World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

crassus mester a pvp king of hungary.
elötte alli nem marad állva, féllábon állva, egykézzel solozza ragnarost is 😊

Jagumo
mégis druidot kezdek 😄 nem akarja valaki elõrõl kezdeni velem a WOWot? 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

shaime01
mivel minden ally kari ronda és a kecske class nem lehet warlock igy hát marad az orc 😊

köszi a helpet

affli leszek :p

Count Adyn
mint a máté😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
ez 1 bohoc pap. 😄

le merem fogadni hogy a szar talent + atlag gear mellé még Y kanyarban is fordul pvp ben 😄😄😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Te majd akkor modhatsz ilyet, ha ebben az életedben sikerül megölni 1 12k hps spapot aki nem afk és 0nál több manája van.(megjegyezném pvp cucc nem a sok hp miatt kell csak, hanem a resilience)
Olyan játékost linkelj, hogy megölted aki ért is a karijához, mert akit linkeltél talentjei alapján pve/pvphez se ért és az az 576 + dmg.. kékekbõl többet összeszedsz.
Másik aláírom, hogy ezt a spapot mindenféle gond nélkül megölted,de ebbõl nem kellene általánosítanod, hogy minden spap ilyen 1xrû lesz. Engem is meg tud ölni 1 rugo(olyan felszerelésben van), de ha valamit elhibázik vagy kap 1 stunt akkor könnyen megfordul a kocka...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

shaime01
Jutt eszembe wildor meg a többiek

ezt meg kell néznetek!

dual boxing warlock

egyszer lennék milliomos..

shaime01
/aggre

spriest elég buznyák class.. jelenleg én is resto vagyok mert warlockot még kihealelek márha nem olyan béna és csak áll néz bambán ,hogy néz mi ez healel. de spriestel más a helyzet pl blackout is csak akkor tud jönni amikor 0.1sec van hátra a healbõl.. :p ha (unbuffed 9.1k hp-m van most pvp gearben hwl/merc) de ha 4-5k közelébe ér onnantol már buktam

shaime01
spriest - mana visszatöltés heal ha szükséges meg shield
warlock - dot syphon life meg drain life

szóval .. passz :p

Valaki kiütötte az én postomat.../cry

shaime01
ops

warlock

shaime01
Szerintetek farmra

spriest vagy warlock alkalmasabb?

elsõ ally karimat tervezgetem mindenképpen clothier lenne csak nem tudom.. mind2 tetszik de nincs idõm 2-t egyidõben huzni

ne halgass wildorra

Te mondod is: "Arénában cheap shot általában aztán meg egykis sinister strike mielõtt kijönne kidey shot. Közel 30% critem van 27.valamennyi tehát általában critel a sinister és az átlag warlockokcra 1500 körül üt. Amikor kidneyshotból kijön nyomom a cloak of skillst akkor beresistelem a fearjét mert ugye nyomná rögtön >=) aztán ütöm tovább cos után ha fearel ott a trinket de addigra már nagyon kevés a HP-ja és a dotokat amiket rám pakolt a végén még túl élem."

Maradjunk már ezekkel az elméletben lejátszuk és akkor gyakorlatban is menni fog hülyeségekkel. 1400-as aréna rating melett én nem sok olyan gyöztes csatát nézek ki belöled mint amit ide az utóbbi pár napban leirtál. Nem tudom minek vetitesz itt a rugóddal, egy normalis shadow priest az én 10k hp-s, 300 resiliences, resto shamanom is szetkapja 1 mp alatt, elég ha egyszer ére 5k hp közelébe és már instant meg is öl, téged persze aki alatbol 5k hp-rol indul nem öl meg mert, neked van cloak of shadow-os, sztem menjél wow-hu rugó topicba, ott sok hozzad hasonlo theory pvp-sel találkozhatsz.
shaime01
Szerintetek farmra

spriest vagy warlock alkalmasabb?

nem igazán tudok dönteni elsõ allys karimat tervezem éppen csak hát nehéz a választás 😊

Lynx_TWL
wand spec :CCCCCC

๏̯͡๏﴿

Csirke4
Ennyi erõvel énis mondhtaom hogy ambusholok az 2k mer absorbol utána sinister strikeok 1600-bõl 45%-ot absorbolnak az 900 körül van akkor is 12 ütésbõl megvan a 12k hp -.- stb stb xD
Csirke4
Ez a priest. De sztem nem is updatelódott 11-edike óta :C
Csirke4
Szerinted 4 postal lejjebb ki a faszomé az az armory link?
mukigecik vagytok
nem crassushoz kéne hasonlítani a srácot, hanem csõkulcshoz

Van 1 alap dolog pvp-nél. Ne csináld, ha nem tudod a másik class mire képesés és ezekre nem vagy felkészülve, hogy meg is fogja csinálni.
Írd már le nekem vagy adj 1 linket a spapról akit elvertél, mert tudod pár talent igen érdekes dolgokra képes a harc kimenetelével kapcsolatban+ magadról is jöhet 1 armory. Mert ugye a te theorycraftod is elég szegényes...

Csirke4
Ugyanígy vert el theorycraftban a másik priest is. 😊
Én nem tudom milyen spap ellen mentél és verted el 70% hp-val 7384 full hpd melett. Egy az ha tudom pvp lesz vagy pvpre megyek átöltözök pvp cuccba. pvp cuccban 12k felet van a hp-m és 400 körüli resilience + melee ütésre van majdnem 45% absorbom. Ilyen ks hp-s rugoval ha találkozok, fõleg ha hagyja magát fearelni akkor az estek többségében fearbõl már nem jön ki élve. Másik meg ne felejtsd el a cos nem 100% immunitás. rank1 1es sw:p-nel lehet is probálkozni amíg benne van a rugoa cos-ba, mert 1 jó kis 3 seces stunt rank1 es sw:p-vel is el lehet érni + mass dispel-lel le lehet szedni.(mondjuk nem tudom ki az az elvetemült aki ilyenre használja)😊Arról nem is beszélve, ha tudom lopakodó van a közelembe vagy lehet a közelbe a pw:s mindig magamon tartom.
pve cuccban nem érdemes senkinek se nekimenni,csak meglepetésbõl.

Lynx_TWL
de, sok ideje van

๏̯͡๏﴿

ja kb, nem crassus erdemeit meg tapasztalatat akarom ketsegbe vonni de az hogy 100000hk meg hasonlok az kb lofaszt nem jelent wowban.

anti hero

Lynx_TWL
jah, te a többi bgn licselsz :>

๏̯͡๏﴿

[HUN]Crassus
Az nem én vagyok, pubi😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Csirke4
Armory link
Ki az a crassus amúgy?:o
av leechelésnél csak úgy pörög a hk ha jó helyre állsz <#idiota>

picket
get a life :p

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
azért annyi nüansznyi különbség csak akad,hogy nekem azért ott a 100.000 HK-m meg a 2 és fél évnyi fullos pvp/pve tapasztalat....khmm khmm

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

s0n1c
aranyos a macid ;o

anti hero

volt erre regen egy mondas :
cry more noob

anti hero

TDC Geronimo
neked nyomás ide <#nezze>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
akkora faszlámák vagytok, de tényleg :>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ja hát, tényleg ritkaszar is. tegnap is gyorsba, fél óra alatt amig el nem indultam melóba, csak 6 primal mana jött össze, szal tényleg volna rajta mit javítani még <#idiota>

kiváncsi lennék a rugódra, talentekre, meg ilyesmikre.
egy nevet dobhatnál, akár priviben is...

amúgy meg soha nem értettem, hogy miért éppen egy olyan cloth-os kaszt akarja vinni a zászlót, akinek eléggé limitált escape skill-jei vannak, összehasonlítva pl. egy mage blink-jével...

picket
Szar a lock 2-3 mobonként healelnie kell a petet (gondolom ilyen szar elementalok ellen, ha már Nagrand). Rájuk férne már egy kis buff, mert más ember is tudja már ötöde olyan sebességgel farmolni a mote-ot <#idiota>

&#3237;_&#3237;

õ crassus csak álnéven 😊

Barney Tech
Ez bug , vagy milyen buff ez?

mintha crassust olvasnám

en nem mondom hogy az en speccem olyan hu de huha, de nekem amire kell arra megfelel. affli lock vagyok lvl70 ota es 3szor varialtam meg mindig kicsit elveszek, kicsit hozzateszek, megint egy ujfajta variacion torom a fejem, a sajat tapasztalatokbol kifolyolag.

en talentem azert nez ugy ki ahogy kinez mert 1. olyan a gearem hogy passzol hozza 2. heroicozassal indult a moka - egy fix heroic grouppal vegigvertuk es szarrafarmoltuk heroicokat - ezert van enyimen pl +hp es impHS, pölö.
most KZhez lehet at kene talentezni de 1 heten 1szer arra a 3-4 orara kb a leszarom kategoria egy kis modifikacio.. erted

farmolasrol annyit hogy durvan 2-3(4?) nap KÉNYELMES farmmal utottem ki scryer exaltedet (felpuppy>bloodelfek😊, kb 1-2het alatt meglett az 5k gold mountra, es kifarmoltam ilyen hetvege es par este a 2 craftolhatos epixhez az anyagokat. na most az en jatekidommel : este alt 7 de sokszor inkabb 8tol, ez eleg baratsagos teljesitmeny amit a priestemmel soha nem tudnek (es mar nem is akarok) megcsinalni. ennyi 😊

anti hero

Csirke4
Ork warlock vitte volna a zászlót de nál pl IMP volt :o
7232/7384 Hp-m volt a nagy "csata" végén. :S
TDC Geronimo
nub

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Csirke4
Most PL hirtelen Darkterror nevû UD rogue cheap shotolt úgy hogy 30% HP-m volt és kinyírtam úgy hogy maradt 184 HP-m. Tehát vannak azért ügyes rugók. (És CDn volt az evasiönöm.) Az ilyenek biztos nem fognak szétkapni egy lockot soha.
Csirke4
fur=fut
elfelejzi=elfelejti
hgoy=hogy

Csak má nemtudok írni. (se fogalmazni<#idiota>)
Csirke4
Sztem faszlámán mennek a rugók BGn. Haveromnál teszt szerveren láttam hogy fur a mage felé a rugó és benyomja az evasiont.
Sztem azt hiszik amúgy BG-n csak a melee ellen jó a peteket leszarják sztem a rugók 50% azt is elfelejzi hgoy ranged támadásra is jó az evasion. (arra csak 25%-ban)