166745
  • BEAST #123454
    :D:D:D ez a "jujujmmokjonnekgyorsanviritsunkvalamit" mar nagyon unalms :p
  • Davidus
    DK skill
    Death Grip -- This is the Death Knight's "taunt" ability. It also pulls the target to the Death Knight, forcing them to attack the Death Knight for a short amount of time. Yes, I said pulls the target; Blizzard is going to allow players to move mobs in the expansion both with Death Grip, and other knockback/pull abilities. This works on players too, so PvP balance ahoy!

tehát nem volt fék a lightning lash:P
  • Foglaltnick
    a blekkravensen olvasgatva azt találtam, hogy hat rúna-képessége lesz, aminek a pontjait sütögetheti kifele, talán valahogy úgy mint a rugó... és aztán ha nincs pontod rajta épp, akkor kenheted a hajadra a global cooldown nélküli attackod... ez valószínüleg csak egy nagy nyitó-támadás képében lesz kihasználható, ami tankolásnál kifejezetten jó, pvp-ben meg hiszti lesz hogy omg burstdamage, nerf, aztán lenerfelik, és már tankolásra se lesz olyan jó ^^
  • WiLDoR
    bc-hez nem, csak az alapjátékhoz
  • t0ma
    egy igen nooby kerdes:

BC-hez jar 30 nap ingyen gama?
  • WiLDoR
    ugyan, mazochista akkor lennék, ha mondjuk lvl 29-as alli warriorral kiállnék hunters camp-be stv-ben és minden arrajáró hordásnak nyomnám a /spit makrót :))
  • WiLDoR
    2-es durva lesz O.o
  • Chris
    Mazochista vagy, mindig tudtuk. :D
  • WiLDoR
    jah, most én is lup-olok egy rugót (3 éve nem játszottam rugóval, kész élmény most :D), már várom stv-t :P
  • s0n1c
    lol 1: You'll also be able to create a Death Knight belonging to any of the game's playable races. We expect pink-haired gnomish Death Knights with pigtails to be a particularly popular option.

lol 2: Something truly unique that Death Knights offer is their ability to lessen the global cooldown. Every other class in the game is limited to using abilities every second and a half, but Death Knights may well be able to fire off more abilities in rapid succession.
  • Narxis
  • Davidus
    bréking nyúz

minden raid instának lesz 10 és 25 fős verziója

DK lvl55ön kezd és 1 realmen csak 1 lehet összesen(/acc persze^^)
    lesz 3 féle DK stance(úgy működik mint a warrior)
    frost tank
    blood psolo
    unholy pvp
    nyilván frost stanceben is lesz pvpben hasznos skill ahogy a warriornak is def stanceben

lesz egy DK skill amivel a hullákból ghoulokat lehet csinálni. ha ezt halott PCre castolod akkor ő fogja írányítani a ghoult
  • Esrohnoil
    Angol leírás:
    (Most nincs időm lefordítani, de a mágust közben kidobja a csapatból... )

Basically this is how you do it:
    Have one paladin with spelldmg/healing gear, a mage and the character you want to boost.
    Lvl up to lvl 10 (with tagkilling) then go to the first instance (usually the deadmines).
    Have all three characters in the party, mage and lowbie should stay at the entrance while the paladin runs in and bodypulls alot or all of the mobs and start running back to the beginning of the instance. He may not damage any mobs before the next step.
    A short while before he returns you kick the mage from the party and when you have reached the instanceportal where the lowbie and the mage is standing you start consecrating them down to ~30% (again, the mage is not in the party when this is done).
    When the mobs hit 30% the mage frost novas the mobs, the paladin jumps out from the instance and the mage AoEs down all the mobs. Ding! one level in one pull.
    As you are the only character in the party when the mobs die, and you/your party member tagged them, you will gain full xp, no penalty.
  • ronihun
    én azt nem értem h ha a mage öli meg öket akkor mért kap xpt...mert aogy láttam a kiskari végig cspatban volt talán palával vagy nemtudom
  • Savmacska
    és ZF-be hanyason megy ? lvl 1 ? mert ha belépne aportalon aggrózna mint az állat
  • Esrohnoil
    Oké. :D

Egyébként ha kell róla video, tessék:
    37-es szint bő 4 óra alatt.
  • Esrohnoil
    Ezek után megkérdem h. 1 nap alatt csináltad a karit? :D
  • Narxis
    Blizznek mondd. :P
  • Esrohnoil
    Ez nem cheat, csak némi trükk pedig. :D
    Videt is láttam róla. :)
  • Glesthor
    máshol is hirdetem, de azért köszi a tippet! :)
  • Foglaltnick
    vírustalanítsd a gépet, kérj új jelszót az account menedzsmentben, lépj be, írj ticketet
  • Foglaltnick
    próbáld meg kicsit később, lehet hogy csak túlterhelt (előfordul)
  • Savmacska
    Ide irtam egyenlőre - [email protected] Jólesz ide sztetek?:S
  • Savmacska
    Ha ellopták az accomat blizzardnak meik e-mail cimére irjak ? kérlek segitsetek !!
  • Jokes
    Segitség!!

Megvettem a BC-t ,feltelepitettem és amikor upgrad-elni akarom a karakteremet, a sikeres upgrade helyett ezt kapom:
    type Exception report

description The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request.

exception

javax.servlet.ServletException: Error occured during request processing: null
    org.springframework.web.servlet.DispatcherServlet.doDispatch(DispatcherServlet.java:757)
    org.springframework.web.servlet.DispatcherServlet.doService(DispatcherServlet.java:658)
    org.springframework.web.servlet.FrameworkServlet.processRequest(FrameworkServlet.java:392)
    org.springframework.web.servlet.FrameworkServlet.doPost(FrameworkServlet.java:357)
    javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:710)
    javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:803)
    com.blizzard.expansion.web.filter.WelcomeFilter.doFilter(WelcomeFilter.java:47)
    org.springframework.web.filter.CharacterEncodingFilter.doFilterInternal(CharacterEncodingFilter.java:75)
    org.springframework.web.filter.OncePerRequestFilter.doFilter(OncePerRequestFilter.java:76)

root cause

java.lang.NoClassDefFoundError
    com.blizzard.account.db.AccountAuthenticationManager.checkPassword(AccountAuthenticationManager.java:291)
    com.blizzard.accint.manager.UpgradeRequestManager.doUpgradeHelper(UpgradeRequestManager.java:95)
    com.blizzard.accint.manager.UpgradeRequestManager.doUpgrade(UpgradeRequestManager.java:66)
    com.blizzard.accint.web.action.controller.UpgradeFormController.onSubmit(UpgradeFormController.java:39)
    org.springframework.web.servlet.mvc.SimpleFormController.processFormSubmission(SimpleFormController.java:258)
    com.blizzard.accint.web.action.controller.UpgradeFormController.processFormSubmission(UpgradeFormController.java:103)
    org.springframework.web.servlet.mvc.AbstractFormController.handleRequestInternal(AbstractFormController.java:259)
    org.springframework.web.servlet.mvc.AbstractController.handleRequest(AbstractController.java:139)
    org.springframework.web.servlet.mvc.SimpleControllerHandlerAdapter.handle(SimpleControllerHandlerAdapter.java:44)
    org.springframework.web.servlet.DispatcherServlet.doDispatch(DispatcherServlet.java:717)
    org.springframework.web.servlet.DispatcherServlet.doService(DispatcherServlet.java:658)
    org.springframework.web.servlet.FrameworkServlet.processRequest(FrameworkServlet.java:392)
    org.springframework.web.servlet.FrameworkServlet.doPost(FrameworkServlet.java:357)
    javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:710)
    javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:803)
    com.blizzard.expansion.web.filter.WelcomeFilter.doFilter(WelcomeFilter.java:47)
    org.springframework.web.filter.CharacterEncodingFilter.doFilterInternal(CharacterEncodingFilter.java:75)
    org.springframework.web.filter.OncePerRequestFilter.doFilter(OncePerRequestFilter.java:76)

note The full stack trace of the root cause is available in the Apache Tomcat/5.5.23 logs.
  • Count Adyn
    Próbáld amugy sztem ien árveréses oldalakon (vatera,etc) nekem ott sikerült eladni, itt rohadtul nem érdekel senkit általában, aki idejár annak van accountja sok karival vagy szarik az egészre és aoc-ozik:D
  • Narxis
    Egyetértek.
  • BEAST #123427
    elobb szamoljuk ossze azt a rengetegsok karaktert, utana beszelunk az arrol :D:D
  • Davidus
    sziasztok eladó az accom 1 millió forintért
  • tigeroo
    ilyet ne is várjunk szerintem

max lesz vmi xp event (2-5xös szorzók), és kitolják ezt a mostani 2.3-as "xp boostot" outlandre is
    de ilyen "3hetvenes után unlockolom a 4.-et" dolog tuti nemlesz...
    aki felhúzott 3 hetvenest szerintem a blizz szerint felfogja ugyanúgy huzni a negyediket is (1havidíj alatt...)

amugy én csak az 1-20ig való szintezést untam STV-t kinem hagynám, az adja a wow-pvp savát-borsát (leszámítva a genkereket nagyon jó párbajaim voltak ott..hát igen, régi szép idők) Végülis utána már csak outland a szívás.. bőven elég volt nekem 1 alttal + 1 mainnal...

deeee énmár közel 4 hónapja tiszta vagyok..(de ezt már..úgyis tudjátok)
  • Foglaltnick
    egy oldalon elég egyszer is
  • Foglaltnick
    nagyvonalakban arról van szó, hogy bemegy az instába a kiskari, a pala, meg a mage. összehúzzák az egész instát, a mage lesebzi a mobokat valamennyire, kilép a partyból, kiugrik az instából, helló. A pala megöli a népeket, talán kilép a partiból is nemtom, de a lényeg hogy a kiskari full xp-t kap a mobok után, nem csak kb egyet darabonként, mint amennyit kéne kapjon. Mivel ha partyban maradnának keveset kapna, ebből látszik hogy mi volt a készítők szándéka, mivel ha kiugrik akkor nem így van, ezért ez bug, és ezt szándékosan kihasználni, exploit, exploitért meg ban jár. Tiszta sor.

A max szintről induló karakter vélhetőleg a kínai-farmolós dologra is kihatással lenne, felesleges megkönnyíteni a dolgukat...
    Be lehetne tenni, hogyha van már három maxos karaktered, akkor indulhass 70-ről, de ha van már három karaktered, akkor már nem olyan nagy gáz az a két hét... Legyünk már egy kicsit türelmesek, és ne akarjunk mindig mindent azonnal és rögtön... A dolgok a befektetett energia arányában térülnek vissza...
    és ha egy nap alatt nem vagyok 70, akkor exploittal felhúzom, ha két nap alatt nem vagyok full S2-ben, akkor kileechelem, és ha a harmadik napon még mindig nincs ili pengém, akkor köcsög a blizz mert nekem nincs lehetőségem elérni ugyanazt amit másoknak, pedig ugyanannyit fizetek!
  • Glesthor
    az én accountom is eladó még a lemezekkel együtt(alapjáték+kiegészítő) 16000 forintért! :) részletekért írj privát üzenetet! további szép napot!

(mielőtt megint felvetődik a gondolat valakinél: igen, van rajta 70-es kari/shadow pap\. nem, nincs szar felszerelése. a pap mellett vannak még mások is....)
  • YearLooser
    Sziaszok!
    WoW Account sürgősen eladó,
    Account-on lvl70 Human Priest 1000G-vel,további infókért dobj PM-et!
    Bye!
  • alex88
    sziasztok!

tudtok olyan oldalt, ahonnan megrendelhető az eddig megjelent warcraft könyvek darabjai?alexandrian sajna csak az utsó kettő rendelhető...:(
  • ronihun
    ez engem is érdekel ...milen modszer is ez?
  • BEAST #123418
    nem is azon van a hangsuly "end game pveben" ;p
  • Vucli
    "Talán arra jó, hogy nagyjából képbe kerülsz a classod skilljeivel" ez is tök fölösleges, end game pve ben legtöbb classnál 2-3 képességet kell használni (játékélmény ftw..)
  • bodesz
    még mindig a wowban a legkönyebb és leggyorsabb szintezni...
  • capaszabi
    kiegre minden classból meglesz a 70esem, szoval annyira nem érint, amugy tényleg jo lenne, ha lehetne "kész" maxlevel karit "barkácsolni", ugyanez vonatkozik a repukra is. kicsit felbasz hogy prebc-s raid repukat képtelenség felhuzni, nem beszélve WSG/AB repuról a blackout battlegreoupban, ahol alli igy 1/100 pugot nyer, és kikapásért nem jár repu, még minimális se (ABn jár de azis lol kategoria)

WTB HWL, BoN és SWC repu !