166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#123013 tudom spelldmgre gyurok -
kegorin #123012 Meg szeretném védeni a készítőket, kb 8 hónapja dolgoznak rajta rengeteget,az csak egy szerencsétlen véletlen, hogy pont most készültek el vele ők is
Egyébként az MMORPG pszichológiai szempontú kutatása nem túl divatos mivel eddig egyetlen ilyen nem készült hazánkban (ellentétben a felvilágosult nyugattal)
PEACE -
#123011 az másik volt, most divat ez a kérdöivezgetés -
#123010 ez pala cipő -
#123009 Ragnaroson vennék
Plans: Red Havoc Boots
-
#123008 vótmá... elsőre még elment, de annyira azért nem fun hogy minden nap kitöltsem o_O -
Skill #123007 jaj! és tényleg XD a söre is mondták már ezt. az alkoholisták azért tünek furcsának mert transba estek ahol is megtudják a világ igazságait! kár , hogy kijózanodás után már nem képesek azt elárulni amit megtudtak. :( -
Skill #123006 az ilyen hoszúságú kérdőívekért már fizetni kell a kitöltőnek XD
-
#123005 "ettől okosabb lesz minden ember, nem pedig butább" -
kegorin #123004 Hello mindenki!
Egy kéréssel fordulok minden lelkes gémerhez.
Wow fun barátaim (mellesleg hallgatók) a médiában megszokott hatalmas torzítások ellen indultak harcba, wow-os kutatást indítottak a VALÓSÁG kiderítésére. Én kitöltöttem már a kérdőívet és ajánlom mindenkinek, ez közös érdek!!!!!
Mivel egy fillérük nincs, játékostársaik összefogására számítanak.
KB 20 percet vesz el az időtökből, nem bonyi.
Az alábbi linken megtaláljátok a kutatást magát, és róla minden fontos ifot:
http://tokapeb.atw.hu/
minél többen töltsétek ki lécci
ha kérdésetek van, itt tudjátok feltenni nekik:
[email protected]
KÖSZI -
Skill #123003 te tudsz valamit :) -
#123002 weed ftw xD -
#123000 Erre csak ennyit: -
#122999 A Nagymester tigrisvizet ihatott ma reggel :) -
Skill #122998 jajaja
gyurásal nincs semi baj. van aki sörel öli az agysejtjeit van aki keményebbel. XD -
#122997 Szerintem a pincét képletesen értette :)
Crassus: Mivan megint gyúrsz? :D -
t0ma #122996 de amugy nem nagyon ertem mit vitaztok. ha a jatek engedi, hogy igy lehessen trukkozni akkor mi a gond.
anno (2 eve) volt mar vita hasonlorol, hogy juj, akir agro metert hasznal az csalogecifaszlama, merhogy ugy nem is ezmegaz.
vagy akkor az Athene fele lvlup is benabalfaszsag?
nem, ecceruen rajon a sokmillio jatekos, hogy hogyan lehet elonyhoz jutni a jatek adta lehetosegekkel.
valo eletben is ez van. ha van egy kiskapu egy torvenyben, akkor azt bezony szepen ki is hasznaljak anyag vagy egyeb javak megszerzese erdekeben. aki meg lemaradt az legfeljebb irigykedik, vagy ha nagyon irigy, akkor elkezd jonni ilyen alszent dumaval...
-
t0ma #122995 c -
t0ma #122994 en is a pinveben laktam 3 eveig. nincs abban semmi rossz... -
Skill #122993 szerintem cápaszabi sem jobb -
#122992 éreztem én,hogy ez a Darton gyerek ilyen fórumberci fajta, aztán kapna két egyformát ha élőben szólogatna be, oszt szaladna vissza anyucihoz:) -
#122991 loller!:) -
#122990 száni
-
#122988 "Tehát van egy kispisti guild. akik nem birnak leverni egy bosst. Ők nem kérhetnek segitséget náluk ügyesebb guildtől? Vagy nincs megfelelő csapat. Nem hivhatnak be másokat? szerintem te valamit nagyon összekeversz."
De, kérhetnek, csak a ti esetetekben nem segitségnyujtás van, hanem 24 ember ki, 24 ember be, 0 eröfeszitéssel és idöráfordítással trash nélküli boss megölése, lootolás. ne próbáld már ugy beállitani, hogy segitesz, amikor lelootolod azt amit kitakaritottak neked.
ez olyan, hogy valaki megmossa, meghámozza, felszeleteli neked az almát, te meg megeszed.
-
#122987 en nem is neztem, csak arra valaszoltam amit te irtal xD -
Gumbo #122986 ha jobban megnézed az 70 csak én is alig látok már -
#122985 lehet hogy 20 eves vagy valami -.- -
Gumbo #122984 jó vak vagyok :D -
Gumbo #122983 leglaább vmi 70es karit rakott volna oda ne egy 20ast :D -
#122982 Neeeeem. :D Mondjuk azt sajnálom, hogy nem jutott eszembe amikor én ballagtam. :( -
#122981 hazucc.
:D -
#122980 Nem. :) -
#122979 eztavagy? -
#122978 korrekt képkeret ^^ -
#122977 -
#122975 Tudtommal a regi buyrunoknal csak a bosskillre johetett be a delikvens. Legalabbis jo par guild igy csinalta. -
#122974 mond meg nekik a frankót barni -
#122973 ne bánsd már a pistiket -
Barnus #122972 Megmondod, hogy szerinted miért jár érte ban?:P
régen járhatott érte Ban, amikor nem volt egységes a dungeon reset, de ez baromira régen MC időkben. Akkor meg lehetett csinálni azt, hogy egy héten 6x ölted meg pl Ragnarost.
Na de gondolkodj már, mielőtt hülyeséget beszélsz, lol.
Tehát BT-be meg van határozba, hogy csak az léphet be aki a kezdőcsapatban bentvolt?:) Na ne már:)
Tehát van egy kispisti guild. akik nem birnak leverni egy bosst. Ők nem kérhetnek segitséget náluk ügyesebb guildtől? Vagy nincs megfelelő csapat. Nem hivhatnak be másokat? szerintem te valamit nagyon összekeversz.
Nem hiszem hogy van olyan szabály, hogy 25 ember ID-jével másik X már nem léphet be. Nem lopott senki semmilyen ID-t. Egyszerüen csak az ő guildjükből volt pár ember, és mi mentünk velük. Mi kipucoltuk, Illidan loot a mienk volt, ők meg megnézhették a killeket, hogy hogy kell.
Látom 4 év alatt se változott a szinvonal és mindenki baromira szakértő:) -
#122971 Nem véletlen utál mindenki téged a "te" szervereden. :)