World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello lenne egy fontos kérdésem és remélem vannak itt okos emberek vistán nem emgy nekem a wow telepítõ el se indul kidob egy hibával?? Remélem tudjátok a megoldást...
Nos, ha Naxx tenyleg atkoltozik eszakra, akkor te is atelheted mindezt, igaz csak 24 tarssal, nem 39-el.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
pasz..
de az egyik ha nem a legjobb wow video...
szinte beleéled magad a videoban és a végén amikor 40 ember egyszere ordit fel örömébee.. ááh.. 😄
de az egyik ha nem a legjobb wow video...
szinte beleéled magad a videoban és a végén amikor 40 ember egyszere ordit fel örömébee.. ááh.. 😄
Régen az X realm elõtt (még x realmon is néha volt) olyan hogy 5 órás AV amikor kb 3 órán keresztül védtük az ally bázisnál a hidat és már jött nekik a megsummonolt kurva nagy kavicsuk de azt is kinyírtuk és csak hulltak az emberkék csak hulltak döglött meg mindenki. Egy csomó embernek több mint 1500 HK-je volt azokon az AV-kon. Mostanában már inkább NPC-k ellen harcolunk AV-n mint egy UD rogue ellen. :C
Ez így van. Muszáj fejleszteni a játékot különben mikor mindenki eléri a játék legjobb leg epixxebb cuccait akkor megunják ha nem kapnaj jobb lootot ezért bepakolnak nekik mégtöbb epixxet azután mégtöbbet és a végén aki épphogy csak elkezdett játszani (lévén hogy PVP-re lesz kihegyezve) még annyira sem fogja tudni élvezni a játékot mint a wowban.
PL a WWII Online és 2001-es game mostmár annyira nagyon telepakolták újfajta egységekkel hogy folyton peccselni kell hogy "balance" legyen.
Például mikor én német oldalon játszok ott és amikor megkaptuk a legendás Tigris tankot akkor a szövetségesek 1 hétig nem léptek be szó szerint eltûntek kb 5 nap alatt hollandiából kitoltuk õket franciaországon kereszül angliába és azt mondták, hogy amíg nem nerfelik a tigris tankot addig õk nem játszanak. Erre most 100 méterrõl már szembõl kilövi egy sherman (mikor TS-en közöltem a többiekkel visszakérdeztek, hogy "melyik mesében?") is amibõl a valóságban 7-et áldoztak fel mire 1 mögé tudott jutni. De így természetesen balancolva van tökéletes és most németeke sírnak hogy miért ilyen gyenge a tank. Ha meg megerõsítik akkor a szövetségesek fognak sírni. Tehát minnél jobban törekednek a balanszra meg a kiegyensúlyozottságra annál jobban meg lehet majd érezni a játékon mikor egyszercsak belekerül pár epixx mert aki megszerzi végighenteli vele a szervert.
PL a WWII Online és 2001-es game mostmár annyira nagyon telepakolták újfajta egységekkel hogy folyton peccselni kell hogy "balance" legyen.
Például mikor én német oldalon játszok ott és amikor megkaptuk a legendás Tigris tankot akkor a szövetségesek 1 hétig nem léptek be szó szerint eltûntek kb 5 nap alatt hollandiából kitoltuk õket franciaországon kereszül angliába és azt mondták, hogy amíg nem nerfelik a tigris tankot addig õk nem játszanak. Erre most 100 méterrõl már szembõl kilövi egy sherman (mikor TS-en közöltem a többiekkel visszakérdeztek, hogy "melyik mesében?") is amibõl a valóságban 7-et áldoztak fel mire 1 mögé tudott jutni. De így természetesen balancolva van tökéletes és most németeke sírnak hogy miért ilyen gyenge a tank. Ha meg megerõsítik akkor a szövetségesek fognak sírni. Tehát minnél jobban törekednek a balanszra meg a kiegyensúlyozottságra annál jobban meg lehet majd érezni a játékon mikor egyszercsak belekerül pár epixx mert aki megszerzi végighenteli vele a szervert.
Húbammeg ez nemsemmi videó! 😮
03:12-nél mikor a halálfej markos meg holdas markos emberke elrepül egymás mellett az micsoda?
03:12-nél mikor a halálfej markos meg holdas markos emberke elrepül egymás mellett az micsoda?
"neki azért nem tetszik a warhammer (a látott rvr videok alapján), mert nincsenek benne nagy critek (az "etalon wow" boomheadshot 3-4k-s critek)"
2005 februárjában még a wow-ban se voltak, azért ezt nem elfelejteni. (lásd pl)
2006-ban a mage-emnek akkor 3000 körüli hp-ja volt összvissz epix-ben, ami akkor nem volt egy rossz érték.
a 3-4k-s crit-ek a tbc-vel jöttek be játékba.
ez war-ba is igy lesz. elején lesznek majd 200-as crit-ek, aztán ahogy jönnek majd be az újabbnál újabb insták, cuccok, úgy fog majd nõni a crit is szép lassan, csak idõ kérdése...
2005 februárjában még a wow-ban se voltak, azért ezt nem elfelejteni. (lásd pl)
2006-ban a mage-emnek akkor 3000 körüli hp-ja volt összvissz epix-ben, ami akkor nem volt egy rossz érték.
a 3-4k-s crit-ek a tbc-vel jöttek be játékba.
ez war-ba is igy lesz. elején lesznek majd 200-as crit-ek, aztán ahogy jönnek majd be az újabbnál újabb insták, cuccok, úgy fog majd nõni a crit is szép lassan, csak idõ kérdése...
nemtom, nincs onixya kulcsom -.-
én demo lock-ként járok raid-elni o.O
sajnos a felguard-ot nem tudom használni raid-en (igy olyan 3-7. hely között ingadozom a dps listán vhol, mikor hol), mert ratyi imp-pel kell rohangálnom helyette, de ha felgár is beszállhatna a harcba, akkor állítom top3-ba lehetnék a dps listán (jelenleg a felguard sajnos iszonyat gyorsan elhullik). szal nem olyan rossz az demo lock.
és ugyanekkor a survival hunter is nagyon jó, a debuffjai (expose weakness pl. - +25% AP minden támadónak az expose weakness-es target-re ^^) nagyon imbák tudnak lenni...
arms warrior is van nálunk raid-ben.
boomkin sajna nincs, pedig én örülnék a spellcrit aurájának -.-
ja igen, és van egy frankó palatankunk is, azt hiszem el lehet mondani, hogy meg vagyunk vele elégedve, aoe tankolásban nincs párja, bestof (ha jól emléxem, akkor lootreavertõl elkezdve mindent tankolt már, nightbane-t is, ahová egyesek szerint csak a warrior a tuti).
sajnos a felguard-ot nem tudom használni raid-en (igy olyan 3-7. hely között ingadozom a dps listán vhol, mikor hol), mert ratyi imp-pel kell rohangálnom helyette, de ha felgár is beszállhatna a harcba, akkor állítom top3-ba lehetnék a dps listán (jelenleg a felguard sajnos iszonyat gyorsan elhullik). szal nem olyan rossz az demo lock.
és ugyanekkor a survival hunter is nagyon jó, a debuffjai (expose weakness pl. - +25% AP minden támadónak az expose weakness-es target-re ^^) nagyon imbák tudnak lenni...
arms warrior is van nálunk raid-ben.
boomkin sajna nincs, pedig én örülnék a spellcrit aurájának -.-
ja igen, és van egy frankó palatankunk is, azt hiszem el lehet mondani, hogy meg vagyunk vele elégedve, aoe tankolásban nincs párja, bestof (ha jól emléxem, akkor lootreavertõl elkezdve mindent tankolt már, nightbane-t is, ahová egyesek szerint csak a warrior a tuti).
Az elementál sámán azért nem rossz igaz hydrossnál nem pont a legjobb választás<#vigyor2>#vigyor2>.
Más ma már felvetõdött töbször is onyxia.Mi az onyxia történet horda oldalról?
Más ma már felvetõdött töbször is onyxia.Mi az onyxia történet horda oldalról?
az elem és enha sámán raidképes (lenne, ha lenne megfelelõ itemizáció.)
jelenleg sem +hit rating +str mail itemek nem esnek sehol (kivéve t set, amibõl ugye sámán nem vihet csak healer verziót), sem scrit sdmg mail itemek, itt is csak a t setek vanak amibõl csak healert enged legtöbb vezetés (/a másik 2 class) vinni.
jelenleg sem +hit rating +str mail itemek nem esnek sehol (kivéve t set, amibõl ugye sámán nem vihet csak healer verziót), sem scrit sdmg mail itemek, itt is csak a t setek vanak amibõl csak healert enged legtöbb vezetés (/a másik 2 class) vinni.
Nemolyan egyértelmû ez mindenkinek panther.A guildek nagyrészében labdába nem rúghatnak a lentebbi classok.Mitöbb pl a paladin is csak healelhet ha tanklani akar akkor karahzanon túl nemigen megy.Ott van a te guildedben a Lina azt hiszem õ jó példa arra hogy nemcsak healerként alkalmas de általában mindenhol healbotként funkcionál.
Oké az arms warriort eltaláltad 😊 többi atom raid képes
survival hunter, moonkin droid, és hogy örülj demo lock, arms warrior.
"vannak classok amiknek az ágai nem raid képesek."
mondanál nekem egy példát erre? (retripalán kívül)
mondanál nekem egy példát erre? (retripalán kívül)
Annyira nem is kéne megerõltetnie magát a blizzardnak.Sokmindennel jobbá lehetne ezt tenni mivel nem rossz játék ez csak iszonyat faxságok vannak benne.Gondolok itt a lootrendszerre vagy arra hogy vannak classok amiknek az ágai nem raid képesek.
a lényeg azon van ha már annyira le akarja pipálni a warhammert akkor valami nagyon nagyal kell robbantani kezdéskor aminek olyan hangulata van ,hogy odaköt 1 hétre a géphz
A portál nyitás elött mikor mindenki a ment megcsodálni a portált ergo ott leledzett a szerver 70%-a azt sem birta el.Pláne ugy hogy 30-40 beteges aoe-zõ nem birja megálni hogy ne aoe-zen ha tömeget lát.
éés még valami szerintem blizzard tudatalattit akarja befolyásolni azzal ,hogy mostani insták fõ bossai hát.. más szinben de szinte ugyanugy néznek ki mint a régi raid bossok.. pl arca utolso boss AQ-ból.. (mondjuk ez nekem tegnap tünt fel elöször 😄)
még valami ha wow kieg nagyot akarna szolni szerintem kezdésnek egy AQ gate openhez hasonlo dolog kéne amikor ott van a szerver 99%-a és le kell ölni az eliteket azért ,hogy elöremenjetek ^^
a portálos rendszer már gagyi képzelem most mi lesz.. mindenki ott fog állni zeppelinre várva.. 😄
a portálos rendszer már gagyi képzelem most mi lesz.. mindenki ott fog állni zeppelinre várva.. 😄
jutt eszembe tegnap lent voltunk c'thunban :p
warden neked annyiból jó ,hogy van guilded aki képes rá ,hogy lemenjen.. ^^
még valami én be tudok ugrani mc-be mwha 😄
warden neked annyiból jó ,hogy van guilded aki képes rá ,hogy lemenjen.. ^^
még valami én be tudok ugrani mc-be mwha 😄
Nem biztos hogy trinket de ugy emlékeztem, mindenesetre kell neki valami belõle mert képes 6-7-8 embert összgyüjteni hajnali fél egykor is hogy menjünk egy kör gar-t.
már elnézést de ti melyik trinketrõl beszéltek? mert garrbol egy esik wowhead szerint az is healing :p
ez az a video ami szerintem teljesen átadja egy igazi raid hangulatát föleg a vége.. szó szerint beleéltem magam a végén >>katt<<
az utolso reszet alairom, bár én " átélhettem " a teljes level60 contentet.
BC ben nem volt olyan raid hogy kb felora múlva ne kezdtünk volna a régi 40 es raidekrol beszelgetni, feleleveníteni az emlékeket. A 40 es raidek voltak nekem ( és szerintem elég sok más embernek is) a legnagyobb "game experience" amit valaha átélhetett.<#whatever>#whatever>
BC ben nem volt olyan raid hogy kb felora múlva ne kezdtünk volna a régi 40 es raidekrol beszelgetni, feleleveníteni az emlékeket. A 40 es raidek voltak nekem ( és szerintem elég sok más embernek is) a legnagyobb "game experience" amit valaha átélhetett.<#whatever>#whatever>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Annyira nem komoly kivéve a garr-os warrior trinket az tényleg kellene neki, állitólag még mindíg az egyik legjobb warrior trinket .(nem mintha a másik két arc nem adná oda a sárkányát a 2 zg-s mountért)Mint emlitettem ezekre zömében altokkal (7-8-9) fõvel megyünk.ami az onlány emberek fele kb.Raid ssc-re tk-ra csak este lehetséges ugy héttõl éjfélig mivel ez egy casual guild és akkor érnek rá a tagok.
onyxiara értettem a 2 fõset pally és warlock megcsinálta már
igen le lehet menni régi instákba egyedül.. de akkor az ember nem érzi át azt a feelinget amit pl lv60-n egy ubrs jelentett én odamegyek fél centire a mobtol be afkolok õ meg észre sem vesz..
egyébként naxxon kivül az összes régi raid instában voltam már.. de néztem régi videokat raidekrõl.. amikor 40 ember küzd azért ,hogy meglegyen frostboltok szálnak meg minden nah az az igazi érzés közben ventrin 40 ember ordibálja ,hogy GYERÜNK GYERÜNK.. ez kihalt a wowbol érzésem szerint.. az meg ,hogy guildal mi mindent lehet csinálni ha jó guildba kerülsz be az okés.. de tudod van egy bökkenöje.. BE kell kerülni
igen le lehet menni régi instákba egyedül.. de akkor az ember nem érzi át azt a feelinget amit pl lv60-n egy ubrs jelentett én odamegyek fél centire a mobtol be afkolok õ meg észre sem vesz..
egyébként naxxon kivül az összes régi raid instában voltam már.. de néztem régi videokat raidekrõl.. amikor 40 ember küzd azért ,hogy meglegyen frostboltok szálnak meg minden nah az az igazi érzés közben ventrin 40 ember ordibálja ,hogy GYERÜNK GYERÜNK.. ez kihalt a wowbol érzésem szerint.. az meg ,hogy guildal mi mindent lehet csinálni ha jó guildba kerülsz be az okés.. de tudod van egy bökkenöje.. BE kell kerülni
ez komoly hogy 70 en Mc / bwl / zg be jártok droppokért? 😮
ha az erre ráfordított idõt ssc / tk ban töltöttétek volna, akkor az Mt nek nem thunderfury kéne garrbol, meg a masiknak se raptor zg bõl, mert már rég fonixen repkedne 😄
ha az erre ráfordított idõt ssc / tk ban töltöttétek volna, akkor az Mt nek nem thunderfury kéne garrbol, meg a masiknak se raptor zg bõl, mert már rég fonixen repkedne 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nagyon is jó nekik a kieg😊 Elõtte kidobnak egy ütõs intro videót, és szalad minden fanyalgó a boltba megvenni😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
MC,BWL de fõleg NAXX nem két fõs insta most sem.Onyxia sem kétfõs bár azt elméletben meg lehetne csinálni.( öten már öltük)MC-be minden héten lemegyünk vagy 10-en Garr-ig mert az egyik tanknak valami kell belõle kb egy éve (nem esett soha anno és most sem).Szeptemberbe remélem 2 kiba.. hydross wipe közt lessz idõ és elég jelentkezõ naxxra azt én is szeretném végig tolni.( egyszer próbáltuk talán 18-an de a patchwerk elkente a szánkat)ZG be is szinte minden héten benézünk 2 maniak miatt metrt az egyik a raptor nélkül nem tud élni a másik meg a tigris mountra ácsingózik régóta.Annyi hogy zömében ezekre altokkal megyünk meg egy tg esetén heten már lehet ölni hakkart.
Legendary fegyver megszerzése most is lehtséges csak oylan guildba játsz ami 12+ órás napi elfoglaltságot vesz igénybe és eye-ben vagy bt-ben dobódik is.
Stratholme, scolo dire maul ( gondolom a dm az akart lenni nem dead mine<#vigyor2>#vigyor2>) szólozhatók szinte minden classal hetvenen de elég idõigényes.
lbrs ubrs meg kell questben habár horda oldalon nem ismerem a questeket, ha máshoz nem is de az onyxia kulcshoz mindenkép ill a windsor fiús quest sorozat adja a legtöbb reputációt stromwindbe.Annyi hogy most nem kell összevadászni hozzá emberek lbrs-be elég 2 ubrs-be 4 ember aki segít.
pvp rankot meg kaphatsz csak mind a három bg-n exaltednek kell lenned.
Legendary fegyver megszerzése most is lehtséges csak oylan guildba játsz ami 12+ órás napi elfoglaltságot vesz igénybe és eye-ben vagy bt-ben dobódik is.
Stratholme, scolo dire maul ( gondolom a dm az akart lenni nem dead mine<#vigyor2>#vigyor2>) szólozhatók szinte minden classal hetvenen de elég idõigényes.
lbrs ubrs meg kell questben habár horda oldalon nem ismerem a questeket, ha máshoz nem is de az onyxia kulcshoz mindenkép ill a windsor fiús quest sorozat adja a legtöbb reputációt stromwindbe.Annyi hogy most nem kell összevadászni hozzá emberek lbrs-be elég 2 ubrs-be 4 ember aki segít.
pvp rankot meg kaphatsz csak mind a három bg-n exaltednek kell lenned.
warhammer pvp-re lesz kihegyezve (ork üt. nagyot. élvezni.)
a warcraft meg farmolós, "profhuzos" cucc, lebilincselõ és kidolgozott fantasy világgal..
ennyi. de már jó lenne megtörni a wow "egyeduralmát" az mmorpg-k piacán, az csak Nekünk, játékosoknak tenne jót (mint a "szabadversenyes kapitalizmus"..)
és végre a blizz is törné a fejét valami eredetin.. (mondjuk kiegészitö helyett egy patch-en)
lvl 1-60ig még valahogy élveztem a szintezést😊 outland már erõltetett menet volt (CoT volt egyedül ami tetszett)
a warcraft meg farmolós, "profhuzos" cucc, lebilincselõ és kidolgozott fantasy világgal..
ennyi. de már jó lenne megtörni a wow "egyeduralmát" az mmorpg-k piacán, az csak Nekünk, játékosoknak tenne jót (mint a "szabadversenyes kapitalizmus"..)
és végre a blizz is törné a fejét valami eredetin.. (mondjuk kiegészitö helyett egy patch-en)
lvl 1-60ig még valahogy élveztem a szintezést😊 outland már erõltetett menet volt (CoT volt egyedül ami tetszett)
szerintem sokat vesztettem..^^
pvp rankot sem kaphtok csak gladiatort.. de az.. igen.. khm..
AQ gate open
outdoor pvp (ez bc-ben megszünt flying mountal.. meg druid flight formal akik csak simán elrepülnek..)
10-12 órás AV
értelmes insták brd/ubrs/lbrs/start/dm/scholo (voltam ezekben az instákban.. de mégis 100% hangulatosabbak voltak mint a mostaniak)
world bossok (most is vannak.. dee.. szóval mind1 :p)
legendary fegyo megszerzése
bwl,mc,naxx,onyxia nem 2fõvel..
Tier1-3 <3
pvp rankot sem kaphtok csak gladiatort.. de az.. igen.. khm..
AQ gate open
outdoor pvp (ez bc-ben megszünt flying mountal.. meg druid flight formal akik csak simán elrepülnek..)
10-12 órás AV
értelmes insták brd/ubrs/lbrs/start/dm/scholo (voltam ezekben az instákban.. de mégis 100% hangulatosabbak voltak mint a mostaniak)
world bossok (most is vannak.. dee.. szóval mind1 :p)
legendary fegyo megszerzése
bwl,mc,naxx,onyxia nem 2fõvel..
Tier1-3 <3
Nem tudom wildor mikor jártál utoljára av-n de vagy a conviction bg csoporton van másként vagy te látogattál el régen av-re de valahogy az nemigazán mészárszékként funkcionál már régóta.Az alaphelyzet ally szemszögbõl az hogy végig rush glavig a horda is ezt csinálja balindáig középen jól elszaladunk egymás melett heveny integetés közepette.Glav down majd a két torony meg a temetõ és rush drak-ig pull és Drak down aliance win.
B verzió.A horda valahol védekezik általában FW-nél itt kialakulhat egy kis vérfürdõ de ez addig tart mig az ally összes castere, huntere odaér majd egy aoe party keretén belül akár 20-25 fps-esés is észlelhetõ.
C verzió.Ally védekezik a híd elötti szurdokban lásd B verzió csak nagyobb fps-esés.
D verzió.A horda is rushol mitöbb annyira hogy balindát is kihagyják háturól érkeznek a híd alól az ally bázisra és horde win igaz kevesebb honort kapnak.
AV-nek már semmi köze a pvp-hez ad egy nem alakulhat ki az egy-egy ellni harc ad kettõ több honort kapsz az npc-ért mint egy leölt játékosért.
B verzió.A horda valahol védekezik általában FW-nél itt kialakulhat egy kis vérfürdõ de ez addig tart mig az ally összes castere, huntere odaér majd egy aoe party keretén belül akár 20-25 fps-esés is észlelhetõ.
C verzió.Ally védekezik a híd elötti szurdokban lásd B verzió csak nagyobb fps-esés.
D verzió.A horda is rushol mitöbb annyira hogy balindát is kihagyják háturól érkeznek a híd alól az ally bázisra és horde win igaz kevesebb honort kapnak.
AV-nek már semmi köze a pvp-hez ad egy nem alakulhat ki az egy-egy ellni harc ad kettõ több honort kapsz az npc-ért mint egy leölt játékosért.
a "nem voltak elragadtatva" ez így konkrétumok nélkül eléggé semmit mondó, egyik népszerû fan oldal forumán az egyik srác azt nehezményezte, hogy neki azért nem tetszik a warhammer (a látott rvr videok alapján), mert nincsenek benne nagy critek (az "etalon wow" boomheadshot 3-4k-s critek) <#idiota>#idiota>
"én még most sem untam meg lehet csak azért mert nem sima wow-al játszotam" ezt nem értem.Ezvel azt mondos hogy meg van a bc- és azval játszol?
Amennyiben igy van akkor elmondom hogy semmit nem vesztettél.Ad egy a bc-hez mindenkép kell az alap wow mitöbb 58-as lvl-ig az alapterületen questelsz tehát nagyjából megismered.Valóban sok lehetõség van a wow-ban de a sok lehetõségnek ugyanaz a mondadója.Farmolj!A wow játékosok 80% casual 10% kinai farmer és a maradék 10% a hc akik a pve részét legalább élvezhetik a játéknak.Az alapjáték legkevesebbet látogatott instanceje naxx volt pedíg a blizzard is elismeri hogy az a játék legjobban sikeredett instája.A bc instance rendszere is kb arról szól hogy van karahzan és a t4-es tokenes insták amiket a játékosok 80% elérhet a többi az már olyna feltételekhez van kötve amit casual játékos egyszerûen nem teljesíthet.Ergo kimarad a játékból.
Olvasgatom itt a hozzászólásokat nagyon sok guild még karahzant sem fejezte be nemhogy heti egy raidnap alatt letudja, most akkor én szerencsés vagyok mert olyan guildban játszom ahol egy este alatt letudva a következõ este gruul-maggi szintén letudva a harmadik estétõl meg a lootreaveren kivül megy a szívás?Nem így van.A fent emlitett instákon kivül megszûnik a a casual játékosok létjogosultsága, marad megint a 10 % aki a nap nagyrészét wow-al tölti hogy meglegyen az x flask-je y primal akármilye z reses gearje és a fentmaradó 4-5-6 órában akár játszhat is és ha mákja van még loot is esik neki.
Amennyiben igy van akkor elmondom hogy semmit nem vesztettél.Ad egy a bc-hez mindenkép kell az alap wow mitöbb 58-as lvl-ig az alapterületen questelsz tehát nagyjából megismered.Valóban sok lehetõség van a wow-ban de a sok lehetõségnek ugyanaz a mondadója.Farmolj!A wow játékosok 80% casual 10% kinai farmer és a maradék 10% a hc akik a pve részét legalább élvezhetik a játéknak.Az alapjáték legkevesebbet látogatott instanceje naxx volt pedíg a blizzard is elismeri hogy az a játék legjobban sikeredett instája.A bc instance rendszere is kb arról szól hogy van karahzan és a t4-es tokenes insták amiket a játékosok 80% elérhet a többi az már olyna feltételekhez van kötve amit casual játékos egyszerûen nem teljesíthet.Ergo kimarad a játékból.
Olvasgatom itt a hozzászólásokat nagyon sok guild még karahzant sem fejezte be nemhogy heti egy raidnap alatt letudja, most akkor én szerencsés vagyok mert olyan guildban játszom ahol egy este alatt letudva a következõ este gruul-maggi szintén letudva a harmadik estétõl meg a lootreaveren kivül megy a szívás?Nem így van.A fent emlitett instákon kivül megszûnik a a casual játékosok létjogosultsága, marad megint a 10 % aki a nap nagyrészét wow-al tölti hogy meglegyen az x flask-je y primal akármilye z reses gearje és a fentmaradó 4-5-6 órában akár játszhat is és ha mákja van még loot is esik neki.
szerinted mikor játszottam a female orkommal utoljára?
(megsúgom: kieg elött, azóta csak "porosodik"...mint ahogy a többi ud, ork, tauren, stb. karakterem is)
egyébként elmondom mi a gond a war-ral, s a körülötte csapott felhajtással. még sehol sincs a game, de már mindenki a megváltót látja benne, a messiást, a pvp királyok császárát, az überfaszamindentownolóújgameet, ami mindent letaszít majd a trónjáról, s új heroikus királyként tündököl.
na az ilyenekbõl van általában a legnagyobb csalódás.
szóval én maradok inkább szkeptikus, akkor nagy csalódás nem érhet, max. pozitív irányban...
(megsúgom: kieg elött, azóta csak "porosodik"...mint ahogy a többi ud, ork, tauren, stb. karakterem is)
egyébként elmondom mi a gond a war-ral, s a körülötte csapott felhajtással. még sehol sincs a game, de már mindenki a megváltót látja benne, a messiást, a pvp királyok császárát, az überfaszamindentownolóújgameet, ami mindent letaszít majd a trónjáról, s új heroikus királyként tündököl.
na az ilyenekbõl van általában a legnagyobb csalódás.
szóval én maradok inkább szkeptikus, akkor nagy csalódás nem érhet, max. pozitív irányban...
Wildor: D😄DD kesz ...
"hát pont ez az, ami miatt bukás is lehet. én nem láttam még a war-t, de ha nem lesz benne av szintû mészárszék, akkor nálam az már minuszpont.
pörgös csatákat szeretnék..."
Ezen jot nevettem :p ... marmint hogy valakinek AV lenne az etalon xD
"nem egy torz akármit akarnak látni a monitoron, bár ezzel én is igy vagyok"
Nezd csak meg hogy fognak kinezni a fajok/kasztok, ugyanugy vannak pwn kinezetu karakterek Chaos oldalon is ... azon meg kulon jot rohogtem hogy ezzel te is igy vagy 😄DDD female ork hunter utan en nem tudom mennyire hiszik el ezt az emberek <#idiota>#idiota>
"hát pont ez az, ami miatt bukás is lehet. én nem láttam még a war-t, de ha nem lesz benne av szintû mészárszék, akkor nálam az már minuszpont.
Ezen jot nevettem :p ... marmint hogy valakinek AV lenne az etalon xD
"nem egy torz akármit akarnak látni a monitoron, bár ezzel én is igy vagyok"
Nezd csak meg hogy fognak kinezni a fajok/kasztok, ugyanugy vannak pwn kinezetu karakterek Chaos oldalon is ... azon meg kulon jot rohogtem hogy ezzel te is igy vagy 😄DDD female ork hunter utan en nem tudom mennyire hiszik el ezt az emberek <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
hát ja, azt aláírom, nem játszottam még más mmo-val, mint a wow. mint ahogy a wow-osok 80%-a sem. de épp ezért, nekünk ez a minta, amire építünk.
szóval lehet, hogy van ultimate pvp más mmo-kban, kiváncsian várom.
mindenesetre láttam már 1-2 pvp csatát a jelenlegi war-ból kiollózva, mit nem mondjak, nem voltam tõle behalva, nekem eléggé statikusnak tûnnek a csaták, hiányoltam az eddig látott movie-kból a dinamizmust...
de bízom benne, hogy kellemeset fogok majd csalódni, ha kipróbáltam...
szóval lehet, hogy van ultimate pvp más mmo-kban, kiváncsian várom.
mindenesetre láttam már 1-2 pvp csatát a jelenlegi war-ból kiollózva, mit nem mondjak, nem voltam tõle behalva, nekem eléggé statikusnak tûnnek a csaták, hiányoltam az eddig látott movie-kból a dinamizmust...
de bízom benne, hogy kellemeset fogok majd csalódni, ha kipróbáltam...
Btw mindkét oldalon lesz tünde faj és a káosz mágus és zealot figurák sem csúnyák (a nõk sem).
A halál csupán a kezdet...
ha játszottál volna más mmoval, ahol van normális pvp, akkor a "mészárszék" av-n maximum egy jót mosolyognál
"jelenleg túlságosan is beta állapotban van a game... "
igen, ált. a closed beta az még erõsen beta 😊, furmányos módon ezért hívják closed betának
ha játszottál volna más mmoval, ahol van normális pvp, akkor a "mészárszék" av-n maximum egy jót mosolyognál
"jelenleg túlságosan is beta állapotban van a game... "
igen, ált. a closed beta az még erõsen beta 😊, furmányos módon ezért hívják closed betának
"Nagyon nagy bukás meg nem lehet mivel a wow-ozók 60% ugy is kipróbálja"
hát pont ez az, ami miatt bukás is lehet. én nem láttam még a war-t, de ha nem lesz benne av szintû mészárszék, akkor nálam az már minuszpont.
pörgös csatákat szeretnék...
s a wow játékosoknak már elég nagy elvárásaik vannak (köztük nekem is) egy köv. generációs mmo-val kapcsolatban, mind pvp, mind pve téren. ha ezt a szintet nem fogja tudni hozni, akkor bukta lesz.
az emberek gyorsan rá fognak unni. (jó dolog a pvp is, de egy idõ után unalmassá is tud válni, ha nincs más alternatíva a játékban)
a másik amitõl tartok, hogy nem lesz frakció balance. akárhonnan is nézem egy greenskin vagy ork vagy chaos torz alakjai nem éppen szemet gyönörködtetõek, igy casual pistike-józsika-esztike tuti, hogy az empire-hez, törpékhez fog csatlakozni, már csak azért is, mert nekik fontos, hogy a karakterük ki is nézzen valahogy (nem egy torz akármit akarnak látni a monitoron, bár ezzel én is igy vagyok).
igy tartok tõle, hogy 1-1 realm-en az úgymond "alliance" frakció elsöprõ többségben lesz.
bár ne legyen igazam.
de az biztos, hogy én empire-el fogok játszani...
(esetleg dark elfek, high elfek még szóba jöhetnek)
továbbá nekem is van pár ismerõsöm (nameg pár emberke a guild-ben is) akik kaptak beta key-t, eddig egyik sincs túlzottan behalva a war-tól. jelenleg túlságosan is beta állapotban van a game...
hát pont ez az, ami miatt bukás is lehet. én nem láttam még a war-t, de ha nem lesz benne av szintû mészárszék, akkor nálam az már minuszpont.
pörgös csatákat szeretnék...
s a wow játékosoknak már elég nagy elvárásaik vannak (köztük nekem is) egy köv. generációs mmo-val kapcsolatban, mind pvp, mind pve téren. ha ezt a szintet nem fogja tudni hozni, akkor bukta lesz.
az emberek gyorsan rá fognak unni. (jó dolog a pvp is, de egy idõ után unalmassá is tud válni, ha nincs más alternatíva a játékban)
a másik amitõl tartok, hogy nem lesz frakció balance. akárhonnan is nézem egy greenskin vagy ork vagy chaos torz alakjai nem éppen szemet gyönörködtetõek, igy casual pistike-józsika-esztike tuti, hogy az empire-hez, törpékhez fog csatlakozni, már csak azért is, mert nekik fontos, hogy a karakterük ki is nézzen valahogy (nem egy torz akármit akarnak látni a monitoron, bár ezzel én is igy vagyok).
igy tartok tõle, hogy 1-1 realm-en az úgymond "alliance" frakció elsöprõ többségben lesz.
bár ne legyen igazam.
de az biztos, hogy én empire-el fogok játszani...
(esetleg dark elfek, high elfek még szóba jöhetnek)
továbbá nekem is van pár ismerõsöm (nameg pár emberke a guild-ben is) akik kaptak beta key-t, eddig egyik sincs túlzottan behalva a war-tól. jelenleg túlságosan is beta állapotban van a game...
herbalism 2x.
nincs is jobb látvány, mikor pajkos kis rózsaszín ruhás paladinok rohangálnak fel-alá a réten és virágokat szedegetnek 😊))
nincs is jobb látvány, mikor pajkos kis rózsaszín ruhás paladinok rohangálnak fel-alá a réten és virágokat szedegetnek 😊))