166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#125545 sztem Hunbalee realm-re gondolt, nem a területre -
#125544 jött már oda 17es mage shattrahban hozzám, hogy vigyem questelni... :) -
#125543 egyből outlanden kezdtél az szép? -
hunbalee #125542 outlanden van vkik??? mert most kezdtem hordás rugot ott -
#125541 Lemaradtam valamiről? :D :P -
#125540 A Bloodscalpon és Ragnaroson,ezek PvP szerverek illetve az Arathoron az viszont PvE. -
#125539 pl. én ajánlom a Bloodscalp-ot (én is ott nyomom) vagy a Ragnaros-t -
hunbalee #125538 meik szeron van sok magyar? -
LordMersey #125537 Burial Chesteket hogy tudom nyitni, ha zárva vannak? -
#125536 guild szinten én... -
Savmacska #125535 Van benne valami -
#125534 Tervezi itt valaki, hogy token-t rendel? -
#125533 Mr. Pinchy (~0.2% drop max skillen) az egyetlen valódi "hasznos" drop, ami adhat kis rák petet (nekem a második dobta). Meg a Goldscale Vendorfish, de túl ritka. -
Juventussa #125532 Ha jól tudom, van olyan hal, amit ha kifogsz, "kívánhatsz" tőle. :) -
Pitya #125531 Néha tekercseket is, vagy ládákat benne különböző cuccokkal (cloth vagy bolt, bőrök, engineer cuccok, de sokszor volt zöld is ládában) -
Foglaltnick #125530 lehet tárgyakat is, de semmi hasznosat
pár réz/ezüst értékű szürke cuccok -
LordMersey #125529 Sziasztok. Kérdésem a fishing-gel lennen kapcsolatos. Lehet tárgyakat is "kifogni"? Jól értelmezem a totthboton, a fishingnél feljövő dolgokat? -
#125528 :D -
#125527 nem. 70-esen macskával állj vissza. az mégjobban fog tetszeni -
Juventussa #125526 Hm, 60-tól érdemes volt átállni BM-ről MM-re? GYK: huntáról van szó.
Nekem tetszik az eredmény, az biztos... -
#125525 gyere a nagyecsedi piacra -
#125524 sziasztok.
Azt szeretném kérdezni,hogy Account eladást,hol tudok hírdetni SG-n kívül?
-
#125523 esc -> key bindingings. -
voloume #125522 sziasztok valaki tudna segiteni, hogy druidnak hogy lehet beallitani hogy pl a stancebaros cuccokat " a formákat" hogy pl maci ctrl+1 stb -
#125521 kicsit Off vagyok AOC ról bementem WSG-re
mondom:
Ally healing done 1.350.000
Horda healing done 49000!!! ebből én retriként 13k:S MI A FASZ VAN???????
jah kikaptunk:P:) 3-0 15 perc -
Lerstal #125520 cserélnék egy tesco-s mosogato gépet egy 68as human paladin-ra. -
#125519 ajanlom hogy nezz egy kicsit magadba mielott butasagokat irogatsz ;p -
Dr DeViLKiNG #125518 Pontosan erről, és a hasonló megnyilvánulásokról beszélek. -
Ragnar360 #125517 núbok vagytok, mer csak veszekedtek, ezért veszekedjetek tovább, h núbok maradhassatok -
#125516 Koszonjuk hogy ezzel is emeled a topic szinvonalat -
Dr DeViLKiNG #125515 Amióta ennyire lecsökkent itt a színvonal, próbálok inkább nem írni semmit -
#125514 2-3 év te ratyi -
YakHead #125513 Öööö...DeVilKing-el meg Crassus-szal mi van? Baromi régen nem "találkoztam" itt velük. Már nem játszanak? Kénytelen vagyok a két évvel ezelőtti post-jaikból csemegézni. Hiába na, a nagy öregek kihullanak -
#125512 Az egész WoW nem a színvonaláról híres... -
#125511 Megataláltam az örök élet, az örök boldogság, és a kifogyhatatlan ingyen energia titkát. De nem osztom meg veletek -
#125510 Ez a fórum mindig is a kiemelkedően sötét posztokról volt híres. Utóbbi 2-3 hónap... Aki színvonalasabb wow fórumot akar járjon, a Nem, inkább nem írom ide... -
maniac001 #125509 Nézd meg ezen a linken hogy van-e működő accountod az account managerben. Ha nincs, csinálj egy új regisztrációt. És nézd meg az emiledet is, mert azt hiszem jönni fog egy megerősítő emil amit igazolnod kell. -
Robcuskilla #125508 The file "C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\World of Warcraft\World of Warcraft.lnk.Temporary" could not be created. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Create)
nemrég írtam, hogy a patch telepítése során ez a hibaüzenet fogad, megtaláltam a megoldást fórumon ha esetleg vista alatt másnak is eljönne ez a gondja, akkor tudja, hogy a wow.exe-t "rendszergazda" módba nkell indítania, jobb klikk és run as adminsitrator vagy rendszergazda kinek milyen nyelvű az op rendszere.
bb -
gabriel08 #125507 Pls valaki help. Megvásároltam a TECSÓBAN jutányos áron a World of Warcraft packet (sima WOW és BC kiegészítő).
Feltelepítettem a gépemre, a loader.exe felpatchelte a legújabb elérhető verzióra (2.4).
Regisztráltam a Blizzard oldalán egy felhasználót a szükséges információkkal ...
Ezután elindítom a WoW-ot és amikor be akarok jelentkezni a létrehozott felhasználónévvel valami "Username Not Valid" féle üzenetet ír.
A Ragnarok európai szerverre szeretnék felmenni, mert láttam egy Gamestaros videót, ami nagyon élvezetesnek tűnt, mivel kb 200 ember ment az emberek fővárosa felé támadni. Ezért is vásároltam meg a gamet, hogy tudjak az eredeti szerveren játszani.
Valaki leírná részletesen, hogy mit kell csinálni? Mert nem lép fel a szerverre az eredeti játékkal sem.
Lécci help!! -
#125506 Helyes, akkor most már nem fogsz ide írogatni?