World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Tényleg, most mi van? Beköszöntél vagy 2 este azt kész? Neked nem 1 hónap a minimum amit fizetni lehet?:-D
Davidus
na ezért nem wowozok!

V9ykn8_TZL0

attól tartok, tört verzióval próbáltad. attól tartok nem olvastad a piros feliratot a fejlécben. mi nem tört verzióval játszunk. nem tudunk benne segíteni, mert nem ismerjük. plusz pecs biztosan nem kell hozzá, ez a játék nem úgy mûködik. vagy fent van minden pecs, vagy nem játszol vele, mert nem enged be a szerver. ennyi.

Botond
Az ifi tartalékos csapatuk 11 játékosából 8 kezdõ volt vmi gála meccsen tavaly nyáron a franciák ellen is, ahol vmi világbajnoki cím dõlt el vagy mi.

És fyi http://en.wikipedia.org/wiki/UFWC ennyi.
Botond
boss-nyák réjd?
Akkor senkinek nem fut vistán?
Mert nálom, nagyon nem feküdt? vagy valami plusz vista patch kell?

cube

PiszkosFred
Senki sem emlegetett csodat, de vegre megint volt egy valogatott raid, amikor a vegen mosolyogva es buszken alltal fel, es indultal haza...
Tegnap osszejottek a dolgok, egy nehez boss ellen, jo csapatmunkaval, kihasznalva egyes addok bugjait, jo lootokkal (meg ha a helyi GM kisse boss parti volt). Ennyi.

A kovetkezo bosnyak raid meg olyan lesz, amilyen...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok, a kérdésem az lenne, hogy wow-ozni lehet vista alol is? mert nekem sehogy nem jött össze. Help!

The Garrett
én nem hiszek a csodákban, pláne ha fociról van szó 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TDC Geronimo
"utánpótlás ifi csapatukat " Azt hiszem nemigazán vagy képbe ;>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

The Garrett
le se szarjak kb, hogy elvertük az utánpótlás ifi csapatukat egy jótékonysági gálán. 😄

Csirke4
Namegyek wowozgatni lassan mivel a guildom fele olasz és a 3-1 óta nem wowoztam... <#eplus2>
Csirke4
Eos amúgy szerintem elvan baszva. Mikor utoljára voltam (gondolom nem változtatták) ha jól emléxem 75 kemény Honort kaptál a zászlóért. Hát az asztán annyit ért mint prot warrior shield nélkül.<#idiota>
lol , megnézem neten akko 😄 nem szoktam soha tv-zni xddd

Csirke4
Armory linket a warlockodra pls! 😄
Jöhet pm-ben is^^ xD
Csirke4
Egyszer volt hogy pre-madeel egy pug ellen veszítettünk de nem olyan pre-made hogy kérdezzük meg azta gnómot a sarkon akar-e honortz hanem a szerver 3-ik legjobb guildjának a pre-made csapatával bementünk AB-ra és olyan ügyesen követtük a taktikát (ami szar volt) hogy a horda pug szétvert minket. 😄
Persze utána hülyére vertük az összes pug-ot aztán egyszercsak jött egy másik pre-made ilyen tauren konzervdobozokkal amiknek valami High Warlord (wtf?!) rangja volt és kb 1990-2000-re vesztettünk de sztem életem legélvezetesebb AB-ja volt. 😄
Csirke4
Most volt az RTL klubbon a híradóban. 😄
loooooooooool

http://index.hu/tech/net/wow230807/

The Garrett
nemiss, mert én.

Amióta nincs accom 6 féle classal kellett besegítenem raidelni, és a zösszeset kenemvágom <#duhos2>

The Garrett
jaja arra valók az IRL sörözések! 😄

most min vitáztok? én vock a lekszkilesepp

nincs itt semmi gond, ez csak a szokásos kis napi program, már 2 éve, nekem speciel már hiányozna is.
valójában itt mindenki szeret mindenkit, csak nem merjük ezt nyiltan kinyilatkoztatni, mert hogy nézne az már ki 😊

shaime01
*én

shaime01
AV-n lehet pénzt is farmolni ! csak lootold azt eliteket silverért!^^
hasznost a kellemesel és wep skillt szoktam huzni ^^

TDC Geronimo
ahahaha :d

Davidus
szemét!

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
restoval isten a szintezés a helyedben speccelnék! az a 20 szint szinte semmi lesz restoként

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

burki6
Hi ppl! Van egy lvl 50 feral dr00dom, azt szeretném kérdezni, h megéri-e respeccolni restora, v azzal öngyilkosság lvlupolni, és inkább várjak 70-ig? Egyáltalán érdemes respeccolni feralról restora a raid/PvP képesség szempontjából?(tudom, n00b vok, h 50-en ezt nem tom eldönteni, meg l2p, meg ilyenek, de azért örülnék ha kapnék vmi értelmes választ <#idiota>)

picket
Már nem szeretsz? <#rinya>

&#3237;_&#3237;

bodesz
mivan?
learn to auction house? xD

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Wildor , ne is figyelj rájuk<#awink>
ÉSSSSSSSSSSSSSSSSS igen , mindenki száljon rá Lynx-re és bííísztre 😄
kákátéháikszbáj

picket
ahfarm 😛
nincs 10g-m, drága sztár vagy :S

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
gtfo

picket
nem mindegy? a lényeg a baszogatás <#kuss>

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
nub, téged végig

öööö...na most akkor DeVilking-et vagy WiLDoR-t baszogatjátok?<#fejvakaras>

l2ah
10g/aláírás kkthxbai

picket
Te vagy a legszerencsésebb, hiszen idõ ráfordítása nélkül sok goldod jött össze. Kaphatok tõled aláírást? <3

&#3237;_&#3237;

egyetertunk, k*baszott nagy farmer vagy
tovabblephetunk?

anti hero

BEAST
nub

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
jólvan 3. olvasásra megértettem. Nézd el nekem...reggelre keveredtem haza meccsrõl, legyalogoltam a lábam és nem aludtam 3 óránál többet szal kicsit szét vagyok esve <#idiota>

Hát ja, kib*szott nagy farmer vagyok. Amit nem élvezek azt nem csinálom(tehát nem megyek ki a mezõre 5 órát ütögetni a mobokat hogy legyen goldom (mégis 7,5k goldon ülök amivel amúgy sem tudnék mit kezdeni most)).
2 dolgot csinálok. PvP, meg (majd most a 2 hónapos pihi után) raid instázok. Mert tetszik. Mert élvezem.
Sok farmolás van benne igaz?

olvasd végig a mondatot -.-
amúgy meg de.
csak éppen 3-4-en "1 picit" egyszerûbb, pláne, ha netán egy healerforma is odatéved.

TDC Geronimo
SH bunkert nem solozod lock létedre? pff :o

meg fel orat birj ki a kedvemert , kismacko
;d

anti hero

jah kb mostanra faradtam el, egyik hataridom jovo honap vegen van es most vegzek penteken (kb 1 honapja 8 helyett a 9ora munka alap) es jovo heten maris egy uj project indul huj de jo 😄

anti hero

Lynx_TWL
az isten szerelmére hagyd már abba

hát ez nc.

"ertem en hogy kedveled AVt -> mert nincs csapatod - kozod nincs group taktikakhoz, osszjatekhoz, van egy karid amivel elsolozgatsz."

ja persze, vanndar stormpike-ot is solozom, sima ügy, meg a 7-8 marshalját is simán aoe-zom SoC-kal, miaznekem, nem kell oda csapat, ugyanmár.
SH bunkert is solozom, sima ügy, kb. 20-30 perc alatt meg is vagyok a 3 elittel meg az íjászokkal, meg közben egyedül leverem azt a 4-5-6 allist is, aki jön visszafoglalni, mert ugyebár warlock vagyok, godmode vagymiaszösz, csapat meg nem kell...
belinda is piskóta, odamegyek, headshot, bumm, meghalt. simán oneshot-olom a többi 39 hordás játékos (leszámítva a 4-5 leechert, akik köv patch-tól szart se fognak kapni, hehe) meg tapsol a háttérben 😊

"Wsgt meg jo hgoy utallod amivel oda kell a legnagyobb osszjatek."

so true. igy nem is értem, hogy a pug-ok hogyafrancba is tudnak nyerni. néha még premade ellen is. létezhet ilyen? ugyanmár, hiszen csapatmunka vagy miaszösz, azt meg a clueless nubok nem képesek produkálni. vagy netán mégis???

AB/eots ben megint cska kurva jol el lehet lenni egyedul 1-1ponton vagy egyutt zergelni a tobbi clueless noobbal.

max. abban az esetben, ha a maradék 11 társad ott áll õrt a másik fél kezdõjének a bejáratánál, egyéb esetben, úgy szétcsapják az arcod, mint a villám. szal' ja, ab-hez se kell ám csapatmunka, igy nem is értem, hogy a búbánatba lehetett nem egy esetben is olyan, mikor én is a clueless nubok között voltam, de mégis 5-0-ra bealáztuk a premade-et. wtf? this isn't possible, neeeerf!

nem akarlak kritizalni de hogy lehet szeretni egy olyan BGt ahol vadidegen barmokkal vagy osszezarva akik a jatek megjelenese utan 2 evvel is keptelenek felfogni kurvaegyszeru szabalyokat es keptelenek arra hogy egyutt, kollektiven megcsinaljanak vmit - ertem ezalatt hogy nemnagyon roamingolnak 5fos groupok hogy pl towereket egessenek le. vmi nub megtaggeli aztan megy tovabb. zerg van meg solo azt ennyi akit latsz azt utod, valoba tok szorakoztato

igen van ilyen is, de hülyék mindenhol vannak, s képzeld lesznek majd a war-ban is.
sõt, mondok jobbat.
tudod pl., hogy eos pontosan hogy mûködik? hmmm??? csak mert a játékosok nagyrészének még nincs ám fogalma arról sem, hogy nem a zászlót kell campelni középen, hanem be kell foglalni 3 tornyot és akkor default win van, cipelhet a másik be akármennyi zacsit, mindenképp bukja a meccset. igen, sajna vannak ilyenek szépszámmal, de ez a pug "szépsége". mondjuk így.
viszont amikor olyanokkal kerülsz egy csapatba, akik tudják a dolgukat, na akkor ott kemény alázás van ám, s pillanatok alatt azt látod, hogy horde wins (allisoknak ofcoz fordítva)
mire is akartam kilyukadni?

azt állítani meg, hogy bg-khez nem kell csapatmunka, elég ha csak mindenki rohangál ész nélkül nagy hülyeség, már bocs. ja lehet igy is csinálni, csak akkor veszteni fogsz.
ha nyerni szeretnél, akkor akár tetszik, akár nem, csapatmunkát kell biza felmutatnia mindenkinek. ez van, tiszta sz@r dolog mi?

bár mondjuk pont jónak mondtam ezt:
"+ speciel nicns az a k********* hogy betegyem barmilyen BGre a labam :o"