166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#123546 xperl -
#123545 szevasztok. Azt akarom kérdezni hogy hogyan tudo berakni a kiegeket és hogy melyik kieg az, amitől 3d-sek lesznek a portrék?
köszi -
Lerstal #123544 mi olyan király benne az h 70van 1 perc alatt csicska ? :DDDDDddddddddddddddddddddd -
Lerstal #123543 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#123542 én törtöm tolom. tök király! -
Savmacska #123541 A tört az szar! -
#123540 A tört az szar! -
#123539 A tört az szar! -
#123538 mindenki megtalálja a társaságot wowban, szerintem a beilleszkedéssel nem lesz probléma. Biztos tudsz találni olyan guildet ahol 5-10 fős instákba járnak az emberek és felvesznek friss 70 es tagokat. ilyen guildekből minden szerveren sok van.
5 fős instaceokból meg fel tudsz öltözni korrekt szintre, el tudsz menni group pvpzni, tovább léphetsz raidelés fele is ha később ezt akarod. -
#123537 ne mondj ilyet a törte ha nem is ismered! -
gabeone #123536 Köszi, a válaszod igen értékes számomra. Nekem az a fontos, hogy tudjak társulni más emberekhez, igazi csapatjátékot élhessünk át a wow világában, de leginkább csak instah, bg és wsg formájában PVE szerveren. Nem tartom fontosnak, hogy másokat csak úgy öldököljek, és szükségesnek, hogy engem quest teljesítés közben lemészároljanak. Így nagy kérdés igazából az marad, hogy be tudok-e illeszkedni így is -ezt mondjuk valószűnek tartom- és, hogy fel tudom-e venni másokkal szemben a versenyt -na ettől viszont tartok-?
Tudomásom szerint aukción nagyon jóm nagyot sebző, nagy armorral rendelkezp tárgyakat árulnak, megfizethető áron. Így feltételezem, hogy egy kevés játékkal, melyben pénzt gyűjtök nyúzással és bányászattal, valamint wsg-n kapott pontokkal tudok majd itemeket vásárolni.
A játék világa nagyon magával ragadó, minden warcraft játékot szerettem, de a wow nem életcél, s ilyen guildet is próbálok majd keresni. Ugyanakkor fontos, hogy mások ne ronthassák el a játékélményemet. Ezt biztosítaná részben a pve szerver.. :) Viszont wsg-n is agyoncsapnak, ha nem tudok jó fegyvereket kovácsoltatni!?
Egyébként jól tudom, hogy az alliance oldal lényegesen nagyobb népsűrűségű? Itt kell sokat várni, míg bejutsz egy arenaba vagy capture the flagre? -
#123535 Mer' összevesztek azon, hogy ki lootolja az apját. -
#123534 Sziasztok!
Most olvastam végig worldofwarcraft.hu-n levő "Hivatalos wow történetet". Aki még nem tette meg, annak ajánlani tudom! Játékélmény sokkal jobb, ha ismered a világot, amiben játszol!
Kérdésem lenne: Úgy fejeződik be a történet, hogy Jaina Proudmoore az orkokkal való szövetség fenntartása érdekében segít nekik megölni az apját. A játékban pedig már az emberek és az orkok lazán nyirbálják egymást. Ez miért van? -
Savmacska #123533 "Engem zavarna a tény, hogy sok játékos kétszer jobb sebzéssel indít, mert annyival jobb a felszerelése." by: gabeone
Ez a hit mindig is igy lesz míg lesz wow Gabeone. Vannak kockák és vannak azoka tipusok akik csak játszani szeretnének ha naponta csak kis időt is akkor is.De Te pl amint irtam 3-4óra napi max játékkal sosem fogod elérni azt mint plz aki napi 8-14órákat játszik(ezt ne vedd sértésnek) Én ugy vagyok vele h elkell dönteni. Vagy wowozol keményen vagy nem. -
Warden #123532 A wow teljesen elkülönitette a pve ill a pvp játékot.Hiába van neked 4/8 T6 od az arra jó hogy instákban eredményesebb légy.Viszont ebben a gunyában egy s2-es akárkibárki szétcsap.Ahoz hogy a s2 őt megszerezd nem kell hozzá semmi max egy jó nagy segg hogy végig üld, ill kivárd azt a két hetet mig kijön a patch. -
serdulo #123531 Tört az szar! -
Dr DeViLKiNG #123530 Menjél tört szeróra, ott minden megvan egy perc alatt. -
serdulo #123529 Sziasztok!! elcserélném a 63as wariorom és az 54-es shamanom egy 58 vagy nagyobb karakterre. Arathor szerveren vannak. akit érdekelne vegyen be MSN en vagy skype-on Skype: pisti2085 msn: [email protected]
-
gabeone #123528 Igen, igazad lehet! Egyet is értek veled. Jól tudom, most a Tier 6 a legjobb set? Nos, ha igen, nézzük a Tier 4 set megszerzését. Mennyi játékóra idő kell hozzá átlagosan, mondjuk a kezdetektől?
Mert Adams, jól megfogalmaztad, hogy egy kis plusz idő befektetésével jobb karaktert nyerünk, s így a játék is hosszabb távon köt le minket, de az a kis plusz idő, mennyi lesz végül összesen? A T4 set esetében mondjuk.
Engem zavarna a tény, hogy sok játékos kétszer jobb sebzéssel indít, mert annyival jobb a felszerelése. Ez a tény így volt pvp tekintetében a diabloban is, de ott viszonylag hamar, napi néhány óra játékkal, néhány hét alatt a legjobb tárgyra is szert lehetett tenni.
Wowban, ez hogy van most? És hogy lesz később? -
#123527 Szerintem igenis igazságtalan, hogy ugyanazt az itemet, amiért valaki 2 hétig, vagy akármeddig gürizett, te 2 kattintásból megveszed! Gondolj bele, ez ugyanaz, mint ha kiraknának az utca közepére egy Ferrarit, tetejére a kulcsokat, és viszi akinek kedve tartja. Ez enyhén szólva igazságtalan azokkal szemben, akik évekig dolgoztak, hogy megszerezhessenek egy ilyen autót. -
Probatbicol #123526 Sokszor előjön ez, hogy ügyesség vagy felszerelés döntsön inkább egy csatában, de nem biztos, hogy mindenki örülne, ha tényleg csak az ügyesség számítana. Ott van például a Savage 2, ahol szinte csak a tiszta skill számít, még a szerencsének se sok szerepe van, mégsem igazán népszerű. Gondold el, ott ha valaki jobb nálad az mindig le fog győzni. És mindig van jobb, a kezdőknél meg mindenki jobb.
Az MMO-knak épp az a fogvatartó ereje, ha még egy kis időt és energiát beleölsz akkor azzal jobb lesz a karaktered és több mindenkit tudsz legyőzni. Ha mindenkihez odavágnának mindent, akkor hamarosan elnéptelenedne a játék: nem lennének elérendő célok. -
#123525 Tökjó, akkor egy 25 fős deathknight raid instában már rögtön 50 fős ghoulokkal. -
gabeone #123524 Hm, én örülök annak, hogy mindenki számára elérhetővé teszik a legjobb itemeket. Egyben érdekes megközelítésnek találom, a jogot ezekhez az itemekhez. Az élethez mindenkinek egyenlő mértékben van joga. Egészségesnek és pl. mozgáskorlátozottnak is. Nem értem a gondolatot: a wow-ot pl. egész nap játszó embernek miért van több joga a legjobb itemekhez, mint akár egy hobbijátékosnak, aki lényegesebben kevesebbet játszik a játékkal? A sokat játszó embernnek, ha úgy kívánja, legyen meg az összes féle hátasa, rengeteg aranya, tartalékfegyverzete, de szvsz bg-n ne azért nyerjen, mert t4 vagy t-6 setje van, hanem azért mert ügyesebb!
Egyébként mennyire lesz hozzáférhető a legjobb item mindenki számára? Valahol pedig olvastam, hogy vannak bossok, akiket a játékosok jó ha 10 %-a látott élőben. Lássuk be, ez lehetne a korrekt kíváltság! Amelyhez megfelelő felkészülés, és létszámú, egyben minőségű csapat kell! Ami viszont nem tetszik, amit a blackraven oldalán olvastam: változtatják a karakterek erősségeit, gyengeségeit, sőt skilljeit! Így aztán, hogyan tudhatom, hogy a karakter amit ma elkezdek, holnap mi lesz belőle? -
#123523 Közeleg a kiegészítő, ennyi. -
Warden #123522 Az s1-et már nem érdemes kiváltani hamarosan jön az s2 amit ugyanúgy honorért meglehet vásárolni.10 nap alatt összeszedhető az s1 is helyesebben a vindicator kellékek ill 10 nap az 2 reset ha olyan guildben van akkor ennyi idő altt mennek egy alt kara-gruul-maggi lightot és ha mákja van csak esik egy-egy a classának megfelelő token amit be tud váltani pvp szetre.
Más.Megjelent a gem vendor a szigeten és megrökönyödve látom hogy a hyjal vendor receptek melett a bossdropos receptek is megvehetők.Gratula blizzard.Innentől valóban abszolute semmi értelme a pve résznek sem és még mielött valaki nekiállna hogy zomg ugyanannyi joga van józsikának epixreceptet venni aki egy heroic timerunos ramparts-ot sem tud megcsinálni mint teszem azt annak aki hétről hétre behuzza hyjalt is bt-t is és várja hogy esik az adott recept mitöbb dkp-ra vagy rollra viszi.Vagy ha már iylen bőkezű a blizzard rakjon egy másik vendort is ahol az összes lézező designet meg lehet venni ami vagy world drop vagy 5-10 fős instába esik.Nevetséges hogy az epix gem receptet bárki megveheti a sima "kék" változatért meg 479x kell egy egy adott szar ötfős instába végig unnni és akkor sem esik. -
Skill #123521 napi 10 óra av , av hétvégén eddig : 20k 15k 15k 6k ma (eddig)
s1 70k kb vindi 70k . szerintem ha a 10 napba beleesik 2 bg hétvége lehetséges. föleg hordának. alisnak szerintem esélyetelen. -
#123520 "10nap a teljes s1+vindicator farm" erre azért befizetnék... -
#123519 Lvl70 2 hét alatt bőven elérhető, 10nap a teljes s1+vindicator farm. De akkor reggeltől estig wow-ozni kell. PVE már kicsit bonyolultabb, arról egyenlőre kár is beszélni. -
Savmacska #123518 On
Nem a playet time-vel vana gond hanem a real life time-vel ha msot megnézitek amint irta 2-3 órát tud játszani, én kezdésnem olyan 14-15napot modnom playedbe akkor az 104-nap leeht valamit elzámoltam de az ugy már sok és a valós időt nézed, ilyen kevés játékidővel (relatívan kevés) több mint 1-2honapba belefog csuszni egy 70es karakter ugy h kezdő vagy és nem vayg sehol utána jönnek a jobbnál jobb gear-ek(cuccok) Ezt instance-vel és pvp-zéssel értem ami megint rengeteg idő !! Főleg ha rá is kattansz a játékra és ha nem teljesitesz akkor semmit sme fogsz elérni ..Ez az én meglátásom közel 2éves Wow-háttér után!!
Off -
Savmacska #123517 Áruld máshol... vater.hu ebay.com tesz-vesz.hu sok sikert és ne it spammold !! -
ocsi007 #123516 Sziasztok!
Saját accomat eladnám, mindent tudok küldeni, és persze titkos kódot is. SWP-be tökéletes gearrel. Akit érdekelnek a részletek küldjön E-mail-t a
[email protected]
Bocs az elírásért.
Ez a jó mail cím. -
#123515 WSG 10-es szinttől elérhető, ez max 1 óra játék. Természetesen érdemesebb 19-esen bemenni, akkor talán kevesebbszer ölnek meg... :P Instanceozni is mehet úgy 15 felett ally oldalon Deadmines-ba, horda oldalon meg nemtom hova, asszem ogriba van vmi. Arena 70-es viszont. Nekem lvl 57 1 hónap volt (11 day played), mint első kari, legalábbis offon, de előtte se játszottam sokat. Közbe sokat bg-ztem, meg hasonlók, szal amúgy 8-9 nap played reális kb a 60as szinthez. -
ocsi007 #123514 Sziasztok!
Saját accomat eladnám, mindent tudok küldeni, és persze titkos kódot is. SWP-be tökéletes gearrel. Akit érdekelnek a részletek küldjön E-mail-t a
[email protected]
-
#123513 bocs időközben leesett hogy nem 3, inkább 8-9 nap körül van az :)) -
#123512 már érdemes questek csinálni, mióta megduplázták az érte járó xp-ket. ha jól emlékszem, az első (tehát tanulós, nézegetős) karakteremnek olyan 3 nap /played volt a 60. szint, a 70-t nem tudom (nincs befizetve, úgyhogy nem tudom megnézni :)) -
pries #123511 A diablo és a wow 2 külön világ... össze se lehet hasonlitani. ( Szerintem) -
gabeone #123510 Köszi, egyébként igen, mage-re gondoltam. Ha nem találok guildet: a küldetésekkel vagy egyszerű szönryöléssel lehet gyorsabban fejlődni? Esetleg melyikkel érdemes? Az angol tudásom a wowhoz önmagában nem elég, de tudom vannak segítő oldalak, illetve kedvem sincs olyan sokat rohangálni a wow világában. A cél a magas szint elérése. Őszintén szólva, nem tetszik ez a szintezési időigény. Sokat diabloztam, ott 2-3 nap alatt lehetett új karaktert csinálni, valami ilyesminek örülnék. Napi 2-3 órát tudnék biztosan játszani, illetve időnként 4-5-öt vagy még többet. Ha hónapokat kell játszanom, akkor inkább nem kezdem el, annyi időt nem szeretnék rászánni. Kifejezetten a wsg az arena és az instance érdekel. Baj, hogy egyszerre csak egyben lehet jeleskedni! -
#123509 *kivéve paladin -
#123508 ez csak rajtad áll
1. ha sietsz 70re akkor nem sok föleg ha még guidet is használsz
2. ha élvezed a játékot és nem rohansz 70re aranyat és reput faromolni akkor eltart egy ideig
egyébként minden karater begyorsul 40 felett. -
#123507 a "varászló" ha azalatt a maget érted az pont hogy könnyen szinteszhető vsz. Amugy ha kezdő vagy akkor sztem 15 nap /played vagy nemtudom