166745
  • WiLDoR
    ezzel egyetértek valahol.
    a szintezést drasztikusan fel kéne gyorsítani, mert a jelenlegi formában már mindenki szarásig unta a szintezést (én is, jobbára most wotlk-ig asszem csak ezzel foglalkozok, más nemigen tud lekötni atm, mint az altozgatás), baromság az egész.
    a játékosok 99,99999%-a betéve tudja már a questeket, viszont aki ki szeretne próbálni több class-t is, annak heteket kell szopnia, amig fellvlup-ol egy karit.
    és akkor még nem beszéltünk arról, hogy mi lesz, ha kijön az új kieg.
    aki 80-ra akar húzni egy karit, annak minimum 10-12 days playedet kell beleölnie csak abba, hogy a 70-et elérje, s akkor még hátravan +10 szint, amihez szintén kell szerintem majd legalább 4-8 days played, hogy elérd.
    ez nagyon durva lesz igy, ha nem változtatnak, az altozást gyakorlatilag teljesen ki is nyirják vele. senki sem fog nekiállni altot húzni, mert ha belegondol, hogy hány napon át kell szopnia majdnem töküres area-kban, mire eléri a 80-at el is megy a kedve tőle...

szóval kéne már egy /lvl60 parancs, ha kijön a kieg, akkor pedig egy /lvl70
    vagy mittudomén 2 euro leszurkolása után upgradelnék a karid szintjét 60-70-re valahova...

ugynakkor viszont a szintezés egy jó dolog, mert megtanulod közben, hogy X skill mikor használható igazán jól, tehát szert teszel némi rutinra, mire eléred a max. szintet, s nem azzal kell kezdened, hogy van egy 70-es, 80-as karid, ahol majd azt se fogod tudni, hogy mi mire való...

ami biztos, hogy a szintezési rendszeren változtatnia kell a blizz-nek, mert jelenlegi formájában suxx, ha kijön a kieg, onnantól meg kész horror lesz...
  • Narxis
    Azok eddig is tele voltak, én a nagyobb instákra gondoltam. Eddig csak azt látta az ember, hogy lfg dm/stockade/sm i pay..., ezután a trükk után elvileg a nagyobb instákba is akkor megéri vinni embert mert több xp-t kap mintha egy zónában segítenek neki questelni. Ezt eddig BS-en nem láttam, de lehet guildon belül megoldják. Nem verik nagy dobra. :D Én azokkal a kasztokkal játszom amik megtetszenek az első 20-30 lvl után, ezekkel élvezem a szintezést, főleg ha tartok egy kis szünetet alt húzás és alt húzás között. Az biztos, hogy a játék egy nagy része ebből áll és ez csak arra jó, hogy vegyed a gc-t meg valamennyire megismerd a kasztot.
  • s0n1c
    Jelenlegi formájában így 3 év után már semmi értelme nincs az 1-69 lvlnek, timesink max :) Talán arra jó, hogy nagyjából képbe kerülsz a classod skilljeivel, de tényleg csak nagyjából, pvpzni sem érdemes, mert lowlvl bgken twink jön szembe az esetek többségében a classok meg még annyira sem balanceoltak, mint 70en.
  • picket
    Vagy én nem értem, amit írsz, vagy mi van?

-"aki meg kiakarja élvezni a szintezést (már ha a kezdőkön kívül van ilyen elvetemült)..." - Erre próbáltam rávilágítani.

-"...ezért bant adni imo hülyeség" - Nem volt vita tárgya, de nem értünk egyet.

-A hozzászólásod szép, igaz, de nem viszi tovább a vitát, hanem újat kezd helyette. Mi értelme az 1-69 szinteknek, ha mindenki megpróbál minél gyorsabban túlesni rajta?
  • s0n1c
    nekem nem :D nincs semmi bajom ezzel, aki akarja csinálja, aki meg kiakarja élvezni a szintezést (már ha a kezdőkön kívül van ilyen elvetemült) az úgyse így fogja csinálni, daocba is 1-2 nap alatt lehet csinálni 50es karit powerlevelingel igaz az már egy 6 éves játék, ezért bant adni imo hülyeség
  • Savmacska
    Ezt mégis hogy ??
  • picket
    Ha jobban bele gondolsz ez elég nagy probléma: miért kockáztatják az emberek akár a bant azért, hogy a karakterük gyorsan 70-es legyen? Mert "ott kezdődik a játék". Akkor minek van benne az előző 69 szint? Nagy design hiba...
  • Fehercsoki
    Milyen módszer?
  • s0n1c
    de jó lenne, ha ez lenne a legnagyobb probléma a wowban :)
  • picket
    Ez azért jelzés a Blizzard felé, hogy valami nagyon nincsen rendben a játék működésével (és nem csak azért mert exploitolható).......
  • The Garrett
    hat amiota ez a módszer kiderült televannak a kisinsták Bs en is 70 es magekkel meg palákkal.. :)
  • Narxis
    Azé mondom. :D Ebből következtetek arra, hogy bárki ilyennel próbálkozik, az megy a banamákra. :)
  • bodesz
    athenet bannolták már xD
  • Narxis
    Ja hát úgy fogják bannolni, hogy a karaktere lába nem éri a földet. :)
  • bodesz
    clearfont bár nemtom h ez változtatja e a chatet is de arra ott a prat
  • GamerAdams007
    Hogy lehet ilyenre átállítani a betűtípust, mint amilyen neked a chat?
  • Esrohnoil
    Hááj!
    Tapasztalati szintet és az eltelt időt érdemes összevetni ezen a képen. :)
  • sector512
    Láttam már 800 dollárért is karit, 16k egyáltalán nem sok érte.
  • sector512
    Annyi a különbség hogy ha fent vana BC horde oldalon tudsz blood elf-et csinálni, alliance-on meg draenei-t. Meg nem meghetsz outland-re, de ez majd úgyis csak lvl58-tól fog számítani.
  • Count Adyn
    Mostmár igen:D
  • bAguziB2
    kössz és még egy kérdés. megvan minden cuc, de a Burning Crusade nincs meg. ugye nem muszáj fennt lennie? és ha fennt lenne miben lenne különb? kössz
  • pries
    http://www.patches-scrolls.de/world_of_warcraft.php
  • bAguziB2
    tudtok egy fix oldalt ahonnan le tudom szedni a 2.4 es patchet?
  • Glesthor
    te meg azt tudod-e, hogy az accon van 70-es karakter nem éppen szar cuccban? illetve nem csak egy karakter van rajta...
  • bodesz
    70es kari nélkül kevesebbet ér mint a bontatlan a boltba...
  • bAguziB2
    ááá ezt nem hiszem el!!!!! leszedtem az 2.4 es patchet de azt írja ki hogy: az aryhívumnak nincs vége" AZT HITTEM SZÍVROHAMOT KAPOK!!!!!!!!!!

nem tudtok egy fix oldalt?
    köszi
  • shaime01
    jó de ez használt többet ér
  • Count Adyn
    Azt tudod hogy ez igy 9ezer ft a boltban?:)
  • ronihun
    A MikScrollingBattleText nevű addont berakom de soha nem jelez smmit mintha ki lenne kapcsolva...pedig nincs.miért van ez?
  • picket
    A ratingek nem nullázódnak, hanem ezerötszázozódnak (De gyakorlatilag igen, alap értékre állnak vissza.)
  • Akuman
    sziasztok

egy kérdés: köv aréna szezonnál nullázodnak a ratingek? (nememlékszem, hogy az előzőknél hogy volt)

köszi
  • Glesthor
    újból reklámozom:

szeretném eladni az accomat a lemezekkel együtt(alapjáték+kiegészítő) 16000 forintért. részletekért írj privátot!
  • capaszabi
    amennyiben törött a kezed (nincs értelmes 2h fegyom), kénytelen vagy a földet forgatni (értelmes 1h van). :D
  • Glesthor
    akkor nem volt peccselés. csak túl sok szarakodtak a ragnaros szerverrel.
  • picket
    Én meg ha odébb akarok rakni egy vödröt, akkor a Földet pörgetem odébb alatta. És még senki nem ismerte el ezt a teljesítményemet :(
  • picket
    Melyik országban, mert itt minden előfordulhat?
  • capaszabi
    én retriként szintezek 1h+pajzs :D
  • Narxis
    Igen, amikor patchelnek, de ez most egy sima karbantartás, nem valószínű, hogy délutánig csinálják.
  • Glesthor
    emlékszem, hogy volt olyan, amikor még délután 1/2 2-kor sem volt bekapcslva az a szerver, amin a karaktereim voltak.
  • Glesthor
    mindig kiírják, hogy 11-ig el lesznek indítva, de ez gyakorlatilag annyira biztos, mint az én miniszterelnökségem.