World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És fyi http://en.wikipedia.org/wiki/UFWC ennyi.
Mert nálom, nagyon nem feküdt? vagy valami plusz vista patch kell?
Tegnap osszejottek a dolgok, egy nehez boss ellen, jo csapatmunkaval, kihasznalva egyes addok bugjait, jo lootokkal (meg ha a helyi GM kisse boss parti volt). Ennyi.
A kovetkezo bosnyak raid meg olyan lesz, amilyen...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Persze utána hülyére vertük az összes pug-ot aztán egyszercsak jött egy másik pre-made ilyen tauren konzervdobozokkal amiknek valami High Warlord (wtf?!) rangja volt és kb 1990-2000-re vesztettünk de sztem életem legélvezetesebb AB-ja volt. 😄
http://index.hu/tech/net/wow230807/
Amióta nincs accom 6 féle classal kellett besegítenem raidelni, és a zösszeset kenemvágom <#duhos2>#duhos2>
valójában itt mindenki szeret mindenkit, csak nem merjük ezt nyiltan kinyilatkoztatni, mert hogy nézne az már ki 😊
hasznost a kellemesel és wep skillt szoktam huzni ^^
๏̯͡๏﴿
learn to auction house? xD
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ÉSSSSSSSSSSSSSSSSS igen , mindenki száljon rá Lynx-re és bííísztre 😄
kákátéháikszbáj
10g/aláírás kkthxbai
ಥ_ಥ
tovabblephetunk?
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
2 dolgot csinálok. PvP, meg (majd most a 2 hónapos pihi után) raid instázok. Mert tetszik. Mert élvezem.
Sok farmolás van benne igaz?
amúgy meg de.
csak éppen 3-4-en "1 picit" egyszerûbb, pláne, ha netán egy healerforma is odatéved.
;d
anti hero
anti hero
"ertem en hogy kedveled AVt -> mert nincs csapatod - kozod nincs group taktikakhoz, osszjatekhoz, van egy karid amivel elsolozgatsz."
ja persze, vanndar stormpike-ot is solozom, sima ügy, meg a 7-8 marshalját is simán aoe-zom SoC-kal, miaznekem, nem kell oda csapat, ugyanmár.
SH bunkert is solozom, sima ügy, kb. 20-30 perc alatt meg is vagyok a 3 elittel meg az íjászokkal, meg közben egyedül leverem azt a 4-5-6 allist is, aki jön visszafoglalni, mert ugyebár warlock vagyok, godmode vagymiaszösz, csapat meg nem kell...
belinda is piskóta, odamegyek, headshot, bumm, meghalt. simán oneshot-olom a többi 39 hordás játékos (leszámítva a 4-5 leechert, akik köv patch-tól szart se fognak kapni, hehe) meg tapsol a háttérben 😊
"Wsgt meg jo hgoy utallod amivel oda kell a legnagyobb osszjatek."
so true. igy nem is értem, hogy a pug-ok hogyafrancba is tudnak nyerni. néha még premade ellen is. létezhet ilyen? ugyanmár, hiszen csapatmunka vagy miaszösz, azt meg a clueless nubok nem képesek produkálni. vagy netán mégis???
AB/eots ben megint cska kurva jol el lehet lenni egyedul 1-1ponton vagy egyutt zergelni a tobbi clueless noobbal.
max. abban az esetben, ha a maradék 11 társad ott áll õrt a másik fél kezdõjének a bejáratánál, egyéb esetben, úgy szétcsapják az arcod, mint a villám. szal' ja, ab-hez se kell ám csapatmunka, igy nem is értem, hogy a búbánatba lehetett nem egy esetben is olyan, mikor én is a clueless nubok között voltam, de mégis 5-0-ra bealáztuk a premade-et. wtf? this isn't possible, neeeerf!
nem akarlak kritizalni de hogy lehet szeretni egy olyan BGt ahol vadidegen barmokkal vagy osszezarva akik a jatek megjelenese utan 2 evvel is keptelenek felfogni kurvaegyszeru szabalyokat es keptelenek arra hogy egyutt, kollektiven megcsinaljanak vmit - ertem ezalatt hogy nemnagyon roamingolnak 5fos groupok hogy pl towereket egessenek le. vmi nub megtaggeli aztan megy tovabb. zerg van meg solo azt ennyi akit latsz azt utod, valoba tok szorakoztato
igen van ilyen is, de hülyék mindenhol vannak, s képzeld lesznek majd a war-ban is.
sõt, mondok jobbat.
tudod pl., hogy eos pontosan hogy mûködik? hmmm??? csak mert a játékosok nagyrészének még nincs ám fogalma arról sem, hogy nem a zászlót kell campelni középen, hanem be kell foglalni 3 tornyot és akkor default win van, cipelhet a másik be akármennyi zacsit, mindenképp bukja a meccset. igen, sajna vannak ilyenek szépszámmal, de ez a pug "szépsége". mondjuk így.
viszont amikor olyanokkal kerülsz egy csapatba, akik tudják a dolgukat, na akkor ott kemény alázás van ám, s pillanatok alatt azt látod, hogy horde wins (allisoknak ofcoz fordítva)
mire is akartam kilyukadni?
azt állítani meg, hogy bg-khez nem kell csapatmunka, elég ha csak mindenki rohangál ész nélkül nagy hülyeség, már bocs. ja lehet igy is csinálni, csak akkor veszteni fogsz.
ha nyerni szeretnél, akkor akár tetszik, akár nem, csapatmunkát kell biza felmutatnia mindenkinek. ez van, tiszta sz@r dolog mi?
bár mondjuk pont jónak mondtam ezt:
"+ speciel nicns az a k********* hogy betegyem barmilyen BGre a labam :o"