World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

games4ever
jaaaaaah értem😄

Akkor tudja valaki mik a pet skillek ?
nekem cimezte, nem neked, csak félrekattintott, nem érdekes

The Garrett
wtf? en shaman nelkul nemmegyek heroicba sehova 😊

shaman healer >all + a hero miatt olyan mintha 6-7 en lennénk bossokon.... de komolyan az al egjobb spell a jatekban. Volt hogy kifejezetten kértük hogy ne tolja el a hero -t mert csak elrontja a kihívást a bossfightban 😄DD
de ha ranged dmgnek jon az se baj.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

games4ever
mi lenne? mert mivan azzal??? nemértem én hogy mire gondolsz

Lynx_TWL
gangbang

๏̯͡๏﴿

capaszabi
Ha megcsináltad, akkor ha leadod a q. adótól kérhetsz idézõ itemet.

tigeroo
tigeroo
no és mivan a bloodcalpal?
<#banplz>
CSá Wowozók . ' okos hunti egítségét szeretném igénybevenni. Le tudja irni PONTOSAN a pet skilleket naon fontos lenne pls elõre is kössz . A WoW legyen veled
capaszabi
a végén még lejutok heroicba? omg omg !

PVE - Arathor, PVP -t majd megmondják a pvp-s arcok, esetleg Ragnaros

games4ever
hát az lesz😞 nincs más választásom sajna😞 akkor viszont mindjárt csinálok új accot😊 melyik EU-s realm-ra menjek ahol sokan vannak és magyarok is akadnak bõven?😊 mostmár inkább kérdezek elõbb😊 mielõtt aztis elba**om😊😄

PiszkosFred
20 szint jo volt tanulni, ha ujrakezded, seperc alatt elered ujra, es mar nem kell az alapokkal ismerkedned. Nem olyan nagy tragedia ez.

Nem mellekesen, el kellett volna olvasni a "szakirodalmat" is, nem csak "leokezni", akkor nem estel volna ebbe a hibaba ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Oldern the 1st
Lv1-20 megvan három óra alatt : )

games4ever
OMG!!!!!!!!

nem mondjátok hogy amit csináltam WoW-os trial acc-ot a WoW.com-on azt nemtom használni a most megvett WoW-al??? külön van EU és Amcsi??? akkor milesz az ottani 20-as karimmal??? elvész???😞 na ne mááá😞 ááááá😞

Oldern the 1st
Feralra van megbízottunk 😄

The Garrett
a dark portalnal minden rendben semmi rendellenesség... vagy ilyenek ^^

"Elynne, Druid Class Officer" <#idiota>

PiszkosFred
Nalam csak a mobok nemelyike felejtette el jarni, es inkabb repul a fold felett. Vagy epp felig a foldben ugralnak. A Dark Portalnak spawnolo mobokrol nem is beszelve ;] Jo dolog a ptr, meg minden, de jo lenne ha par ember a teszteles alatt tesztelne is a regi contenteket, hogy azok is muxenek e, nem csak az ujakat. Mert utobbira is nagy szukseg van persze, de a jatek nem csak az uj instakrol szol, bosszanto tud lenni az a sok grafikai es egyeb bug, ami igy "bekerul" a nagyobb peccsek alkalmaval.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Guest
Jah, nekem ilyen szempontból a madárfogós quest volt a kedvencem, már csak azért meg a 3 mobos quest miatt is érdemes volt megcsinálni 😊
BEAST
nerf druidz plx<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
Akkor nem erdemled meg hogy beengedjenek moonglade be! 😄
Szolok is hogy vonják meg a tagságidat!!!4

Oldern the 1st
És ha én egy darab feral skillt nem vettem meg lv10 óta? 😄

The Garrett
jaja
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugyanigy a masodik mobnal embertelen nagyokat lehet cicaba utni, meg le kell maimolni a shadow boltját.

a madar elfogásnál altatni kell meg soothe animalozni. stb stb

szal telleg minden druid skill -t ki kell használni a questlineban és ez jó! 😊

Oldern the 1st
Ah, értem 😄 Kezdtem megijedni, hogy valamit nagyon rosszul csinálok 😄

Guest
Jah, gondolom van valamiféle vulnerability-je, tekintve hogy physical dmg-dzsel nem igazán tudsz ellene mit kezdeni, és feltételezem úgy van kitalálva a questline hogy bármilyen talenttel meg tudd csinálni.

A macis mob is ilyen furcsán mûködik, az addok alaból valami 100-120 körül ütnek ha jól emlékszem. Viszont ha tolsz egy demo. roart, akkor hirtelen ilyen -5 meg hasonló imba dmg-eket látsz sct-n, amit az alap ap-csökkenés nem magyarázna. (Imho ez is ilyen haxxos mob ami próbál rávezetni arra hogy nem véletlenül vannak bizonyos skillek a spellbookban 😊)
Oldern the 1st
5k-s starfire crit?
A mob 200%-ot sebzõdik magictõl, vagy hogyan? 😄
Csak mert nekem trinkettel, +800~900 spdmg up-al max moonkin talenntel sebez olyan 4k,4-2k critet egy normál mobra 😛

Guest
Szerintem a 2.1 egy bugos sz*r, van egy olyan érzésem hogy jön a 2.1.1 hamarosan ^^
Lol, egy peccset javító peccs...vajh, miért nem lepõdöm meg<#hehe>

van nekem is... ay otthoni meg a benti gépen is... pedig a benti igazán ratyi, egy 9250, minden grafikai beállitás minimumon...
valamit elszúrhattak, sokan panaszkodtak a klánban is... gondolom lesz majd egy pecs

Guest
Tudtommal a t0.5 questsorozat befejezése után is kaptál egy itemet amivel bármelyik bosst megidézhetted 😊

Amúgy jah, egy ideig én is filóztam, hogy hogyan lehet újra megidézni, mert pont t0.5 alapján logikusnak tûnt, hogy ha végigcsináltad a sorozatot akkor bármikor megidézhesd, a moonstone viszont eltûnt. Azután megláttam a sárga felkiáltójelet a csóka felett és megvilágosodtam. 😊 Mondjuk arra már lusta voltam hogy utána kidobjam és megnézzem, hogy ismét ad-e, de ha egyszer adott akkor miért ne adna újra?
cenobite
Nekem is van ez a villódzás. Meg aztán sajnos a mod-jaimat is inkább leszedtem, mert kavar volt. (nem volt fent sok, de elég zavaró...)

Tegnap megcsináltam a gyereknapos q-ket, úgyhogy mostmár van egy Speedy nevû teknõsöm! 😄

gamertag: kenobita

Fenrir
Van másnak is grafikai problémája a peccs óta? Ha mounton ülök akkor néha az elõttem lévõ domborzat egyes része fehér villog. Legújabb driver van fent.

A halál csupán a kezdet...

ezaz!
a vipert nem figyeltem, annyira el voltam foglalva a kiteolással... igy átgondolva nem meglepõ hogy elfogyott a manám

mondjuk az nem lenne baj ha bármikor meg lehetne idézni utána is... anno a t0.5 keretén belül mindent csak egyszer lehetett megidézni, kivéve tán BRD-t... azért gondoltam

Guest
Szerintem a harmadik mob is szólózható (feral talenten, imba t2 alapú healing gearben (=0 spelldmg) 5k+-os Starfire critek mentek bele), bár tény hogy feral talenten messze a legszivatósabb. Mondjuk én is egy másik druidával toltam (pont akkor ért õ is oda), és úgy nem volt nehéz, szóval szenvedni nem érdemes vele, ha egy valaki segít akkor már ízirájder. Legyen sok manád és vmi manaregened (hogy az inner is érjen valamit), a taktika az az amit Garrett írt (root és lövöd), max még annyi hogy jó egy kicsit takarítani körülötte, hogy legyen helyed kiteolni. Esetleg ha kifogysz, akkor megpróbálhatod hpgy rootolod és állsz egyhelyben manaregenelni, bár volt valami ranged támadása is szóval nem biztos hogy mûködne. Ja és ha rád lövi a vipert azt ofc. szedd le magadról azonnal.

Amúgy ha végigcsináltad a questsorozatot, akkor ha odamégy a csókához Cenarion Refugeeban, az ad egy questet, amit rögtön nála le is adsz, és akkor kapsz egy új moonstonet, szóval ha megvan az epic flight form, akkor is bármikor megidézheted Anzut, tehát csak ezért ne dobálgasd le a questet 😊 A követ ráadásul a kulcskarikára teszi szal még inventoryhelyet sem foglal. (Mondjuk miután kértem egy új kavicsot eltûnt a quest, de feltételezem hogy ha egyszer adott, akkor ha elhasználom ismét lehet újat kérni).
The Garrett
2 druid 2 mage 1 shamannal egesz easymode volt 😊

The Garrett
solozhato mindegyik rész szerintem( kivéve sethekk halls ofc.) Max telleg talentelni kell ahhoz a nyomi mobhoz 😄

fujj de én moonkinre akkorse talentelnék 😄

hát az lesz ha nagyon nem megy, de azért párszor még nekiszaladok... gondoltam hogy áttelentelek dudura, de annyit nem ér az egész 😊
viszont azt se akarom, amit az egyik top klánban lévõ druida mûvelt, hogy négy cimborájával letolt mindent...

The Garrett
hat en rootoltam meg lovoldoztem, meg osszeszedtem az osszes dmgup / manareg cuccomat amit találtam. + manapoti inner minden elment :S

teny hogy az a legnagyobb szopatas feral druidnak :S szerintem keress magad mellé még1 druidot aki segit loni, ha nagyon kifogysz.

igen, tudom, tervezem addig dobálgatni elfele a zepik kvesztet, amíg ki nem esik, bár ez attól is függ, hogy hány részét kell újracsinálni

ehhez kapcsolódóan kérdezneém Dö Garrettõl, meg mindenki mástól is, hogy hogy a fenébe tolták le a varázslattal sebezhetõ szellemet...

A medvés könnyû volt nagyon, a macskás másodikra ment, miután láttam micsinál és megszakítottam, meg nekitámazkodtam a totemnek, de a verebes nem megy... Feral vagyok, se verebem, se verebes cuccom nincs, jobb híjján healer cuccban próbálkoztam, és vagy feléig sikerül lenyomni... lerootolom, nature wrath, root, spell, spell, root... de ha kijön (márpedig kijön), akkor 2k-kat csap rám, a manám meg innervate-el is elfogy hamar...

Nem vagyok egy nagy távolsági pvp istencsászár, nem megy nagyon a elfutok-hilelek-lövök taktika, meg aztán a manám se elég annyira... Vagy üssem meleeben addig amíg nem teszi fel a debuffot? ehrm

Dacid
Druida epik flightform os Q boss dobhatja a hátast. (Heroic Shettek halls) Nem egyszerû egy boss 1 mûágus mindenképp kell az AOE miatt asziszem 25%onmként jön 7-10 holló (term. addig banish be megy a boss)

The Garrett
ez akkorse válasz a kérdésre. 😄

Count Adyn
Értsd úgy hogy még nemis hallottuk annak a szervernek a nevét, tehát fingunk sincs😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Még a játékot se tettem fel (1 éve)csak tájékozódom,de köszi az építõ jellegû hozzászólást

The Garrett
nemeertem minek mentek random szerverre ha utanna magyar guildet kerestek? 😄

Hullo!
Bocs,Outlandon van magyar guild (horda oldalon) és melyek,esetleg leader,officer nevek?
Köfi

segítettem ma megidézni egy tollas bosst terokkarban
25% körül felrak magára egy bubit, amit úgy kell leszedni, hogy bele kell hzni háromszor egy kék füstbe
picit késõn jöttem rá, és mire lejött a pajzsa, addigra elhaláloztunk szép lassan
azért mondom, mert az újbóli megidézéshez farmolni kell megint egy tonnát, ne nézzétek be ti is

rhazid
egen 😊 amúgy azon a képen a karakterek azok alli-sok vagy hordások mert nem naon tudtam eldönteni

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

The Garrett
wáá nemtok visszavonni :CC