World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
az elõbb említett két build valóban az
Count Adyn
Ennyire op a lock<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ez majd 2.2vel megváltozik, amikor a t5 2es bonus más lesz :pp

"rugónak is van ám trinkete"

az nekem csak jó, ha intercept-re elnyomja.

Arra ott az evasion. :o

amit érdekes módon nemigen látom, hogy használnának felguard-os lock ellen. s ez most tényleg nem vicc, de 1 kezemen meg tudnám számolni, hogy eddig a bg-kben hány olyan rugóval találkoztam, aki használta volna. volt olyan is pedig, aki überfrankón stunlock-olt, de úgy, hogy szinte annyi idõre jöttem csak ki belõle, amig elnyomtam a hs-t, meg hp trinket-et, aztán megint stun-ba voltam. de érdekes módon az a rugó se használta az evasion-t (cd-n lett volna neki?), felguard pedig szétkapta (cloth-ba, leather-be olyan 4-700 körül crit-elget, meg cleavelget a pet). most ez csak az én személyem mákom lett volna, vagy ennyire nem veszik figyelembe a pet-et?

BEAST
Ezt nem kellett volna, Wildornak van shadowpriestje is, mindjart megkapod :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a tegnapi eszmefuttatásunkra visszatérve talentekkel kapcsolatban: tegnap arena miatt visszaspecceltem felgárosnak. volt is vele gondom, mert azonnal be is hívott az 5v5, s meccs közepén realizáltam, hogy O.O nem találom a dot-jaimat, mert a 23/38/0-hoz "kicsit" átvariáltam a key kiosztást. meccs után helyrepofoztam a dolgokat gyorsba.
naszal' realizáltam, hogy felguard spec farmoláshoz ritkaszar a 23-38-0-hoz képest. pet túl sokat sebzõdik, 2-3 mobonként healelgetni kell, talentelt drain life nagyon hiányzik, siphon life szintén.
röhej, de soullink + felhunteres komboval netherstormban úgy lehet grindelni a mobokat 3-4-5-öt is akár egyszerre, hogy a siphon life simán kiheal-eli az embert. a 20% dmg reduction pedig ide elég imba, fõleg úgy, hogy a felhunta, ha leszed 1 buffot is, akkor az is maxhp-n van egybõl, tehát nagyon ritkán kell azzal törõdni, hogy heal-elgesd...
ehhez képest felgárral mobról mobra lehet csak menni, pet-et healelgetni kell 3-4 mob után (ha netán bejön +2-3 mob, akkor már ultragáz a szitu, itt már kaja-pia van a végén), manájával takarékoskodni kell, mert elég gyorsan elfogyasztja.
röhej, de ezt az 5 fõs quest-et atomdurván lehet solozni ezzel a speccel. bossra rányomod a weaken-t, siphon tick-el 800-akat, drain life 1200 körül, boss, ha beledöglik se fogja ezt túlsebezni-elni...

full affli speccet (43-7-11) grindszempontból még nem próbáltam, 7végén megnézem milyen a 23-38-0-hoz képest.

nah /theorycraft off 😊

Csirke4
Énis.
A Shadow Priest is nagyon bizonygatta hogy õ mennyire széttudna verni.
Tegnap meg is talált karazhan elõtt 2-szer vertem el 70%-ig vitte le a HPmat aztán a másodikban olyan 80%-ig. Azért nemhiszek a theoricraftban. 😄
Csirke4
Arra ott az evasion. :o
s0n1c
rugónak is van ám trinkete
BEAST
szeretem az ilyen theorycraft csataitokat :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shaime01

hehe

"neki sprintelek"

és a felguard intercept meg is állít 😄
a cloak of skilled meg közben lepörög szép lassan, s onnantól free hk vagy :x

BEAST
eleg vicces rugok rohangalhatnak feletek 😛

The Garrett
jo az atlagnak csak 20k armorja van 😄
legalabbis bc elso 2 honapjaban ennyit lehetett osszeszedni, azóta lassan eltelt fél év... 😊

de mar a 20k armoros druidra is kettesevel johetnek a roguek, hasztalan ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
dotok

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Csirke4
Tegnap BG-n találtam egy lockot rájöttem hogy cheapshotból mikor kijön hagyom hogy elfeareljen és amikor kijövök fearbõl és rajtam van a sok dot meg minden akkor cloak of skill és neki sprintelek aztán ütömvágom 😄
Csirke4
Ettõl függetlenül nem lehet megverni a druidát rugóval. xD
Csirke4
Mer aztán rengeteg druida szaladgál 30e armorral.
PL a mi szerverünkön ha jól összeszámolom alig van olyan kb hmmmmmmm 1. A legjobb guildból. Mondjuk ez pár hete volt azóta lehet 2 is.
Csirke4
"Persze, minden classban találunk olyan játékosokat, akik nem játszanak sûrûen, nem veszik komolyan, vagy esetleg nem elég jó a reakcióidejük"
Itt a pont. 😊
shaime01
exposearmorrrr

The Garrett
remelem akkoris ezt mondod majd, amikor a 30e armoros druidat probalod megolni ^^

nem biztos hogy ez alapján érdemes választani a kettõ közül ^^

Jagumo
igaz nembaj már megvan a válasz nem fegyver alapján sebez a druid akkor jól gondoltam hanem a leveled x2 és a Agid alapján ! akkor Rogue POWWA

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

:G

anti hero

elég ha egyszer postolsz, ha valaki nem tud/akar válaszolni, nem fog másodszorra sem, ha meg jön valaki aki tud, az visszaolvassa a kommenteket.

Nem, druidának sem macskában sem medvében nem fegyver alapján megy a sebzés. Statok alapján érdemes fegyvert választani, olyat amin több az agility, strength, vagy medvéhez stamina.

The Garrett
jah kb nekemis ez jött le belõle 😄DDDDDD

Count Adyn
Igen csak így úgy hangzik, mintha azt mondaná hogy "Én egy überpro hunter vagyok, és tudok minden trükköt, de nem mondom el nektek nyee-nyee"😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

vitaindítónak szánták, ezért nem volt benne konkrétum.
amúgy a kommentekben volt egy link, amit érdemes huntáknak elolvasniuk, átnézniük, lehet, találnak benne hasznos infókat

EJ hunter shot rotation illustrated

wts térlátás (picket version) <#hehe>

The Garrett
mirõl? 😄 semmi konkrétumot nem írnak, csak misztikus hulyeségeket.

szucsy89
http://www.wowwiki.com/Cat_Form

TSW: Tunderke

Jagumo
HEllo nagyon nagy kérdésem lenne!!

1. Druidának Cat Formba Fegyver alapján megy a sebzés??

és még az hogyha valaki elõrõl akarja kezdeni a WOWot akkor irjon PM-et metr egyedül nincs kedvem elkezdeni :

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

picket
Rázuhant a csillár szegényre <#wilting>
Attól kapott gerincferdülést meg csípõficamot <#idiota>

&#3237;_&#3237;

csak nektek. sapka fennt (rp okokból <#vigyor>), kék ingyombingyom lecserélve, lila kard még cserére vár.

Jagumo
HEllo nagyon nagy kérdésem lenne!!

1. Druidának Cat Formba Fegyver alapján megy a sebzés??

ez a kérdésem

és még az hogyha valaki elõrõl akarja kezdeni a WOWot akkor irjon PM-et metr egyedül nincs kedvem elkezdeni 😊

Syron
sparta? haha

sziasztok kezdõ vagyok van olyan oldal ahol magyraul vannak az itemek leirva.Most kezdtem sparta szerveren horda blood elf priest😊)))
Mighty
Szerintem az elso alapkuldetes utan mar repulhetsz. De ha nem, akkor lehet, hogy repu fuggo.

Orgi: igen van, de csak egyiranyu. Terrokkarbol Blade's edgbe.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Csirke4
A Cyclone battlegroupban összejön párszor. 😄
Van flight path a Skyguard táborban?<#wow2>

TSW: Tunderke

Minden class mellé lehetne olyat rakni aki megnyomja a dps-t. Én mint spap a legjobban 3 hunter(megfelelõ stackelõ dmg buffal)😊 1 shamyt tudnék a csapatomba elképzelni+ a raidbe 5-6 ISB talentes warlockot. Mondjuk még ilyen sose volt,valószínû sose lesz. Már csak olyan tank kellene aki megtartja a mobot, ha ilyen csapat összejönne.<#buck>
Szóval minden class mellé feltudsz sorolni 1-2 másik classt akik erõsítik a sebzését.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Lacee
biztos én vagyok sötét bunkó, de ilyen szavakat nem ismerek 😊

tényleg nem sértegetésbõl mondom, de ha már a regisztráció is ilyen gondot okoz, akkor lehet hogy az angol nyelvû kommunikáció a játékon belül is nehéz lesz.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jazzy
5 seces a cloak csak, én ahogy kijövök trinkettel egyböl rakok rá dotot, cloak of az szép, vanisht már cseszheti a dot miatt, 5 sec alatt pedig nem üt le, utána van instant fearem, van 3 sec instant horror, aztán vagy sacrificeolom a voidot vagy succuval seduction..
Szvsz rugónak nincs sok esélye lock ellen.
És ezt úgy írom, hogy lockom és rugóm van csak. Mindkettõvel ez a megérzésem. Persze azonos skill és gear mellett..
de ittcsak olyanok vannak ami a bankártya szám...de nemirja azt ami kell egy ilyen 4 számu azonisopti meg expartaion...

capaszabi
amikor regeled az accountot, akkor kéri az auth code-ot(cd alatt), a folyamat során kér még kártyaszámot/GCszámot (itt választasz kártyás fizetést és irsz egy fake számot -> google "fake cradit card number") vagy adsz valós kártyaszámot/ GC számot, eljutsz a success feliratig.

innentõl kezdve ketyeg a 30 napod.

capaszabi
mennyé' dógozni'

az authentication codeot?és hova ?mert kikell választani a regisztrácionál hogy visa,mastercard stb. vagy gfamecard

Lacee
a kézikönyvre van rányomtatva egy kód, azt írd be és ketyeg is az ingyen 30 nap.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

sziasztok.tudtok segiteni hogy az ingyen honapnál regisztácionál kér ugy gamecardot...hogylehet aztkikerülni hogy mostmég csak ingyen honap menjen...nemkaarom tovább befizetni.relöre is thy