166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
gabeone #123506 Helló,
azt meg tudjátok határozni, hogy mennyi idő egy karakter felfejlesztése most? Mondjuk egy nem könnyen xp-ző karakteré, mint a harcosé vagy varázslóe. Konkrétan az új kiegészítőről olvastam szimpatikus dolgokat, ami miatt érdekel a játék. Olyan dolgokra gondolok mint, hogy már nem a tárgyvadászatról fog szólni a játék és lesz halállovag. Nekem nagyjából ez a fontos.
Köszi előre is!
Maradok tisztelettel -
#123505 nekem egy alap macbookon viszonylag jól futott (átlagos beállításokkal élvezhetően), bár tömegjelenetkenél azért volt, hogy leesett közel-képregény framerate-re. annak is integrált szutyok videokártyája van, de civ4re, wow-ra elmegy :) -
#123504 ne zsákbamacskázz ha fontos neked ez a dolog én csak ennyit tudok mondani.
vagy ha sokkallod a bolti árkat akkor ebay.com -
Adler #123503 öszintén akkor lennék nyugodt, ha kipróbálhatnám:) -
#123502 eladó persze hogy azt mondja...
haver is benyalta ezt a dolgot, mert az eladó mondta.. én mindig azt mondom hogy szeretnéd a jót akkor azt meg kell fizetni -
Adler #123501 amiket néztem a proci meg a ram ok, volt rajt avalami intel kárty, gma3100 vagy ilyesmi, az eladó azt mondta ezen már biztos, hogy fut normálisan, mert ez a kártya dx10, kissé szkeptikus voltam, igazából amiben normális vga van, az +50k, kicsit húzosnak érzem egy gef7600 ért, mégh alaptopban is van:)
szeretnék igen, egyrészt helyhiány miatt kell a laptop, másrészt meg mobil
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igy melóhelyen is tudom tolni -
#123500 én nyomtam laptopon de konkrétn nem elméxem milyen volt. a processzor az közel 2gig volt de a videókártya pocsék volt és jelentősen élvezhetetlen volt a játék. ha laptopon szeretnél wowozni akkor szánd rá azt az összeget, mindenképpen megéri. -
Adler #123499 van itt olyan player aki laptopon (is) tolja a játékot, ha igen, kérdezném, hogy milyen konfigon?
Amiket eddig néztem proci és ram szempontjából biztos jók, de a "normális" videokártyával szerelt laptop elég húzós.
előre is kösz
hiába a kockulás megállithatatlan...... -
Adler #123498 most minden quested leirod ide?
google nevű cuccal találsz oldalakt, ahol az összes quest le van irva.
http://www.wowhead.com/ -
#123497 hy. Teldrassilben vok és elvállaltam egy küldit ahol be kell menni a pókos barlangba és egy nightelfet kel megkeresni. de már10 szer kiirtottamminden pókot, de az elfet nagyon nem találom!!
légyszi segítsetek mert szétjártam a barlangot. -
#123496 most már tudom kössz -
gborisz #123495 hunter nem tud pajzsot használni -
#123494 már megvan a trainer. még azt akarom kérdezni, hogy hol vgy kinél tudok pajzsviselést tanulni? (shield) -
Foglaltnick #123493 melyik szerveren játszol?
ez csak egy fórum... érdemes elolvasni a kézikönyvet, abban minden benne van az alapokról -
Foglaltnick #123492 http://www.wow-hungary.com/ -
#123491 sziasztok. azt szeretném kérdezni hogy van egy nightelf hunterem,Stormwind Citybe vok, és hogy hol van a közelben egy trainer amitől tanulhatnék hogy tudjak kardotot vgay boto meg ilyeneket használni. meg hogy mmi az az insta.
kössz -
Foglaltnick #123490 te is elmész az account menedzsmentbe, kérsz egy új jelszót, és belépsz. Mi a gond ezzel?
lezárolták az accountodat? akkor megírták hogy mire kiváncsiak. Megírtad nekik? Akkor hamarosan leveszik a zárolást róla. 3-5 nap kb. Nem kell írni nekik semmi mást. -
#123483 Titkos válasz/CD kulcs és te adataid amiket regisztráláskor megadtál. -
Norbi101 #123482 Blizz kb hány nap mire válaszol egy levélre? nektek mennyi volt? kéne vissza az accom :) mit írjak hogy elhidjék enyém az acc? -
#123481 szerintem is :D:DDD -
Bhalage #123479 ermm. . LOL ? -
#123476 te okos vagy -
Norbi101 #123475 Blizz kb hány nap mire válaszol egy levélre? nektek mennyi volt? kéne vissza az accom :) -
#123471 Eloszor is gratula! Meg sem jelent a kieg, azt sem tudjuk mi az ami tenylegesen benne lesz a mostani hirek es kerdeses eredetu videokban latottak/hallottak kozul, de te mar most noobozol, amikor meg fingod sincs mirol beszelsz. Piros pontocska neked. -
#123470 ezt én is néztem...de ez bizonyos szempontbol szar lesz mert majd a sok noob a levegöböl fog gyilkolászni mig te el se tudsz menekülni -
#123469 Úgy gondolod? Akkor várok. -
#123468 Bár lehet hogy köv akció ez lesz a kieg mellé, szerintem várj még a vásárlással, gl. -
#123467 Nem is rossz, köszi. -
#123466 Rendelj gyorsan hozzá jó kis cuccot, hogy skillesebb legyél ;> -
#123465 nevetséges -
#123464 Ez tök jó lesz, megyek a gnome warrimmal és sztalázok a helikopteren mindenkit. -
#123463 arra meg lehet varhatsz egy darabig :o -
Dr DeViLKiNG #123462 who cares gief diablo3. -
#123461 Ugye mindenkinek voltak almatlan ejszakai amikor csak arra tudott gondolni hogy miert nem lehet a repulo mountokon harcolni, milyen jo is lenne, hisz mar csak ez hianyzik a wowbol... de majd MOST! :D:D -
#123460 Megnyomtad a num lockot. -
#123459 szeva. azt akarom kérdezni hogy az miért van hogy néha magától megy a karim? megyek előre és mintha bentragadna.
köszi -
1Darton1 #123458 Bezzeg a Conan, Warhammer es Aion micsoda izgalmakat kinal. Hujuj. -
#123457 /yawn -
#123456 jah bocs forrás:
http://blackravens.net/ -
#123455 Frost Presence - Tanking. Increases armor by 45% and threat by 25%.
Unholy Presence - PvP. Increases movement and attack speed, and possibly lowers the global cooldown.
Blood Presence - DPS. Increases damage and heals the Death Knight slightly when attacked.
haha