World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
kivancsi vagyok hogyan megy az a "hopp leszedem a poisont" dolog :p, bar lehet az utobbi 2 honapban valtozott valami ezen a teren 😄 amugy meg hidd el, ha jol hasznalod a kepessegeidet, a pala healelni is alig tud, nemhogy heal spamelni :c

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shaime01
minden rugo assasin? <#wow1>

TDC Geronimo
aha, csakúgy hopp leszedem az 5 stack wound poisont meg a mind numbingot a még mindig bugos cleansevel miközbe a rugó üt, csíp, harap, meg még healelem is magam közbe merthát globalcd az nincs ugyebár. Ezekkel a mérgekkel meg 2 sec alatt healelek kb 6-700-at, feltéve ha eltudom castolni amit persze erõsen kétlek ;> szal ide bevághatnám most azt a népszerû 3 betûs kifejezést ;>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
hopp nem szedi le 40% resist + hopp shiv

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

shaime01
trinket - cons - >.<
nahmind1 nem akarok belemenni szerintem holy pally eléggé legyözhetetlen 1vs1-ben mert elöbb unod meg azt ,hogy ott ütlegeled 1 órája mint õ..

shaime01
divine favor - light grace - flash of light spam - ha meg posion meg hopp leszedi..

Davidus
kick, gouge, ks, blind, vanish+cs^^
l2p + l2subltety

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
1 seces? :o nekem ez új, fõleg ha megfelelõ mérgeket használnál mondjuk..nade mind1 ;>

shaime01
lehet rámondani ,hogy kick.. de mondj1 rogut .. nah jó ha adrealin rush talentje van talán.. de aki egy jó kis stuntlock után még tud annyi energyt kifacsarni magából ,hogy az elég legyen egy kickre.. ^^

plate-ra rugo alapbol kevesebbet sebez

TDC Geronimo
rugóval? Jóhát nem mondok semmit inkább ;>

shaime01
1seces flash of light.. stuntlockolhat amennyire akar de mindig van annyi ideje egy pallynak elnyomni 2-3 flash of lightot amivel felhealeli magát..
ezért idegesítõ.. ^^

BEAST
mi lenne az 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shaime01
sajna van a holy palinak olyan képeségge amivel elégé lehetelen megölni kategoriába tartozik.. :/
márha full plate-ban van és nem full clothier .. ^^

persze ez csak saját vélemény

mukika
mind1, már csak 10 ghost mushroom kell, meg a Scholo meg a DM run(tehát legkésöbb holnapra meglesz remélem). 300gt spóroltam vele kb.

Fehercsoki
Ha suspended az accom akkor magától feloldódik(gm-ek feloldják,õk tették rá mer valami vizsgálat van a karim miatt,max 1 hét) vagy nekem kell feloldani az e-mail címemre küldenek valamit?

én hanyagolnám a helyedben. lock lovat egyedül a régi területek városaiban használok. semmi +t nem ad szerintem.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Botond
Az ufók irányítják.
The Garrett
a CD ket nem te iranyitod? 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Csirke4
Meg tudom verni a palát de ez egy speciális eset volt. Amúgy nem úgy stunlockolok ahogy akarok hanem ahogy épp a CD akarja :p
Amúgy a nagyon jó rugónál 200-nál kezdõdik a hit rating tehát nem nagyon missel. (Fõleg még combatos talentel a finishing cumókat nem is lehet dodge-olni.)
BEAST
nem megyek bele a bugyuta theorycraftba, feltetelezem te sem tudod megmondani hogy ki mikor fog misselni, az viszont teny hogy egy rogue rendelkezik minden skillel ami egy healer lekotesehez kell

Botond
Az csak a nem normális rogueoknál van. ^.^
Mighty
Miss, resist meg ilyen badarsagok meg csak a meseben vannak, mi? 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

BEAST
ez hulyeseg, egy normalis rugo ugy stunlockol ahogy akar ... resto shaman tenyleg idegesito mert ha utod healeled xd ... de pont holy pala az amit rugoval meg lehet szivatni

shaime01
holy pally ellen loszart sem érnek.. meg resto shaman ellen sem..

rugo a sámlimat vittem már le 5-6%-a stuntlock alatt de swiftness és kezdödöt elöröl.. ^^

ezért olyan marha idegesítõ healer ellen pvp-ni egyetlen class ami ellen szopni szoktam az a warrior meg a hunter(itt is csak a bm) ^^

Botond
Az a 9es nem tudom hogy került oda. -.-
Botond
Csak 23, és az már 3 hónap játék. (1 a wow-al9+2 hónap a gamecard)
😞 Király! Dirr 24.000
Csirke4
Nanemond van olyanja is a roguenak?😮
The Garrett
stun / kick kepeseegek ftw

Csirke4
Én egyszer valami healelõs BE palát találtam. 😄
Csak ütöttem mint az állat õ meg csak hílelte magát és végülis nemtörtént semmi csak így végigmentünk a hordás alagúton a flagroomon keresztül a hordás temetõbe ahol õ megállt. Gondoltam ez szopi mert látom a horda respawnol de azok a lamik rögtön ültek mountra és húztak honort farmolni úgyhogy én csak ütögettem a palát õ meg hílelte magát...
Aztán kb 2 perc múlva meguntam nyomtam neki egy /bye -t fölmountoltam és otthagytam a picsába. -.-
The Garrett
gondolom white crit :o

Normal hit crit?

Dacid
hát jah mivel csak CD kulcscsal tudsz account-ot kreálni.

Jó reggelt mindenkinek! Átmennék erdeti szerverre de meg szeretném tudni hogy kell e hozzá az eredeti WOW és BC! Mert ha nem akkor nem szeretnék annyi pénzt kiadni értük feleslegesen! Szal muszáj eredetninek lennie a játékoknak hogy nyomulhassak eredetin?
megéri.
státusz-szimbólum 😊

clio1616v
Ma inditottam egy ork warriort 12es szintû és már 160as normál hit kriteket ütöget 😛

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

dragon11
Köszi...de a honlapjáról nemtudtam meg sokat,sebaj...😊azért köszi!

autogramosztás és ügyfélfogadás ma délután 14-15h között x)
btw ritka pihent ember vagy te is 😄

sziasztok

x ideje nem wowoztam picit levagyok maradva
két kérdésem lenne

kari transfel hogy all? jol müködik?

masik Darkmood f. nevû szerverröl van itt valaki?

Nem is a cuccokkal lesz a baj, azokat még csak be lehet szerezni, hanem az , hogy már szinte senki sem jár sholomance-ba és dire maul-ba. Én vért pisáltam mire össze tudtam szedni oda partit. Szóval akkor fogj bele, ha vannak fix segítõtársaid .
süti ;d

anti hero

TDC Geronimo
:d

shaime01
jaja warlock mount sokszor mentet meg engem unalmas endless csatáktol.. ^^

egyszerüen rühelek warlock ellen duelezni resto sámliként..
dotolhat engem fearelhet ugy is kihealelem.. de azért sem hagyná abba.. annyira idegesítõek ..

szvsz csináld meg, egyrészt mert jó kis chain, másrészt így a lovadról mindenki messzirõl látja, hogy kit kell elõször pew pew
shaime01
igy is 4 órát szenvedtem vele.. de majd még jönnek uj részek csak kellenek a szaftos storyk 😄

Lynx_TWL
a végét is rajzold meg a történetnek, amikoris lepwnolom mindkettõjüket.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

mukika
hell

elértem lock-kal a 60as szintet, megéri végigcsinálni a dreadsteed q-t, vagy vegyem meg inkább az epic pacit(goldom van rá bõven)??? mert ahogy nézegettem ah-t, sok minden nincs bent ami kéne, tehát ki kéne farmolgatni a cuccokat, stb, én meg inkább sietnék a 70 felé.

Garf
ahhahahhahahahhh 😄

http://www.flickr.com/photos/bubue/

shaime01

<#hehe>

clio1616v
Megbizható hely kellene ahol tudok venni 60napos feltöltõ kódot online paypallal.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)