166745
  • YakHead
    Amúgy meg jogos kérdés. Töménytelen mennyiségű lóvé ömlik be oda. Még akkor is, ha levonjuk a "költségeket" több millió euró bevétele van havonta. Ezzel meg még megfejelik pár milkóval. Okos húzás.
  • Randelz
    kösz...megoldottam
  • YakHead
    A Blackravensen azt is leírja, hogy milyen elven működik...szóval elvileg a keyloggerek (vagy mik) ellen is védelmet jelent.
  • ejudith
    Végülis most dobta piacra hogyan...
  • Dr DeViLKiNG
    És keyloggerek ellen ugyan hogy tehetné biztonságosabbá?
  • ejudith
    Nekem még mindig az a véleményem, hogy ez egy nagy lehúzás. Blizzardnak nem alapból kellene biztonságosabb "feltörhetetlen" rendszert biztosítania??? Nem elég neki a havidíj amit kifizet jópár millió játékos?
  • Tusy
    - elvileg csak online rendelhető. Mivel így a kiszállítás díja többe kerül mint maga a cucc érdemes legalább 10 tagnak összeállni, vagy megoldani a guilden belül
    - <url=http://blackravens.net/index.php/2008/07/12/tokenhirek/>FS</URL> cikke alapján legalábbis így értettem
  • Narxis
    Hivatalos beszállító szerintem nem lesz, ezért kellene, hogy mondjuk 5-en rendeljük meg együtt.
  • YakHead
    Én vennék....amennyi pénz és idő már benne áll szegény kis karijaimban, igencsak szívinfrastruktúrát kapnék, ha letörölné valami fasz. Persze azért az ára nagyban befolyásolja, hogy veszek-e, de ha nem lenne nagy pénz (1-2 havi díj) akkor bepróbálok egyet. Csak nemtudom, hogy Nyíregyházára hogy a rákba fog eljutniMert ami fantasy bolt itt van az még a GC-t is aranyárban méri (ezért is tértem át webkártyára). Azért ha valamit megtudsz belinkelhetnéd ide. Én is nézegetem hátha találok valami nagyobb beszállítót ahonnan jó áron meg lehet venni.
  • YakHead
    pontosan. Alapból a kamera zoom in, zoom out van beállítva, de simán be lehet lőni másra is (nem is beszélve a shift+, alt+, ctrl+ kombinációkról)
  • Randelz
    Na én is ezt gondoltam, de úgy gondolod beállítani hogy pl. nem a "1"-es gomb legyen az hanem a...mouse scroll up?
  • YakHead
    esc-->key bindings menu és beállítod.
  • V43 1105
    Irjál Blizzardnak.. :) Havernak is ez volt, segitettek rajta .. :))
  • Syron
    enyémet épp most törték fel... 2 napja még játszottam, tegnap már nemtudtam belépni és armory-n is ltszott h összes 70esem pucér volt, kellemetlen, úgyhogy most azon vagyok hogyan tudnám visszaszerezni..
  • ejudith
    Hmmm...köszi az infót! :)
    Viszont nem sok értelmét látom a dolognak. Azért szerintem nem törnek fel annyi accot. Esetleg vki tud erről statisztikát?
  • Randelz
    Van egy shaman karakterem meglehet azt csinálni macroval vagy keyblindel hogy az egér felfelé görgetésével lightning shield-et, lefele pedig water shield-et rakjon?
  • LordMersey
    "ui.: igen írjátok csak leszarom" Ebben biztos vagyok.
  • Narxis
    Hát igen, enyhe pénzlenyúlás szag érzékelhető. Még nem biztos, hogy megveszem csak kérdezősködök, hogy ki akar nagyobb tételben hozni.
  • márfoglaltnick

Bloodscalpon eladó lvl 70 Nightelf Druid

Professions: Alchemy 375/ Herbalism 375
    Klucsok: minden hc
    Mountok:netherwing drake (280%)

Pvp settjébe 300 resije van. Pve gearjei: resto 3/8 t6 , bt és hyalból csak 2 cucc kell illidianig.
    Ezenkívűl van dd gearje ami pár hyalos és karás cuccból áll. Van 1000 valamennyi arena pontja és asszem 8k honorja.

Az acchoz van minden ami kell!

ha érdekel írj privit !

ui.: igen írjátok csak leszarom
  • Botond #125568
    Minden más normális gémnél meg tudták oldani ingyen, hogy külön legyen jelszó az acc man. oldalnak és a gémnek ugyanarra a loginre, csak itt nem. Ez azért vicces vhol. :)
  • Narxis
    Klikk. :P
  • tigeroo
    amióta wow accountal nőzök 10kilót fogytam!
  • hunbalee
    én is rogut kezdtem de tudtam sokat tolni eddig de majd este :P
  • Mighty
    Nos, egy 30 evesnek talan tobb penze van, mint egy 13 evesnek :)
  • Shortstop
    pala vagy rogue? melyik miért?
  • LordMersey
    Ott volt a ":)" és a ":P" szmájli, tessék értelmezni. Igaz felmérést nem láttam - gondolom nem is készült - de azért azt jobban eltudom képzelni egy 13 éves nethuszárról, hogy accot vesz és vagizik, mint egy 30 évesről. Persze kivételek mindenhol vannak.
  • HunnernesKonge
    Köszönöm szépen minden normális 18-30év közötti wowos nevében
  • LordMersey
    Csak azt akartam mondani, hogy nem az határozza meg milyen ember vagy, hogy melyik olfalon játszol:) Mióta olvastam itt, hogy vesznek accountokat, 70-es karikat azóta ha látok egye a játékban nem nagyon tisztelem őket. Ki tudja, hogy valóban Ő küzdött meg a 70-es szintért vagy csak vett egy accot vagizásból. Ezek a tizenéves pattanásos pöcsök minden játékot szétcsesznek:) Én csak 30 felettieket engednék be a WoW szerverekre sz.igazolvánnyal:P
  • ejudith
    Nekünk se romlott volna, de akkor mikor kezdtem nem volt senki más eredetin ismik közül. Aztán jött utánnunk majd az egész társaság Revolról
  • ejudith
  • Narxis
    Majd ha meztelen draneiek gankelnek és táncolnak a hulládon máshogy fogsz nézni a barátnődre.
  • LordMersey
    Az én barátnőm Allis - Dranei vagymi - én meg hordás (Blood elves)...nem hiszem, hogy romlott volna a kapcsolatunk:D
  • LordMersey
    Ja értem..basszus mit ösze szenvedtem,mire feleslegesen kinyírtam miatta a két szinttel nagyobb szörnyeket:))))
  • Narxis
    Alap, hogy Alliance.
  • ejudith
    Szerintem azt már magadnak kell eldönteni. Véleményem szerint mindkét oldal ugyanolyan jó lehet, ha találsz magadnak megfelelő társaságot. Én ally vok, és nagy sajnálatomra sok régi haverom horda lett. De igazából az én szívem is odahúzott... Viszont párom meg szintén allys, így maradtam ezen az oldalon. ;)
  • Fehercsoki
    Alap hogy horda.
  • hunbalee
    és ali vagy horda ??
    kezdek akkor a bloodscalp-on egyet
  • Foglaltnick
    Szia Bali, üdv a fórumon! Ha nem muszáj, a szeró kifejezést inkább mellőzd kérlek, a legtöbbünknek a hideg futkos a hátán tőle. Annak ugyan nem volt értelme, hogy előbb kérdezted meg hogy hol van sok magyar, és utána közölted hogy melyik szerveren indultál, de hát ez van. Az Outlanden sok magyarral nem fogsz találkozni, ha magyar közösségben szeretnél játszani, célszerű még most újrakezdeni a lentebb felsorolt realmek egyikén.
  • Foglaltnick
    azok arra valóak, hogy ha rugóval játszol, akkor felhúzd rajta a lockpick skilled. Ha nem rugóval játszol, nem kell foglalkozni velük
  • hunbalee
    lol rilmre gondoltam :D