World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

watto
van egy másik gépem is csak azon nincs net😛
az egyébként
radeon 9600xt 256mb
1gb ram
3GHz proci

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Bordapapa
memóriazabálos a WoW...
érdekes módon egy gyengébb proci meg videókari+sok memória felszereltségû vason vígan elfutkároz pöpec grafikával.
nekem egy HP Nc6000-esen gyönyörûen fut... pedig annak csak egy 32 megás Mobility Radeon 9600-osa van, de miután raktam bele még fél giga RAM-ot, máris sokkal emberibben megy a game.
😄

Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------

fog menni, de városokban szaggatni fogsz.
512 ram elég kevés neki, 1gb-vel már okés a dolog.

watto
minimumon is?
kiprószolom a 10napos trialt...

PiszkosFred
Menne. De a memoria miatt a fovarosok latogatasakor turelemre lesz szukseged... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

watto
hali!
ilyen gépen menne?:
radeon 9200 128mb
pentium 2.6proci
512mb ram

elõre is thx!

ne okoskodj plz

anti hero

bodesz
ha lesznek hero classok lehet nemhagyom abba wowozást.l2 feelinges lesz 😛 bár elég érdekes lesz ha télleg lesz de sztem off :S

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

picket
cast =/= class

Amire te gondolsz, az a magyar kaszt szó, amit szerepjátékos berkekben a hasonló képességû (és a játékrendszerben is egy csoportba sorolt) karakterekre használnak. Semmi köze a "cast"-hoz, ami meg wowban "varázslás". Csak azért írtam ezt le, mert egy kicsit motherbookdriver érzésem támadt tõle :S

ಥ_ಥ

bodesz
blizzcon 2007 miatt van ez a sok faxság amúgy amíg nemlátom vmi hivatalos oldalon addig nem hiszek el semmit...sztem ti se higgyetek el semmit.jóljön ez a sok pletyka a blizznek ám...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

zeki
Sziasztok !
Van már valami infó arrol mi lesz a Blizzardnak a következõ nagy dobása,vagy estleg ujabb wow kiegészítõ.Én annyit hallotam,hogy lesz egy új cast meg LvL80-ig lehet majd fejlõdni...

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

rhazid
oké köszi megvan 😊

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

rhazid
én egy csomó virágot szedtem össze outlanden és 20assával raktam fel öket nem olyan nagyon gyors de legalább valami

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

quest-elj outland-en.
ennyi.

bowden
Tud valaki olyan hatékony módszert amivel viszonylag gyorsan összejön 600g 60as szinten?😊 mountra kéne

srácok, csinálnátok vidit a L70ETC Koncertrõl? 😊

nyomsz egy cancel accountot, ekkor a befizetett hónapot még engedi eltölteni, de a köv hónapot már nem vonja le
igen, biztos

Mr_no_NaMe
...remeg a szemhéjam 😄
Lynx_TWL
friendlistben lévõ haverok felrakják xfiret azt látod, hogy wowoznak-e😄

๏̯͡๏﴿

rhazid
sziasztok lenne egy kérdésem a bank kártyás fizetésröl h ha már megadtam egy krátya számot és infót és 1 hónapot kifizettem akkor utána h tudom azt megcsinálni h ne vegyen le pénzt akártyáról automatikusan?
vagy ezt elöbb megkérdezi ? plz segítsetek fontos lenne köszi 😊

Mr_no_NaMe
köszke, de ebbõl hogy látom én hogy a friend listbe lévõ tagok közül ki online?
Lynx_TWL
xfire

๏̯͡๏﴿

Mr_no_NaMe
Nemtudtok egy olyan programot ami a winfosból megmondja 1-2 emberrõl hogy online vagy offline anélkül, hogy belogolnék?
ty így összejött

The Garrett
interface options -> auto self cast 😮

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

vagyis pardon nem instant heal hanem rejuvination

Davidus
options

V9ykn8_TZL0

jah, csak cat form ki, instant heal benyomás és vissza cat form ba nincs túl sok idõ nyomogatni a gombokat..

/script PlaySoundFile("Sound\\Music\\ZoneMusic\\DMF_L70ETC01.mp3")

gogo

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Csirke4
Lenyomod az altot castolás közben. 😄
Davidus
/gunsnroses

V9ykn8_TZL0

hogy lehet gitarozni meg pogozni a wowba? 😊

Lynx_TWL
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

๏̯͡๏﴿

Mighty
www.wowhead.com
www.thottbot.com
wow.allakhazam.com

Mindhárom oldalnak van keresõ része. Beírod, ami téged érdekel és kiköpi, hogy hol, ki dobja, esetleg milyen quest kapcsolódik hozzá, stb.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Lynx_TWL
allakhazam haverod

๏̯͡๏﴿

még 1 kérdés a Golnet blade of war ezt hogy tom mgszerezni?
fontos lenne please help
nemtudja valaki annak az addonnak a nevét; amelyik ha nincs kijelölve senki magamra rakja a buffot,health? thx

Bocs hogy megint írok akkor a netherdrake a warp slicer és a Phaseshift bulwarkot milyen questek adják please help!!!!!!!!
show me a screenshot plx, hátha merítek belõle még pár ötletet...
na nem mintha most nem lenne, most is épp azon ügyködök 😊

Csirke4
Pentium 4 2400MHz
1024MB (DDR SDRAM)
GeForce2 TI (32 M😎<#idiota>
samsung 120GB 7200rpm, ultra-ata/133
És nem szaggat sehol ha minden szart leveszek minimumra 1280*1024-ben. 😛
BEAST
billentyuzettel fordul, az ilyesmi semmiseg neki xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Cs all 2 kérdésem van a netherdrakes küldi és a Warp slicer fegyót milyen questek adják please help!!!!
na látod, úgy hogy én meg nem wsad használó vagyok, hanem jkli (jobbkéz ezen, bal egéren)
hát igy...

Te Wildor, hogy a fenébe éred el az F9-F12 billentyûket?
Próbáltam, de keresztül kellett másznom hozzá az egész billentyûzeten<#idiota>. Mondjuk wsad használó vagyok.

mondtam hogy szerintem jo, enyim is igy nez ki durvan, csak kicsit mas.

nalam groupbuffok leszedve, csak sajat buffolheto buffot mutat + a debuffoket.

hpk - hp/maxhp/% leszedve (minus x erteket mutat asszem)
manabarrol a szamok szinten leszedve.

groupbaron ilyen class kijelzes+ pvp ikon+ egyeb leszarok leszedve

quickbarokon a qbind betuk leszedve.

nem is tudom mi van meg. : ) szal nagyon detailed info a targetrol van azt ennyi.

van target ablak es target targetje ablak, de target targetjenek a targejenek a nagyannya ablak nincs 😄 lockkent sokminden nem erdekel mondjuk.

nekem elegge egyszeru-letiszult-atlathato kellett - erre torekedtem, bigwigs, Necb ugyis visit sikit raid alatt eleg arra figyelni es kozben szaladgalni 😄

ja es a sok FU szarsag nincs betoltve, csak a leglenyegesebbek altalanos gear condicio % es tsai 😄 😄 ilyen fps/ping etc info nem erdekel hogy mindig mutassa.

na diohejban ennyi

anti hero

picket
Azzal semmi bajom nem volt, hogy a hardvered paramétereit taglalod, de hogy onnan kezded, hogy a pénz hogyan jött össze rá, az egy kicsit "egyszer volt, hol nem volt" érzést adott a dologhoz.

Ha már az addonokkal volt gondod: az addonok számára fenntartott memóriát megemelheted (ha tényleg szükség van azokra az addonokra), ha ugyanis elérik a maximális beállított szintet, akkor a wow vadul elkezd agyalni azon, hogy mit kezdjen velük, és ez jól beakasztja. Ez az addon-választó ablakon teheted meg, a karakterválasztásnál (gyk. addons). 2g rammal nyugodtan megküldheted az erre szánt helyet, és a swap fájl fogalmát is elfelejtheted amig vistát nem telepítesz (hacsak nem azért vetted az izom gépet, hogy a háttérben 3d-t renderelj, meg avi-t tömöríts, de rövid történeted alapján azt gondolom, hogy nem ez a helyzet <#beka2>). Noob vagy mighty :c

&#3237;_&#3237;

bhalage: ez még mindig up, várom rá a választ, érdekelne a véleményed...

full frostspec.
easymode.

Lynx_TWL
ték

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;