World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
azaztán a raidtime 16-22-ig szerintem az életkor is inkább 10-14év...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hogy te mekkora csicska vagy:/
(egyébként a "night elf" legkorrektebb magyar fordítása a "tünde")

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

clio1616v
Kapsz egy botot a tanítódtól és azzal szivecskéket sugározol kifele magadtól, erre a célbavett bestia nekedtámad és addig hagyod magad ütni, amig meg nem szelidül, vagy meg nem döglesz.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Nekem meg tehenem van, hogyan tudok legugolni vele?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

PiszkosFred
Azert csak finoman, attol meg hogy letundezte a WC vilag elfjeit, meg nem feltetlen hulyebaromidiotastb... Apro targyi tevedes, ebbol messzemeno kovetkeztetest ne vonj le. Mosolyogtato hiba, ennyi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TDC Geronimo
l2p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

sziasztok.
nekem van egy vértündér boszorkánymesterem. hogyan tudok lelkeket rabolni?
ja és hol találom a horda dicsõ vezérét, szolgát?
VALAKI SEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTSEN!!!

edit : kérdõjel
sry

az ilyen minek wowozik , én ezt nem értem ? ^^

PiszkosFred
De legalabb nem tunder...

Lynx_TWL
tünde

๏̯͡๏﴿

bodesz
lvl 10en lesz hunter Quest azután tudsz

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

TDC Geronimo
aztakurva najó :SDF

nick odabasz!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

shala
bazz

non potest pluere aeternum

Hello Mindenkinek van 1 komoly kérdésem

Tünde hunterrel vagyok és nem tudok állatot szelídíteni.
Valaki tudja melyik képesség az és ha igen meg tudja mondani a pontos nevét??

Elöre is köszönöm
Garf
30on? kétlem 😄

http://www.flickr.com/photos/bubue/

shaime01
éééééééééééééééééééééés

megvan a berserker stance 😄

most van berserker stance-ben 16,98% critem remélem tényleg igaz lesz ,hogy berserker stance-ben rage túlcsordulás veszélye áll fent :p

fantáziadús név, biztos sok rajongótok lesz xD

Rossz lett a link sry:

http://petopia.brashendeavors.net/
Mail-t lvl40-tõl viselhet a hunter. nagyon fontos, hogy amint csak lehet, tanítsd meg a petednek a GROWL képességet. Ez tartja a mobot amíg te lövöd. Persze ha túl agresszíven lövöd, a mob rád fordulhat. Szelidíts meg pár fajta állatot, mert te fogod megtanulni a tulajdonságokat amit késõbb megtaníthatsz a petednek (nem tudsz mindegyiknek minde tulajdonságot megtanítani). A mesterség nem kasztfüggõ. ha sok pénzt akarsz, akkor érdemes gather szakmát választani eleinte, pl. nyúzás, bányászat vagy virágszedés (van aki a crafer -gyártó- szakmákra esküszik.
Ezen a linken utána tudsz nézni a pet abilityknek, és hogy hol taslálod meg õket.
shaime01
bárhányszor felélesztedheted

mend pet (lv12-n kapod meg) nevü képességel gyogyithatod a peted vagy csak simán vársz amikg ujra nem lesz max a hp-ja viszont ha meghal a peted mindig etesd meg ,hogy boldog legyen különben a végén még elszökik 😊

boar petnek van
Bite - megharapja az ellent
Charge - lerohanja az ellent 1sec-re stuntolja
Dash - megnöveli a gyorsaságát 50%-al azt hiszem 15sec-re. lv40 körül jön be
Gore - ugyanugy megharapja az ellenfelet de viszont van 50% esély arra ,hogy duplán sebezzen rá

sziasztok
szeretném kipróbálni a hunter kasztot is, és lenne néhány kérdésem:
ha a petem meghal, és feltámasztom, akkor ugye kevesebb lessz az életpontja. hogyan lehet megcsinálni, hogy ugyanannyi élete legyen mint vlt? és hányszor lehet föltámasztani? hol találom meg(lehetõleg magyarul, de ha az nincs, akkor más is jó), hogy a "Boar" petnek milyen képességei vannak(például mikor távolról kezdek harcolni vele, akkor nagyon gyorsan ideér, meg ha menekülök akkor utánam "sprintel")? mennyire fontos neki a mail páncél viselése? melyik a legjobb trade skill neki? válaszoljatok PLEASE!
köszi
PiszkosFred
Hidd el, nalam jobban keves ember varja mar a folytatast, de sajnos en vagyok olyan hulye, hogy csak akkor hiszem el, ha lekrealtam az elso karakteremet a sajat gepemen ;]

Davidus
gonosz ikertestvérem volt

V9ykn8_TZL0

heyyyy ,azt nem te linkelted be oda ?XDDD ,most nézem ,h ott is vmi Davidus irta a hsz-t 😊)))

A Hungarian Kretens (NORDRASSIL) guild tagfelvételt hirdet. Várjuk olyan játékosok jelentkezését, akik: - hosszú távon elkötelezettek a WOW iránt; - szeretnének komolyan játszani, és jó eredményeket elérni a játékkal; - legalább ismernek 2-3 karakterosztályt (lehetsz kezdõ is); - heti 3-4 napon, este tudnak jönni játszani (16-22 óra között, ebben az idõszakban legalább 2-3 órát); - tudják mi az a csapatjáték és ha kell segítenek a guild, és szövetséges tagoknak; - egy jó hangulatú társasághoz akarnak tartozni; - 16 évesnél idõsebbek, és nem zavar ha a felsõ korhatár nem 22 év. Jelentkezni lehet a játékban, keressétek Snowi-t (Õ a leader), illetve Hajnalcsilla, Elfheim nickeket. Szeretettel várunk Mindenkit😊 Sziasztok😄

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

innen van a kép itt nézzétek meg ...sztem az World of sanctuary felirat akar lenni 😛

Ha jó a szemetek , akkor észrevehettek vmit a képen a sötétbe<#hehe>
(nem sokat jelent ,de jó poén😄 )

Davidus
blizzplanet gyártotta. viszont maga a diabo fej az hivatalos😛 blizzcon bannerben ez az art figyelt

V9ykn8_TZL0

The Garrett
kétlem hogy ez a kép hivatalos forrásból lenne 😄 elég gagyi :C

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

na ezzel mostmár tényleg vége az offolásnak😄
mindenestre ez a gc übercsucs lesz 😛

Diablo:Hisz annyi minden történt de hogyan kezdjem én mert elkisér a múlt,
oly' makacsul, hogy alig van remény.

ÉN:Egy szót se szól, s nem értem,
hogy meddig és mit vár, hogy mért nem lép a trónra õ
aki a törvényes király.

PiszkosFred:pár napja nincs átirányitás a blizzard.com -ra ."A Diablo3.eu és egyéb, következõ franchisera utaló folytatások weboldalait rendre a legfrissebb játékaikra irányítja a Blizzard, ám a napokban a régi tartalom nem elérhetõ, helyette a mágikus 403-as hibakód kapta a fõszerepet."
REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA

The Garrett
jah és az XP gaint is egy másodfokú egyenlet megoldásaként tudhatod meg ... 😄

Lynx_TWL
meg fasz nyurga béna

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Davidus
bezzeg a whoban iq teszteket kell töltögetni<#idiota>

V9ykn8_TZL0

PiszkosFred
Pont azert kezelem ezt a hirt fenntartassal, mert a Blizz egyszer mar "lebukott" igy a WotLK kapcsan. Lehet ok szorakoznak most ;]

Diót(vagy dió szagot) érzek a levegõben<#idiota>

Én már szinte tutira veszem igy ja , amugy mostanság jopár jatekot buktattak le ilyen módszerekkel (legalabb van értelmuk pl a korbesorolós szervezeteknek😄)

ja amugy : www.diablo3.eu

PiszkosFred
Remelem egyszer csak igaz lesz a talalgatas...

Fenrir
Csak szeretnéd...Diablo nem egy észjáték az biztos...

A halál csupán a kezdet...

The Garrett
úgylegyen!

D3 > wh:o

createev
erre tudnátok vmi orvoslást? <#rolleyes>

OFFtopic

Diablo 3 ,az elsõ jelek?

(Curse Gaming) A második World of Warcraft kiegészítõt úgy fülelték le a türelmetlen rajongók, hogy a worldofwarcraft.com/wrath cím a 404-es - oldal nem található - HTTP hibakód, helyett a 403-as - tiltott - kódot dobta vissza a látogatóknak, azaz már fent volt a szerveren minden anyag, csupán a tartalom elérését tiltották le. Ugyanezek a jelek mutatkoznak a Diablo 3 esetében, legalábbis ennél és ennél a Blizzard által tulajdonolt domainnél. A Diablo3.eu és egyéb, következõ franchisera utaló folytatások weboldalait rendre a legfrissebb játékaikra irányítja a Blizzard, ám a napokban a régi tartalom nem elérhetõ, helyette a mágikus 403-as hibakód kapta a fõszerepet.

Augusztus 23-án indul a lipcsei Games Convention. Legkorábban ekkor tehet bármiféle bejelentést a Blizzard a lassan Duke Nukem méretûvé dagadó Diablo 3.

hehe<#vigyor2><#crazya>

k O T T A
akkor a paladin retribution ágának threat-jét ne is említsük😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

tigeroo
a raidelésrõl csak annyit hogy..szerintem most nemsok értelme van raidelni :-D

nemsokára jön az új kiegészítõ..jó most páran biztos beirkálnak hogy "há hülyevagy azmég minimum fél év"..de akkor is..mi a klánunkkal még moroest toljuk (hát igen..nemvagyunk valami HC klán de egyszerûen nincs gear meg tapasztalat meg aktív tag..)
szazl karazhan , gruul meg ezek a finomságok akkor aq20, mc szinten lesznek.. mire én odaérnék hogy összeszedek egy jó geart (full lilát) már jönne is az új kieg és dobhatnám is kifele..
errlõ bezéltünk a klánban is, de ugye mások máshogy látják a dolgokat, lehet igazuk is van. én inkább feltolok az új kiegészítõig pár altot, és "élvezem" a szintezést. (most van egy huntám, profomat felhuzom 300-ra és nemis fogok vele annyit foglalkozni max. besegitek instába -most a druidám karrierjét egyengetem, de bevan már spájzolva egy sámán és egy priest is). ugye ottlennének még a pvp rewardok, mint "cél" vagy arena. de nincs kedvem órákig AV-zni honorért, meg különféle tokenekért, arenához meg megintcsak valami normális gear kéne hogy ne kapjanak széjjel 2 ütésbõl..szal most elment a kedvem a "high-lvl" tápolgatástól.
tigeroo
meg büdös

shaime01
jutt eszembe azt hiszem te mondtad tegnap a wowrádióban már nem emlékszem pontosan

hogy ti felvesztek embereket ha van raid tapasztalata ,nah ehhez ennyit füznék hozzá aki mondjuk TBC után csatalkozott be a wow világába akkor innentõl kezdve ki is van zárva? mert én elég sokáig "szó szerint" sírtam ,hogy menjünk már raidelni régi instákba is de ugy kb leszarták "nesze nekem raid exp" ha meg le is mentünk pl bwl-be meg mc-be aminek én minden egyes percét élveztem 😄 6-7 ember afk volt fele dps gear-ben tankolt meg hasonlók ami eléggé illuzio rombolo volt.
Azt is emlitettétek ,hogy hyal alatt nincs raid tapasztalatt ergo most nem tudom érted-e ,hogy mire akarok kilyukadni .. aki tul késõn csatalkozott annak byebye? én megmondom õszintén ahogy megléptem a lv70-t elsõ dolgom volt olyan szinten farmolni geart raidre ,hogy csak na .. ,hogy késõbb majd több try után de végül lemenjen 1-1 boss (nekem szivem csücskei a 100 méteres 2000tonnás fegyverel hadonászó bossok 😄)
pl amikor elöször voltam zg-ben nagyon megfogott a raidelés probáltam jelentkezni hc guildbe ragnán (mox) ott kb kiröhögtek ,hogy raid exp nélkül "/ignore" pedig akkoriban kerestek healert (belsõ forrás mwha 😄)

nem tudom mennyire voltam érthetõ csak engem ugy egy kicsit szivem ütött ,hogy akkor én le vagyok magasról **** mert nem 2 ével ezelött vettem meg a wow-t és maradjak karában meg wipeoljak gruulon 100x ,hogy aztán a guild feloszoljon és mindenki megy überarénázni

nah remélem rövid voltam.. 😄

Davidus
mon

V9ykn8_TZL0

shaime01
és ha teljesen nekkid troll-al elkezdesz ugrálni a honalja között amikor felemeli a kezét szétnyilik a háta egy picit.. 😄

De akkor is TROLL ftw mert

YAAAA MAAAANNNNNNN!!!

Jujj ne is mond.. blédmászter hiró klassz dual 2hval.. mit lehetne zuzni, remelem hamarosan jön az is 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

shaime01
jutt eszembe kifejeleszttem egy ugy modszert gold kéregetök ellen.

"hi 2g please??!!111!!'111'!"
"ok i give you 5g if you dont pm or dont inv me more"
"ok"
"im sorry.. you pm/invited me"

legtöbbször ez be is jön és megdicsérnek.. volt egy csávó aki 7 gold kérõ karival irt már rám megjegyezni ,hogy tényleg jó volt mondjuk ez is egy pénzkeresési forma.. :p