166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#122478 Ez Lacika79-nek ment :) -
#122477 nálam is volt ilyen de én úgy vettem észre x-pearl miatt fagyott... tegnap kikapcsoltam és jó volt.. -
#122476 Frost ágat használd. Kevés manna és viszonylag jó sebzés és mire közel érnek kapnak 2-3 frostboltot.. Magasabb szinten összehúzod és mehet az aoe.. -
félix1995 #122475 Ok!Koszi szepen! -
Lacika 79 #122474 Írtam, hogy hozzáértő. De akkor leírom világosabban, hogy retardált, magát poénosnak gondoló, unatkozó, ráncos kuki húzogatók kíméljenek. :P -
Warden #122473 A bloodscalp-on szinte csak magyarok játszanak de könnyű a zömét felismerni pl a pistikehun, józsikalock, továbbá az obszcén nevűek is kis hazánk fiai.
Más. A 2.4 óta ha ki akaroklépni a játékból egyzserűen kifagy ajáték.A karakter választó lapra még ki lehet loggolni de ha ott nyomok egy quit-ot akkor az esetk 80-90% ban fagyás.Próbálgattam addonok nélkül is de ugyanugy fagy ill elméletileg a karakter lapra ha visszalépek onnantól már az addonok nem zavarhtanak be.Tapasztalt hasonlót más is? Esetlegesen valami ellenszer?
-
#122472 wand spec -
félix1995 #122471 Sziasztok!Bloodscalp szerveren merre vannak a Magyar jatekosok?Mirmint melyik reszen vagytok?A valaszt elore is koszonom! (nem tort verzioval jatszom!) -
Lacika 79 #122470 Embörök! Valami hozzáértő tudna tippet adni, hogy mage szintezéshez milyen talentet használjon? lvl 16 most a drágaság. Előre is köszi! :) -
WiLDoR #122469 kezd magaddal -
#122468 no wai, ilyet is lehet, akkor egy körre befizetnék itt néhány embert -
#122467 menj ki a piacra hátha adnak még egy kis észt -
#122466 köszi a lehetőségeket:D:D:D -
#122465 elmegy OG-be és a postaláda mellett van 1 fehér ruhás csávó aki ingyen odaadja az összes totemet (ha már tört :D) -
#122464 szólsz egy GM-nek és kérsz tőle (törtön) -
#122463 megcsinálod a call of "earth, fire, air, water" küldiket :) -
#122462 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy sámánnal hogyan lehet totemet szerezni???
Válaszotokat előre is köszönöm SrAta -
Ghoosty #122461 100%, hogy lehet eu-s trial is. Azzal kezdtem én is, így nyertem ingyen még pár napot. :) -
Dant0r #122460 Pedig letöltöd, regelsz és megy. -
#122459 én úgy tudom, hogy EU-s trialt csak guest pass-al lehet kezdeni -
Ghoosty #122458 Én is tört szerveren kezdtem,( de "szerót" sose próbálnék ki, nagyon utálom ezt a szót. :) ) tetszett is, de abban az időben nem engedhettem meg magamnak még azt a havi 3k-t se, de mostanában már igen. Ha tört szerveren tetszik, akkor eredetin még jobban fog. Sajnos tört szerveren néha nem működnek dolgok, vagy nem úgy ahogy eredetin kéne, eléggé kihaltak tudnak lenni néha elveszik a karaktered stb.
Kipróbálásra én is a trial accountot ajánlom, de figyelj, hogy európai legyen. -
Gumbo #122457 "tőrt szerón" semmikép se próbáld ki mert csak elmegy a kedved. Lehet regisztrálni ingyenes trial accot, azzal próbáld ki, majd ha megtetszett, akkor azt az accot upgradelheted rendessé, a karaktered nem fog elveszni. -
Madmano #122456 Gondolom,erről a verzióról beszélsz:WOW
Nemtudom.....Eddig ingyenes mmorpg-kel nyomtam.De gondolom,nem ok nélkűl még mindíg ilyen sikeres ez a játék.Szóval egy hónap játékot kapok ebben az árban,igaz?És,ha esetleg vmiért nem jön be?Vagy ha tutira akarok menni,előbb próbáljam ki tőrt szerón? -
Ghoosty #122455 Ha több hónapra fizetsz elő kártyával, akkor olcsóbb. Ha fél évre előre fizetsz, akkor 3000 alatt megúszod havonta. -
#122454 kb 8000 forint az alapjáték+kiegészítő együtt, amihez jár 1 hónap játékidő. Utána havi 3200 Ft a díj, ha kártyával fizetsz, de lehet Gamecardot is venni 8ezerért, ami 60 napos. -
Madmano #122453 Szasztok.Lehet,már kérdezték páran:gondolkodom azon,el kéne kezdenem ezt a játékot.Nem a warez verziót.Milyen összeget jelentene ez? -
#122452 #122360-62 ;) -
#122451 survi hunter lényegét sose értettem :( -
#122450 minden physical attackra lehet misselni.
mondjuk én pvpző hunterek közül csak mm és survivalt tudom értékelni bm nekem csak a piros gombrol szól kivülről :P -
#122449 a blizz fél év után törli az acc-od ha nem töltöd fel? -
#122448 de akkor mindenestre a druid, rugó volt a nub. -
#122447 shotra is lehet misselni? -
#122446 láttom jó pár ragnás jelentkezik hozzátok már értem mért fogynak a magyarok :p -
cerberodas #122445 1 resto druid
Conflict - BS horda - recruit
1 resto sámán
1-2 holy paladin
1 mage
1 prot varrior
Aktív, és jól gearelt emberek kellenek, Sunwell progressre. Heti 6 raid, 19-24/16-24 óráig hévégenként.
jelent kezés: ittitt -
Foglaltnick #122444 a törtszerveres hülyeséget meg ne eröltessük, olvasgassuk a fenti feliratot
a francot se érdekli hogy a sanyiék szerverén a warlock kijön e polyból vagy sem -
Foglaltnick #122443 nap mint nap csinálom Arathoron a napi kveszteket, a szigeten is. Minden nap látok négy-öt hordást rohangálni a kétszáz ember között pvp flaggel... egyszer az egyiket majdnem megcsaptam amikor a kvesztet akartam leadni, mert arra téblábolt.
Mi értelme van? Az életben nem fogok rákattintani a sárga feliratú fejedre szándékosan, mivel azért játszom a PVE szerveren, mert kvesztelni mentem a szigetre (meglepő módon), és nem elbaszni az időt visszafutkosással...
Ha ennyire hiányzik ez, akkor menj aztán kezdj egy karaktert egy PVP szerveren, ha jön a köv kieg, akkor cucc lemaradás nélkül kezdheted az új contentet... de hogy ennek amit csinálsz, nincs sok értelme... kb annyi mint PVP szerveren visítani hogy OMG megöltek kvesztelés közben... -
#122442 No, ezek a negativ hullamok mar megin'. Nem hogy egyutt orulnenk a kollega sikereinek, osszeakadt egy ketbalkezes rugoval es egy molyragta druidaval, es nyert. Orom es bodotta'! -
#122441 d3 az T3.5 -
#122440 lvl65-ön nem sok crited lehet lvl70-essel szemben. Inkább missek. Lehetett kb 6000 hp-d. Pár ütés lennél egy rugónak. Amúgy mi az a d3? -
#122439 Dupla zárójel:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez azzal sem lehetséges... vagy ez is tört