World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"hát pont ez az, ami miatt bukás is lehet. én nem láttam még a war-t, de ha nem lesz benne av szintû mészárszék, akkor nálam az már minuszpont.
pörgös csatákat szeretnék..."
Ezen jot nevettem :p ... marmint hogy valakinek AV lenne az etalon xD
"nem egy torz akármit akarnak látni a monitoron, bár ezzel én is igy vagyok"
Nezd csak meg hogy fognak kinezni a fajok/kasztok, ugyanugy vannak pwn kinezetu karakterek Chaos oldalon is ... azon meg kulon jot rohogtem hogy ezzel te is igy vagy 😄DDD female ork hunter utan en nem tudom mennyire hiszik el ezt az emberek <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szóval lehet, hogy van ultimate pvp más mmo-kban, kiváncsian várom.
mindenesetre láttam már 1-2 pvp csatát a jelenlegi war-ból kiollózva, mit nem mondjak, nem voltam tõle behalva, nekem eléggé statikusnak tûnnek a csaták, hiányoltam az eddig látott movie-kból a dinamizmust...
de bízom benne, hogy kellemeset fogok majd csalódni, ha kipróbáltam...
A halál csupán a kezdet...
pörgös csatákat szeretnék..."
ha játszottál volna más mmoval, ahol van normális pvp, akkor a "mészárszék" av-n maximum egy jót mosolyognál
"jelenleg túlságosan is beta állapotban van a game... "
igen, ált. a closed beta az még erõsen beta 😊, furmányos módon ezért hívják closed betának
hát pont ez az, ami miatt bukás is lehet. én nem láttam még a war-t, de ha nem lesz benne av szintû mészárszék, akkor nálam az már minuszpont.
pörgös csatákat szeretnék...
s a wow játékosoknak már elég nagy elvárásaik vannak (köztük nekem is) egy köv. generációs mmo-val kapcsolatban, mind pvp, mind pve téren. ha ezt a szintet nem fogja tudni hozni, akkor bukta lesz.
az emberek gyorsan rá fognak unni. (jó dolog a pvp is, de egy idõ után unalmassá is tud válni, ha nincs más alternatíva a játékban)
a másik amitõl tartok, hogy nem lesz frakció balance. akárhonnan is nézem egy greenskin vagy ork vagy chaos torz alakjai nem éppen szemet gyönörködtetõek, igy casual pistike-józsika-esztike tuti, hogy az empire-hez, törpékhez fog csatlakozni, már csak azért is, mert nekik fontos, hogy a karakterük ki is nézzen valahogy (nem egy torz akármit akarnak látni a monitoron, bár ezzel én is igy vagyok).
igy tartok tõle, hogy 1-1 realm-en az úgymond "alliance" frakció elsöprõ többségben lesz.
bár ne legyen igazam.
de az biztos, hogy én empire-el fogok játszani...
(esetleg dark elfek, high elfek még szóba jöhetnek)
továbbá nekem is van pár ismerõsöm (nameg pár emberke a guild-ben is) akik kaptak beta key-t, eddig egyik sincs túlzottan behalva a war-tól. jelenleg túlságosan is beta állapotban van a game...
nincs is jobb látvány, mikor pajkos kis rózsaszín ruhás paladinok rohangálnak fel-alá a réten és virágokat szedegetnek 😊))
minden csapbol már warhammer folyik
warhammer überpwnz etc...
Annyira nagy a felhajtás közben még jön az uj wow kiegészítõ (ami szerintem eléggé félkész lesz..) melyik jön ki elöbb? warhammer vagy wow kiegészítõ.. elkezdenek sietni a fejlesztõk.. (igen jópárszor elfordult már..) ugyanugy kiadják fél készen aztán majd felpatcheljük.. láttunk már rá példát. de ne legyen igazam mondjuk én maradoka wownál.. nem tudom én még most sem untam meg lehet csak azért mert nem sima wow-al játszotam nincs viszonyítási alapom mondjuk eléggé bánt..elég sok story-t hallotam ,hogy classic wow milyen jó volt.. :p
goldal nem lesz gond van nagykarim.
██
Persze majd meglátjuk.Nagyon nagy bukás meg nem lehet mivel a wow-ozók 60% ugy is kipróbálja ha ennek csak a fele majd aztán azt preferálja akkor majd a blizzard is talán elgondolkodik hogy mi is a gond a wow-al.
Paláknak milyen szakmát ajánlatok?
én enchant,mining-on gondolkodok ezt látom legtöbbet v mining,jc?
██
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Más: lehet trial accountos karakterrel guild chartert szignálni?
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Amúgy az elfek mindig is tündéknek voltak fordítva, ahogyan a hobbitok is félszerzeteknek.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szerintem hatlmas bukás.. sebaj.. majd kiderül diablo3mat a népnek!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
elnézést mr . 4 csillag.. <#mf2>#mf2>
mindegyik ráugrik szegénykére (ahelyett hogy segitenétek..tisztelet a kivételnek), csak azért mert mondott egy kis hülyeséget.
sok tesztoszteron, mi?
amugymeg
a tünde még mindig a legszalonképesebb forditás (de azért maradjunk az elfek kifejezésnél)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA