World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kk, utánanézek, köszi

@111385: Igazad van, elnézést.

@111383: Viszont szoros összefüggésben van a vas a WoW-al, amennyiben elõször arra gyanakodtam, hogy esetleg valami kompatibilitási probléma van, amit hasonló hardware-rel rendelkezõ urak esetleg ismernek. Az utóbbit meg épphogy konfliktuselkerülés végett írtam a választ, de mint látom, fordítva sült el, shame on me, de remélem az okot immár érted.
Mighty
Próbálj minden addonra ACE alapú megoldást találni. www.wowace.com-ról töltsd le a wowaceupdatert. Ebben tudsz kulcsszavakkal addonokat keresni és azokat egy mozdulattal letölteni, telepíteni. Mielõtt elkezdesz játszani, nem árt ezt lefuttatni is frissíteni az addonokat, mert elõfordul, hogy egyik másik naponta akár többször is frissül.
Törekedj minél kevesebb addon használatára, mert bár az ace alapúak kevés erõforrást esznek, azok is meg tudják fektetni akár az olyan gépeket is, mint a tied.

Windows helyes konfigja sem árt. pl. a swap file legyen egy második merevlemezen, csak egy annak fentartott partición. A legideálisabb a 3 merevlemezes megoldás. Egyiken a windowsnak egy külön partíció (mondjuk 20G), másodikon a játéknak egy külön partíció (kb 15G), harmadikon meg a swapnak egy külön partíció (fizikai memória másfélszerese méretben). A merevlemezek maradék helyén meg olyan partíciókat hozz létre, amiket jónak látsz 😊 Már ha van erre lehetõséged 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Lynx_TWL
l2be blade dancert csinanie >V

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
jolvanmar eletrajzodat nem itt kell benyujtani >C

๏̯͡๏﴿

Count Adyn
😊 Ja és picket-el ne is foglalkozz😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

picket
Kevered a topikot valami alacsony költségvetésû, és ennek megfelelõ minõségû tévémûsorral, ahol az életedrõl kérdeznek, és ez persze mindenkit nagyon érdekel, különösen a legújabb butik-divat cuccokba bújtatott mûsorvezetõt. Nem, ez itt sajnos senkit nem érdekel, amíg nincs szorosabb összefüggésben a wow-val, mint hogy van vas amin futtatod <#beka3>

&#3237;_&#3237;

majd kapsz a pofadra te kis ...

anti hero

s0n1c
<Artthass> WTS
TDC Geronimo
megyek veled tütütüt

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ismerem a típust, amire gondolsz, és ismerem az általános reakciókat, de én nem abba a típusba tartozok, és nem is szeretem, ha abba sorolnak, ezért reagáltam úgy ahogy.
Na jó, azért egy kissé persze büszke vagyok, ahhoz képest, hogy 4 éve még lakásom se volt, aztán megfogtam az isten lábát, ami büdös volt, elengedtem, leestem, az ördög vett pártfogásába (értsd, elkezdtem dolgozni valahol, késõbb céget váltottam, hála a jó égnek), és az ördög, afféle jó fej gyerek, bár elõször a belünket kidolgoztuk, hogy fennmaradjunk, megtérült.
Légyeg a lényeg, harapok néhány reakcióra, pedig teljesen jogos, hogy a legtöbb ember nem technikai kérdések miatt sorol fel egy jobb konfigot.
Csók a családnak, and good luck on your further journeys 😊
hogy fogjak hivni Arthaas vagy Xarthasx ?

amugy wtb demonhunterz es akkor csinalok NE demonhuntert Illidán (francba , foglalt) Illiidaaánx neven!

anti hero

MrStokes
Tegnap elkezdtem felhuzni a mage-em, talentolashoz kernem a segitsegeteket, velemenyeket.

Jelenleg 38-as a kari es az erdeklene, hogy szintezni 60-ig milyen talent-elosztassal a leghatekonyabb, mivel lehet a leggyorsabban haladni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Count Adyn
Szerinted a fatert 10 fillér volt feltáplni, heh?<#idiota>
Csak annak szól aki magáraismer<#vigyor2>
A másik konfigbemondós egyed azért gyanusabb mint te azt elismerem<#hamm>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Oh, sajnálom, ha kicsiny lelkedet összetörtem, de megdolgoztam azért, amim van, a felsorolást meg csak a technikai háttér miatt tettem (ha dicsekedni akarnék, az aláírásomba tenném).
Ha nem így értetted, akkor én kérek elnézést. 😊
ÉS góóóóóól!
Az AddOn-ok eltávolítása bejött. Nem gondoltam volna, hogy ennyit elnyom a teljesítménybõl, sõt, röhejesnek tartom, de bejött.
😊
The Garrett
csak simán a játék engine szar, ne a gépedben keresd a hibát. 😊
nekem negyed ilyen konfigon ugyanigy szaggat, felbontástól / grafikai beállításoktól függetlenül.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Köszi a válaszokat, megnézem mind az AA-t, mind Mighty úr tippjének technikai hátterét, mert van benne valami, Chello-s vagyok, s hiába Extreme, néha lemegy a sávszél, hogy azt öröm nézni.
Az egész még nem is bosszantana, a legtöbb idõt úgyis Kara-ban töltöm (igen, csak most jutottunk oda, kicsi a guild, nehéz szervezni, de haladunk, mint kés a vajban) SC csak átutazás, de... de néha kivág a játék, hogy aztán csak Raziel-t (Soul Reaver, háttér) bámuljam.
Ráadásul a felbontás is csak 1280*1024, az meg bõven nem használja ki a 2* 320 mega grafkártya ramot, szal erre se tudom fogni. (bár a párbakötés csak olyan 70-75%-ot, vagy kevesebbet javít a teljesítményen)
Merevlemezen van most 250 Gb üres hely, szal ezzel se cseszekedhet.
No, mindenesetre próbálkozok, és még egyszer köszi szépen a gyors válaszokat.
BEAST
sorry, megyek vissza deathknightot csinalni, bye <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mighty
Próbáld ki addonok nélkül. Aztán szépen egyesével kapcsolgasd vissza és kiderül mi okozhatja az fps csökkenést.

Count Adyn
Az én apukám több gigahertzes<#vigyor4><#idiota>

Joe004
Hm MSI P6N Platinum
Intel Core2 Duo E6420
Asus Gef8800GTS 320 Mb
2*1GB 800Mhz Kingstone kit
320 Samsung sata 2

Win Vista

Minden max 1680*1050 16XAA 40FPS alá nem ment Shattrathban amúgy 60+ nekem is outdoor...

Mighty
Sattaratta nagyon el van baszarintva. 2 frakció 8-8 class, magában a városban van vagy 4 különbözõ faj. Na most ezeknek a modelljeit, a páncélzatok százainak texturáit mind egyszerre akarja betölteni és megjeleníteni. Mellékesen még tele van izgõ-mozgó tereptárgyakkal, npc-kkel.

Én legalábbis erre tippelek.

16xAA nem durva egy kicsit?
netkapcsolatod nem okozhatja esetleg?

amúgy ja, ilyen gépet én is szeretnék...

No jó, egy kicsit most bepöccentem, technikai helpdesk-et vennék igénybe, idióták kérem, kíméljenek.
Szal dolgozok, dolgozok, nevelem kis családomat, kapok nagy prémiumot, kamatoztatok, egyebek, elszámolok, marad egész szép summa pluszban, veszek új gépet, a következõt:

ASUS Nforce4 M2M4 SLI
AMD Athlon 64 X2 5200
GeForce 8800 GTS, 320 Mb, párbakötve
Kingsmax 800 Mhz, 2* 1Gb

Oblivion, erdõ, HDR, 16*AA, 60 fps. R6 Vegas hasonlóan...

... de Shattrath még mindig szaggat.
Nem is kicsit.
Ilyen technikai feltételek mellett elvileg nem lenne neki szabad. Valami ötlet?
Csirke4
Ez szerintem Easter Egg féleség. 😄
Csirke4
Nem a kiegre gondoltam hanem a level 75-re.
Az hogy a kieg hol lesz sztem 100% hogy Northrend mert rajta is van a nagy térképen de a játékban már nincs.
johat akinek annyi idejevan hogy mindig uj karit huzzon fel : )) meg idegrendszere .. : DD

amugy meg ha penz kell vagy egy jobbfajta kereseti mod is, miszerint elmesz dolgozni. jobb esetben a account tobbszorose jon ossze ;D NEMTIPP ;o)

anti hero

valószinûleg fake.
bár van egy érdekes momentum, ami azért elgondolkozásra adhat okot.

"http://worldofwarcraft.com/wrath

You are not authorized to view this page
403 FORBIDDEN

http://worldofwarcraft.com/bath

The page cannot be found
404 FILE NOT FOUND"

van 1 kis különbség a kettõ között 😊

naja, egyetértek, most bhalage-gal.
rád is rád fog jönni az ötperc, mikor elõvennéd újra a wow-ot, mert kiváncsi vagy az új dolgokra, s akkor nem mindegy, hogy nullán vagy, vagy van már valami, amirõl tovább lehet lépni.
bár ha tényleg mindenáron meg akarsz szabadúlni a game-tól akkor az a jó megoldás, hogy acc eladás (drasztikusabbak a net-et is kiköttethetik, meg gépet is eladhatják, igy ha van is kisértés, hiába, mert nem lesz min játszani 😄)

felesleges infocucc alatt mit értesz?
érdekelne, mert még nem vagyok teljesen elégedett vele...

Count Adyn
A legjobb az ha minden kieg elõtt eladod az accod és veszel egy üreset, ugyis lehet kukázni a cuccokat kb😄DD

Csirke4
Szerintem is labilis. Fõleg azért mert 75 az páratlan szám...
Lynx_TWL
pwned

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

nem konkretan neked volt cimezve hanem a lentebbi kolleganak, azoknak akik eladjak az accukat, ha te eladod es nem jatszol tobbet szived joga, de ezt te sem gondolod komolyan amugy ;D
kiadnak vmi uj kieget biztos hogy meg fogod nezni ki fogod probalni te is 😄

az meg hogy jon WAR es a tobbi attol meg befizethetsz wowba meg barhova, nemhinnem hogy tul sok koze lenne a 2 dolognak egymashoz 😊
azzal hogy elteszed az accod annyit ersz el hogy nem kell 0rol kezdened mindent, ha radjonne az otperc 😄

amugy tenyleg nem akarlak meggyozni cksa a szemelyes tapasztalatiam irtam le 😄

anti hero

The Garrett
hat nemtudom, en biztos vagyok benne pl, hogy nem fogok már ujra játszani a wowwal. Mindent elértem benne amit 2 év alatt tudott nyujtani a játék, voltam kiemelkedõ helyen pve ben meg pvp ben, farmoltam is eleget, egetrengetõ újdonságot pedig ezeken kívül nem fognak tudni beletenni... Sosem ugy tekintettem a wowra vagy a karimra hogy ez valami személyes relikvia, mint 1 sportolónak a zoknija amit sose mos ki vagy valami. 😄

meg hát ugye lassan jon a warhammer meg az aion... 😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Fenrir
Most sírok...

A halál csupán a kezdet...

s0n1c
mivel eddig is ez volt, ezért nem nehéz kitalálni, igen
Fenrir
Arra lesze kíváncsi, hogyha ez mind igaz és 75 lesz az új szintlimit akkor lehet-e kukába dobni a kara/t4/gruul/magtheridon cuccokat...

na kivi vagyok ennek menny igazsagtartalma van ;o

demonhunterek nemlesznek ? 😊 esetleg pandaren ?

anti hero

partybuffokat csuklobol tuntetnem el a p*csaba, max debuff erdekes.

amugy nem rossz, cska sok felesleges infocucc van rajta sztem :o

anti hero

Fenrir
World of Warcraft: WRATH OF THE LICH KING!!

Szinte bizonyos, hogy a Wrath of the Lich King lesz a World of Warcraft következõ kiegészítõjének címe. Az MMO-Champion nevû oldal szellõztette meg az elsõ infókat, majd röviddel utána megerõsítést nyert az állításuk, mivel a német szoftver besorolási szervezet oldalán egy az egyben szerepel a játék címe egy augusztus végén esedékes Games Convention demo kapcsán.

A cím tehát tekinthetõ véglegesnek az egyéb, általuk közölt információ azonban egyelõre labilis lábakon áll. Ezek alapján a szintlimit 75-re módosul és a Deathknight lesz az új játszható kaszt. Péntek este kezdõdik a Blizzcon, remélhetõleg a WoW kiegészítõ mellett a Team 3 által babusgatott projektrõl is fellibben a fátyol.

A Blizzcon után ezek szerint a GC-n lesz legközelebb szerencsénk a kiegészítõhöz valamilyen formában. Addig is lehet agyalni, hogyan fogjuk kicsavarni az apagyilkos Arthras kezébõl a borzalmas, világhentelõ pallost.

forrás: hardwired.hu

Davidus
AV camper!<#idiota>

V9ykn8_TZL0

tegnap reggel összesz*rta magát valamelyik addonom, s megunva a sok error message-et, úgy döntöttem átszabom az ui-mat, s megpróbálom kicsit áttekinthetõbbé tenni.
hát ez lett a végeredmény:
ELÖTTE
UTÁNA

nem tudom, sztem csak a hulyegyerekek adjak el az acc-ot. ha nem jatszik vki akkor rakja el a kodjait jol a dobozba es rakja fel a polcra a cuccot.

1. meg ha X idore abbahagyod is a jatekot, barmikor visszamehetsz jatszani es soha nem lehet tudni hogy mikor jon meg epp a kedved, hogy folytatsd. tehat szopoag

2. maga az osszeg : bagatell osszegert miert hagynad az 1. pont lehetoseget eluszni. mert valljuk be nevetseges osszegek ezek

az en tapasztalatom

anti hero

például el is lehet inni a sarki kocsmában???
ááá, nem, ez túl vad.
költsük inkább gombaárus lányokra (gy.k. qrvákra), az biztos jobb befektetés lesz 😄
ááá, nem ez se túl jó.
akkor legyen az, hogy hétvégén elmegyünk bulizni, jól beb*szunk, hányunk, belefekszünk, majd jó pénzért felszedünk egy h.p-t (gyakorlatilag egy nõi egyedet, aki szintén olyan szinten be van b*szva, mint mi).
nah, igy már tökéletes.
én nem is értem, hogy a sok lúzer miért is sajnál havi 3,5k-t egy ilyen fos játékra, mikor vannak helyette ilyen fantasztikus programlehetõségek is ^^

/sarcasm off

(ui.: vajon miért gondolja azt itt pár ember, hogy attól, hogy valaki wow-ozik, még biztos, hogy be van betonozva a 4 fal közé?)

Off: 8000ft-ert elado wow+bc.
42-es elf hunter pve bronzbear szerv.

Jimi Hendrix

BEAST
Latom itt minden maradt a regi... nubok <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"Igen, a guild Wars is egy szar de a Wow az mindenen túl tesz..."

www.akkorhúzzálelaguildwarstopicbaflémelniésneoszdittazésztretard.hu
Shortstop
csak most ne us verzió legyen fent nem?
mert nekem az volt és mikor megvettem a játékot az eu-s volt és nem tudtam folytatni hanem újat kellett kezdeni érthetõ okokból...

jazzy
kielytve?<#idiota>