166748
  • Ragnar360
    BS allin nagyobb esélyed lesz ugymond érvényesülni ,ismeretsegre szert tenni ,mintha az ellenkezö frakcioba tartoznal , legalabb is ezen a szerveren . Huntert a kezdöknek szokták ajánlani , bár speciel mindenki maga dönti el , ezzel a classal viszonylag könnyen tudsz haladni ,fejlödni meg megismerni a játékot ,legalabb is a végére majd kezdessz vmit kapizsgalni
  • WiLDoR
    ez az egész eléggé hihetetlen annak fényében, hogy a link-en, amit megadott a cikk alján az író, a KLThreatmeter vagy miahalál a neve mellett az Omen még mindig letölthető a Curse-ről...
    ha tényleg ennyire húdeqrvára acclopó addon lenne, akkor:
    1. a curse hp-ról kb. instantban törölve lett volna
    2. a blizz biztos, hogy figyelmeztet rá
    3. valószinűleg már 3-4 hónapja csupaszok lennének a karaktereim

szal' ez az egész inkább egy ratyin megirt KLThreatMeter addon reklámnak tűnik...
  • Dr DeViLKiNG
    inkább a kibaszott druidákat kéne nerfelni
  • gta04
    miért pont alliba és miért pont huntit, mi köze annak a viselkedéshez? :D
  • Ragnar360
    "dispel-re képes class 10x leszedi"

igen az arra képes :D , de én inkább azt mondom ,h nerf dikk locks
    me az köztudott ,h ha pl hunti kapja be akkor az a 20-30 sec amit irtál kurvára sok! es mindezt a buzi lock 1 gombal hahahaha
  • Oldern the 1st
    Miért érzem, hogy ez a magyarázat LOCK WHINE?
  • WiLDoR
    a dot lényege pont az, hogy nincs casttime-ja. instantban rakod fel, cserébe viszont nem azonnal fejti ki a hatását, mint pl. a mage frostbolt-ja (ami ugye casttime-os), hanem X idő leforgása alatt.

a dot sebzést ráadásúl dispel-ezni is lehet, tehát előfordulhat, hogy még azt a hatást se fejti ki (hanem mondjuk a töredékét), amire ki lett találva.

ha a dot X idő alatt kifejtett hatása mellé még beraknál egy casttime-ot is, azzal kb. lehetetlen helyzetbe hoznád az erre alapuló class-okat...egyrészt mert casttime-ba kerülne neki az, hogy felrakja a sebzését, másrészt azt is ki kéne várnia, amig az kifejti 20-30 sec alatt a hatását (ami alatt akármelyik fakezű, dispel-re képes class 10x leszedi).

abban az esetben egyetértek a dotok casttime-jával, ha azok sebzését semmilyen módon nem lehetne dispel-ezni (mint ahogy a mage frostbolt sebzését se tudod dispel-ezni, ha elcastolta), egyéb esetben egy oltári nagy baromság volna.
  • Ragnar360
    NO WAY! OMEN az acclopó :)
  • Ragnar360
    Bloodscalp
    Ha tudsz viselkedni akkor menj alliba , és kezdj huntit
  • gta04
    Ok, lehet, hogy megvan a probléme... sry a fölös hozzászólásokért, de lenne egy kérdésem. Valaki tud jó szervert ajánlani? :D
  • gta04
    Telepítem a játékot és valami fájlt nem talál. :( A tört verziós wow-ot ha feltelepítem akkor azzal is működne az accountom?
  • Ragnar360
    mivva?
  • k O T T A
    ha van midnen cd meg egyenlő gearezettség kb nincs:)
    de azért nemilyen egyszerű a dolog
    én amúgyis pvere használom leginkább a palámat
    és ott igencsak nem op a retri
    új t5 set erősebb lesz mint a mostani t6 sztem azért ptr után nem egészen ezek lesznek a setek véglegesített formái
  • gta04
    Na végre megjött a WoW és a telepítésnél valami --- fájlt nem talál, mit tudok tenni? Az igaza megvallva megvan a tört verzió, az is működne nekem?
  • Ragnar360
    ilyet se hallottam még :DD pfff , memoria berakása közbe ^^ HÁHÁHÁÁHÁÁÁÁÁ , ilyentől nem száll el az alaplap amugy!
    mégha a nemjól tetted bele a memot akkor is csak sípolni/pittyegni kezd , me gondolom nem voltá olyan lami ,h ddr helyett ddr2-t tettél bele v vmi ...

Kva egyszerü az egész : a slotba belerakod / illeszted a memot , megnézed ,h jol (tövig) belement e , majd a 2 végén lévő füllel lerögzited. Ennyi.!
  • shaime01
    :(
    tegnap elött vettem uj ramot a gépembe berakom elinditom a gépet.. pukk az elszállt az alaplap,meg a memoria (a régi is) meg lecsaptam az áramot az egész lakóházban... éljen éljen.. holnapután jön ujra a gépem remélem addig hiányozni fogok :)
  • s0n1c
    lvl19en sztem tökmind1, a melee karik úgyis szétvernek, pláne ha twinkeltek
  • bowden
    Azzal érdemes pvpzni. Sheep mindíg jó lehet kezdésnek frost bolt-frost nova-ice lance spam+elemental:)
  • Aquli
    Változtat a taktikán vmit, ha full frost talenten vagyok? Vagy azzal amúgy sem érdemes pvpzni?
  • Oldern the 1st
    Először is próbáld lesheepelni a huntert, majd frost novázd a petet, aztán fireball+fireblast+cone of cold a hunterre :D

Ennél többet nem nagyon tehetsz : )
  • Aquli
    Mage-dzsel huntert hogyan verjek? adjatok pár tanácsot :) lv19-en csataterezgetek, de esélyem nincs ellenük. Vagy lv70-en ez megváltozik?
  • Tafaya
    Nekem megy a PTR, de beléptem, és ahová léptem, ott textúra nem termett :)
  • s0n1c
    milyen egyszerűen meglehetett volna oldani ezt casttimeos dotokkal... plusz minden casternek lenne egy focused cast skillje amivel x secig ha castol nincs interrupt, silence, pushback... ofkorz pár perces cdvel
  • picket
    No offense de annyira megy egy kaptafára, hogy ő skillből felrakott két dotot aztán drain life, nekem meg mindent el kellett zongoráznom hogy legyőzzem. Tudom, l2play. És még mi lett volna, ha ő tud játszani?!
    A piros pet meg legenda, hogy minden cloth-ost oneshotol, de nem baj, amig lefossa a bokáját amikor meglátja, addig higyjen csak a hülye babonáiban...
  • s0n1c
    "Tessai has died." - sírok. de visszamennék...
  • Ragnar360
    mit akarsz :D há persze ,h ez te vagy

amugy ez a john rambo (Rambo IV) nagyon bejövős ...csak kár h rövid :SSS lesser then 90 min :CC
  • Ragnar360
    Hoppácska!
    Na ezt jó tudni
    Grat!
  • Dr DeViLKiNG
    és íme egy kis arena ivászat nerf :D
    This is an intentional change to how drinking works. The amount of mana regenerated now ramps up, so you will see little or no mana regen the first few seconds and then it will increase as the duration continues.
  • Lazarus
    Offical szervereken ez a spell talentből érhető el. Nem tudunk segíteni
  • Pókmalac
    hi all

VAn egy wari speel amit alapbol nem lehet megtanulni hanem egy guest adja a neve : concussion blow (megszédül töle a másik ellen) és azt tom hogy hillsbrand foothilis ben kell egy kis szigeten legyilkolni egy Elitet...na de igen hol lehet maga a Questet felvenni??????????engem ez érdekelne:D ide vagy privátba pls vki válaszoljon...

ELöre is thx
  • TDC Geronimo
    bestest
  • Lynx_TWL
    Rambo vagyok!!
    itt az én karakterem:
  • Count Adyn
    Képek. Oldszkúl:)

• [HUN]Crassus
  • [HUN]Crassus
    no offense ,de a dotolós lokk meg a 2 perces BM "iwinbutton" hunter egy kaptafára való ám...khmm khmm
  • tigeroo
    aazt direkt csináltam,hogy növeljem a "tabuzást" de azért látható legyen a neve..a káromkodást meg a többi nevet más képen nem satíroztam ki :-D

uccsó: resto gearhez vettem pár eszközt. mikor kinyitottam a mailboxot ez a kép tárult elém:D
    (mikor soulboundos lett "visszaváltozott" zöld cuccá)

(ptr-t akaroook)
  • pries
    X-perl
  • Lacee
    azt a maceszgombócot miért satíroztad ki fölül, mikor lent több helyen is látni a nevét? :)

utolsó képet /explain pls
  • Orgi
    http://www.wowhead.com/?quest=7631
  • Fehercsoki
    Valaki le tudná írni lépésről lépésre a warlock 60as epic mount q-t?:P