World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól is függ azért hogy milyen típusua paladinod ill mire akarod hazsnálni késõbb.Amenyiben healbot lesz akkor herba-alchemy a legjobb, nem kell vásárolgatnod kéregetned a potikat, ha tankladin lesz akkor bs-mining a javaslott.Természetesen függ attól is hogy mik a main karaktered szakmái mert uyge kettõ ugyanolyan képesség nem kell egy embernek.Minden szakmának megvannak az elõnyei és a hátrányai is egy egy adott classon belül, ha a main karaktered el tudja tartani anyagilag az altot mert teszem azt mining-herbás akkor választhatsz akár jcraft-alchemyt is.
shaime01
honnan?

minden csapbol már warhammer folyik
warhammer überpwnz etc...

Annyira nagy a felhajtás közben még jön az uj wow kiegészítõ (ami szerintem eléggé félkész lesz..) melyik jön ki elöbb? warhammer vagy wow kiegészítõ.. elkezdenek sietni a fejlesztõk.. (igen jópárszor elfordult már..) ugyanugy kiadják fél készen aztán majd felpatcheljük.. láttunk már rá példát. de ne legyen igazam mondjuk én maradoka wownál.. nem tudom én még most sem untam meg lehet csak azért mert nem sima wow-al játszotam nincs viszonyítási alapom mondjuk eléggé bánt..elég sok story-t hallotam ,hogy classic wow milyen jó volt.. :p

Fenrir
Megmondjam õszintén, hogy nem. Nálam a sci-fi könyvek prioritást élveznek és most az Alapítványt gyûröm megint az összes függelékével és kiegészítõ kötetével együtt.

A halál csupán a kezdet...

Pyotr
igazábol nem farmolni akarok hanem ami jó késöbb is paláknak mivel semmi kedvem 70en 1 elbaszott profession miatt rerollolni😛
goldal nem lesz gond van nagykarim.

██

Mire alapozod hogy a warhammer óriási bukás lesz?Azok a szerencsések akik kaptak béta accountot valamiért nem így látják.Egy barátom volt olyan szerencsés hogy kapjon és el van ragadtatva tõle még úgy is hogy nagyon nagyon sok funkció nem érhetõ el mitöbb még minden class sincs kész.Ennek ellenére azt mondja hogy a legütõsebb pvp játék lesz ami valaha napvilágot látott.Lehet adni a véleményére nem ez az elsõ online játék amit játszik.

Persze majd meglátjuk.Nagyon nagy bukás meg nem lehet mivel a wow-ozók 60% ugy is kipróbálja ha ennek csak a fele majd aztán azt preferálja akkor majd a blizzard is talán elgondolkodik hogy mi is a gond a wow-al.
Lehet, hogy Göncz Árpád rulez, de az elsõ 11 fejezetet Réz Ádám fordította, úgyhogy az elnevezéseket neki köszönhetjük.
Lazarus
skinning/mining vagy skinning/herba és Auctioneer nevû addon, ha 60-ra epik mountot akarsz
Pyotr
szevasztok!
Paláknak milyen szakmát ajánlatok?
én enchant,mining-on gondolkodok ezt látom legtöbbet v mining,jc?

██

Lacee
ez alapján lehetséges. saját guildet akarsz? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

PiszkosFred
Eleg sok limitje van a trial accoknak, felo hogy ez is a tiltott listan van, mint a trade, AH, stb

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A tag aki ideges lesz, amikor valaki rettentõ nagy önbizalommal hülyeségeket beszél.

Más: lehet trial accountos karakterrel guild chartert szignálni?

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

PiszkosFred
Nem, dehogy, sot! Egyszeruen csak kivancsi vagyok/voltam, mennyire megalapozott a kijelentese... ;]

Lacee
miért az olyan hihetetlen? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
én is ezért írtam

shala
hobbitul

non potest pluere aeternum

öö te meg ki a dick vagy itten ?<#wilting>

Fenrir
Angolul?

PiszkosFred
Olvastad eredetiben? 😊

Fenrir
Teljesen korrektûl fordította a Gyûrûk Urát szvsz.

Lacee
Göncz Árpád rulez

Fenrir
<#wilting>

Lynx_TWL
az elf az elf, vagy mondjuk mostantól azt, hogy bikaen? :d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Fenrir
Most az, hogy a startlap szótára nyomorék arról nem tehet 😊

Amúgy az elfek mindig is tündéknek voltak fordítva, ahogyan a hobbitok is félszerzeteknek.

shala
2.5 év wow után mit vársz , mit reagáljunk a pajkos tündékre?😄

shaime01
*leáltalánosítasz

pedig esküszöm jó vagyok helyesírásból.. <#nezze>

Fenrir
Talán mert nem csinálom azt amit ti itt már oldalak óta.

shaime01
*jobbnak

shaime01
mért hiszed magad jobban mint a többiek mivel vagy te több ,hogy leáltalánosíts itt mindenkit?

Fenrir
Igy van, a 12 évesek menjenek diablo3-azni, a 16 évesek wowozzanak tovább és a normálisabbak jöjjenek warozni 😊

shala
én nem megyek te kis pajkos gyerek

Lynx_TWL
te csak ne reménykedj, a 14 éveddel túlkoros vagy gtfo

BEAST
hat akkor remeljuk iden tenyleg nem jon ki a jatek, akkor jovore Malav is betolti a 13at :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
már toborzom a 13 éves haverjaimat

shaime01
mindenki annyira odavan a warhammerért.. hogy az milyen kurvajó lesz..
szerintem hatlmas bukás.. sebaj.. majd kiderül diablo3mat a népnek!

Fenrir
Esik a színvonal, remélem nem sokan jöttök majd át WAR-ozni amikor kijön :\

Tatyla
okoskodási jogod nincs...<#mf2>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

The Garrett
szerintem a szopimalac93' ra voltak kiakadva .. 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
ha te mondod <#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

tigeroo
majd ha jön egy csõkujts-hoz hasonló vérpisike akkor szólok és kiélheted majd magad
BEAST
akkor sok szerencset a pajkos tunderedhez 😄

shaime01
lol csakmert nem irtam semmit a profilomba azért nincs hozzászolási jogom?

elnézést mr . 4 csillag.. <#mf2>

tigeroo
öcsém mennyi paréj van itt..
mindegyik ráugrik szegénykére (ahelyett hogy segitenétek..tisztelet a kivételnek), csak azért mert mondott egy kis hülyeséget.

sok tesztoszteron, mi?

amugymeg

a tünde még mindig a legszalonképesebb forditás (de azért maradjunk az elfek kifejezésnél)
Tatyla
lehalt a szerver...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lacee
probléma: instance közepén egyszercsak megszakadt a netkapcsolat. most be akarnék jelentkezni, és a jelszó beírása után kiírja a connected üzenetet, de a karakterválasztóig nem jutok el... ilyenkor mi a f... van?

Tatyla
az sg-s profilod...

capaszabi
szokj hozzá nub, mi megjelenés óta szopunk ezzel.

shaime01
milyen profil..?

Tatyla
amig a profilod üres csillagom addig te ne vonjál kérdöre senkit,ez nem az SRO topik...

shaime01
a pontos neve

Tame beast lv10-en kapod meg 3 állatot kell befognod utána megkapod a skillt és befoghatsz bármilyen állatot ami a szinteden van.

shaime01
aki meg letörpézi a dwarfot az is paraszt bunko!111!!'11!!!'11
aki meg le orkoza az orcot az egy kalap sz**********r!!'414141'''

... ~.~

Teljesen normálisan feltett egy kérdést most mi a szarért kell fikázni?

<#levele>