World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Nem fizikai, inkább rp oka van szerintem a minimum távolságnak. Közelrõl félreüti a puskát/íjat a warrior, azért nem tudsz rálõni.
Te kipróbálnád, hogy egy 50 fontos felhúzott íj elé odaállsz 1 m-re? Egy kicsit azért megsebezne 😊. És mi a helyzet a puskákkal?
shaime01
1. agi
2. stamina
3. skill

Oldern the 1st
Agi.

Ha már a rugókról van szó, mit javasoltok, h milyét növeljem?? Mire hajtsak, h magas legyen? (agility, stamina, attack power... meg ilyenkere gondoltam!)

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Oldern the 1st
Nem, sajnos az íjász baromira nem tud egy méterre lõni, ugyanis ha nincs elég távolság, hogy a nyílvesszõ felgyorsuljon, akkor nem fog senkit megsebezni a lövedék.

shaime01
mondjuk ezért is utálom a resit .. mert critelni szinte nem is lehet..

shaime01
már nem azért rugokal most mi olyan marha nagy baj..?

ha nincs merc2 seted (mert rugo critre épit.. merc2-be meg critelhetsz.. semmit nem ér..) egy rugo simán kivégez téged pár sec alatt..

ha stealthbol támad és nem veszem észre sámlimal akkor esélyem nincs.. mondjuk azt elismerem amikor resto vagyok earth shield kihealeli a rugot.. 😄

bodesz
én azt nem értem hogy minek csináltak neki rangehoz minimumot is...végül is egy íjjal tudsz 1méterre is lõni nemcsak 10méterre.mondjuk közelharcban akkor is 0 lenne ha tudnál lõni warriort aki éppen szét csapja xD

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

learn to play 😄DDD

BEAST
egy nub rugon meg ez a skill sem segitene, szal reroll valami mast 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
mert most rohadt gyenge ám a rogue...
Csirke4
ffs a rugók mikor kapnak buffot? Mondjuk örülnék egy ilyan Buff skillnek. "Mongoose Power: Instant (10 Energy): Increases your attack power by 500% for 10 hours and kills all enemy in a 25 yard radius. This buff doesn't stack with other attack power impovements. Players that have been killed with the buff are unable to resurrect for the next 30 minutes.
Cooldown: 5 sec.

Én valami ilyet kérek htx.
BEAST
ha mar ennyire belejottunk 😄 gtfo <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

capaszabi
l2p kkthxbai

A blizz is észrevette hogy kell buffolni a huntereken valamit fõleg aréna terén. Olvastad? vagy
L2R?
l2p mi?
KEK
Count Adyn
:😄D its fine l2p?

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nem felháborodás csak nagyon várom hogy buffoljanak már valamit a hunteren végre. Bár azt ígérték erõsítik a köv. peccsben pvp-ben, de ennek nyoma sincs a peccs nótban.
nem arról volt szó. immár kb negyedik hete nem arról volt szó. fent van tesztszerveren, maszatolnak a voice chattel... nem kell rögtön felháborodni

Nem arról volt szó hogy lesz patch? Akkor most WTF?
shaime01
hát én amikor beregiztem az accom ott volt ,hogy paypal.. ^^

picket
Általában dombornyomott kártya kell hozzá, de van néhány nem dombornyomott is, amivel mûködik. Vagy direkt internetes fizetésre való kártya (szerintem a legtöbb banknál van ilyen).

&#3237;_&#3237;

A bankkártyás fizetés hogy mûködik?? Mindegy milyen számlám van meg kártyám? Vagy valami "speciális" kell hozzá?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Attól még account management-be nem lehet európai szerveren fizetni paypal-al 😄 Amcsin már igen.
shaime01
õõõ paypal már teljes körü szolgáltatás nyujt magyaroknak is durván fél éve.. ^^

Vannak már infók, hogy tõlünk mikortól lehet paypalon is fizetni a WoW-ot?
régi verzióju av-re gondoltam, nem a mostani 15-20 perces rush-okra...
bár nem gondoltam volna, hogy ezt külön ki kell hangsúlyozni -.-

Csirke4
+ a TF jó instában a rugóknak (még akkor is ha a tanknál van) mert amit a mobokra dob azzal csökken a nature resistük és a poisonök sokkal nagyobbatt sebeznek rajtuk így simán lehet envenommal 3k fölött crittelni.
shaime01
mondjuk thunderfury proc meg az uj enchant ami az armorbol vesz le szerintem elég durva lesz mert a proc 20%-al lassitja a támadó attack speedjét 12secre és elég sokszor procl ahol elnéztem viszont a bossok nem immunisak rá?

"av szintû mészárszék"

<#zavart2>

anti hero

Egy guildban játszunk vagy csak ti is mászkáltok mc-be?
Nem csak az aggro miatt, hanem, hogy lassítja az ellen támadását.
Azt mondják. Hogy igaz e nem tudom, de igen sok warri, meg rugó szaladgál még TF-val.

Botond
Proc imba agrót csinál még mindig, vagy vmi ilyesmit magyaráznak a TFes tankok.
Botond
Nincs sajna.
shaime01
thunderfury az equip miatt még mindig olyan imba tank fegyver?

A thunderfury-hoz kell neki az utolsó elem.
Azért járkálunk oda hetente.
Szegénynek megvan minden hozzá (BC elött is megvolt) csak az a szar nem esett méf sose nekünk/neki, amit Garr dobál. Másoknak.

Üdv!

Bloodscalp (horda oldal)-on aranyat cserélnék Arathor allis oldali aranyra, ha tudtok segíteni, pls: [email protected]
nincs pecs, ugye?

Thaddius ket addja egymas kozott dobalja a tankokat.
tigeroo
rozsaszin szakállas az a gnome mage akkor megveszem<#ticking>
Hali!El szeretném adni az accomat! LvL 70 gnome mage 41/20 arcane+frost talenten van!900dmg uppal,két kisebb alt kari is találhato az accomon! Bloodscalp pvp szerveren!Akit érdekelne vagy ismer olyat akit érdekelne írjon e-mailt : [email protected] címre elõre is thx
shaime ezu a vidi ténleg nayon üt😄D<#eljen>

sajna én is lemaradtam ezekröl...(rosszkor kezdtem wowozni enyi , bánom , de ez van , azért ony ,aq20 lement utóbbi már kajakra a topppon volt azé😄D , pedig ony se volt kutya és csak 20 an mentunk rá , milehetett volna ha 40-en .BESZARÁS! Naxx,bwl,mc,aq40 ezekbe bele se merek gondolni mert meghalnék a katarzistól heeee 😄DDD
Egy szó mint száz TBC-vel elkezdödött a picsázás ...az a kibaszott pénz , "áá mikor lesz má meg a 10millió" ...stb stb .Errõl ennyit.

Davidus
/gquit

V9ykn8_TZL0

Valószinû hogy a demo lock is akkor raid képes.Továbbá ahogy itt vázolva volt mindenki kivéve a retri paladin.(sajna jópár guildben ennek ellenére többek közt amiben én is játszom nemigen veszik ezt tudomásul)Azért mégis az elsõ hirmorzsára hogy a retri paladin kap valamicske buffot (ahogy ismerem a blizzardot 400-ról 420-ra növelik a dps-ét) már megy minden fórumon az omg.Nem tudom miért alakult így hogy ez a class ezen ága legyen a közútálat tárgya.

Mindenesetre a paladinommal mostmár csak raidre logolok be és healelem a medvéket meg a lockokat akik egy jól sikeredett wipe után ssc-be le tudják szûrni a tanulságot.Szarok voltak a tankok meg a healerek.
Demo lockról meg csak annyit, hogy én 2 hónapig mentem felguardal ssc/tkban(még 2.1 elõtt), és egyáltalán nem szar raideken, csak meg kell tanulni normálisan irányítani a petet. Persze van olyan boss ahol nem lehet használni, de ez szerencsére csak kevés helyen fordul elõ.
2 T5 vagy spriest esetén meg még csak esély sincs arra hogy megdögöljön akármilyen aoeben.

Az hogy te nem láttál még raideken ilyen talentel embereket, nem azt jelenti hogy szar is. Meg arra is rá kéne jönni hogy nem mindig a dps lista a fontos, mert kb a fele dmg nem is az adott emberen múlik, hanem a grpján (pl caster dps grp: destro lock, spriest, ele sámli, boomkin. na melyik fogja a legnagyobb dmget tolni? nyilván a lock, mert azt buffolja a többi a legjobban. na és melyik nem tesz 'semmit' a többiekért? ugyancsak a lock (ja de 20% sdmget 5 lövésig))
Normális guildek átlátják ezt, és nyilván úgy gearelik is ezeket a classokat, és nem kényszerítik pl boomkint hogy healer 'szarokat' vigyen.

CJofthegod
aha de hova töltsem fel mert képfeltöltésest nem tok ide linkelni vagy ha tid vki segíteni itt az msn címem [email protected]

Martin576
Ahogy mondod. A TBC után vége is lett a játéknak. Nekem legalábbis.

picket
"...remélem vannak itt okos emberek..." <#idiota>

"kidob egy hibával" - Hibaüzenet?

&#3237;_&#3237;