166745
  • Chris
    Hosszú évek óta ez az első értékelhető kommented. Jó volt na. :D
  • capaszabi
    *60ast, 70 az még olyan 3 nap
  • capaszabi
    amiota meloban elvették wowot, nem megy, elötte sima liba volt 1 hét alatt 70est huzni.
  • picket
    Neked ez szórakozás? Mert ha igen, akkor - bár nem szeretek ilyet mondani - sajnállak. Nem akarsz inkább fogkrémgyárban kupaktekergető lenni? Ha tartod a napi 2142135234 kupakolást egy héten át (24/7), akkor majd kapsz epic kupakolókesztyűt, meg +2 alkalmazotti szintet, és goldban kapod a fizetésedet. Komolyan olyan érzésem van, mintha agyamputált lennél. Zombi-e vagy? Szerinted ez normális így?!

Ismét hirdetném, hogy lehet nálam árkot ásni. Epic ásó, plusz árokásói szintek, gold jutalom (arany csomagolású csoki)!!! 2 frakció van: árokásók, és ároktemetők. Pvp jutalmak! Nem pihentető, nem szórakoztató, nem kikapcsoló, nem érdekes, de legalább monoton, és f*szág. Havidíj 3000 HUF, ásót, lapátot mindenki maga hoz. (occsóbb mint a wow!)
  • Narxis
    Unatkozol?
  • WiLDoR
    simán be lehet ütni, de kell hozzá help, ez tény, ilyenek pl. mint hogy 70-es haverral lementek 31-32 környékén sm cath-ba és kipucolja neked vagy 15-20 alkalommal. utána ugyanez zf-ben is, majd st-ben.
    70-en pedig az instaquestekben segítenek.
    az ork warrim igy lett cca. 2,5 hét alatt 70-es lvl 1-ről.
    mondjuk azt is hozzátenném, hogy a gördülékeny és gyors haladáshoz emellet még az is kell, hogy ah-ból mindig megveszed neki ELŐRE a legjobb cuccokat, fegyvereket (+fiery enchant rájuk), hogy ne kelljen görcsölnie a mobokkal, hanem csak átmenjen rajtuk, mint kés a vajon.
    nem mindegy, hogy questelés közben mennyi a downtime és milyen gyorsan nyúvasztasz ki egyet.

most lup-olok ragnan egy rugót épp (2 éve nem játszottam rugóval, nosztalgiázok :P), 33-as, 1,5 days played-nél jár valahol, de a bankban már most ott figyel a komplett felszerelés neki lvl58-ig, beleértve ebbe a kék, lila enchantolt fegyvereket is.
    instázás ugyan kimarad vele, ez pech, de hát ez van. mire s4 elkezdődik, meglesz ez is 70-es (8.)
  • WiLDoR
    milyen nyáron ember?
    ez még bőven télen volt. kb. akkor, mikor s3 elstartolt, hol van az már? rég a múlté...
  • Botond #123659
    'Temetni jöttem Crassusst, nem dícsérni...' :D:D:D
  • bodesz
    1edül
    ha van segítséged aki húzzon akkor esetleg sikerülhet de nagyon kockának kell lenni hozzá sztem
  • I.C.ram
    Azért nem kell itt a nagyotmondás... :D

Joana, aki anno rekordernek számított, de lehet még most is 4 nap 20 óra playeddel jutott el 60-ra. Ehhez rakjuk még hozzá a 70-re való eljutási időt, az még legalább 2 nap played, de szerintem több is van. Kijön, hogy majdnem 7 nap played. Egy hét valós idő alatt (ahogy állítod) azt jelenti, hogy a hét alatt a nap minden órájában wowozik. Ilyen meg nincs.
  • shaime01
    egy hét alatt is fel lehet huzni.. föleg ha van segitség.. horda oldalon sok olyan quest sorozat van ami majdnem egy teljes szintet add példának, wc questek lv19-20n nagyából 3/4 szintet megadják, vagy hinterlandsi troll questek lv49 0%rol kb 90%ra felvisznek vagy ott van a wples táborban lévő cauldronos questek az is fél szintet addnak durván és 2 óra alatt teljesíthető és még sok ilyen van. az egész lényege ,hogy ismerni kell a helyeket. egyébként meg barátnőzni dolgozni és wowozni lehet egyidőbeni s:)
  • shala
    wildor képes rá, nekem elhiheted
  • I.C.ram
    Persze akkor lehetséges, ha a munkád: kínai goldfarmer és a barátnőd egy NE priest.
  • I.C.ram
    Druidom 7.x nap playeddel 66.5-ös. de ez egy hónap volt nekem. Most fog lejárni pont az egy hónap, pénteken.

2 hét alatt 70.... aha persze. Az kb 14 óra napi játék, és mellette dolgoztál, nőztél... Na ne szórakozz... Mit kamuzol itt ilyen faszságokat?
  • [HUN]Crassus
    abba a markok is benne voltak ami már megvolt neki sztem....
    egy fasza AV 600-700 honor ami kellően gyors is mondjuk úgy 15-18 perc,de akkor mindenki tudja hol és mit kell csinálnia....AV hétvégén ez 800-900 ezt beszorzom 3-al kijön,hogy sacc/kb 3000 honor/óra,de mégegyszer mondom csak nyersz!úgy jön ki...../és kell 5-6 ember minimum AV-ra,hogy egy ütőképes "kommandóként" befoglalnak és megvédenek minden stratégiailag fontos helyet/
    mennyit képes egy ember játszani a 24 órából? 15-20-at??!!!ezzel az elveteműlt játékidővel is "csak" 50-60k honor...és csak AV markod van!

Ha valaki csinál róla egy videt,hogy lehetséges akkor meghajlok előtte:D
  • shaime01
    *- szedet össze
  • shaime01
    csak arra alapozom ,hogy av behivó patch kijövetele után premadel egy paladin 66khonort szedet össze az első napon szedet össze ^^
  • [HUN]Crassus
    140k/2 nap??? agyam eldobom! ennyit ember nem bír végigjátszani....

• shaime01
    ha csak az teljes s1t (fegyver,offhandel,wand" nézzük az 1 hét alatt kényelmesen teljesíthető viszont.
  • shaime01
    Teljes pvp sethez 240k honor kell. ezt 1 hét alatt max av hétvégével és min 99% nyerési arányal lehet megcsinálni és ugy ,hogy elötte mindenből megvan legalább 150 mark mert 100/100/100/100 ből nem fog kijönni az 100% ^^

crasuss, 140k 2 nap alatt megvan av hétvégén premadel mostmár, márha normális a várakozási idő :)
  • [HUN]Crassus
    en 1-2 oranal tobbet nem bírok egyhuzamban főleg ha idóta dolgok miatt vesztünk akarmelyik BG-n/ EOS-on flaget buzulja mindenki,WSG-n farmolnak középen,AV-n a völgyben SP-hez vezető úton harcolnak,AB-ben Stablet akarják mindenáron gankelni.../
    szóval ez az 1 hét alatt kiütök 140k honort ez nagyon "beteg" nekem:)
    .
  • BEAST #123645
    Best of Sg xD
  • Lynx_TWL
    crassus? XDXDXD
    ja és akkor így csináljak ikont, úristenem te kibaszott retardált gyökér banda...
  • Bhalage
    hol?
  • TDC Geronimo
    gfórumon aktivizáld inkább magad, biacs. Wildor, Crassus ez nektek is szól :d
  • shaime01
    nyáron beteglennidegáz
  • WiLDoR
    38-39 fokos lázzal valahogy jobb dolgom nem volt, mint bóklászni fel-alá av-n, meg néha odapörkölni 1-2 arcnak :)
    bár most, hogy mondod, lehet xyz szappanopera vagy parlamenti közvetítés nézése jobb program lett volna -.-
  • Bhalage
    ilyenre elbaszni egy hetet geez ;o)
  • The Garrett
    nézd meg a petchnotes-t fennvan blackravensen is már.
    amugy nem lesz még. Az majd akkor lesz ha kijön season 4. az még kb 1 hónap.
  • Fehercsoki
    Holnaptól akkor honoros S2 vagy nem?Voltam PTRen ott honoros volt de itt a guildba azt mondják h nem lesz honoros S2=(
  • Lacee
    azért már korábban is voltak ráutaló jelek :)
  • Fehercsoki
    Húzzál már át valami törtös fórumba!
  • edios
    Nvidia Geforce 7600 GO@minden maxon: Questelésnél ~40-50 fps, Stormwind aukciós ház környéke csúcsidőben, karácsonyi díszekkel >20 fps.
  • WiLDoR
    szerinted én hogy húztam be anno a warrimnak az s1-et 1 hét alatt? :)
    1 hét volt a táppénz nem lehetett vesztegetni az időt.
    bejön az epix pvp-hez meg közben meg is gyógyulsz, két legyet 1 csapásra - mondjuk még 1x el nem játszanám, 1x is bőven elég volt -.-
    mondjuk ja, én nem voltam olyan gerinctelen fostalicska, mint azok, akik wintrade-del szereztek feleennyi melóval s3-at (remélem jól ki is banolják a picsbe az összeset)
  • Savmacska
    Akkor miért mondják a többiek h nem kell?
  • The Garrett
    látom kellett vagy 300 hozzászólás hogy leessen mindenkinek XD
  • ronihun
    omg...
  • Lacee
    kábé öten válaszoltak már az idióta kérdésedre, még mit akarsz? komolyan kezdem azt hinni hogy direkt csinálod... ha nem, akkor olvass már vissza pls, stfu
  • bAguziB2
    kössz Warden aranyos vagy
  • edios
    Ahhoz, hogy elkezdhesd a játékot úgy tudom mindenképpen kell min. 1 gamecard, vagy egy dombornyomott bankkártya. (ingyenhónapnál is)