166745
  • Mighty
    Elinditod, és automatikusan letölti a patcheket.
  • reewer88
    Kosz
    Bezze épp most találtam meg énis.
    Ez azért vicc ugyananynti fizetünk , mi alapján döntik ezt el? Ausztria és dánia se mehet vicc...
  • Foglaltnick
    "Na nem mintha bárkinek is nagy meglepetés lenne a következő pár sor, de azért a rend kedvéért leírom. “A remény hal meg utoljára”

Tegnap elindult US-ben annak a bizonyos premade realmes Tournamentnek a regisztrációja, amit a 2.4 PTR alatt TTR néven teszteltek a játékosok és ma reggelre frissítették az európai oldalt is. Azt írja a lap, hogy €15 accountonként és selejtezőkörönként a regisztrációs díj, melyre mindenki nevezhet, aki a felsorolt országok egyikének állampolgára: Finnország, Franciaország, Németország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Luxemburg, Norvégia, Svédország, Belgium, Oroszország, Olaszország és Svájc. Vagyis a kizáratott: Ausztria, Dánia, Hollandia, Görögország, Írország, Portugália és az unió legújabb 12 tagállama köztük Magyarország is."

Frostschock
  • Mighty
    Magyarországi jogszabályok miatt magyarok nem indulhatnak.
  • reewer88
    Hali
    Van köztetek valaki, aki indul a Arena Tournament-en ?
    -Azt nem tudjátok véletlen, hogy :
    "There will be cash prizes at each regional final as well, consisting of $15,000, $6,000, $3,000, and $1,500 for first, second, third, and fourth place respectively, while fifth- through eighth-place teams will each receive $600."

Nézegettem, de sehol nem találom, hogy mit értenek 'régiók' alatt.
    Európa lenne felosztva több részre? Valaki ne mtud erről valamit?
  • PiszkosFred
    Sajnos, sokan meg magyarul sem tudnak kommunikalni...
  • MarkBlade
    Hadjátok már abba ezt az íronikus dumákat mert lefordulok a székről :D
  • picket
    bs-en nem kell angolul tudni, mert az "magyar szerver"
  • picket
    "erről h aki nem tud angolul ne játszon wowal sztem nem kéne erőltetni" - Szomorú vagyok, hogy nem értesz meg 3 darab magyar mondatot. Senki nem mondta, hogy ne wowozzon, aki nem tud angolul. Vagy olvasd el, amire reagálsz, vagy burkolózz bölcs hallgatásba, de ne járasd le magad, mint a nyelvvizsgás palánták. :D
    Mindazonáltal komolyan örülök neki, hogy sikerült nyelvtudásodat fejleszteni (most még egy kicsit magyarul is, és máris tiszta rózsaszín köd száll szemeim elé).
  • Rage47
    sajnos rengeteg magyar nem tud angolul kommunikálni, legalábbis bloodscalpon, ahol játszok:D
    én is játétkokkal meg filmekkel bővítettem a szókincsem úgy, hogy észre sem vettem:)
  • MarkBlade
    Mage-ről volt szó :) De ott a pont mind a 2 kasztra
  • QuippeR
    valóban. az első humor volt, a második meg tény, mindkét csoportra illik a faszság leírás.
  • WiLDoR
    első 5 pont spirit tap-re, és tovább 40-ig shadow ágon, shadowform-ig.
    a maradék meg utána tetszés szerint.
    night elf pappal szerintem érdemes disc-re menni 5 spirit tap mellett (ez csak tipp), nekik ott van a grace of elune vagy vmi hasonló racial, ami sw:p mellett +1 dot sebzés...
    mindenki másnak szvsz shadow ág való szintezésre...

edit: kicsit most confused lettem, most mage vagy pap? mert itt már kever-kaver mindenki össze-vissza. én meg lusta vagyok visszaolvasni. mage-nek pure frost szintezésre azt csá. az a tuti
  • WiLDoR
    questhelper nincs, monkeyquest van.
    lehet ez okozza, kösz a tippet, kipróbálom majd, ha wow-közelbe jutok este...
  • Lynx_TWL
    my hero
  • bodesz
    erről h aki nem tud angolul ne játszon wowal sztem nem kéne erőltetni
    én általános iskolában 5évet tanultam angolt persze végig 3as jóesetben 4es voltam mert nem igazán érdekelt nem használtam semmihez sem.jött a 8év 2.félév amikor nem igazán érdekelt a sulise xD akkor sokat játszottam pl wowwal akkor mentem eredetire stb és középiskolában 0os lettem ahol angolt tanultam és hoppá picit már volt mire használni az angolt és azóta tanulás nélkül(na jó néha a nyelvtant át kell nézni) 5ös vagyok.szókincsem bőven meghaladja a többiekét kivétel 1-2 ember akik egész nap tanulnak...
  • Lacika 79
    eléggé fejlett a humorérzékem (guildtagok félnek is tőlem), de amit irtál, az simán faszság :)
  • picket
    (Vidd vissza a nyelvvizsgádat a piacra ahol vetted, mert én nyelvvizsga nélkül is értem, lol.)
  • Csirke4
    Visszaállították az accot de szerintük tényleg scameltem. :D
    Gratu nekik.
    Details of Incident: Player tried to scam account details from another player by claiming the GM said it was ok.

(Felsőfokúval sem értem ezt a magyarázatot. :D De azért jó hogy tudnak fogalamazni... -.-)
  • Foglaltnick
    nincs róla hivatalos infó kiadva
  • shaime01
    igen de nem áruljuk el. addig pedig vehetsz tier tokenért s2t.
  • Akhi
    Haliho tudja valaki mikkor jon be az s2 sett honorert? koff a valaszokat
  • picket
    önmagaddal! :D
  • picket
    hitvita.
  • QuippeR
    gief humorérzék
  • Narxis
    Egyébként meg -> wowwiki.
  • Narxis
    Froston is ihatsz sokszor, frosttal húztam fel 70-ig a magem. Ha gyorsan akar haladni akkor sztem fire, nekem azért tetszett a frost mert pvp serveren minden n00b betámad és néha jól jött az ice barrier vagy az elemental.
  • MarkBlade
    Fire talenten kilövöd az összes manád azt minden mob után ihatsz.. Igaz dps van de hosszú távon lassabb a haladás.Ráadásúl a frostal tudod az eliteket is őlni a lassító effekt miatt.70-ig mindenképpen frost..
  • [HUN]Crassus
    ez mellesleg tényleg nem hülyeség.....
  • Foglaltnick
    ez egy bug, olvastam én is... sokaknak csinálja, néha nekem is... pedig összesen talán ha nyolc addonom van, majdnem mind raidaddon.
    Reméljük megcsinálják hamarosan
  • Lacika 79
    nah, még valaki arcane ág? :D
  • [HUN]Crassus
    61 frost GG
  • Narxis
    Fire.
  • Lacika 79
    gatherer és questhelper addonokat ha kikapcsolod, menni fog rendesen :)
  • Lacika 79
    Józanul próbáld már végig gondolni a dolgokat. Szerinted meddig leszek lvl 16-os? még max fél óráig. Utána - bármilyen furcsa - leszek lvl 17, és ez így megy felfelé egészen 70-ig.
    Ezen fura számmisztikából kindulva, egyre több és több talentpontot oszthatok el, amit szeretnék olyan talentekre tenni, aminek hasznát veszem a gyors fejlődéshez.
    Hmm, wand spec..oké. Priest a mainem, asszem megyek is talentelni.
  • Lacika 79
    Köszi! :)
  • Narxis
    Viharsarok dicső városában, keresd meg Old town-t. Ott szoktunk kockázni meg 21-ezni.
  • Narxis
    Akinél fagy a wow -> uninstall. De aztán ne is rakják vissza.
  • QuippeR
    ha lvl16-on kérsz talent specet, akkor arra maximum ennyit lehet válaszolni. (hozzáteszem igaz pappal és max szinten, de nekem volt wand specem egy ideig, és nagyon jó dolog volt, bár akkoriban a játékban lévő legjobb wand volt a kari kezében.)
  • WiLDoR
    jah, nálam is ugyanez van.
    a szitu akkor is jelentkezik, ha sunwell isle-re akarok portállal menni, illetve ha onnan visszahs-elek akkor is...
    elég nagy szivás ez... ez 1 bug, amit még a blizz nem fixelt (ha jól emléxem valami hangprobléma okozza ezt)