World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
az nekem csak jó, ha intercept-re elnyomja.
Arra ott az evasion. :o
amit érdekes módon nemigen látom, hogy használnának felguard-os lock ellen. s ez most tényleg nem vicc, de 1 kezemen meg tudnám számolni, hogy eddig a bg-kben hány olyan rugóval találkoztam, aki használta volna. volt olyan is pedig, aki überfrankón stunlock-olt, de úgy, hogy szinte annyi idõre jöttem csak ki belõle, amig elnyomtam a hs-t, meg hp trinket-et, aztán megint stun-ba voltam. de érdekes módon az a rugó se használta az evasion-t (cd-n lett volna neki?), felguard pedig szétkapta (cloth-ba, leather-be olyan 4-700 körül crit-elget, meg cleavelget a pet). most ez csak az én személyem mákom lett volna, vagy ennyire nem veszik figyelembe a pet-et?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
naszal' realizáltam, hogy felguard spec farmoláshoz ritkaszar a 23-38-0-hoz képest. pet túl sokat sebzõdik, 2-3 mobonként healelgetni kell, talentelt drain life nagyon hiányzik, siphon life szintén.
röhej, de soullink + felhunteres komboval netherstormban úgy lehet grindelni a mobokat 3-4-5-öt is akár egyszerre, hogy a siphon life simán kiheal-eli az embert. a 20% dmg reduction pedig ide elég imba, fõleg úgy, hogy a felhunta, ha leszed 1 buffot is, akkor az is maxhp-n van egybõl, tehát nagyon ritkán kell azzal törõdni, hogy heal-elgesd...
ehhez képest felgárral mobról mobra lehet csak menni, pet-et healelgetni kell 3-4 mob után (ha netán bejön +2-3 mob, akkor már ultragáz a szitu, itt már kaja-pia van a végén), manájával takarékoskodni kell, mert elég gyorsan elfogyasztja.
röhej, de ezt az 5 fõs quest-et atomdurván lehet solozni ezzel a speccel. bossra rányomod a weaken-t, siphon tick-el 800-akat, drain life 1200 körül, boss, ha beledöglik se fogja ezt túlsebezni-elni...
full affli speccet (43-7-11) grindszempontból még nem próbáltam, 7végén megnézem milyen a 23-38-0-hoz képest.
nah /theorycraft off 😊
A Shadow Priest is nagyon bizonygatta hogy õ mennyire széttudna verni.
Tegnap meg is talált karazhan elõtt 2-szer vertem el 70%-ig vitte le a HPmat aztán a másodikban olyan 80%-ig. Azért nemhiszek a theoricraftban. 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
és a felguard intercept meg is állít 😄
a cloak of skilled meg közben lepörög szép lassan, s onnantól free hk vagy :x
legalabbis bc elso 2 honapjaban ennyit lehetett osszeszedni, azóta lassan eltelt fél év... 😊
de mar a 20k armoros druidra is kettesevel johetnek a roguek, hasztalan ^^
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
PL a mi szerverünkön ha jól összeszámolom alig van olyan kb hmmmmmmm 1. A legjobb guildból. Mondjuk ez pár hete volt azóta lehet 2 is.
Itt a pont. 😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
anti hero
Nem, druidának sem macskában sem medvében nem fegyver alapján megy a sebzés. Statok alapján érdemes fegyvert választani, olyat amin több az agility, strength, vagy medvéhez stamina.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
amúgy a kommentekben volt egy link, amit érdemes huntáknak elolvasniuk, átnézniük, lehet, találnak benne hasznos infókat
EJ hunter shot rotation illustrated
TSW: Tunderke
1. Druidának Cat Formba Fegyver alapján megy a sebzés??
és még az hogyha valaki elõrõl akarja kezdeni a WOWot akkor irjon PM-et metr egyedül nincs kedvem elkezdeni :
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Attól kapott gerincferdülést meg csípõficamot <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ

1. Druidának Cat Formba Fegyver alapján megy a sebzés??
ez a kérdésem
és még az hogyha valaki elõrõl akarja kezdeni a WOWot akkor irjon PM-et metr egyedül nincs kedvem elkezdeni 😊
Orgi: igen van, de csak egyiranyu. Terrokkarbol Blade's edgbe.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
TSW: Tunderke
Szóval minden class mellé feltudsz sorolni 1-2 másik classt akik erõsítik a sebzését.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
tényleg nem sértegetésbõl mondom, de ha már a regisztráció is ilyen gondot okoz, akkor lehet hogy az angol nyelvû kommunikáció a játékon belül is nehéz lesz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Szvsz rugónak nincs sok esélye lock ellen.
És ezt úgy írom, hogy lockom és rugóm van csak. Mindkettõvel ez a megérzésem. Persze azonos skill és gear mellett..
innentõl kezdve ketyeg a 30 napod.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"