10386
A legjobb 10...naa ugye tudjatok?
  • Manta
    Öreg, Battlefieldezek, bízd rám. Nem véletlenül raktam bele az amerikai zászlót (bár axis oldalon nyomom), hogy az ilyen túlérzékeny pöcsök ne szólogassanak be.
  • Rigley
    Ja , az a lényeg , hogy el lehessen olvasni a nevemet, azt meg el lehet. Nincs kedvem már nagyon szöszmötölni a LOGO-mmal, már miota lehet feltenni igy néz ki , csak most nemrég kicsit meganimáltam, hogy jobban nézzen ki... Majd , ha 1szer lesz hozzá idom meg kedvem , akkor lehet , hogy finomitok rajta, de addigis nekem jo ez :)
  • Manta
    G@bor-é a legjobb szerintem. Igényes. RIGLEY-nek meg kurva jó a kis nyúlványa, de még finomítanék rajta. Az enyémet meg ne puttózzátok, tegnap gyorsba dobtam össze. Elvileg még regisztrálni se akartam ide :)
  • Rigley
    szvsn :D
  • G@b0r
    tnx :D
  • Rigley
    alig látom, mert pont a szemembe sut a nap a képrol, és lenszflerzik a szemem... :) na joo , nem kukacoskodok, van már ugyis kukac a LOGO-dban elég. Nekem tetszik :)
  • G@b0r
    Gyönyörködjetek 1 kicsit az enyémben :)
  • [-Balu-]
    nem rosz :) blasta tied is kiraly
  • [-Balu-]
    kesz az uj :)
  • mateos
    megbuggyantatok ??
    enyim az első hely emberek...
    nem látjátok a különbséget ?? nem hivalkodó mégis Rulezz
  • magus
    enyém jo szar, ha lesz időm csinálok újat
  • Blasta
    A mostani logom egy müremek lett szerintem!
    Esetleg Rigley-é veri, de a 2. hely tuti az enyém....:-))))
  • Rigley
    ok
  • [-Balu-]
    versenyzunk kie a legjobb logo? hmmm csinalok jobbat magamnak, addig is matriksz rulez :))
  • Norbi2K
    jamaica rulz :)
  • Hangianix
    Amikor meg volt logoja. Mostanaban nincs neki nem?
  • Coine
    báázzzzeg eltűnt a téli logóm, pedig sokan beszavaztak anno top5-be amiatt, bázzzzz :-/
  • Coine
    sztem a mostani meg a teles a kira.
  • Rincewind
    tfa? Hát azt nem ismerem így ötletem sincs...
  • Rincewind
    Mindenki ezt mondja! Nekem a mostani tetszik a legjobban, kicsit olyan darkos hangulatú... :D
  • Hangianix
    A narancssarga feliratos volt a legjobb eddig.
  • magus
    aha, mert tényleg a tiéd a legjobb... nekem most lenne egy nagyon jo témám csak nemtom felhasznalni a tfa kiterjesztesu wc3logomat:(
  • Rincewind
    Kösz, ezt már sokan kérdezték, de nem egészen... :)
    Csak járom a netet és, ha valahol látok egy jó témát, amiből tűrhető logót lehetne csinálni, akkor lekapom és addig bűvészkedem vele Photoshopban, míg nem tetszik az eredmény.
    Bűvészkedés alatt főleg a megfelelő színkombinációt értem, mert ettől néz ki a logó úgy, ahogy! :)
  • magus
    rincewind te mivel csinalod? egyszeruen kivagsz vhonnan egy ork arcot bematsualod rairsz vmit egy jo hatterre es kesz_? mert sztem a tiedid a legjobbak
  • Disno
    Nah találok vmi helyet, oszt lehet röhögni logóimon :-D
  • Disno
    Nekem se megy a tar :-((
    És én itthon vagyok...
  • Rincewind

• Rigley
    pl. legyen csak 120x20-as meretu
  • Garrett
    lenne egy nagy kérdésem:

Hogy a túróba csináljak a 6.4 kbyte os 120x120 as logoból 4k byte méretűt????
  • Rigley
    na mind1 nemsokara hazamegyek...
  • Rigley
    bazz a tarhu egyaltalan nem megy amerikabol, semmit se latok sajna
  • Coine
    Íme az én logóimnak a történelme, sorrendbe próbálom tenni, sztetem melyik a jobb ?

• Rincewind
    Efreet nagyot szólt! Mi értelme a szavazásnak, ha előre tudnánk, hogy Lacc úgyis nyer? :)
  • Efreet
    Lacc nyert. szerintem szavazás se kell... (anno volt már szó róla)

szerintem a csavar simán beleférne, legfeljebb picit lejjebbveszed a színmélységet, de nem túl sokszínű amúgy se a logo
  • Rigley
    szerintem jo otlet lenne, egy komolyabb szavazast csinalni, ahol az osszes logo kozul lehetne megszavazni a legjobbakat. Dij nem kene sztem, esetleg csak valami baromsag... pl.: 100000 Ft :). Nekem fogalmam sincs , hogy kell az ilyet megcsinalni, de nem hiszem, hogy tul nehez, lattam mar ilyesmit sok oldalon.
  • Rigley
    szerintetek, ha azt a kek-fekete csavart animalnam egy kicsit, akkor bele lehet gyomoszolni a logot 4k-ba ? (meg nem probaltam)
  • Rigley
    Meg nem csinaltam animalt gif-eket eddig. Hogyan lehet, milyen programot lehet erre a celra hasznalni ? A logomat akarom kicsit animalni valahogy.
  • Rincewind
    Nekem ez az új és kifejezetten tetszik... :)
  • tomcs
    es az enyem?
  • Coine
    és neked hol a logód, anno még volt ?