World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az 58 hogy jött ki? nem 19 akart lenni? (20 always success)
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ಥ_ಥ
ezért volt iszonyat táp egy idõ után a sorcerer és a wizard...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tegnap az összes Vashj próbán és killen is elsõ volt, mint általába minden bosson, sajnos csak heti 2-3 raiden van 😞
Nem tudom ezzel a tálentel volt e tegnap mint ami az armoryn van. A gearje meg erõsen a közepes felé hajlik, nála 2x jobban öltözött hunterjeink vannak.
Egy nem 100%-ban a játékkal kapcsolastos kérdésem lenne:
Vannak e itt olyan playerek akik Notebookal nyomják a gamet?
Ha igen tudnátok 1-2 noti fajtát írni amin futt a game és a noti nem 300-500 ezer között van ? 😄
Elõre is thx.
lecsekkolnam a cuccat es a speccet hogy mi a kovetendo pelda, mert hunterek mindig sirnak aztan lehet hogy csak jatszani nemtudnak..
anti hero
"2. full grind spec atm" (ami mondjuk nem teljesen fedi a valóságot, mert emellé pvp-re is ideális mondjuk egy resto druiddal párosítva)
amúgy meg van pve gear-em bankban (~200 körüli spellhit-tel), csak azt armory ugyebár nem mutatja, ofcoz' nem pvp gear-ben megyek raid-re.
azt viszont aláírom, hogy a mostani specem qrvaszar raid-re, meg mindenféle instára is 😄
grindelni viszont megállás nélkül lehet vele a mobokat 4-6-osával, nekem meg most ez kell, hogy pénzt tudjak csinálni quest-ekkel és némi grind-del, mivel 10-20g-vel nem fun rohangálni...
Nem tartom gyenge guildnek magunkat, és van hunterünk aki ha lennvan raiden fixen elsõ, úgy hogy partybuffot sem kap, macit ilyesmit.
funnak osszesfajta lockspec fun ez teny, de ilymod nem panaszkodnek arra hogy sehol se vagy dpsben mert eselyt se adsz magadnak.
pvpre amugy lehet hogy uber vagy
anti hero
nem akar a retripalák nagyrésze, omg 1shot-olni mindenkit? hmm...akkor miért sírnak egyfolytában extra dps-ért, meg a szar dps-ük miatt official fórumokon?
kifejthetnéd bõvebben is a véleményed, mert én meg nyugodtan mondhatom, hogy akkora semmitmondó volt a kommented, hogy az már fáj xd
2. full grind spec atm
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ebben tévedsz, mert a retadin-ok 90%-a pont, hogy csáknorrisz akar lenni, fury warrior és rugó dps-el úgy, hogy közben van neki 15 sec immun mindenre bubi, bof, heal, lay on hands, stb.
de amúgy elmondtad a lényeget is. nem dps kell nekik, hanem sokkal-sokkal hasznosabb raid-et támogató cuccok. legyen nekik olyan skill-jük, mint pl. a spriest-eknek a manavisszatöltés, s vinni is fogják õket kapásból raid-re...
tegyuk fel hogy nem vagy nub,akkor mar csak 2 dolog johet szoba;
1. szar a geared
2. szar a speced
mindez ellenere ha lemegy a boss akkor gaz nincs.
anti hero
2.) Hunter ranged class, mostmár ott is vannak problémák?😮 (Egyébként a huntereiteknek meg kéne tanulniuk BM-re specelni)
3.) Class balance sohasem volt és nem is lesz.
4.) Ignore-old a linkelgetõs mageket/lockokat és sokkal boldogabb életed lesz.
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
๏̯͡๏﴿
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Soha egyetlen paladinnak sem volt az a kérése hogy a retri ág legyen a "csáknorisz" és a rugóval vagy a fury warriorral egyenértékû dps-t osszon ki hanem a saját kevesebb dps-e mellé legalább olyan egyedi buffjai legyenek amik miatt érdemes beinvelni egy raidra legalább egyet.Ez most a tervezet szerint majd valamicskét változik a lófaxot nem érõ sanctity aura helyett egy három pontos akármi van tervezve ami egyszerre három sealt tart fent a három pont pedig a sealek erõsségét buffolják, továbbá a sanctified crusader eztán nem 3 hanem 5% ad és nem csak a meleenek hanem az egész raidnek.
jahh és még arra a szép ékesre amit a paladin buff-ra nyilvánultál meg.Imba locként használj felhoundot az IS (meg még sok minden) leszedi a paladinról a bubit és akkor dotol6tsz kedvedre megnyersz egyedûl is minden aréna meccset és méglekezelõbb lehetsz a paladinok irányába.
csak éppen a retripalának nem kellett akkor csapdázással + moroes add kite-olással pöcsölnie, mint a hunternek.
s most nem kara-ról beszélek, hanem 25 fõs raid-rõl...
ofcoz' mondjuk nekem is lehetne jobb dps-em, ha nem azzal kéne foglalkoznom, hogy 10 fps mellett banish-olni próbálok hydross-on és lootreaver elötti trash-eken, hanem csak mennék, aztán tolnám, ami "kifér a csövön", mert más dolgom nem volna...
bár igazából nemtom', szóval most a dmg meternek játszatok, vagy azért, hogy lemenjen a boss? azon vitázni, hogy most ki van éppen a dmg meter tetején kicsit gyerekes dolog, nem? nem mondom, hogy nem jó dolog a dmg meter, az aggrometer, a healmeter és társai, de szép lassan mást se látok én se a játékból, csak táblázatok, diagramok, kimutatások tömkelegét...s szerintem ez valahol nem igazán okés...
ezen valahogy nem lepõdök meg túlságosan <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Az egyik warriorunknak nagyon kiváló arms cucca van( összeszedegette tanklás közben) nagyon alkalma nem lesz kipróbálni.A hét paladin (közte én is) alapból 2 prot 2 retri beállitotságú volt de mivel nem kell egyik sem raidre mindegyikünk healel.A hunterek meg vagy rerolloltak sámánra vagy a megmaradt kettõ felválta jár raidre.A priesteknél is fordult a kocka mostmár több a spriest mert mondván kellenek manna visszatöltés miatt a caster groupokba.Ami viszont kell mindig az a mage meg a lock hogy 3 percenként valamelyik belinkelje mekkora király õ és mennyi damaget tol.
Ennyit még röviden a class balanceról meg hogy minden class minden formában játszható.
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Az alaphozzászólásom sem arra irányult hogy lófüttyöt nem ér a melee hanem arra hogy a blizzardot különöskép nem hatja meg a melee sem instában sem pvp-ben sem farmszinten.Így fordulhat elõ hogy a guildünkben az összes meleenek van vagy mage vagy lock altja amit farmcélra használ.
elég durva dmg-t tud kiosztani márcsak az improved wf totem miatt is de tény ,hogy 60%-ban a castereket jobban érvényesülnek mert nem kell közel menni és kirohangálni 1-1 boss castoláskor
ez pont ként rossz példa, mert itt simán elsõk a meleek
Egy órát wipeolgattunk de nem bírtuk kinyírni. Aztán most épp kilépett egy mage és helyette bejött még 1 rogue. Na most ugye az addok 50%-ot absorbolnak a melee támadásból tehát keresve sem találhattak volna szarabbat.
Elsõ próbára lent.
Minta szerû volt 1 ember se halt meg. A mage sem volt szar mert vezette a damage metert. Akkor mégis hogy van ez a caster kell mindenhova mert a mellee szar?
ui: Skilles warlock ellen ez nem mûxik. xD
Elmondanád a lock elleni taktikád? Kíváncsiság.
többiek még lvl10-en totyogtak, mikor én már a 3. boots of speed-et kukáztam ki lvl20-on (ha jól emléxem az volt a max. szint).
aztán jött egy obsidian mage és 1 finger of death-el oneshot-olta a karimat.
de a fighter/rogue/shadowdancer tényleg ultratáp combo volt...
Meg nekem arról mesél, hogy aréna setes warlockot,ice maget mikör öltél meg, ne arról 60on milyen király voltál. Még spap-pal is 50%ba tudom hozni a rugokat.<#buck>#buck>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)