 100% os kapacitással segítettek.Érdekes volt a nelf és az ork tankot egymás melett látni ill ahogy az undEEd és a human warlock áll egymás melett és tolják a shadowboltot.Ahogy néztem egész jó kis reputációs tárgyaik vannak az ogriláéknak különösen az a trinket barátságos revereden.

Ami viszont a legjobban érint hogy a következõ patchban végre erõsitik a retri palát igaz a holy ág rovására.
A legtöbb addon a load out of date addons pipával frissül ha pedíglen nem akkor innen lehet leszedni frissebbeket.
szted mi a faszér' adnak ki 2.1-es addonokat?
Nem 100%-os drop mert ma 1-kor segítettem guildtársank a druida questbe és egy szaros kék gyûrût dobott semmi mást.

Deikath

Kriger
A peccs után csak nekem játszhatatlan? Addonok nélkül is 0-15 perc alatt visszavág a desktopra critical errorral...Eddig semmi baja nem volt...

k O T T A
tetszik az új loot az instákban😄
egy két repu run után elég sok de-s cucc jött össze
nice😊

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Srácok vki tudna abban segíteni, hogy így a 2.1-es patch után mit lehetne kezdeni a már jól bevált addon pack-el? Valahogy nagyon nem sok kedvem volna újból mindet felrakni eme patch után. Létezik vmi megoldás, hogy a már meglévõt tudjam használni a továbbiakban is???

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

VKi DObjon meg egy Addons Pack-el plzzz , összes addonos oldal haldoklik 😞
Koszonom😊

Date: 23-29 May

Sziasztok, nemtudjatok meddig tart a gyereknap a wowban?😊

Pari
Soz ha mar volt

egy kozepes angol nyeltudas nem art hozza.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

The Garrett
nemtom, csak nem 100% drop .p ahhoz tul jol nez ki 😄

ez most fix drop, vagy simán ennyire mázlista voltál? (aki nyerte)

The Garrett
nem, aztmondta hogy JÓÓÓ HAT EZ MIIII MÁÁÁÁÁÁR KAJAK

utanna meg is nyerte -.-

Count Adyn
Grat😊 Cassy mondta, hogy "Ez miiii?" ?😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett

Hyder

Steam: [HUN]Feriggno

fistin
az addonok nem fognak müxeni ezzel a pecsel?

tigeroo
szerintem addonok nélkül is kéne mutatnia a spelldmg-t
#108397: Floating combat text-re gondolsz? Már néztem, nemjo
interface options/advancednel jobbra lent nicns valami ilyesmi allitas, hogy mutassa a spelldamaget is? (most nincs elottem szal nem tudom)