World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shaman healer >all + a hero miatt olyan mintha 6-7 en lennénk bossokon.... de komolyan az al egjobb spell a jatekban. Volt hogy kifejezetten kértük hogy ne tolja el a hero -t mert csak elrontja a kihívást a bossfightban 😄DD
de ha ranged dmgnek jon az se baj.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nem mellekesen, el kellett volna olvasni a "szakirodalmat" is, nem csak "leokezni", akkor nem estel volna ebbe a hibaba ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
nem mondjátok hogy amit csináltam WoW-os trial acc-ot a WoW.com-on azt nemtom használni a most megvett WoW-al??? külön van EU és Amcsi??? akkor milesz az ottani 20-as karimmal??? elvész???😞 na ne mááá😞 ááááá😞
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szolok is hogy vonják meg a tagságidat!!!4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a madar elfogásnál altatni kell meg soothe animalozni. stb stb
szal telleg minden druid skill -t ki kell használni a questlineban és ez jó! 😊
A macis mob is ilyen furcsán mûködik, az addok alaból valami 100-120 körül ütnek ha jól emlékszem. Viszont ha tolsz egy demo. roart, akkor hirtelen ilyen -5 meg hasonló imba dmg-eket látsz sct-n, amit az alap ap-csökkenés nem magyarázna. (Imho ez is ilyen haxxos mob ami próbál rávezetni arra hogy nem véletlenül vannak bizonyos skillek a spellbookban 😊)
A mob 200%-ot sebzõdik magictõl, vagy hogyan? 😄
Csak mert nekem trinkettel, +800~900 spdmg up-al max moonkin talenntel sebez olyan 4k,4-2k critet egy normál mobra 😛
valamit elszúrhattak, sokan panaszkodtak a klánban is... gondolom lesz majd egy pecs
Amúgy jah, egy ideig én is filóztam, hogy hogyan lehet újra megidézni, mert pont t0.5 alapján logikusnak tûnt, hogy ha végigcsináltad a sorozatot akkor bármikor megidézhesd, a moonstone viszont eltûnt. Azután megláttam a sárga felkiáltójelet a csóka felett és megvilágosodtam. 😊 Mondjuk arra már lusta voltam hogy utána kidobjam és megnézzem, hogy ismét ad-e, de ha egyszer adott akkor miért ne adna újra?
Tegnap megcsináltam a gyereknapos q-ket, úgyhogy mostmár van egy Speedy nevû teknõsöm! 😄
gamertag: kenobita
A halál csupán a kezdet...
a vipert nem figyeltem, annyira el voltam foglalva a kiteolással... igy átgondolva nem meglepõ hogy elfogyott a manám
mondjuk az nem lenne baj ha bármikor meg lehetne idézni utána is... anno a t0.5 keretén belül mindent csak egyszer lehetett megidézni, kivéve tán BRD-t... azért gondoltam
Amúgy ha végigcsináltad a questsorozatot, akkor ha odamégy a csókához Cenarion Refugeeban, az ad egy questet, amit rögtön nála le is adsz, és akkor kapsz egy új moonstonet, szóval ha megvan az epic flight form, akkor is bármikor megidézheted Anzut, tehát csak ezért ne dobálgasd le a questet 😊 A követ ráadásul a kulcskarikára teszi szal még inventoryhelyet sem foglal. (Mondjuk miután kértem egy új kavicsot eltûnt a quest, de feltételezem hogy ha egyszer adott, akkor ha elhasználom ismét lehet újat kérni).
fujj de én moonkinre akkorse talentelnék 😄
viszont azt se akarom, amit az egyik top klánban lévõ druida mûvelt, hogy négy cimborájával letolt mindent...
teny hogy az a legnagyobb szopatas feral druidnak :S szerintem keress magad mellé még1 druidot aki segit loni, ha nagyon kifogysz.
ehhez kapcsolódóan kérdezneém Dö Garrettõl, meg mindenki mástól is, hogy hogy a fenébe tolták le a varázslattal sebezhetõ szellemet...
A medvés könnyû volt nagyon, a macskás másodikra ment, miután láttam micsinál és megszakítottam, meg nekitámazkodtam a totemnek, de a verebes nem megy... Feral vagyok, se verebem, se verebes cuccom nincs, jobb híjján healer cuccban próbálkoztam, és vagy feléig sikerül lenyomni... lerootolom, nature wrath, root, spell, spell, root... de ha kijön (márpedig kijön), akkor 2k-kat csap rám, a manám meg innervate-el is elfogy hamar...
Nem vagyok egy nagy távolsági pvp istencsászár, nem megy nagyon a elfutok-hilelek-lövök taktika, meg aztán a manám se elég annyira... Vagy üssem meleeben addig amíg nem teszi fel a debuffot? ehrm
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Bocs,Outlandon van magyar guild (horda oldalon) és melyek,esetleg leader,officer nevek?
Köfi
25% körül felrak magára egy bubit, amit úgy kell leszedni, hogy bele kell hzni háromszor egy kék füstbe
picit késõn jöttem rá, és mire lejött a pajzsa, addigra elhaláloztunk szép lassan
azért mondom, mert az újbóli megidézéshez farmolni kell megint egy tonnát, ne nézzétek be ti is
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"