10386
A legjobb 10...naa ugye tudjatok?
-
#199 Igazából nem ezért voltam mérges, de ez még rátett egy lapáttal, és már nem bírtam magamban tartani. BOCSÁNAT :) -
#198 ezt télleg nem kellet volna de majd ST kitörli :) -
#197 Ki volt ez az elmebeteg fasz, aki így elkúrta az oldalt??? Na jó, elmehetnél játszadozni a jó kurva anyáddal! (Már bocsi, de ey kicsit pipa vagyok...) -
Break #196 nem, én!! :)) -
#195 öö ezt ugye nem én csináltam? -
#194 ja megtaláltam ha érdekel elküldöm :) -
#192 Hülye állatok !!! :-)
Légyszíves hagyjátok MOST abba, mert ha ez így megy tovább, akkor St megint betilt minden HTML kódot és szopika lesz, tehát ELÉG !
-
#190 oké de nincs ott fent a logód :) -
Break #189 má mé lenne tiltott? -
Break #188 má + is találtam:
-
#187 bazz ezt nemlehet megvan de tiltott html -
#186 Lécci küldd el emilben, óriási az :-)))
saját fórumban TWN topic a fenomén :-D
-
#185 na má mingyá megvan :) -
#184 najó kikeresem source-ből ezt én is meg akarom csinálni :) -
#183 ezt lehetetlen megcsinálni. :) -
#182 vazzz.up!
ammeg hogy kerul oda fő !? -
#181 eTommy toplistája nagyon király én is 1etértek vele :))))) -
#178 Nem azért nem lehet nagyobb a logo, mert nem férne el a SG-nél, hanem azért, hogy a fórum oldalai ne töltődjenek le fél oráig.
IMHO -
Break #177 jó, akkor lacc, break meg lacc :))) -
#176 A legjobb az a Lacc-é :-D -
#175 egy ember 3 kedvencre szavaz (Lacc, önmaga meg még 1 ), és ebböl összeadogatva kijön a toplista... -
#173 lehetne top3at szavazni vagy pontozni... és akkor lenne toplista rendesen... -
Break #171 mi az, hogy ha lessz?
akkor mindenki csak egyet szavazhat, csak egy emberre, és magára senki nem szavazhat:
Az én szavazatom:
Lacc -
#170 perszehogy... Róka, te nálam abszolut esélyes vagy a Lacc mögötti helyek egyikére... ha lesz végre szavazás. -
#169 Én is benevezek:) -
#168 Én is indulok :) -
#167 mateos: ez nem tetszik.
Nuk: ULead Gif Animator 5 -
#166 kár hogy a mester ide már nem ír, nem csodálhatom tovább
-
Nuki #165 Milyen rajzoló és animáló programot ajánlotok??? -
#164 ujj logóm van : HUNGARISTÁK ide :-D , csak vicccc -
Break #163 vagy másokna kcsinál logókat sokpénzér, és a magáéra már nem yut idő...efriét, meg laaleeéet meg a többit ami yól néz ki, na azokat is bizta ő csinálta :))) -
#162 laccnak könnyű szerintem grafikustként keresi magát halálra egy nagy kormányzati cégnél -
Break #161 azt tudom, az verhetetlen! -
#160 lacc logoját úgyse éred utol. -
Break #159 +próbálhatom... -
#158 Ha első akarsz lenni, csináld meg úgy, mint ahogy a szöveges nick kinéz. Csak a magassága nem 12px lesz, hanem 20. Tahoma 12px :) -
Break #157 egyre csak törekszem a második hely felé (mert ugye az első lacc-é :))))) -
#156 a linkelés kizárt szerintem... a méretekröl meg már máshol beszéltem, el lehet férni ennyin, csak akarni kell :) -
#155 tuti az új logod lacc
ontja a téli hangulatot
-
#154 Akkor meg kéne kérni őket :)