166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#122930 Kara szerdánként resel. Ha már voltál ben az adott res előtt akkor "CSAK" azoktól a bossoktól folytathatod a kövi hét szerdáig amik még életben vannak. Minden bosshoz tartozik némi tres mob ha a boss meghal akkor ha másnap bemész a hozzá tartozó mobok eltűnek. A mentés meg ugy müködik hogy személyre ment, tehát ha bementél hétfőn 1 csapattal, és megölitek a bossokat pld: operáig de az operát még nem csináltátok meg, de a trest igen akkor ha csütörtökön mentek a raid eleje üres lesz. Opera előti tresek élnek. És ha másik csapattal szeretnél menni akkor te csak operától tudsz és mindig a leader mentése a névadó. -
#122929 az összes raid insta szerdánként resetel beleértve karazhan-t és kivéve zul'aman-t :) -
ricky #122928 Leírná nekem h ez a karazhan resetelés h van pontosan? Vagy valahol le van ez írva?? Tehát pl ha szombaton végig toljuk, s hétfőn megint megyünk, akkor csak a bossok lesznek? vagy hogy van ez? Meg mitől függ, h van e mentés? Tehát ha pl tegnap voltam egy csapattal, akkor ma nem mehetek egy full-t egy másik csapattal? :O
Előre is thx a választ! :) -
#122927 Grat, egy bekopizott szöveg, amit naponta 34626325,44 másik druidának is bemásolnak a gm-ek, de te légy büszke rá -
Foglaltnick #122926 vonja tovább újra -
#122925 Ha most bankkártyáról fizetem a wowot és x időpontban amikor lejár nincs a számlán pénz akkor ha legközelebb feltöltöm akkor amutomatikusan vonja tovább vagy újra be kell állítani hogy vonja?
(bocs a hülye fogalmazásmódért, remélem azért érthetző maradt) -
#122924 Én is bántanálak mert utállak mint a szart, csak se időm se kedvem nincs leecher gecikkel vitatkozni. -
#122923 hát nem láttad ,hogy elvágtam a torkodat? -
#122922 vanish bug van még? -
#122921 ???
#122909 -
#122920 pedig a szani leecher temad az i win button ellened :D:d -
#122919 láttom kezdesz kifogyni az ötletekből ^^
egyre gyengébb vagy most jön az rész ,hogy megprobálsz "megbántani" majd felhozod a leecher témát ,hogy egy időre eltünhes majd visszatérsz hirtelen ,hogy ujra probálkoz de mindig elbuksz -
#122918 nem, te cigány vagy és ez tény mert büszkélkedsz is vele -
#122917 9 leszek januárban, ez nem jött be. -
Adler #122916 hát valamiről úgy véleményt alkotni, hogy ő maga sosem probálta ki, főleg disszertációt vagy mit irni elég hülyeség, de Neked biztos sikerülne, lehet ezért sok a munkanélküli értelmiségi jog és egyéb tudor? -
te király vagy meghalsz ^^
én bátor vagyok és ez hivatalos mert megmondta a gm is! -
#122914 miért ne? -
#122913 és 8 évesen regisztrált mi?:DDD -
#122912 nem véletlenül nincs megadva az életkora :) mert ha megadná akkor 14 alatt lenne és az olyan gáz majd ha 15 lesz akkor megadja :) -
#122911 Jaja. -
#122910 ez tipikus 14 éves agresszív kocka függő reakció... -
#122909 (de a nevük fentmarad)
na kusspicsába van:
-
#122908 csak ,hogy tud a királyok mindig meghalnak -
#122907 = lehetetlen, én király vagyok -
#122906 csak mert magadra ismertél? -
#122905 húdeszar -
#122904 Akarok valami altot de nemtommit palát vagy sámánt éri meg most csinálni pve/pvp szempontból? -
#122903 Hi lehet volt már de ez nagyon kész!
-
#122902 -
#122901 spirit tap + wand spec > all -
#122900 örülök neki, több dmget ugy sem tolsz ki 60 elött kb 0 spelldmgel mint discen de discen legalább 2x jobb a mana regen ^^ -
#122899 Én is sp voltam, szintezésre szerintem jó.. Egy MB,Dot aztán a maradékot wand.. Spirit tap pedig visszatőlt.. simán bejött.. -
YakHead #122898 Ez is jó. Bár én az Unbreakable Will-t személy szerint feleslegesnek tartottam (szinte soha nem éreztem a hatását. PVP-ben úgyis mindég lecsaptak, questelés közben meg nem érdekelt), mivel a mobon a sebzés javarészét (a Power word: sheild alól persze) wanddal generáltam ezért raktam inkább arra. Holyn viszont jobbnak láttam a plusz 5% critical effect chance-t (a smite meg holy fire miatt). Ezek kivételével szerintem megegyezik a véleményünk -
#122897 "bár nemtudom, hogy egy priest-et hogyan segít a gyors fejődésben."
1x priest engi:)
2x [URL=http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=48213&stream=Youtube]priest engi #2[/URL]
anno én is innen vettem az ötletet és elég szépen lehet vele játszadozni ):) -
#122896 Komolyan bucsut mondhatok az epic mountom aranak? Arra gyujtottem, es kozel 4400 aranyam mar megvolt ebbol, es ezt nem szokjak visszaadni?
Es mennyi ido nekik ez a tortura? Valami backup biztos van nekik, tegyek vissza az eredeti gazdahoz, es vegyek el az uj gazdatol, igy meg az sem lehet, hogy magamat raboltam ki, mert nem duplikazodik az arany. Vagy ez nem ilyen egyszeru?
Mindenhol olvasom, mennyire erosen lep fel a Blizzard a hasonlo esetekkel szemben, de nekem mar ket hete semmi eredmeny :( -
#122895 Valoszinuleg egy keylogger telepult, megfelelo tuzfal hianyaban. A loginom soha, senkinek nem adtam ki, csak a felesegemmel ketten hasznaljuk, egy geprol, otthonrol. De nem o rabolt ki tuti :)
Persze azota virusirtok/keresek nagyon gyakran. -
#122894 http://www.wowhead.com/?talent=bxMuzhxtrxqxf0xZx -
#122893 60ig shadowot nem ajánlom .. 3 mob és oom vagy
spelldmged kb semmi nincs 60ig változást nem érzel shadow és disc között csak annyit ,hogy discel nem leszel oom fél mp alatt és simán kihealelsz akár egy elitet is -
Foglaltnick #122892 amíg nincs meg a játék nem éri meg foglalkozni vele. Van három-négy szerver ahol sok magyar van, még ha nagyon határozatlan vagy se több mint öt perc eldönteni melyiken indulj... -
#122891 fontosabb cuccokat gemek és enchant nélkül kapod vissza, nyersanyagokat pénzt nem szoktak visszaadni, q. itemek külön tortura szokott lenni