World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
amugy rugónak fontos még az attack power, és a crit rating (de kis szinten agility adja ezeket, késõbb lesznek crit ratingos meg attack powert adó cuccok)
ha nincs merc2 seted (mert rugo critre épit.. merc2-be meg critelhetsz.. semmit nem ér..) egy rugo simán kivégez téged pár sec alatt..
ha stealthbol támad és nem veszem észre sámlimal akkor esélyem nincs.. mondjuk azt elismerem amikor resto vagyok earth shield kihealeli a rugot.. 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Cooldown: 5 sec.
Én valami ilyet kérek htx.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
L2R?
KEK
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ಥ_ಥ
bár nem gondoltam volna, hogy ezt külön ki kell hangsúlyozni -.-
<#zavart2>#zavart2>
anti hero
Azt mondják. Hogy igaz e nem tudom, de igen sok warri, meg rugó szaladgál még TF-val.
Azért járkálunk oda hetente.
Szegénynek megvan minden hozzá (BC elött is megvolt) csak az a szar nem esett méf sose nekünk/neki, amit Garr dobál. Másoknak.
Bloodscalp (horda oldal)-on aranyat cserélnék Arathor allis oldali aranyra, ha tudtok segíteni, pls: [email protected]
sajna én is lemaradtam ezekröl...(rosszkor kezdtem wowozni enyi , bánom , de ez van , azért ony ,aq20 lement utóbbi már kajakra a topppon volt azé😄D , pedig ony se volt kutya és csak 20 an mentunk rá , milehetett volna ha 40-en .BESZARÁS! Naxx,bwl,mc,aq40 ezekbe bele se merek gondolni mert meghalnék a katarzistól heeee 😄DDD
Egy szó mint száz TBC-vel elkezdödött a picsázás ...az a kibaszott pénz , "áá mikor lesz má meg a 10millió" ...stb stb .Errõl ennyit.