World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
Wildor te örüljél, hogy az éppen aktuális karaktereddel mind pvpben, mind pveben tudsz boldogulni, még ha egyikhez talán nem is ideális a talentozásod.
Mondjuk FS-en volt linkelve egy BS-es ally (Ozirisz) profilja, õ ugyanolyan tank talentozással volt merciless cuccban, kíváncsi lennék a véleményére a dologról.
TSW: Tunderke
-A pvp is a játék része, miért lenne kitiltva valaki belõle, csak azért, mert pve-zni is szeretne. Szerintem itt sántít a legjobban a wow felépítése. Lehet pve-re, vagy pvp-re talentolni, mintha két külön játékkal játszanál. (Az persze még jobban sántítana, ha külön talentezéssel mehetnél arénázni...)
-Nem mindenkinek van arra ideje, hogy egy pvp, meg egy pve karaktere is legyen. Inkább a többségnek nincs. Raidelsz, vagy aránázol, a kettõt együtt nem teheted. Vagy elindítod a 25. altodat is, kinek mi tetszik 😊
-A warrior (is) eléggé kritikus függõ. Ha krittel, akkor fekszel, ha nem krittel, akkor bajban van. Én nem vagyok a kritikus sebzés híve, mert akkor nem a teljesítményedtõl függ a gyõzelem, hanem hogy bejött-e a kritikus. (és aztán ezzel védekezni is lehet, hogy nem jött, stb.)
ಥ_ಥ
a pvp warriorok meg igy is elég durvák szvsz...bár ez is sokmindentõl függ. találkoztam olyan full merciless gear-es warriorral, aki seperc alatt szétkapta a lock-om 13,5k buffed hp-ját soullinkelve, meg olyannal is, aki igencsak szánalmas dmg-et tolt a szintén full merciless cuccához képest...
Alig várom már, 3 éve körberöhög szinte bármely kaszt, végre nem kell izgulnom, ha piros nevet látok magam elõtt😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
majd azt nézd meg, mi lesz akkor 2.3-tól <#ijedt>#ijedt>
bejönnek majd a jó kis armor penetration-ös enchantok, pvp cuccok, pve cuccok, tonnányi haste rating-gel megspkelve, a cloth-os meg odaáll majd eléjük 0 armorral. kb. 2,5-3k armor penetration-t össze lehet vakarni, lock-omnak pvp gear-ben összesen nincs ennyi armorja, pedig a merciless-en még armor buff is van egy normál cloth ruhához képest.
az összes melee akkorákat fog ütni, hogy az kész horror lesz...
Valaki nemtudna meghivni engem és a haveromat wow-ra, és utána majd befizetjuk ugyhoyg esélyes az ingyen két honap😊
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Zárójelben felhívnám a figyelmedet, hogy az általános iskola elsõ néhány osztálya nagyon sokat csiszol a helyesíráson, nem ártana átnézni az akkor tanultakat. Amit ott nem tanulhatsz meg, hogy az "addons" az többesszám, tehát ha keresel egy addont, akkor "s" nélkül.
ಥ_ಥ
ALien
\" örökké nem eshet.... \"
ALien
ALien
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ಥ_ಥ
\" örökké nem eshet.... \"
(most kivételesen)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”