166745
  • ejudith
    sztem Hunbalee realm-re gondolt, nem a területre
  • Lacee
    jött már oda 17es mage shattrahban hozzám, hogy vigyem questelni... :)
  • Tatyla
    egyből outlanden kezdtél az szép?
  • hunbalee
    outlanden van vkik??? mert most kezdtem hordás rugot ott
  • ejudith
    Lemaradtam valamiről? :D :P
  • Fehercsoki
    A Bloodscalpon és Ragnaroson,ezek PvP szerverek illetve az Arathoron az viszont PvE.
  • ejudith
    pl. én ajánlom a Bloodscalp-ot (én is ott nyomom) vagy a Ragnaros-t
  • hunbalee
    meik szeron van sok magyar?
  • LordMersey
    Burial Chesteket hogy tudom nyitni, ha zárva vannak?
  • Tatyla
    guild szinten én...
  • Savmacska
    Van benne valami
  • Narxis
    Tervezi itt valaki, hogy token-t rendel?
  • Magh
    Mr. Pinchy (~0.2% drop max skillen) az egyetlen valódi "hasznos" drop, ami adhat kis rák petet (nekem a második dobta). Meg a Goldscale Vendorfish, de túl ritka.
  • Juventussa
    Ha jól tudom, van olyan hal, amit ha kifogsz, "kívánhatsz" tőle. :)
  • Pitya
    Néha tekercseket is, vagy ládákat benne különböző cuccokkal (cloth vagy bolt, bőrök, engineer cuccok, de sokszor volt zöld is ládában)
  • Foglaltnick
    lehet tárgyakat is, de semmi hasznosat
    pár réz/ezüst értékű szürke cuccok
  • LordMersey
    Sziasztok. Kérdésem a fishing-gel lennen kapcsolatos. Lehet tárgyakat is "kifogni"? Jól értelmezem a totthboton, a fishingnél feljövő dolgokat?
  • Davidus
    :D
  • Shortstop
    nem. 70-esen macskával állj vissza. az mégjobban fog tetszeni
  • Juventussa
    Hm, 60-tól érdemes volt átállni BM-ről MM-re? GYK: huntáról van szó.
    Nekem tetszik az eredmény, az biztos...
  • tigeroo
    gyere a nagyecsedi piacra
  • b4rc4
    sziasztok.
    Azt szeretném kérdezni,hogy Account eladást,hol tudok hírdetni SG-n kívül?
  • The Garrett
    esc -> key bindingings.
  • voloume
    sziasztok valaki tudna segiteni, hogy druidnak hogy lehet beallitani hogy pl a stancebaros cuccokat " a formákat" hogy pl maci ctrl+1 stb
  • [HUN]Crassus
    kicsit Off vagyok AOC ról bementem WSG-re
    mondom:

Ally healing done 1.350.000
    Horda healing done 49000!!! ebből én retriként 13k:S MI A FASZ VAN???????

jah kikaptunk:P:) 3-0 15 perc
  • Lerstal
    cserélnék egy tesco-s mosogato gépet egy 68as human paladin-ra.
  • BEAST #125519
    ajanlom hogy nezz egy kicsit magadba mielott butasagokat irogatsz ;p
  • Dr DeViLKiNG
    Pontosan erről, és a hasonló megnyilvánulásokról beszélek.
  • Ragnar360
    núbok vagytok, mer csak veszekedtek, ezért veszekedjetek tovább, h núbok maradhassatok
  • BEAST #125516
    Koszonjuk hogy ezzel is emeled a topic szinvonalat
  • Dr DeViLKiNG
    Amióta ennyire lecsökkent itt a színvonal, próbálok inkább nem írni semmit
  • Lynx_TWL
    2-3 év te ratyi
  • YakHead
    Öööö...DeVilKing-el meg Crassus-szal mi van? Baromi régen nem "találkoztam" itt velük. Már nem játszanak? Kénytelen vagyok a két évvel ezelőtti post-jaikból csemegézni. Hiába na, a nagy öregek kihullanak
  • Narxis
    Az egész WoW nem a színvonaláról híres...
  • picket
    Megataláltam az örök élet, az örök boldogság, és a kifogyhatatlan ingyen energia titkát. De nem osztom meg veletek
  • panther112
    Ez a fórum mindig is a kiemelkedően sötét posztokról volt híres. Utóbbi 2-3 hónap... Aki színvonalasabb wow fórumot akar járjon, a Nem, inkább nem írom ide...
  • maniac001
    Nézd meg ezen a linken hogy van-e működő accountod az account managerben. Ha nincs, csinálj egy új regisztrációt. És nézd meg az emiledet is, mert azt hiszem jönni fog egy megerősítő emil amit igazolnod kell.
  • Robcuskilla
    The file "C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\World of Warcraft\World of Warcraft.lnk.Temporary" could not be created. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Create)

nemrég írtam, hogy a patch telepítése során ez a hibaüzenet fogad, megtaláltam a megoldást fórumon ha esetleg vista alatt másnak is eljönne ez a gondja, akkor tudja, hogy a wow.exe-t "rendszergazda" módba nkell indítania, jobb klikk és run as adminsitrator vagy rendszergazda kinek milyen nyelvű az op rendszere.

bb
  • gabriel08
    Pls valaki help. Megvásároltam a TECSÓBAN jutányos áron a World of Warcraft packet (sima WOW és BC kiegészítő).
    Feltelepítettem a gépemre, a loader.exe felpatchelte a legújabb elérhető verzióra (2.4).
    Regisztráltam a Blizzard oldalán egy felhasználót a szükséges információkkal ...
    Ezután elindítom a WoW-ot és amikor be akarok jelentkezni a létrehozott felhasználónévvel valami "Username Not Valid" féle üzenetet ír.
    A Ragnarok európai szerverre szeretnék felmenni, mert láttam egy Gamestaros videót, ami nagyon élvezetesnek tűnt, mivel kb 200 ember ment az emberek fővárosa felé támadni. Ezért is vásároltam meg a gamet, hogy tudjak az eredeti szerveren játszani.
    Valaki leírná részletesen, hogy mit kell csinálni? Mert nem lép fel a szerverre az eredeti játékkal sem.
    Lécci help!!
  • Narxis
    Helyes, akkor most már nem fogsz ide írogatni?