World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pari
akkor a jobb kocka nyer😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Oldern the 1st
"gearfuggoseg...mas gamekban egy ull lila/kekbe oltozottnek van eselye egy full epixes ellen ha ugyesebb..."

És ha a full epixes még nála is ügyesebb? Akkor mi van? jeez.

jó elvagytok😄D

Pari
rofl,ja noob vok csak a szo nem pejorativ ertelmeben😊
a lenyeg nem valtozik, ahoz,hogy wowba elerj barmit gear kell csak, a gearhoz meg grind, ami nem fun...mas gamekban nincs ekkora gearfuggoseg...mas gamekban egy ull lila/kekbe oltozottnek van eselye egy full epixes ellen ha ugyesebb...
szerinted, ha wowban egy ilyen fel tudna venni a versenyt egy pl. t5ossel, vagy pvpgearessel, menne barki is heteket gorcsolni instakba?

s0n1c
látom neked is keményen pörög a meló <#idiota>
hat epp ezt mondom en is, hogy te vagy a legkockafejubb farmer egesz wowban 😄 ez valo neked

anti hero

BEAST
megmagyaraznad hogy mi alapjan hasonlitod ossze a ket droprendszert? 😄 mert ugy altalaban hulyeseg amit irtal 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
l2 dropokat azé ne keverjük ide az más téma :d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
Nub vagy, mert nem élvezed, hogy fullepix lacika tápszentseholpusztai lakos átcammog rajtad a patáival, vagy átlibben a füleit lobogtatva, mert õ szívesen megölette magát egy hónappal ezelõtt?!?!?! Ekkora nubokat <#ticking>

&#3237;_&#3237;

s0n1c
Na re 😊 Írni akartam neked sok mindent, de tök felesleges, kérdeztem valamit, kaptam rá egy wall of textes leoltást/kioktatást, mindezt úgy, hogy nem ismersz, nem tudod, hogy/hol játszom/játszottam. Örülök neki, hogy benne vagy a gameban nyakig, csak ez engem nem vígasztal, meg hát le is szarom. Én nem akarlak meggyõzni semmirõl, resilenceel volt problémám, ennyi, te akarsz engem (minket? lol) meggyõzni, hogy milyen kurva jó ez a pvp rendszer. PvP tapasztalat nem egyenlõ azzal, hogy kissegeled a bg/arena cuccokat, és ha megkérhetlek, ne személyeskedj légy szíves bazdmeg, mert én se tettem.
bodesz
omg.ez a game ahol nemkapsz meg semmit ingyne? xD ezen jót nevettem.lineage2 drop% mennyi is egy jó cuccnál? ittmennyi? xD

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

hát én rengeteget farmolok ám.. tényleg

ja a már értem az a azar amit íttam az valami....
johat van akit a nagyuzemi bekalab farmolas szorakoztat 😄

anti hero

Pari
de pont a gear fuggoseg miatt melo az egesz...ha nem full epix vagy halott vagy, aze mas mmokban nem ekkora a kulonbseg

Lynx_TWL
nub, kerestél.

Lynx_TWL
én sc2t várom

Lynx_TWL
<#wilting><#wilting><#wilting>

BEAST
nubok nem szamitanak 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"ki nem varja?"
én például <#integet2>

+ speciel nicns az a k********* hogy betegyem barmilyen BGre a labam :o

anti hero

utso 2 sor just4j00

anti hero

ja nem kell megmagyarazni, ertem en hogy kedveled AVt -> mert nincs csapatod - kozod nincs group taktikakhoz, osszjatekhoz, van egy karid amivel elsolozgatsz. de ez egy mmo rpg jo reggelt. Wsgt meg jo hgoy utallod amivel oda kell a legnagyobb osszjatek. AB/eots ben megint cska kurva jol el lehet lenni egyedul 1-1ponton vagy egyutt zergelni a tobbi clueless noobbal. ennyi

nem akarlak kritizalni de hogy lehet szeretni egy olyan BGt ahol vadidegen barmokkal vagy osszezarva akik a jatek megjelenese utan 2 evvel is keptelenek felfogni kurvaegyszeru szabalyokat es keptelenek arra hogy egyutt, kollektiven megcsinaljanak vmit - ertem ezalatt hogy nemnagyon roamingolnak 5fos groupok hogy pl towereket egessenek le. vmi nub megtaggeli aztan megy tovabb. zerg van meg solo azt ennyi akit latsz azt utod, valoba tok szorakoztato.

amugy jah varom a WARt megjo hogy - ki nem varja? , de barmikor daocoznek is - ha lenne n masik 7 fix ember, de nincs - ugyanis az is szorakoztatobb jatek a wownal pedig kurvaoreg. amig mas nincs addig elbaromkodok heroicokban meg a 3oras KZban azt csá.

anti hero

errõl a kiegrõl vaaki írjon már nekem valamit olvastam valamit a 112647 nél azok a hõsök vagy mik azok micsodák a kiegben azokká lehet a karinkat átalakítani vagy mi mertz nem vágom please help
tigeroo
szép kar..öö fa..
BEAST
<#wilting>

Elek halok a WOW-ert😄 eletem legfobb celja... nemtudom h nemtudjatok megerteni h ez nem sanyargatas ez csupa elet. Karakteremet megtekintheted itt http://loriflori.clicksospadurea.com/ es rolam par dolgot 😄 wow 4 ever
Mighty
Könyörgöm, akkor miért 'játszotok' vele? Soroljátok az indokokat, amiért még sanyargatjátok magatokat.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

BEAST
nincs kisparnad? denubvagy :<

TDC Geronimo
sok nub max

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hát ezzel bakot lõttél, mert én pl. azóta is voltam av-n, meg hétvégére is tervezem, hogy bemegyek pár run-ra, mert fun, nekem legalábbis. ugyanis én pl. kedvelem av-t.
wsg-t meg pl. utálom, de ez is az én bajom.
de ugyanakkor meg kedvelem ab-t, meg eos-t is.
szûklátókör ja, lehet.
ízlések és pofonok.
bár ez is csak annyira relatív dolog, mint arra várni, hogy na majd jön a "nagy megváltó", s mi akkor mennyire happy-k leszünk majd, ahelyett, hogy kihasználnánk azt, ami most elérhetõ, s nem fél év, egy év múlva lesz az...

s tényleg nincs összehasonlítási alapom...megyek is most haza és bánatomban emiatt telesírom a nemlétezõ kispárnámat is...

igy van, turjon akinek 7 anyja van, az emberek szorakozni akarnak, nem gorcsolni

anti hero

mert nincs viszonyitasi alapod
wow egy k*rva nagy farm es semmi mas, ja es a legrosszabb az egeszben hogy nem is annyira szorakoztato. ezert leechel 10emberbol 8 pl AVn, nemhogy jatszana, nemhogy elveznek a jatekot, csak ott van es kozben tvt nez stb csak hogy meglegyen a honor. na es ha meglesz a honor es meglesz az uj gear visszamegy-e AVre jatszani? -nem! mert nem kell tobbe a honor, es nem is szorakoztato a jatek (a social/mmo reszet nem is reszletezem).. kb ez megy az egesz wowban.
csak az a baj hogy a kurvaegyszeru emberek, mint pl te is, ezt nem latjak at.

nagyon szuklatokoru vagy, ennyi

anti hero

BEAST
a pr0k most szabadsagon vannak L2ben <#idiota>

s0n1c
Tsao! 😊

Én bsen casualkodom hetente két este kb. 😊 Botond nem nagyon online mostanában, ha jól tudom, sokan átmentek BR-be hc raidelni, Bazs várja a warhammert, ahogyan én is 😊
Jockey
szasztok

neptulonon megvagytok még? evileg ma estére letölti a pecst, mert újra raktame gész wow, szal valamikor benézek mostmár hozzátok

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

picket
"pve gear-rel. bemegy bg-be, szív, tûr és küzd." - Szívunk, tûrünk és küzdünk eleget irl, a játékban rózsaszín macikat szeretnénk, akiket ha meglövünk szívecskékkel, akkor odafutnak és megsímogatják a buksinkat. <#idiota> És adhatnának tokeneket is, amit beválthatunk pvp gearre! Vagy rózsaszín pve gearre fele annyi tokenért.

Vagy én vagyok elmebajos, vagy az egész világ (én utóbbira tippelnék <#idiota>).

&#3237;_&#3237;

hát nemtom, én nem éreztem gürizésnek.
de amúgy ez igy van mindenhol az élet területén. aki csak azt várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön, az valószínûleg élete végéig azt fogja várni, hacsak nem szakad a nyakába valami többmilliós örökség X elhunyt rokon által...
igy van ez a wow-ban is, s ne aggódj, igy lesz ez majd a war-ban is...

btw a régi rendszerhez képest most RÖHÖGVE, tizedannyi idõ alatt fel tudod fullepix-be öltöztetni a karaktered. s akkor még nem is erõltetted meg magad, meg nem is güriztél érte 40 órát 😊

"ez nem az a játék, ahol csak úgy ingyen osztanak bármit is."
ez pont az a jatek ahol mindent megkaphatsz szinte ingyen, csak tudjal eleget sirni, aztan jon a nerfbunko, mert blizzard termeszetesen a jatekosok 80%-85% kitevo casualokra epit es nekik is kell szep csicsas epix ha mar nem tud teljesiteni hc guildbe ilyen-olyan okokbol kifolyolag-de ezt neked kene legjobban tudnod Willor :S

Syrn, Freylana, Kywara

MarkBlade
és régen még nagyobb szívás volt akkor nem voltak csili vili pvp szetek.Ha jó cuccot akartál 40 fõs insta és 1-2 éven belül TALÁN meglett egy jó ruha. Most játszva megy csak idõ kérdése..
na megjott a wildor crusade :d

anti hero

Pari
latod Bro ez a szopas, hogy dolgozni kell itt masodallasban, es az nem fun...legalabbis 20. raid utan mar biztos nem...nem kell,hogy barmit ingyen eled rakjanak egy mmoban,de aze se normalis, hogy nem jutsz egyrol a kettore,ha nem gurizel 40 orat😊

és akkor ki tehet róla, hogy neki vagy másnak nincs pvp gear-je pvp-hez vagy pve-hez?
- a blizzard? aligha, õk megteremtették a feltételeket, hogy megszerezhesd, innentõl már csak a user-en áll, hogy él-e vele
- netán én? na én aztán biztosan nem. bár én is heteken át bg-ztem, mire meglettek a veteran cuccok, meg se tudom számolni, hányszor mentem stoneheart bunkert foglalni. de megdolgoztam érte.
- õ? hát igen, ha valaki tehet arról, akkor az õ.

azt ne várja el senki, hogy a blizzard majd csak úgy odarakja eléd a táp cuccot, hogy "ne, ittvanni', használd, ingyé van" (bár s1 cuccok honorért gyakorlatilag ugyanez a kategória lesz).
ez nem az a játék, ahol csak úgy ingyen osztanak bármit is.
ha megdolgozol érte, lesz cuccod, ha nem, akkor meg qsspofabe.

azzal jönni meg, hogy "merénnemtudokhcguildbekerülni" megint felesleges, mert raidelõ guildet lehet találni...csak akarni kell, s ha már bejutottál, akkor már csak türelmesen ki kell várnod a sorodat, tenni kell a guild-ért, a progress-ért, s azért, hogy elismerjenek, megismerjenek ott. nameg be kell tudni illeszkedni oda. mert raid guild-be se fogja senki a kedves noname member elé rakni csak úgy az epixet, akkor már inkább szétshardolják, az még úgyis jó lehet valamire alapon.

"Ha nincs PVP gearje akkor a PVP geart mivel tudja kifarmolni?"

pve gear-rel. bemegy bg-be, szív, tûr és küzd. aztán, közben gyûlik a honorpontja, gear-eli magát és egyre kevesebbet szív. aztán X idõ múlva majd azt fogja észrevenni, hogy õ fog élve elmenni onnam, a másik (1-2) pve gear-es emberke meg ottmarad, aki most tart ott, ahol õ volt ~2 hónappal azelött.

Csirke4
Mer az csak úgy megy hol elmegyek a sarki epixx árushoz és megveszem a full kék marshal setet.^^ (szép idézet?:p)
Ha nincs PVP gearje akkor a PVP geart mivel tudja kifarmolni? Vagy van más is a PVE gearen kívül? A PVE gear arra jó hogy 2-szer akkorát sebzel valakin tehát balancolod azt hogy kevés a HP-d.
(Tudom mostmajd jönaz hogy merhogy a 99ezer HP-s 6millió rezillences warlock 120%-át absorbolja a melee támadásnak.)
Fenrir
Új AP csúcs:

Mondjuk szerintem a crit % sem rossz.

A halál csupán a kezdet...

"pvp gearrel lehet raidelni csak nem annyira effektíven, pve gear uaez"

a mondat elsõ fele igaz, a második már korántsem.
nem akarom nagyon magyarázni a különbséget, mert szerintem felesleges. azt mondtad lock vagy.
szedd ki bg-kbõl a high warlord 70-es gear-t, ha már nem arena-zol, s próbáld ki, hogy bemész bg-re elöször mondjuk egy 5 fõs insta epix cuccaiban (mivel ugyebár kara-ba se jársz), meg utána átöltözöl a kék high warlord 70-es cuccokba (esetlegesen javasolt még egy soullink+demonic embrace retalent is), aztán mérd le a különbséget, hogy mennyi idõ alatt csapnak agyon.
meg fogsz lepõdni...

"kb. 1 éve nem raideltem, sõt még karazhanba se voltam sose, pedig bc fent van release óta, a legjobb überillidancuccom egy s1es crites lock kesztyû 😊"

akkor most mirõl is akarsz engem, minket meggyõzni? ez elég nagy öngól volt...
bc pve tapasztalatod gyakorlatilag nulla, pvp tapasztalatod szintén (nem a skilledrõl volt szó), tehát gondolom 5 fõs insta kék-epix cuccokban próbálsz arena gear-es emberek ellen harcolni, igy nem is csodálom, hogy nem jön be a dolog, meg úgy gondolod, hogy ez suxx.
én járogatok raid-elni (szerintem kifejezetten jók az insták, bár so-so a 40 fõs raid-ek anno jobban tetszettek :x), járogatok 5 fõs instákba (amik - még mindig - tetszenek), arena-zok (ahol hol nyerünk, hol vesztünk, mikor hogy), bg-zek, és igen, farmolás cimszó alatt daily quest-eket csinálok, amibõl dõl a pénz (3-4 nap alatt cca. 1500g bevétel)...szóval úgy majdhogynem nyakig benne vagyok mindenben, igaz nem top szinten, de a karakter fejlõdik, pvp-ben se túl rossz (bár bõven van még mit tanulnom a kasztomról), pve-ben se rossz, szóval elmondhatom, hogy én speciel meg vagyok elégedve a jelenlegi wow content-el...

amit hiányolok az az outdoor pvp, ezen bõven volna még mit fejleszteni (pl. halaa rewardok lvl70-re tuningolása, több bevehetõ erõd, jobb world buffok, meg úgy értelmet adni általánosságban a world pvp-nek, stb.)

"jah és igen régi AVn amikor 12-24 óráig tartottak mennyi honor jött össze?"

gyakorlatilag elenyészõ, mivel ha jól emlékszem a 3. vagy 5. kill után már nem kaptál honort azután az ember után, csak a hk számláló pörgött az egekig (13-24h-s av-kban 6-8000 hk-t simán be lehetett gyûjteni, de honorban nagyon pocsék volt a végeredmény).
akkoriban a premade wsg, ab volt a legjobb honor. mondjuk ez igaz most is, ha van 1 jó premade-ed. minden más esetben viszont av > többi bg, pláne av 7végén.

Lynx_TWL
buták vagytok

s0n1c
nem tudom ennek most mi köze volt a resihez 😊 arenaból, bgbõl szerzed a cuccokat amik kicsit több staminát adnak, raidinstaból pedig uaezt a cuccot kicsit több spirittel, pvp gearrel lehet raidelni csak nem annyira effektíven, pve gear uaez, öröm és boldogság, magyarázd meg légy szíves innentõl kezdve mi a tököm értelme van a resilencenek