166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
SuLtAN17 #120106 Valami összgrafikapackot nem tudtok mármint nem csak az ikonomat szépítse hanem pl az actionbarokat mármint az alsót:)) -
SuLtAN17 #120105 http://www.stage6.com/user/Berga007/video/2076444/ pl ezen a videon is olyan :) -
#120104 l2play
Beáll a két torony közé (látta a gyűrűk urát, vagy mi) - gyk tower point-, ott amúgy is kapod a barátságosan alúlméretezett sebzést, meg elnyomott néhány dotot, és néhány embernek kampeca. Mikor kiértem a tornyok közül, akkor fd+kaja, és így túléltem. Amikor visszamentem, akkor megtudta a lock, hogy milyen az, amikor megkóstol egy nagy piros macska.
Nem csak dotolni kell tudni, hanem helyezkedni is :p -
#120103 nah jó, jöjjön pár kép. sry, akit zavar az skippeljen.
soknak lenne mókás története, de inkább irtam rá valami hülyeséget :-D szerintem igy jobb...
-
#120102 épp harc után vagyunk, a kép után kapott :) -
pries #120101 Szerintem az X-pearl nevű addonra gondolsz, mármint ez egy sokak által használt addon. -
Foglaltnick #120100 ha tudnál linkelni egy videót, vagy screenshotot, akkor lehet hogy tudna valaki segíteni, így sajnos elég esélytelen - rengeteg féle addon létezik ami a megjelenítéssel variál -
Bbibisz #120099 Bocs hogy itt reklámozom a szarjaimat :) de van egy felesleg WOW-om ha valakit érdekel
sürgösen elado wow + BC karakterek nélkül számlával, feb.4én lett aktiválva.OK:külföldi álláslehetöség. Irányár:4000HUF
tel.szám: 0630-3772550, e-mail cim: [email protected] (budapesti lakos vagyok)
gyuri -
#120098 És nem változtattad meg azóta a jelszavad? Ha igen, akkor próbáld meg azzal, ami február elsején érvényes volt. -
WiLDoR #120097 ez egy enyhe túlzás... coa, siphon, corr combóba nem hal bele senki sem, hacsak nem pucéran flangál...a 12k hp-k korában meg mondhatni röhejesen keveset sebeznek a dotok.
ua és immo-t azért nem számoltam bele, mert mindkettő casttime-os, azokat mire elnyomná, rég elhúztak mellette...
amúgy meg az enyhén szólva is szarrá buffolt hunter szerintem maradjon mély csöndben :) -
#120096 Nekem is ez a problémám -.- -
#120095 igen aktív! és még 1 hétig az is lesz -
#120094 Február 1-én aktív volt az accod? -
#120093 na vazz minden ismerősömnek megy a ptr csak nekem nem...
a weboldalra + az accountomra fel tudok logolni,de ptr-en ugyanazzal a jelszóval már nem enged be -
SuLtAN17 #120092 Hellosztok! Az a kérdésem lenne hogy azt a grafikai packot honnan lehet leszedni (esetleg egy linket aki tud adhatna) amit rengeteg videoban látunk. Pl a az élet és mana csík is jobban néz ki vele remélem valaki ki tudja silabizálni mire gondoltam :D -
#120091 Bagoly mondja... -
#120090 A csendéletet kicsit megzavarja Durn a háttérben :D -
#120089 csak engem nem enged be a PTR-be?:( -
#120088 leporoltam énis a "screenshot aktát"
druida altom, a két ünnep között:
-
#120087 :))
Na ezért kellene az összes vernyákoló lockot orrba vágni egy IFA platóval. -
#120086 Mindegy, csak jót röhögtem a lockon, aki kiállt AV közepére, és feldotolta a rusholókat, azok meg potyogtak le a mountjukról :p -
#120085 Rugót mounton dotolhatod, abból még nem lesz hk :) -
#120084 inkább irjad a gnomos blogot
-
#120083 omg feldotolom és olyan messze tud kerülni hátason, hogy nem kapom meg érte a hk-t! dotok szedjenek le mindenkit hátasról! :x -
#120082 Hát igaz ami igaz, 1v1-ben (ami azért mint tudjuk nem mérvadó) egy átlag lock nem sokat tehet egy rugó ellen. -
#120081 regen olvashattal lock forumot, mar nagyon regota tele van "jaj a rugok megvernek, meg a warriorok is, jaj foleg ha ud-k" temakkal, mondjuk enis regen olvastam -
WiLDoR #120080 hát a warrior-ommal-ral már sokkal többet foglalkozom, de br-ben végülis a main kari ja. még. bár tervezem, hogy ha majd lesz kedvem újra raid-elni, akkor a warrior-ral teszem majd. attunement-eket úgyis eltörlik köv. patch-ben, szal' akadálya nagyon nem lesz, max. emberi oldalról...
amúgy meg a warlock-ok nem sírnak. láttál te már official fórumokon warlock-okat sírni. nem sűrűn, mindig csak a nubok spammelik tele a lock fórumot mindenféle baromsággal.
minekünk nincs okunk a sírásra, geciop class vagyunk
/khm...sarcasm off -
#120079 Képet nem tudok berakni mert nem otthon vagyok :) Viszont tegnap lenyomtuk Al'ar-t :P -
#120078 Mained :P A pala majomparádérádéval kapcsolatban én is hasonló véleményen vagyok... van olyan kaszt egyáltalán amit nem tudnak leretrizni? -
WiLDoR #120077 te meg etesd meg már szerencsétlen petedet, amig el nem pártol tőled.
nem látod, hogy éhes, vazee???
hát milyen hunter vagy te?????????????? -
WiLDoR #120076 és én akkor most melyikről rakjak be képet a kb. 10-15 karakter közül? -
WiLDoR #120075 hihetetlen, hogy egyes class-ok mennyire geci op-ok és valahogy még mindig csak sírni tudnak, semmi nem elég nekik, akármennyi buffot is kapnak... -
#120074 Nekem a CIB-nél semmi ilyesmi nincs a dombornyomott kártyához, év 6k azt annyi, és annyi van rajta amennyit rárakok a számlámról :) -
Orgi #120073 Egyrészt a webkártyának nincsenek külön feltételei, mint a dombornyomottnak (300k legyen rajta vagy stabil +havi 50k, legalábbis annó ezekre emléxem OTP-nél), másrészt a webkártya számláján mindig annyi pénz van, amennyit ráraksz. Ez mondjuk akkor lehet érdekes számodra, ha megadod netes külföldi vásárlásnál az adataid egy ismeretlen cégnek és bízol benne, hogy annyit vesz le, amennyit kell. Harmadrészt bár soknak tűnik a webkártya havi 1.2k-s díja, de jobban megnézve lazán van ennyi egy hónapban összes banki költség (Otpdirect, számlavezetési díj, smsek díja, pénzfelvét díja, eseti átutalás díja). -
#120072 én meg azt nem értem, minek OTP webkártya, nekem OTP-s VISA Electronnal megy már lassan egy éve a WoW...
Habár tervezem egy VISA Classic dombornyomott beszerzését, de azt az ebay meg hasonlók miatt... -
#120071 új retpala cuccok nemrosszak
azért reméljük rendes patch-ben se lesznek sokkal rosszabb statok
+seal of blood-ot kéne adni a többi alliance-os palának is -
#120070 Akkor most mindenkinek be kell raknia egy képet a karijáról, nincs mese.
-
#120069 csak hogy ne unatkozzatok
lv14, a ruha már más rajta
-
WiLDoR #120068 ha személyre szabható action bar-okat szeretnél akkor bartender 3 a jó választás.
unitframe-hez meg ag unitframes vagy x-perl (én utóbbi favorizálom) -
#120067 van ptr?
jájó:)