World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Ez nem ilyen egyszerû:
-A pvp is a játék része, miért lenne kitiltva valaki belõle, csak azért, mert pve-zni is szeretne. Szerintem itt sántít a legjobban a wow felépítése. Lehet pve-re, vagy pvp-re talentolni, mintha két külön játékkal játszanál. (Az persze még jobban sántítana, ha külön talentezéssel mehetnél arénázni...)
-Nem mindenkinek van arra ideje, hogy egy pvp, meg egy pve karaktere is legyen. Inkább a többségnek nincs. Raidelsz, vagy aránázol, a kettõt együtt nem teheted. Vagy elindítod a 25. altodat is, kinek mi tetszik 😊
-A warrior (is) eléggé kritikus függõ. Ha krittel, akkor fekszel, ha nem krittel, akkor bajban van. Én nem vagyok a kritikus sebzés híve, mert akkor nem a teljesítményedtõl függ a gyõzelem, hanem hogy bejött-e a kritikus. (és aztán ezzel védekezni is lehet, hogy nem jött, stb.)

ಥ_ಥ

s0n1c
a 2. másképp nyomkodta a gombokat, vagy hogy csinálta?
pvp-zni nem prot speccel kéne, nem arra lett kitalálva -.-
a pvp warriorok meg igy is elég durvák szvsz...bár ez is sokmindentõl függ. találkoztam olyan full merciless gear-es warriorral, aki seperc alatt szétkapta a lock-om 13,5k buffed hp-ját soullinkelve, meg olyannal is, aki igencsak szánalmas dmg-et tolt a szintén full merciless cuccához képest...

Ezt örömmel olvasom! Tök jó lesz végre, hogy nem 100-akat fogok ütögetni protos warriorként, hanem végre arathatok is😊 A többi méléerõl nem tudok nyilatkozni, de azért klánonként van 2-3 dd warri és rájuk jut darabonként 3-5 protos, ha érvényesülni akar netalántán pve fronton is.
Alig várom már, 3 éve körberöhög szinte bármely kaszt, végre nem kell izgulnom, ha piros nevet látok magam elõtt😊

TSW: Tunderke

Ventura82
Ja bocs, igen az. Köszi szépen

Mighty
Nem copper modulator? Alapanyag pár engis kütyünél.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ventura82
Meg tudjátok nekem mondani, mire jó a copper modifier?

glass cannon? jó lesz az 2.3-tõl simán csak glass-nak is 😄

Mighty
De legalább glass cannonok. Némelyik "lõszer nélkül", mert a haste rating miatt varrógép módjára csépelõ miatt castolni képtelen lesz.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

most van world of meleecraft? <#merges2>
majd azt nézd meg, mi lesz akkor 2.3-tól <#ijedt>

bejönnek majd a jó kis armor penetration-ös enchantok, pvp cuccok, pve cuccok, tonnányi haste rating-gel megspkelve, a cloth-os meg odaáll majd eléjük 0 armorral. kb. 2,5-3k armor penetration-t össze lehet vakarni, lock-omnak pvp gear-ben összesen nincs ennyi armorja, pedig a merciless-en még armor buff is van egy normál cloth ruhához képest.
az összes melee akkorákat fog ütni, hogy az kész horror lesz...

Syron
ja meg név is kell hozzá 😊

Syron
e-mail-ek jöhetnek privátba ha gondolod

Ray Z
(ez az a resurrectelõs cucc)

Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

Ray Z
szépjoestét
Valaki nemtudna meghivni engem és a haveromat wow-ra, és utána majd befizetjuk ugyhoyg esélyes az ingyen két honap😊

Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

Barney Tech
rohatt.

TDC Geronimo
nem tolhatja szarúl a srác 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Botond
2vs2t holy palával tolom most, egész tréfás. Persze most szezon vége van,és mindenki eladta a csapatát,és kikapunk 1600 körül olyan csapatokat akik amúgy 2400 körül lennének, akkor erõsen szívjuk a fogunkat, de amúgy még élvezetes is valamennyire a mangle spammolás. :-P Nem healelek én semmit,ott a pala oldja meg. :-P
Davidus
druidával az a baj hogy 2.3ban lekapják a gladiátor cuccról a +healt így 2v2ben meg 3v3ban még a mostaninál is szarabb lesz a feral😛 ilyen rogue gearben elmegy az összes manád és gyógyítottál magadon 20%ot😛

V9ykn8_TZL0

Botond
Hunti lesz most a fotm,de szerintem még így sem sokat fog érni arénában egy frostmédzshez képest. Legalábbis druiddal jobban izzadok médzs ellen,mint huntik ellen. :-)
Davidus
inkább pvp érdekell szal annyira nem érint hogy mibõl mennyi van mert úgyse fogok guild után koslatni😛

V9ykn8_TZL0

inkabb hunter legyel magebol annyi van mint a szemet

Davidus
szintezek egy huntert meg egy maget 20ig meg tolom a NWN2-t

V9ykn8_TZL0

Davidus
hunter vagy mage lesz de megvárom a 2.3 lvlup tuning peccset😛 addig meg gyûjtöm az aranyat

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Tényleg most elõfizettél és toltad egy fél napig vagy mivan? :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Amugy warrival most arathatnal.. world of meleecraft van egy ideje..

ally nem leszel remelem😊

picket
Az egyik legjobban konfigurálható (és persze ezáltal a legszebb, de legbonyolultabb) ilyen addon: ez.

Zárójelben felhívnám a figyelmedet, hogy az általános iskola elsõ néhány osztálya nagyon sokat csiszol a helyesíráson, nem ártana átnézni az akkor tanultakat. Amit ott nem tanulhatsz meg, hogy az "addons" az többesszám, tehát ha keresel egy addont, akkor "s" nélkül.

&#3237;_&#3237;

kössz... és ott holkel beálitani?

ALien

Ventura82
Huha, micsoda barokk körmondat 😊

Köszönöm a linket amit adtál de sajna ez sem segített. 😞

\" örökké nem eshet.... \"

lololol
interface options a neve

ui: amien ebben van http://youtube.com/watch?v=kWhQHsin8Ic

ALien

helosztok keresek eggy addonst. olyan hogy amikor engem ütnek meg folyamatosan mindíg mutatja a fejmnél vagy a karinál pirossal hogy mennyit ütnek rám hogy ha meg én sebzem akkor zölddel az õ feje fölött. de nemtom mi a neve pls irjatok

ALien

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

picket
Lazarus
van az 9/9 is csak nem használom a glovest <#crazya>

azt hogy a 15 playeres eosen 19en vagyunk? :p

Nincs overlock a gépen semmi formában, és még a radiátor sincs a közelében. De azért thx!

burki6
csak halkan merem megkérdezni, mit kéne ezen a képen látni?

nem az volt a kérdés ^^
(most kivételesen)

kér gamecard számot, vagy bankkártya-számot... beírhatsz egy netrõl vadászott kamu kártyaszámot, és ráérsz egy hónap múlva megváltoztatni

PiszkosFred
Eleg, de akkor nem indithatod a ket uj fajt, nem veheted fel a jewelcrafting szakmat, es nem mehetsz Outlands-ra, es nem lehet 60nal nagyobb szintu. De jatszani es fejlodni 60ig siman tudsz, ismerkedeshez nem kell BC, majd idovel raersz megvenni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

esetleg ha overclock van, akkor érdemes alapon megnézni, esetleg érdemes elvenni a gépet a radiátor mellõl, ilyesmik tán

shaime01
mm most nézem devilking 7/8 t3 <3 szép kis kari 😊

helo.az lenne a kérdésem hogy elég az alap wow-ot megvennem a játékhoz?mert halottam hogy aktiválásnál kér már game card számot is.
ez igaz? mert akkor még kicsit gyûjtenem kell 😞
válaszokat köszi!!!
És ezért nyer mindíg a horda.. <#idiota>

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ok, akkor írom mi a hibaüzenet!

" This application has encountered a critical error:
ERROR #132 (0x85100084) Fatal Exception
Program: E:\Games\World of Warcraft\WoW.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:61776445

This instruction at "0x61776445" referenced memory at "0x61776445".
The memory could not be "read".

Hát ennyi volna. Kilõttem minden addont, csináltam egy komplett wow repairt, töröltem az interface illetve wtf könyvtártat de ez sem jött be. Pár perc játék után mindíg kivág. A fura az az egészben, hogy eddíg csak nagyon ritkán csinált ilyet. De az utóbbi pár napban mint ahogy ítam majd 5 percenkét ezt csinálja. Nem értem, hogy mitõl lehet?????!!

nem aféle vagyok :> nincs ilyesmire idõm.