World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@111385: Igazad van, elnézést.
@111383: Viszont szoros összefüggésben van a vas a WoW-al, amennyiben elõször arra gyanakodtam, hogy esetleg valami kompatibilitási probléma van, amit hasonló hardware-rel rendelkezõ urak esetleg ismernek. Az utóbbit meg épphogy konfliktuselkerülés végett írtam a választ, de mint látom, fordítva sült el, shame on me, de remélem az okot immár érted.
Törekedj minél kevesebb addon használatára, mert bár az ace alapúak kevés erõforrást esznek, azok is meg tudják fektetni akár az olyan gépeket is, mint a tied.
Windows helyes konfigja sem árt. pl. a swap file legyen egy második merevlemezen, csak egy annak fentartott partición. A legideálisabb a 3 merevlemezes megoldás. Egyiken a windowsnak egy külön partíció (mondjuk 20G), másodikon a játéknak egy külön partíció (kb 15G), harmadikon meg a swapnak egy külön partíció (fizikai memória másfélszerese méretben). A merevlemezek maradék helyén meg olyan partíciókat hozz létre, amiket jónak látsz 😊 Már ha van erre lehetõséged 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ಥ_ಥ
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Na jó, azért egy kissé persze büszke vagyok, ahhoz képest, hogy 4 éve még lakásom se volt, aztán megfogtam az isten lábát, ami büdös volt, elengedtem, leestem, az ördög vett pártfogásába (értsd, elkezdtem dolgozni valahol, késõbb céget váltottam, hála a jó égnek), és az ördög, afféle jó fej gyerek, bár elõször a belünket kidolgoztuk, hogy fennmaradjunk, megtérült.
Légyeg a lényeg, harapok néhány reakcióra, pedig teljesen jogos, hogy a legtöbb ember nem technikai kérdések miatt sorol fel egy jobb konfigot.
Csók a családnak, and good luck on your further journeys 😊
amugy wtb demonhunterz es akkor csinalok NE demonhuntert Illidán (francba , foglalt) Illiidaaánx neven!
anti hero
Jelenleg 38-as a kari es az erdeklene, hogy szintezni 60-ig milyen talent-elosztassal a leghatekonyabb, mivel lehet a leggyorsabban haladni.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Csak annak szól aki magáraismer<#vigyor2>#vigyor2>
A másik konfigbemondós egyed azért gyanusabb mint te azt elismerem<#hamm>#hamm>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha nem így értetted, akkor én kérek elnézést. 😊
Az AddOn-ok eltávolítása bejött. Nem gondoltam volna, hogy ennyit elnyom a teljesítménybõl, sõt, röhejesnek tartom, de bejött.
😊
nekem negyed ilyen konfigon ugyanigy szaggat, felbontástól / grafikai beállításoktól függetlenül.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Az egész még nem is bosszantana, a legtöbb idõt úgyis Kara-ban töltöm (igen, csak most jutottunk oda, kicsi a guild, nehéz szervezni, de haladunk, mint kés a vajban) SC csak átutazás, de... de néha kivág a játék, hogy aztán csak Raziel-t (Soul Reaver, háttér) bámuljam.
Ráadásul a felbontás is csak 1280*1024, az meg bõven nem használja ki a 2* 320 mega grafkártya ramot, szal erre se tudom fogni. (bár a párbakötés csak olyan 70-75%-ot, vagy kevesebbet javít a teljesítményen)
Merevlemezen van most 250 Gb üres hely, szal ezzel se cseszekedhet.
No, mindenesetre próbálkozok, és még egyszer köszi szépen a gyors válaszokat.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Intel Core2 Duo E6420
Asus Gef8800GTS 320 Mb
2*1GB 800Mhz Kingstone kit
320 Samsung sata 2
Win Vista
Minden max 1680*1050 16XAA 40FPS alá nem ment Shattrathban amúgy 60+ nekem is outdoor...
Én legalábbis erre tippelek.
netkapcsolatod nem okozhatja esetleg?
amúgy ja, ilyen gépet én is szeretnék...
Szal dolgozok, dolgozok, nevelem kis családomat, kapok nagy prémiumot, kamatoztatok, egyebek, elszámolok, marad egész szép summa pluszban, veszek új gépet, a következõt:
ASUS Nforce4 M2M4 SLI
AMD Athlon 64 X2 5200
GeForce 8800 GTS, 320 Mb, párbakötve
Kingsmax 800 Mhz, 2* 1Gb
Oblivion, erdõ, HDR, 16*AA, 60 fps. R6 Vegas hasonlóan...
... de Shattrath még mindig szaggat.
Nem is kicsit.
Ilyen technikai feltételek mellett elvileg nem lenne neki szabad. Valami ötlet?
Az hogy a kieg hol lesz sztem 100% hogy Northrend mert rajta is van a nagy térképen de a játékban már nincs.
amugy meg ha penz kell vagy egy jobbfajta kereseti mod is, miszerint elmesz dolgozni. jobb esetben a account tobbszorose jon ossze ;D NEMTIPP ;o)
anti hero
bár van egy érdekes momentum, ami azért elgondolkozásra adhat okot.
"http://worldofwarcraft.com/wrath
You are not authorized to view this page
403 FORBIDDEN
http://worldofwarcraft.com/bath
The page cannot be found
404 FILE NOT FOUND"
van 1 kis különbség a kettõ között 😊
rád is rád fog jönni az ötperc, mikor elõvennéd újra a wow-ot, mert kiváncsi vagy az új dolgokra, s akkor nem mindegy, hogy nullán vagy, vagy van már valami, amirõl tovább lehet lépni.
bár ha tényleg mindenáron meg akarsz szabadúlni a game-tól akkor az a jó megoldás, hogy acc eladás (drasztikusabbak a net-et is kiköttethetik, meg gépet is eladhatják, igy ha van is kisértés, hiába, mert nem lesz min játszani 😄)
érdekelne, mert még nem vagyok teljesen elégedett vele...
kiadnak vmi uj kieget biztos hogy meg fogod nezni ki fogod probalni te is 😄
az meg hogy jon WAR es a tobbi attol meg befizethetsz wowba meg barhova, nemhinnem hogy tul sok koze lenne a 2 dolognak egymashoz 😊
azzal hogy elteszed az accod annyit ersz el hogy nem kell 0rol kezdened mindent, ha radjonne az otperc 😄
amugy tenyleg nem akarlak meggyozni cksa a szemelyes tapasztalatiam irtam le 😄
anti hero
meg hát ugye lassan jon a warhammer meg az aion... 😉
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A halál csupán a kezdet...
demonhunterek nemlesznek ? 😊 esetleg pandaren ?
anti hero
amugy nem rossz, cska sok felesleges infocucc van rajta sztem :o
anti hero
Szinte bizonyos, hogy a Wrath of the Lich King lesz a World of Warcraft következõ kiegészítõjének címe. Az MMO-Champion nevû oldal szellõztette meg az elsõ infókat, majd röviddel utána megerõsítést nyert az állításuk, mivel a német szoftver besorolási szervezet oldalán egy az egyben szerepel a játék címe egy augusztus végén esedékes Games Convention demo kapcsán.
A cím tehát tekinthetõ véglegesnek az egyéb, általuk közölt információ azonban egyelõre labilis lábakon áll. Ezek alapján a szintlimit 75-re módosul és a Deathknight lesz az új játszható kaszt. Péntek este kezdõdik a Blizzcon, remélhetõleg a WoW kiegészítõ mellett a Team 3 által babusgatott projektrõl is fellibben a fátyol.
A Blizzcon után ezek szerint a GC-n lesz legközelebb szerencsénk a kiegészítõhöz valamilyen formában. Addig is lehet agyalni, hogyan fogjuk kicsavarni az apagyilkos Arthras kezébõl a borzalmas, világhentelõ pallost.
forrás: hardwired.hu
A halál csupán a kezdet...
1. meg ha X idore abbahagyod is a jatekot, barmikor visszamehetsz jatszani es soha nem lehet tudni hogy mikor jon meg epp a kedved, hogy folytatsd. tehat szopoag
2. maga az osszeg : bagatell osszegert miert hagynad az 1. pont lehetoseget eluszni. mert valljuk be nevetseges osszegek ezek
az en tapasztalatom
anti hero
ááá, nem, ez túl vad.
költsük inkább gombaárus lányokra (gy.k. qrvákra), az biztos jobb befektetés lesz 😄
ááá, nem ez se túl jó.
akkor legyen az, hogy hétvégén elmegyünk bulizni, jól beb*szunk, hányunk, belefekszünk, majd jó pénzért felszedünk egy h.p-t (gyakorlatilag egy nõi egyedet, aki szintén olyan szinten be van b*szva, mint mi).
nah, igy már tökéletes.
én nem is értem, hogy a sok lúzer miért is sajnál havi 3,5k-t egy ilyen fos játékra, mikor vannak helyette ilyen fantasztikus programlehetõségek is ^^
/sarcasm off
(ui.: vajon miért gondolja azt itt pár ember, hogy attól, hogy valaki wow-ozik, még biztos, hogy be van betonozva a 4 fal közé?)
42-es elf hunter pve bronzbear szerv.
Jimi Hendrix
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
www.akkorhúzzálelaguildwarstopicbaflémelniésneoszdittazésztretard.hu
mert nekem az volt és mikor megvettem a játékot az eu-s volt és nem tudtam folytatni hanem újat kellett kezdeni érthetõ okokból...