World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
nahmind1 nem akarok belemenni szerintem holy pally eléggé legyözhetetlen 1vs1-ben mert elöbb unod meg azt ,hogy ott ütlegeled 1 órája mint õ..
plate-ra rugo alapbol kevesebbet sebez
ezért idegesítõ.. ^^
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
márha full plate-ban van és nem full clothier .. ^^
persze ez csak saját vélemény
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Amúgy a nagyon jó rugónál 200-nál kezdõdik a hit rating tehát nem nagyon missel. (Fõleg még combatos talentel a finishing cumókat nem is lehet dodge-olni.)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
rugo a sámlimat vittem már le 5-6%-a stuntlock alatt de swiftness és kezdödöt elöröl.. ^^
ezért olyan marha idegesítõ healer ellen pvp-ni egyetlen class ami ellen szopni szoktam az a warrior meg a hunter(itt is csak a bm) ^^
Csak ütöttem mint az állat õ meg csak hílelte magát és végülis nemtörtént semmi csak így végigmentünk a hordás alagúton a flagroomon keresztül a hordás temetõbe ahol õ megállt. Gondoltam ez szopi mert látom a horda respawnol de azok a lamik rögtön ültek mountra és húztak honort farmolni úgyhogy én csak ütögettem a palát õ meg hílelte magát...
Aztán kb 2 perc múlva meguntam nyomtam neki egy /bye -t fölmountoltam és otthagytam a picsába. -.-
státusz-szimbólum 😊
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
btw ritka pihent ember vagy te is 😄
x ideje nem wowoztam picit levagyok maradva
két kérdésem lenne
kari transfel hogy all? jol müködik?
masik Darkmood f. nevû szerverröl van itt valaki?
anti hero
egyszerüen rühelek warlock ellen duelezni resto sámliként..
dotolhat engem fearelhet ugy is kihealelem.. de azért sem hagyná abba.. annyira idegesítõek ..
๏̯͡๏﴿
elértem lock-kal a 60as szintet, megéri végigcsinálni a dreadsteed q-t, vagy vegyem meg inkább az epic pacit(goldom van rá bõven)??? mert ahogy nézegettem ah-t, sok minden nincs bent ami kéne, tehát ki kéne farmolgatni a cuccokat, stb, én meg inkább sietnék a 70 felé.