World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az egyébként
radeon 9600xt 256mb
1gb ram
3GHz proci
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
érdekes módon egy gyengébb proci meg videókari+sok memória felszereltségû vason vígan elfutkároz pöpec grafikával.
nekem egy HP Nc6000-esen gyönyörûen fut... pedig annak csak egy 32 megás Mobility Radeon 9600-osa van, de miután raktam bele még fél giga RAM-ot, máris sokkal emberibben megy a game.
😄
Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------
512 ram elég kevés neki, 1gb-vel már okés a dolog.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ilyen gépen menne?:
radeon 9200 128mb
pentium 2.6proci
512mb ram
elõre is thx!
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
anti hero
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Amire te gondolsz, az a magyar kaszt szó, amit szerepjátékos berkekben a hasonló képességû (és a játékrendszerben is egy csoportba sorolt) karakterekre használnak. Semmi köze a "cast"-hoz, ami meg wowban "varázslás". Csak azért írtam ezt le, mert egy kicsit motherbookdriver érzésem támadt tõle :S
ಥ_ಥ
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Van már valami infó arrol mi lesz a Blizzardnak a következõ nagy dobása,vagy estleg ujabb wow kiegészítõ.Én annyit hallotam,hogy lesz egy új cast meg LvL80-ig lehet majd fejlõdni...
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
ennyi.
igen, biztos
๏̯͡๏﴿
vagy ezt elöbb megkérdezi ? plz segítsetek fontos lenne köszi 😊
gogo
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
www.thottbot.com
wow.allakhazam.com
Mindhárom oldalnak van keresõ része. Beírod, ami téged érdekel és kiköpi, hogy hol, ki dobja, esetleg milyen quest kapcsolódik hozzá, stb.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
na nem mintha most nem lenne, most is épp azon ügyködök 😊
1024MB (DDR SDRAM)
GeForce2 TI (32 M😎<#idiota>#idiota>
samsung 120GB 7200rpm, ultra-ata/133
És nem szaggat sehol ha minden szart leveszek minimumra 1280*1024-ben. 😛
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
hát igy...
Próbáltam, de keresztül kellett másznom hozzá az egész billentyûzeten<#idiota>#idiota>. Mondjuk wsad használó vagyok.
nalam groupbuffok leszedve, csak sajat buffolheto buffot mutat + a debuffoket.
hpk - hp/maxhp/% leszedve (minus x erteket mutat asszem)
manabarrol a szamok szinten leszedve.
groupbaron ilyen class kijelzes+ pvp ikon+ egyeb leszarok leszedve
quickbarokon a qbind betuk leszedve.
nem is tudom mi van meg. : ) szal nagyon detailed info a targetrol van azt ennyi.
van target ablak es target targetje ablak, de target targetjenek a targejenek a nagyannya ablak nincs 😄 lockkent sokminden nem erdekel mondjuk.
nekem elegge egyszeru-letiszult-atlathato kellett - erre torekedtem, bigwigs, Necb ugyis visit sikit raid alatt eleg arra figyelni es kozben szaladgalni 😄
ja es a sok FU szarsag nincs betoltve, csak a leglenyegesebbek altalanos gear condicio % es tsai 😄 😄 ilyen fps/ping etc info nem erdekel hogy mindig mutassa.
na diohejban ennyi
anti hero
Ha már az addonokkal volt gondod: az addonok számára fenntartott memóriát megemelheted (ha tényleg szükség van azokra az addonokra), ha ugyanis elérik a maximális beállított szintet, akkor a wow vadul elkezd agyalni azon, hogy mit kezdjen velük, és ez jól beakasztja. Ez az addon-választó ablakon teheted meg, a karakterválasztásnál (gyk. addons). 2g rammal nyugodtan megküldheted az erre szánt helyet, és a swap fájl fogalmát is elfelejtheted amig vistát nem telepítesz (hacsak nem azért vetted az izom gépet, hogy a háttérben 3d-t renderelj, meg avi-t tömöríts, de rövid történeted alapján azt gondolom, hogy nem ez a helyzet <#beka2>#beka2>). Noob vagy mighty :c
ಥ_ಥ
easymode.