166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Dant0r #122561 1day19h - tudod a wow csak akkor számol amikor bent vagy a játékban, ha kilépsz nem számol:D -
Cowboy03 #122560 Ez a hapi így első ránézésre egy függő akinek elvitte az agyát a wow...
Meg a másik, h 1 nap 19 ora alatt felvinni 1-70ig egy eredetis karaktert?
Na jo, elhiszem, de ez akkora függőséget igényel h az hihetetlen...sztem ez még wc-re se ment el azalatt a sovány 1.5 nap alatt..:S...Szánalmas, semmi élete nem lehet az ilyen embernek a wowon kívül...
A sapkás gyerek..szerintem egy világtalan
(nincs igazam, akkor írjátok le, hogy miért)
-
#122559 ha többet tudnál/tudnátok az egészröl nem biztos h ezt mondanátok de legyen akkor idiota -
#122558 noob -
#122557 #122553 -
#122556 sztem se idióta néha kicsit túlzásba viszi a dolgokat de néha nagyokat lehet szakadni rajta.:) -
#122555 nem az -
félix1995 #122554 Sziasztok!Hol vannak olyan mesterek ahol ki lehet kepezni pl a staff vagy a gunt?sehol nem talaltam olyan mestereket,talan ti tudok segiteni!
Elore is koszonom! -
#122553 ez idióta -
#122552 úgy megütném egy szívlapáttal... -
#122551 beszt paladin
-
#122550 neem..nem csíter. azért bannolták mert RP-n olyat csinált amit nem szaadott volna de csak a klip kedvéért -
#122549 akkor biztos cheater:D azért is bannolták(?) -
#122548 pontosan asszem 1 nap 19 óra 1-70 ig -
ricsimaster #122547 Ő a csúcstartó fejlödő is :D 2 nap alatt lv 70 :D(0-áról) + kurva jó a youtube-s blogja XD -
félix1995 #122546 Ok koszi szepen! -
Foglaltnick #122545 szia! Ha törtön játszol, nem tudjuk, ahány szerver annyi szokás: lásd piros felirat a bannerben. Ha hivatalos szerveren játszol, akkor a hunter trainert kell meglátogatni, ő ad küldetéseket amiket végig kell csinálni. -
félix1995 #122544 Sziasztok!Azt szeretnem kerdezni hogy hogy kell petset befogadni vagy tartani?Mert elertem a lv 10 huntert es nemtudom hogy kell allatot tartani.Valmit engedelyezni kell?Kerlek segitsetek!Elore is koszi! -
#122543 az egész világon ő a legjobb pala? :D -
#122542 best paladin in da world. azthittem h ti itt ismeritek -
és ki az az athene?:D -
#122540 Athene got banned -
#122539 a pisztácia kifogyott csokoládé nem is volt!!!4 -
#122538 csoki -
#122537 És meik a legjobb a csoki a vanilia vagy a pisztácia fagyi??? Nekemaz kell ami leownol mindent!!44 -
Cowboy03 #122536 köszönöm segítségeteket! -
#122535 Igen csak akkor nem hiányozna a vessző a player után?:D -
#122534 valaki befújt olyan dumával, hogy a GM-re hivatkozva kérted el az adatait. (azt állítva, hogy a gm engedélyezte neked az adatgyűjtést, ééérted :)) -
#122533 Kolléga urat is meghallgatom nagyon szívesen ha már ilyen nagy pofával tetszik rendelkezni. -
#122532 Rögtön tudtam, hogy te mint Isten tudni fogod. Akkor a "claiming the GM said it was ok" szerinted mit jelent? -
YakHead #122531 az Elune's Grace gondolom Starshards akart lenni, bár nekem nem egyszer mentette meg az életem az előbbi. Ha csak annyira is, hogy nem találják el az embert míg felhealeli magát -
#122530 spriestel igazából lv66n durvul be uj spirit buffal amikor 2.3 kijött a spriestem 65-s volt utána kb csak elitek után kellet leülnöm shadowfiendel #.# -
WiLDoR #122529 hát ha valaha csinálok papot alli oldalon, tuti nightelf lesz.
shadowmeld és elune grace vagymi ftw.
szal' jó na x)
-
YakHead #122528 Ezt csak megerősíteni tudom. Én is leporoltam a régi NE papomat és 5 pont van Spirit Tap-on a többi meg Disciplies ágon (lvl. 60) és eszem megáll milyen jól lehet vele haladni anélkül, hogy 3-4 mob után le kellene ülni (mert nem kell) Spirit buff-al és Spirit Tap-al 240-el töltődik a manám (ja, javában még ratyi Azeroth-ból származó kék-zöld cuccai vannak). Gondolkodtam, hogy átmegyek Shadow-ra, de ha Disc-en ilyen kényelmesen lehet haladni (kicsit azért lassú ugye)akkor inkább maradok ezen. -
WiLDoR #122527 egyedül semmire se fogsz menni. nagyon sok múlik a csapatösszeállításon...
gyakorlatilag mindegyik kaszt jó arena-ba, csak max. más-más csapaösszeállítás kell és amelyik imba 2v2-ben az lehet, hogy 5v5-ben már korántsem az (lásd pl. resto druida).
amik jó választások:
rugó, mage, warlock, warrior, PAP, druida
1v1-ben jelenleg szerintem a rugó a legerősebb kaszt. -
Lacika 79 #122526 A preist a mainem jól van ahogy van, mage-t nevelgetek, és próbálgatom Frost ágon akkor. Tetszik a kis drága :D -
#122525 druida, sámán, rugó(idegbeteg) -
STurmGewehr #122524 mennyé rugóval -
Foglaltnick #122522 a helyi jogszabályok miatt van, amik az adott országra érvényesek. Vannak akik leszarják, vannak akik nem. A blizzard ezek szerint nem. Nem tudom pontosan melyik ez a jogszabály, de olyasmi mint a szerencsejáték rt.-s téma, azért megy a balhé a külföldi székhelyű póker meg sportingbet meg nemtom milyen cégekkel.
Itt az egész a pénz meg az adók körül forog, azt hiszem hogy magyarországi leányvállalat kellene ahhoz hogy rendezhessenek pénzdíjas versenyt...
A lényeg hogy gondolom hogy nem akarnak vacakolni, az a legegyszerűbb. -
Cowboy03 #122521 sziasztok!
Már rég óta játszok a wowwal (tört verzio), és kicsit meguntam a karakterek állando váltogatását, mert minden bugos, csiterkednek meg mások állandoan elvernek... Egy kérdés:
Eredetin milyen kasztal érdemes menni ha igazi pvp-t akarok levágni egy arenaban?(többségbn gyyözni akarok:D:P)
köszi a helpet