166745
  • gabeone
    Helló,

azt meg tudjátok határozni, hogy mennyi idő egy karakter felfejlesztése most? Mondjuk egy nem könnyen xp-ző karakteré, mint a harcosé vagy varázslóe. Konkrétan az új kiegészítőről olvastam szimpatikus dolgokat, ami miatt érdekel a játék. Olyan dolgokra gondolok mint, hogy már nem a tárgyvadászatról fog szólni a játék és lesz halállovag. Nekem nagyjából ez a fontos.

Köszi előre is!
    Maradok tisztelettel
  • Lacee
    nekem egy alap macbookon viszonylag jól futott (átlagos beállításokkal élvezhetően), bár tömegjelenetkenél azért volt, hogy leesett közel-képregény framerate-re. annak is integrált szutyok videokártyája van, de civ4re, wow-ra elmegy :)
  • Shortstop
    ne zsákbamacskázz ha fontos neked ez a dolog én csak ennyit tudok mondani.
    vagy ha sokkallod a bolti árkat akkor ebay.com
  • Adler
    öszintén akkor lennék nyugodt, ha kipróbálhatnám:)
  • Shortstop
    eladó persze hogy azt mondja...
    haver is benyalta ezt a dolgot, mert az eladó mondta.. én mindig azt mondom hogy szeretnéd a jót akkor azt meg kell fizetni
  • Adler
    amiket néztem a proci meg a ram ok, volt rajt avalami intel kárty, gma3100 vagy ilyesmi, az eladó azt mondta ezen már biztos, hogy fut normálisan, mert ez a kártya dx10, kissé szkeptikus voltam, igazából amiben normális vga van, az +50k, kicsit húzosnak érzem egy gef7600 ért, mégh alaptopban is van:)
    szeretnék igen, egyrészt helyhiány miatt kell a laptop, másrészt meg mobil
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    igy melóhelyen is tudom tolni
  • Shortstop
    én nyomtam laptopon de konkrétn nem elméxem milyen volt. a processzor az közel 2gig volt de a videókártya pocsék volt és jelentősen élvezhetetlen volt a játék. ha laptopon szeretnél wowozni akkor szánd rá azt az összeget, mindenképpen megéri.
  • Adler
    van itt olyan player aki laptopon (is) tolja a játékot, ha igen, kérdezném, hogy milyen konfigon?
    Amiket eddig néztem proci és ram szempontjából biztos jók, de a "normális" videokártyával szerelt laptop elég húzós.
    előre is kösz
    hiába a kockulás megállithatatlan......
  • Adler
    most minden quested leirod ide?
    google nevű cuccal találsz oldalakt, ahol az összes quest le van irva.

http://www.wowhead.com/
  • bAguziB2
    hy. Teldrassilben vok és elvállaltam egy küldit ahol be kell menni a pókos barlangba és egy nightelfet kel megkeresni. de már10 szer kiirtottamminden pókot, de az elfet nagyon nem találom!!
    légyszi segítsetek mert szétjártam a barlangot.
  • bAguziB2
    most már tudom kössz
  • gborisz
    hunter nem tud pajzsot használni
  • bAguziB2
    már megvan a trainer. még azt akarom kérdezni, hogy hol vgy kinél tudok pajzsviselést tanulni? (shield)
  • Foglaltnick
    melyik szerveren játszol?
    ez csak egy fórum... érdemes elolvasni a kézikönyvet, abban minden benne van az alapokról
  • Foglaltnick
    http://www.wow-hungary.com/
  • bAguziB2
    sziasztok. azt szeretném kérdezni hogy van egy nightelf hunterem,Stormwind Citybe vok, és hogy hol van a közelben egy trainer amitől tanulhatnék hogy tudjak kardotot vgay boto meg ilyeneket használni. meg hogy mmi az az insta.
    kössz
  • Foglaltnick
    te is elmész az account menedzsmentbe, kérsz egy új jelszót, és belépsz. Mi a gond ezzel?
    lezárolták az accountodat? akkor megírták hogy mire kiváncsiak. Megírtad nekik? Akkor hamarosan leveszik a zárolást róla. 3-5 nap kb. Nem kell írni nekik semmi mást.
  • Fehercsoki
    Titkos válasz/CD kulcs és te adataid amiket regisztráláskor megadtál.
  • Norbi101
    Blizz kb hány nap mire válaszol egy levélre? nektek mennyi volt? kéne vissza az accom :) mit írjak hogy elhidjék enyém az acc?
  • BEAST #123481
    szerintem is :D:DDD
  • Bhalage
    ermm. . LOL ?
  • ronihun
    te okos vagy
  • Norbi101
    Blizz kb hány nap mire válaszol egy levélre? nektek mennyi volt? kéne vissza az accom :)
  • PiszkosFred
    Eloszor is gratula! Meg sem jelent a kieg, azt sem tudjuk mi az ami tenylegesen benne lesz a mostani hirek es kerdeses eredetu videokban latottak/hallottak kozul, de te mar most noobozol, amikor meg fingod sincs mirol beszelsz. Piros pontocska neked.
  • ronihun
    ezt én is néztem...de ez bizonyos szempontbol szar lesz mert majd a sok noob a levegöböl fog gyilkolászni mig te el se tudsz menekülni
  • Narxis
    Úgy gondolod? Akkor várok.
  • raziel.
    Bár lehet hogy köv akció ez lesz a kieg mellé, szerintem várj még a vásárlással, gl.
  • Narxis
    Nem is rossz, köszi.
  • raziel.
    Rendelj gyorsan hozzá jó kis cuccot, hogy skillesebb legyél ;>
  • TDC Geronimo
    nevetséges
  • Narxis
    Ez tök jó lesz, megyek a gnome warrimmal és sztalázok a helikopteren mindenkit.
  • BEAST #123463
    arra meg lehet varhatsz egy darabig :o
  • Dr DeViLKiNG
    who cares gief diablo3.
  • BEAST #123461
    Ugye mindenkinek voltak almatlan ejszakai amikor csak arra tudott gondolni hogy miert nem lehet a repulo mountokon harcolni, milyen jo is lenne, hisz mar csak ez hianyzik a wowbol... de majd MOST! :D:D
  • Narxis
    Megnyomtad a num lockot.
  • bAguziB2
    szeva. azt akarom kérdezni hogy az miért van hogy néha magától megy a karim? megyek előre és mintha bentragadna.
    köszi
  • 1Darton1
    Bezzeg a Conan, Warhammer es Aion micsoda izgalmakat kinal. Hujuj.
  • picket
    /yawn
  • s0n1c
    jah bocs forrás:

http://blackravens.net/
  • s0n1c
    Frost Presence - Tanking. Increases armor by 45% and threat by 25%.
    Unholy Presence - PvP. Increases movement and attack speed, and possibly lowers the global cooldown.
    Blood Presence - DPS. Increases damage and heals the Death Knight slightly when attacked.

haha