World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-A pvp is a játék része, miért lenne kitiltva valaki belõle, csak azért, mert pve-zni is szeretne. Szerintem itt sántít a legjobban a wow felépítése. Lehet pve-re, vagy pvp-re talentolni, mintha két külön játékkal játszanál. (Az persze még jobban sántítana, ha külön talentezéssel mehetnél arénázni...)
-Nem mindenkinek van arra ideje, hogy egy pvp, meg egy pve karaktere is legyen. Inkább a többségnek nincs. Raidelsz, vagy aránázol, a kettõt együtt nem teheted. Vagy elindítod a 25. altodat is, kinek mi tetszik 😊
-A warrior (is) eléggé kritikus függõ. Ha krittel, akkor fekszel, ha nem krittel, akkor bajban van. Én nem vagyok a kritikus sebzés híve, mert akkor nem a teljesítményedtõl függ a gyõzelem, hanem hogy bejött-e a kritikus. (és aztán ezzel védekezni is lehet, hogy nem jött, stb.)
ಥ_ಥ
a pvp warriorok meg igy is elég durvák szvsz...bár ez is sokmindentõl függ. találkoztam olyan full merciless gear-es warriorral, aki seperc alatt szétkapta a lock-om 13,5k buffed hp-ját soullinkelve, meg olyannal is, aki igencsak szánalmas dmg-et tolt a szintén full merciless cuccához képest...
Alig várom már, 3 éve körberöhög szinte bármely kaszt, végre nem kell izgulnom, ha piros nevet látok magam elõtt😊
TSW: Tunderke
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
majd azt nézd meg, mi lesz akkor 2.3-tól <#ijedt>#ijedt>
bejönnek majd a jó kis armor penetration-ös enchantok, pvp cuccok, pve cuccok, tonnányi haste rating-gel megspkelve, a cloth-os meg odaáll majd eléjük 0 armorral. kb. 2,5-3k armor penetration-t össze lehet vakarni, lock-omnak pvp gear-ben összesen nincs ennyi armorja, pedig a merciless-en még armor buff is van egy normál cloth ruhához képest.
az összes melee akkorákat fog ütni, hogy az kész horror lesz...
Valaki nemtudna meghivni engem és a haveromat wow-ra, és utána majd befizetjuk ugyhoyg esélyes az ingyen két honap😊
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Zárójelben felhívnám a figyelmedet, hogy az általános iskola elsõ néhány osztálya nagyon sokat csiszol a helyesíráson, nem ártana átnézni az akkor tanultakat. Amit ott nem tanulhatsz meg, hogy az "addons" az többesszám, tehát ha keresel egy addont, akkor "s" nélkül.
ಥ_ಥ
ALien
\" örökké nem eshet.... \"
ALien
ALien
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ಥ_ಥ
(most kivételesen)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ez igaz? mert akkor még kicsit gyûjtenem kell 😞
válaszokat köszi!!!

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
" This application has encountered a critical error:
ERROR #132 (0x85100084) Fatal Exception
Program: E:\Games\World of Warcraft\WoW.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:61776445
This instruction at "0x61776445" referenced memory at "0x61776445".
The memory could not be "read".
Hát ennyi volna. Kilõttem minden addont, csináltam egy komplett wow repairt, töröltem az interface illetve wtf könyvtártat de ez sem jött be. Pár perc játék után mindíg kivág. A fura az az egészben, hogy eddíg csak nagyon ritkán csinált ilyet. De az utóbbi pár napban mint ahogy ítam majd 5 percenkét ezt csinálja. Nem értem, hogy mitõl lehet?????!!