166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Warden #123706 Insomciákus avagy Turul légionáris vagy e? -
Foglaltnick #123705 kb két-három hónapja csináljuk Archimonde-ot, ezalatt kétszer kaptam meg az air burstot, én, névreszólóan, úgy, hogy a következő aggróban 70% volt. Először még azt hittem én baszom el, másodszor viszont teljesen egyértelműen senki nem volt közel, és a bigwigs kifejezetten engem jelölt meg air burst célpontnak.
Nem mondom hogy nem kellemetlen, de max visszachargolok rá, meg kell egy healer a hátam mögé is ha így hagyják. -
#123704 Várd meg, amíg MT-ként feldob Air Burst-tel, majd akkor mondd, hogy nem sokat változott ^^ -
#123703 Account eladó(3db lvl 70s kari).
Részletekért irj egy pm-t vagy látogass el a blogomra. -
WiLDoR #123702 "Akkor ne írd be a fórumra, mert onnantól közkinccsé tetted, és mindenki úgy csámcsog rajta, ahogyan kedve tartja"
ahogy észrevettem ez leginkább csak neked mániád, de mind1 -.- -
#123701 Én nem ások. Minek nézel te engem? A kopaszok jöhetnek, de mázsaötven az alsó korlát a munkafelügyelő toborzásnál. -
Foglaltnick #123700 voltunk tegnap... nem öltük meg, késő volt már, bénázás ment
mindenesetre a nagy változásokból sokat nem tapasztaltam... a hitbox (legalábbis nálunk), kisebb lett, nem nagyobb (MT vagyok rajta, sokkal közelebb kell menjek, ha kicsit hátramozdulok már jön utánam, nem úgy mint eddig), de nem gáz, a meleek épp elférnek még így is
a fire rez egyébként nem véd az ellen a tűz ellen, célszerű szólni a fire rez aurát kapcsoló paláknak, hogy ugyan nézzenek már rá a logra, hogy mennyit rezisztelnek ^^
a fatörzs téma pedig nem exploit, legalábbis beidézett egyszer ide valaki egy blizz postot erről, én lusta vagyok megkeresni -
#123699 -
#123698 Alairasban van forum, meg irc channel is, nezz fel mindkettore ;p -
Chris #123697 Tudod mit kell tenned, ami kell ott van az aláírásomban.
-
#123696 Juj!Ez is jó! xD -
#123695 ha mondassz címet küldök 2 kopaszt még be is raknak az árkodba miután kiásattad.....;) -
Warden #123694 No igen.Egy hiba javításával generálnak 10-et.Azért kiváncsi lennék hogy tegnap sikerült e valakinek beütni arcsit így.Az is mókás még mindíg igy másfél évvel a kiegészítő után hogy az infernál tanknak azgalornál még mindíg belekell lőni/ütni a bossba hogy lássa a lootot. -
#123693 "előrendeltem az aoc-t ennél a játéknál akármilyen is lesz csak szórakoztatóbb bír lenni" - Gyere te is árkot ásni. 10 nap ingyen ki lehet próbálni! -
Dr DeViLKiNG #123692 megszokhattad volna, hogy néha bejönnek hibák egy programban ha azt a részét egyáltlán nem tesztelik előtte
fixd -
#123691 megszokhattad volna,hogy a blizzard szarásig ninjanerfeli illetve buffolja a játékot annélkül,hogy egy árva szót is szólna róla..... -
Dr DeViLKiNG #123690 QQ
ken áj hev jór stáff? -
Warden #123689 Tegnap ismételten jól sikeredett patchet adott ki a blizzard.Reset után hyjalban kezdtünk mint általában, kilenc után arcsi-ig ki is lett tisztítva, majd jött a szívás része.A jóképű démonipari szakmunkás hitboxát megnövelte a blizzard kb a 10x esére a láthatatlan falak előrébb kerültek és a doomfire közvetlenűl arcsi lába alól indul ergo a tank folyamatosan minimum kettőben bent áll, esélye sincs komozgatni.A patch note-ben persze egy kiba.. szó nincs a változásról és arról sem hogy egyszerre nyomja a feart a griphont ill a doomfiret.Jelen formában szinte ölhetetlen ott is hagytuk a bánatba és átmentünk bt-be.
Érdekes mód viszont a farönk bentmaradt ebben a patchben is pedíg exploitnak számít.Most a kérdés az hogy a blizzard minden guildot exploitra akar rákényszeríteni vagy ugy gondolja hogy innentől max fires res cuccban kell ölni.Amennyiben igy van mi a bánatért nem közli a patch note ben ill egy rohadt sort miért nem lehet berakni hogy bizony változtattunk.
Van pozitívuma is számomra a tegnapi raidnek, előrendeltem az aoc-t ennél a játéknál akármilyen is lesz csak szórakoztatóbb bír lenni.LF guild ingyiánéknál különös tekintettel az ex piros trónusosokra.
-
Skill #123688 nagyon nagy! XD -
isi #123687 Council down!! -
#123686 Loptál, bocs. :) -
#123685 honort lopok?:o -
#123684 Már az is elég ha honort lopsz, nem kell fokozni. :) -
Vucli #123683 "...és a barátnőd egy NE priest" ezen borultam -
#123682 "Értem én, csak leszarom. :)" -
Lerstal #123681 cs -
#123680 Az Északi-sarkon biztos találsz, úgyhogy kellemes utazást! -
#123679 aranyat -
#123678 És te mit keresel még itt? -
#123677 na peace > all -
#123676 " nem a játékkal van bajom, hanem a napi 25 órát kockuló 1%-al"
-> go hellokitty -
#123675 "az, hogy én mivel ba**om el a szabadidőmet, az azt hiszem csak énrám tartozik, neked meg kb. qrvára nulla közöd van hozzá." - Akkor ne írd be a fórumra, mert onnantól közkinccsé tetted, és mindenki úgy csámcsog rajta, ahogyan kedve tartja (meg amíg Foglaltnicknél nem megy ki a biztosíték ). Eldicsekedtél vele, én meg reagáltam rá. Most már élned kell vele. íjé.
"ha éppen wow-ozni támad kedvem, akkor azt csinálom, ha bankot rabolni akkor azt, ha meg árkot ásni, akkor meg azt." - 1. ok, 2. van a börtönben net? 3. várlak szívesen!
"...azért köszi, hogy aggódsz értem..." - Mondhatnám, hogy nem történt semmi, és igaz is, mert nem aggódom :p
"most komolyan, ha ennyire herótod van a wow-tól, minek foglalkozol vele?" - nem a játékkal van bajom, hanem a napi 25 órát kockuló 1%-al, akiknek ráadásul a blizz mindent megad, és akik telisírnak minden fórumot, ha esetleg a casual (aki csak napi 2-3 órát játszik) is kap valamit ebben a lassan élvezhetetlenné váló farm-szimulátorban.
"kötözködni jársz ide, vagy minek?" - lebuktam :X
"na peace..." - anyázó hsz lezárására? O.o -
WiLDoR #123674
druidámmal kipróbáltam ezt a tree of life form-ot, mókás.
amúgy emelem kalapom az összes healer, pláne combathealer dudu elött, szerintem baromi komplikált lehet jól irányítani.
próbáltam ezt az arena specet én is bg-ken, de azt a szintű bénázást, amit leműveltem vele, látni kellett volna -
#123673 Fakat ne, bantjak igy is eleget a druidakat, nem hianyzik meg egy merges picket is pluszban... -
WiLDoR #123672 az, hogy én mivel ba**om el a szabadidőmet, az azt hiszem csak énrám tartozik, neked meg kb. qrvára nulla közöd van hozzá.
ha éppen wow-ozni támad kedvem, akkor azt csinálom, ha bankot rabolni akkor azt, ha meg árkot ásni, akkor meg azt.
az, hogy ezeknek milyen hatásai lesznek, az is a saját privát problémám, de azért köszi, hogy aggódsz értem, bár nem kért rá senki (én meg pláne nem)
ha meg már itt tartunk, én meg érted aggódom, mert az a fajta gúny, lenézés, meg mindenbe belekötök életérzés, ami belőled árad, már mondhatni fájdalmas...
most komolyan, ha ennyire herótod van a wow-tól, minek foglalkozol vele? vagy ha nem foglalkozol vele, akkor mit keresel még mindig itt?
kötözködni jársz ide, vagy minek?
azt lehet az utcán is, keress egy fát, friss betonalapot vagy egy kétméteres, kiművelt kan"ork"-ot aztán abba köss bele inkább.
na peace... -
#123671 Mert erre még nem lenne exploit, ha lehetséges lenne -.-' -
#123670 Ha a "barmilyen szint" alatt a 1 es 13 kozotti tartomanyt ertjuk, hja.. De most komolyan, odamennel egy nagy merges es nem kevesbe ehes 50es medvehez, az ugy felfalna a kis hegyesfulu hunteredet mikozben te probalod idomitani, ahogy az a nagy konyvben meg van irva. -
#123669 szevasztok. egy épkézláb kérdés. egy 13-as nightelf hunter bármilyenszintű petet be tud fogni? -
Savmacska #123668 -
#123667 Kész vagyok a szövegedtől! xD