10386
A legjobb 10...naa ugye tudjatok?
-
#365 Laalee új logója máyerság, ahogy beszörfözik a srác... :D
szal ász. -
Tomcat #364 cool -
#363 Xara mi? -
#362 Köszi megoldottam!
Milyen lett? -
#361 nem értek a Xara-hoz :( anno nagyonrég 1x próbáltam ki -
#360 Efreet, hogy tudom Xaraban megcsinálni, hogy a betűm kitöltse az egész hátteret, mert mindig nagyobb lesz ha el akarom menteni? -
#359 tegnapeste rádiózás mellé én is szórakoztam 1 kicsit... -
#358 na új logom van sztem az első helyen vagyok szeráényen:) -
#357 hát az enyém elég gáz hogy semmi csak egy felirat
csak sehol sincs lángolo effekt:(( -
#356 Itt az új Logom. Nem is tagadom, Laccot akarom vele leverni az első helyről :)) -
#355 hát jah, az egész 1 elmosódott izé volt,,,
-
#354 visszarakom a régi logót amig el nem készül az új mer ez most télleg gáz -
#353 ...nem :-D
az a fej jópofa !
-
#352 sztem ez így most gáz, alig látszik vmi belőlle...
-
#351 ez azé nagyon durva ey képet kicsinyítve nem lehet belerakni egy másik képbe. Vagy én vagyok qrva béna. -
#350 igez ezt próbáltam előszőr, össze is kicsinyítettem de amint átraktam a logóba a képet egyből ugyanolyan nagy lett mint eredetileg.
Most azzal próbálkozom hogy a 240*40-esből 120*20-ast csináljak. -
#349 ja ez erösen valoszinu :) 4* akora a kep mint a logo szabvany.
amugy összekicsinyited a lotr logot es mehet 120*20 ban... -
#348 Császtok. Na tetszem? -
#347 elvileg adobe photoshop-pal is lehet normálisan elmenteni az előző logómat is azzal csináltam de most nagyon nem akarja...
Lehet hogy az a gond hogy most 240*40 pixelben dolgozom? (csak úgy fér bele a logóba lotr-os kép) -
#346 ez jóóóóó nagyonteccik
próbálj ki egy gif-animator progit, lehet hogy annak jobb a gif-mentési algoritmusa az enyim villogással-mindennel 256 színben 3610 byte -
#345 valahogy nem megy ez nekem. a legegyszerűbb logókat is 10 kb-ban akarja elmenteni és ha leviszem 0-ra a minőséget akkor ugy 4 kb körül van. Mé??????? -
#344 Na ez már melegebb. . . -
#343 Próbálkozz, jó lesz ez! -
Tomcat #342 Egész pofás! :) -
#341 naigen azt még kijavítom. Bár nem értana egy kissebb LOTR kép -
#340 Kilóg a LOTR felirat eléggé, 1ébként máyer, nekem bejön !!
-
#339 láccólag elmentettem gif-be de 1 progival se tudom megnézni...
Na ez milyen? :) -
#338 GIF-be mentsd! Ilyen kis képnél nem tűnik majd fel a 256 szín, viszont nagyságrendekkel kisebb lesz a file. -
#337 hu bazz má nagyon elegem van, ha csak fehér héttérre ráírom azt hogy G@b0r máris 5 kb a legroszabb grafikával. Mé ilyen kurva sok most??(jpg-be mentem el) -
#336 nem lehet letölteni valahonnan egy jó betűtipust. Mer amik photoshopban vannak pl azok nagyon bénák :( -
#335 Bocs, én csak segíteni akartam.A fene se gondolta, hogy ez így nem jó.
(De legalább haszna is volt a dolognak.Hetekig hibás volt a link, nem lehetett letölteni.El is feledkeztem róla.Most eszembe jutott, megnéztem, jó volt, letöltöttem) -
#334 biztos a törölt kommentekböl taplalkozik... es egyre mohobb lesz. -
#333 Mindenesetre gonosz, az tuti. -
#332 ha ez igy van akkor ez a piros fej nem is merges hanem sunyin mosolygo... -
#331 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#330 És direkt kitörli néha egy rakás régi hozzászólásunk, amiket már úgyse veszünk észre, csak hogy a listán előbb legyen. -
#329 igen. -
#328 hm kitörölteszal úgy láccik moderátor lett :))) -
#327 nya. és máskor warezolást ne itt intézzetek... ha nagyon inger van rá, akkor mailban, vagy az ennek megfelelö fórumon jó? -
#326 Moderátor lettél???