World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
elötte alli nem marad állva, féllábon állva, egykézzel solozza ragnarost is 😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
köszi a helpet
affli leszek :p
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
le merem fogadni hogy a szar talent + atlag gear mellé még Y kanyarban is fordul pvp ben 😄😄😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Olyan játékost linkelj, hogy megölted aki ért is a karijához, mert akit linkeltél talentjei alapján pve/pvphez se ért és az az 576 + dmg.. kékekbõl többet összeszedsz.
Másik aláírom, hogy ezt a spapot mindenféle gond nélkül megölted,de ebbõl nem kellene általánosítanod, hogy minden spap ilyen 1xrû lesz. Engem is meg tud ölni 1 rugo(olyan felszerelésben van), de ha valamit elhibázik vagy kap 1 stunt akkor könnyen megfordul a kocka...
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
ezt meg kell néznetek!
dual boxing warlock
egyszer lennék milliomos..
spriest elég buznyák class.. jelenleg én is resto vagyok mert warlockot még kihealelek márha nem olyan béna és csak áll néz bambán ,hogy néz mi ez healel. de spriestel más a helyzet pl blackout is csak akkor tud jönni amikor 0.1sec van hátra a healbõl.. :p ha (unbuffed 9.1k hp-m van most pvp gearben hwl/merc) de ha 4-5k közelébe ér onnantol már buktam
warlock - dot syphon life meg drain life
szóval .. passz :p
spriest vagy warlock alkalmasabb?
elsõ ally karimat tervezgetem mindenképpen clothier lenne csak nem tudom.. mind2 tetszik de nincs idõm 2-t egyidõben huzni
Maradjunk már ezekkel az elméletben lejátszuk és akkor gyakorlatban is menni fog hülyeségekkel. 1400-as aréna rating melett én nem sok olyan gyöztes csatát nézek ki belöled mint amit ide az utóbbi pár napban leirtál. Nem tudom minek vetitesz itt a rugóddal, egy normalis shadow priest az én 10k hp-s, 300 resiliences, resto shamanom is szetkapja 1 mp alatt, elég ha egyszer ére 5k hp közelébe és már instant meg is öl, téged persze aki alatbol 5k hp-rol indul nem öl meg mert, neked van cloak of shadow-os, sztem menjél wow-hu rugó topicba, ott sok hozzad hasonlo theory pvp-sel találkozhatsz.
spriest vagy warlock alkalmasabb?
nem igazán tudok dönteni elsõ allys karimat tervezem éppen csak hát nehéz a választás 😊
nem crassushoz kéne hasonlítani a srácot, hanem csõkulcshoz
Írd már le nekem vagy adj 1 linket a spapról akit elvertél, mert tudod pár talent igen érdekes dolgokra képes a harc kimenetelével kapcsolatban+ magadról is jöhet 1 armory. Mert ugye a te theorycraftod is elég szegényes...
pve cuccban nem érdemes senkinek se nekimenni,csak meglepetésbõl.
anti hero
Ki az a crassus amúgy?:o
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
anti hero
cry more noob
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
egy nevet dobhatnál, akár priviben is...
amúgy meg soha nem értettem, hogy miért éppen egy olyan cloth-os kaszt akarja vinni a zászlót, akinek eléggé limitált escape skill-jei vannak, összehasonlítva pl. egy mage blink-jével...
ಥ_ಥ
en talentem azert nez ugy ki ahogy kinez mert 1. olyan a gearem hogy passzol hozza 2. heroicozassal indult a moka - egy fix heroic grouppal vegigvertuk es szarrafarmoltuk heroicokat - ezert van enyimen pl +hp es impHS, pölö.
most KZhez lehet at kene talentezni de 1 heten 1szer arra a 3-4 orara kb a leszarom kategoria egy kis modifikacio.. erted
farmolasrol annyit hogy durvan 2-3(4?) nap KÉNYELMES farmmal utottem ki scryer exaltedet (felpuppy>bloodelfek😊, kb 1-2het alatt meglett az 5k gold mountra, es kifarmoltam ilyen hetvege es par este a 2 craftolhatos epixhez az anyagokat. na most az en jatekidommel : este alt 7 de sokszor inkabb 8tol, ez eleg baratsagos teljesitmeny amit a priestemmel soha nem tudnek (es mar nem is akarok) megcsinalni. ennyi 😊
anti hero
7232/7384 Hp-m volt a nagy "csata" végén. :S
elfelejzi=elfelejti
hgoy=hogy
Csak má nemtudok írni. (se fogalmazni<#idiota>#idiota>)