10386
A legjobb 10...naa ugye tudjatok?
-
#28 és ráadásul be is van tépve,mert csupa piros a szeme -
#27 hát igen köszönöm neked Dikkma a helyesbítést, köszönöm. :))
Szóval igen én vagyok az aki elsőként csinált mozgó logót, lehet éljenezni :)) -
#26 vagy esetleg lenne broadbandosok részére nem 4K, hanem 40... :)))))))))) -
#25 Hát nem tudom, HA marad a gif, akkor lehet lesz az is... asszem egy idő után mindenki megunja a villogó logókat, !még! CSOCSOnak sem lesz mindig ez, ugyanis ez nem eléggé villog. De más úgyis abbahagyja. -
#24 marcsak azt varom hogy mikor lehet flash animot berakni logonak :) -
#23 CSOCSO Shivernek a SG-designváltás után 2 órával már mozgó, gifes logója volt!! -
#22 volt egy amigas 4K introm... 1200as amiga meg legalább 8!mega ram kellett neki... viszont kegyetlenszép dolgokat csinált... 3D tájak meg ilyesmik... -
#21 mint egy olcso night klubb hirdetőtáblája :) -
#20 tuti :)) -
#19 szerintem csocso dobogos lenne minden erolkodes nelkül :) -
#18 top citrom -
#17 Hehe, akkor nyitni kell egy új topikot logo minusz 10 néven :))))) -
#16 kircso
az nyer ami a legjobban idegesiti a legtöbb embert :) -
#15 Már tervezés alatt van :))) -
#14 szerintem versenyezzunk ki csinalja a leg idiotabb csillogo villogo mozgo gif et 4k ban :) ez majdnem olyan mint anno a 4k introk voltak :) azok mindig lenyugoztek hogy tudnak annyi mindent 4k ba lekodolni -
#13 supergamez szerkesztöinek van esze :) ez olyan mint a kindertojás :) ha csak csoki lennne.... fuj beleogndolni is rossz :) -
#12 :) mit kell ezen versenyezni? totál hulyeség... csinálsz valami egyszerut (mint én)készvan kb 1 perc alatt :) és levan tudva. Ti meg itt versenyeztek :) -
#11 Proba !:) jah de én már irogattam mindenhova..nah mindegy majd csinálok egy jobbat délután...
de akkor is én vagyok az első aki GIF es lett ma:) -
#10 Ne rontsd el... :S -
#8 itt van még egy nesze :) -
#7 Ok! Szavazok! ÉN! :D CS a cool!!! :)) -
#6 Hát egyenlőre nincs félnivalóm, magabiztosan vezetek.
Shivi nagyon el vagy szállva a logódtól, nekem előző jobban tetszett... na majd hétvégén defusolás közben más miatt szállsz el!
:D -
#5 szóval lehet rám szavazni :) -
#4 Akkor rövid szavazás lesz :) -
#3 futyimre:) -
#2 Mire? -
#1 Nos akkor szavazzatok:)