166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Warden #123626 Menj hello kittyzni vagy nézd a minimaxot. -
#123625 sziasztok. azt szeretném kérdezni hogy Dalazar a hunter trainernél hányas szinttől lehet elvállalni a petes küldit.
köszi -
Savmacska #123624 de miért ? Régen csk ugy lehetett aktiválni az ingyen egyhónapot hogy feltöltöted -
Gumbo #123623 igen
-
Savmacska #123622 Srácok az igaz ha ITT csinálok egy trial accountot és megveszem a sima wow-ot, akkor azt rá upgradelve megkapom az ingyen hónapot?És nem kell ahoz feltöltenem h kapjak ingyen hónapot ? -
#123621 Meglepodnel a szamokon nagymester. -
#123620 nah ez az van szted ekkora idióta?? -
Vucli #123619 8*24=192 óra, napi 4 óra átlaggal számolva (ami egy dolgozó embernél elég sok sztem) az 192/4=48 nap. Ahhoz, hogy te két hét alatt ez teljesítsd 192/14=13,71 órát kellett játszani naponta, 8 óra munka mellet maradt 2,3 órád aludni,melózni,bulizni, enni meg sz*rni (kivéve hétvégén) -
#123618 Akkor biztos, hogy te vagy a leggyengébb láncszem :P -
Savmacska #123617 mi ez az oldal srácok ?
> > > E Z < < < -
#123616 mindkét oldalon volt pár 70es karim.. mindegyik rampage battlegroupban illetve 2 allys kivételével nem. nahmármost
Ha allys vagy a horda fog gyözni és csak avn fogtok nyerni Ha hordás vagy csak az ally fog nyerni és csak avn fogtok nyerni..
mondhatok akármit de ez igy igaz mindig az a fél veszit ahol éppen te vagy. -
Tusy #123615 - nekem csak allis karakterrel van tapasztalatom de az enyém inkább fordított (horda győz 80%-ban)
-- AB-n eleinte vezetünk de bázist nem véd senki (vagy csak 1-2 ember), olyan 1000 pont környékén páran 'megunják' a mozgolódást és átmennek leecherbe... 10-ből 1x ha nyerünk
-- AV-n jobb az arány, ha horda pár emberrel nem védekezik akkor szinte biztos a győzelem... de általában védekezik, vagy visszafoglalnak 2 vagy több tornyot... átlagban ez kb. fele - fele (volt napom amikor 3x egymás után nyertünk, de tegnap pl. 5x egymás után vesztettünk)
-- EYE szinte mindig bukó, alli valamiért képtelen bázist védeni, hülye zászlót akar mindig bevinni
-- WSG-re lassan be se merek menni, 30 percnél ritkán rövidebb (volt már 1 óra 20 perces is) és legtöbbször vesztünk
- 20 óra után a helyzet javul valamennyit (nagyobb esély van allis győzelemre), de 22 órától reggelig inkább leecherek 'csatája' -
WiLDoR #123614 már tettek
első lépésként nem rossz.
remélem folytatják, s még komolyabb büntit is kilátásba helyeznek azokkal szemben, akik arena pontokat adnak el és vesznek...
2.4.2 meg megváltoztatja a personal rating követelményrendszert, elvileg már nem fogja megérni eladni a high rated csapatokat, mert ha a a personal 150-nel kisebb, mint a teamrating, máris 0 pontot kapsz.
most már innentől csak az lesz a kérdés, hogy wintraderek bevállalják-e, hogy 1500-ról egy szűz, új csapattal felrángatják egy nub pistikét 2200 fölé.
szerintem ilyen lesz, de az fix, hogy 2v2 és 3v3-ban nem, mert ott pillanatok alatt ki fogják szúrni a szarúl gearelt-et és behal seperc alatt. 5v5-ben lesz ez divat szvsz, de azt kb. meg lesz*rom...
más formában 2.4.2-től nem igazán tudom elképzelni a wintrade életképes műküdését... -
#123613 A Blizz minden húsz percben öngólt rúg, de amíg nicns konkurencia, telejsen mindegy. Azt meg megnézem, mikor tesznek látszatintézkedéseken túl bármit a wintrade ellen. Most is lecsuktak kettő (2) darab kínai goldfarmert, nevetséges. Permaban azt ripityom. De jó ez nekik így. -
#123612 rambo > all -
WiLDoR #123611 olyan 17h után, nekem ez a tapasztalatom legalábbis.
mind alli, mind horda oldalról nézve a dolgokat. -
serdulo #123610 SziasztoK! elcserélném a 63 as wariorom és az 54 es shamanom egy 58 vagy nagyobb karakterre. 1 hónap gamecard van még rajta. (leginkább rugóra cserélném , de lényegében minden ajánlat érdekel) akit netán érdekelne MSN: [email protected] vagy Skype: pisti2085 köszike :) -
#123609 Már csak ezzel szórakozom, mert raidelésre nincs időm. BG-zek meg miegymás.
Nézegetni szoktam az összesítőket a meccsek után és rengeteg olyan játékos van, aki:
1. nem sebez
2. nem gyógyít
3. nem foglal bázist
4. nem véd bázist
Ezt mind egyszerre. Van néhány HK-ja, aztán kifújt. Néha többet gyógyítok hunterként, mint heales classok :O
Elszomorító :(
Sok ember még NPC-nek is gyenge... GM-ről két embert elhúz egy ellenfél és hagyják elfoglalni a bázist. Gratulálok nekik /bg csatin erre szabadkozik, hogy ő csak gyógyította a másikat. A Rambókról nem is beszélve. -
Tusy #123608 a rampage-ben alli 80%-ban veri a hordát szinte minden bg-n
- és ezt mikor? 17-20 óra között bármelyik BG-re megyek ott szinte mindig veszít az alli, AV-n ha horda védekezik (márpedig gyakran teszi) akkor az is bukta -
Savmacska #123607 Teljes mértékben eggyetértek ! -
WiLDoR #123606 a ti battlegrp-otokban lehet, de a rampage-ben alli 80%-ban veri a hordát szinte minden bg-n.
blackout alli oldalról egy fossss, de komolyan, multkor belogoltam mage-gel ab-re, mondtam is, he? itt meg most mivan?
minden allis mint egy birka állt, a horda meg szó szerint alázta őket.
vicc volt na, ehhez képest az alli rampage bggrp-ban atompro szinten tolja még puggal is (ragnaros-os alli karimmal múltkor úgy gyaláztuk be zsinórban 5x a horda premade-eket eos-on és ab-n, hogy csak lestem) -
WiLDoR #123605 "1 hónap mindenképp kell"
1 hónap mi?
haha, jó vicc.
utolsó karim valami 8 days played alatt lett 70.
kb. 2 hét alatt megvolt úgy, hogy melóztam, buliztam, nőztem, meg hasonló jópofaságokat csináltam mellette.
bár itt már van rutin, ha nincs rutin, akkor ja, kb. kell hozzá 1 hónap, mire kiismeri vki, hogy mit merre hol... -
WiLDoR #123604 "Szerintem igenis igazságtalan, hogy ugyanazt az itemet, amiért valaki 2 hétig, vagy akármeddig gürizett, te 2 kattintásból megveszed! Gondolj bele, ez ugyanaz, mint ha kiraknának az utca közepére egy Ferrarit, tetejére a kulcsokat, és viszi akinek kedve tartja. Ez enyhén szólva igazságtalan azokkal szemben, akik évekig dolgoztak, hogy megszerezhessenek egy ilyen autót."
ez egy kicsit elba**ott hasonlat volt, mert megnézem én azt a munkahelyet, ahol te annyit keresel, hogy futja ferrari-ra.
életben nem lesz ferrarid, csak max. ha cégtulaj, politikus, vagy hasonló gerinctelen féreg vagy, akik általában másokon élősködnek, s ebből húznak hasznot.
normális melóval te az életben nem szeded össze egy ferrari árát.
a wow-nál ez is hasonló cipő.
blizzard s4-gyel bevezeti a personal rating-et minden cuccra dolgot?
mi lesz ebből?
aki most alacsony rating-en van, ott is fog még jobban maradni, mert akkora lesz a gearkülönbség, hogy esélye nem lesz, hogy feljebbjusson, pusztán gearből belegyalúlják majd a földbe.
arról inkább nem is beszélek, hogy milyen fa**úl fog majd kinézni, mikor mindenki felemás set-ekben rohangál, vállas 2200 rating? LOL, a játékosok 1%-ának lesz ez is.
szal' szép meg jó ez a personal ratinget mindenre elv, csak éppen a casual játékosok (akik a wow előfizetők 99%-a) elől fog elvenni egy újabb célt, amiért érdemes játszani.
pve instába ugye casual nem nagyon fog lejutni, t6-ja se lesz, mert vagy nem dobja a boss, vagy nem is jut le az instába.
mi maradt? bg + arena cuccok.
ha ezeket se tudja behúzni, mert nincs meg a skillje hozzá, vagy netán majd zsinórban gyalúlják be a wintrader csapatok (ó, nem fog ez megszünni, trustme -.-) a földbe, akkor mi marad neki?
daily questek és goldfarm?
na ezért egy sem fog előfizető maradni, az 100%...
tehát szerintem ez szép kis öngól volt a blizztől saját magának, de ne legyen igazam... -
#123603 AV-vel kapsz egy rahedli AV tokent, meg honort. Nade hol van a maradék-most-nem-számolom-meg mennyi AB, EoTS, WSG token, amik kellenek a cuccokhoz?
Allyként 10 nap alatt neccesen lesz meg a szükséges tokenmennyiség. -
WiLDoR #123602 "10nap a teljes s1+vindicator farm" erre azért befizetnék..."
be is fizethetsz, mert kb. ennyi.
igaz, akkor reggel 8-tól hajnali 2-ig semmi mást nem csinálsz csak av-zel... -
#123601 (Amúgy jól érzem, hogy kezdődik a vakáció?) -
#123600 Ez valóban furcsa, ugyanis:
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=wow+european+realmlist
A LEGELSŐ találat választ ad a kérdésedre. -
#123599 a két frakció nem áll egymással háborúban. -
#123598 /fakjúbazmeg
/agree XD -
#123597 "But Illidan was not finished yet. Meeting the weakened Arthas at the glacier's base, the two warriors engaged in single combat. After a few minutes of exchanging blows, however, Arthas overcame Illidan's defenses and cut him down. Illidan Stormrage fell in the snow, dead, or so it seemed. He was badly wounded, but not killed. After it became clear for Vashj and Kael that they could not destroy the Frozen Throne, they retreated, eventually back to Outland, taking Illidan with them." -
#123596 persze, mar az altodon is dupla illipenge van!4! :D -
#123595 XDXDXD én törtön minden nap ölöm ilit+! -
#123594 Egyszer régi klánnal bementünk Illihez, és miközben gyaktuk, megkérdeztem , hogy ki ő egyáltalán mivel a sztorit nem olvastam. Mondták, hogy XY fia volt aki megszegett vmit stb... Mondtam, hogy jól csinálja, mert van egy csomó k*rvája... Mindenki: /agree XDXDXD -
#123593 http://www.wowwiki.com/Portal:Main
itt tudsz nézelödni mindenfélével kapcsolatban ami a háttérrel kapcsolatos -
#123592 valakinek mindig füzödik valami érdeke hozzá, hogy háboru legyen. IRL is és ingame is. olvasd el a legujabb kiadott regényt pl. (bár iszonyatosan fos lett a forditása)
nem, illidant a játékosok ölhetik meg BTben -
#123591 Oké, de vmi magyarázat akkor is kéne, hogy orkok miért lettek ellenségek. Elvileg Azeroth népei az "ellenségem ellensége a barátom" elven összefognak Arthas ellen, mert ő jelenti a legnagyobb fenyegetést mindenki számára.
+ Még1 kérdés: Arthas nem öli meg Illidant véletlenül WoW előtt sokkal?
("A gaz, erkölcstelen küzdelemben Frostmourne ereje végül meghozza a győzelmet, Arthas belép a gleccserbe, míg Illidan vérbe fagyva a hóban marad.") -
#123590 mukigecimaci csöndöl :D -
#123589 lehet -
#123588 kek, núb. -
#123587 a tört az szar!