Hunter

Mégis a méret a lényeg

Tisztelt uraim, úgy tűnik a nők valóban a nagyobb méretekkel rendelkező férfiakat kedvelik, legyen az testmagasság, vagy péniszméret.

Brian Mautz, a kanadai Ottawa Egyetem evolúciós biológusa számítógépen meztelen férfialakok képeit generálta, különböző testmagassággal, váll-csípő aránnyal és péniszmérettel. Az életnagyságú változatokat egy falra vetítve 105 fiatal nőt kért meg, értékeljék, mennyire találják szexuálisan vonzónak az adott képet.

Nem meglepő módon a nők a szélesebb vállú képeket találták vonzóbbnak, ugyanakkor a nagyobb pénisz is komoly előnyt jelentett. A váll-csípő arány bizonyult a legfontosabb tényezőnek, a nagyobb pénisz azonban ugyanakkora vonzerőnek mutatkozott, mint a magasság. "A férfiak vonzerejének legalaposabban tanulmányozott jellemvonása a magasság. Az, hogy a pénisz méretnek is ilyen nagy hatása van, igazán meglepő" - mondta Mautz.

Ez a preferencia valószínűleg egy evolúciós maradvány, azokból az időkből, amikor az emberek még nem viseltek ruhát, véli Mautz, mivel a nők jellemzően azelőtt választják ki a férfit, hogy teljes valójukban látnák. A tanulmány az eddigi legerősebb bizonyíték arra, hogy a férfiak nemi szerve, ami általában szokatlanul nagy majom rokonainkkal összevetve, a pártalálás elősegítése érdekében fejlődött.

Vannak bizonyítékok, miszerint a péniszméret a tesztoszteron szintektől függ, valamint az általában nagyobb a fiatalabb, markánsabb férfiaknál, így a méret a kor és az egészségi állapot indikátora is lehet, tette hozz Bill Bateman, az ausztrál Curtin Egyetem viselkedéskutatója, aki szerint egyes állatfajok ugyancsak a pénisz mérete alapján választanak párt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • caius marius #110
    Hahaha! Ez jó volt! Komolyan. :) Benézhet a windózfonos szobába is alakul az is. :D
  • Papichulo #109
    Rég láttam ilyen témát, ami ennyi hozzászólást szül

    Ugorj be barmely Apple-rol szolo hirhez... kitarul a horizont! :)
  • Elemir #108
    Rég láttam ilyen témát, ami ennyi hozzászólást szül :)

    Érdekes emberek érdekes témát és okoskodást mívelnek...

    Hadd mondjak egy hasonlatot. Ha nekem egy frankó Ford Focus jön be, és azt veszek, attól egy fasza, és nekem megfelelő. Persze, meglátok egy kafa Ford Mustangot, vagy Corvette-t, vagy Hammert, amibe beletenném a *** seggem, még pont tökéletes a Focus. Van aki a kispolskira bukik, van aki transporterre, stb stb. Van akinek nincs mit tennie, csak egy WV Gold 2-es jut, akkor ennyi.

    Ha egy csaj egy kispolskit vehet magának, még egy szép nagy-farkú Ferrarira beindul persze és kéne neki.

    Na erre varrjatok gombot...
  • NEXUS6 #107
    Az a gond, hogy a nők biológiája viszonylag le van maradva a társadalomhoz képest, de a fő gond az, hogy miközben a férfi általában jobban képes racionálisan alakítani a kapcsolatait (alkalmazkodni az új körülményekhez) a nők romantikáznak.

    A férfi is állat, ezért ösztönszerűen az esztétikára megy, mert az jelzi, hogy egészséges, és jó anya lesz a kiszemelt (széles csípő, nagy dudák, meg.... de a többi nem is számít ugye!;). Ez persze a divattal is alakul. Szerintem ez annyira nem egy veszélyes dolog, mert hihetetlen dolgokra képes a tudomány, a plasztikások.:D
    A srácok meg gyúrnak, meg nyomják magukba a szereket, szal biosz letudva.
    Ennek ellenére még is sok a szingli, vagy az aszexuális életmódot folytató emberke.

    A kihívás ugyan is abban van, hogy a nők egyrészt szintén a biológiára mennek (magas kigyúrt krapek, szélesvál, nagy farok), de náluk bejön ez a státusz kérdés is, magyarul az alfahímre, vagy a fiatal potenciális alfahímre hajtanak, ha úgy tetszik. A gond itt az, hogy egyre inkább egy hálózatos társadalomban élünk, nem egy monolit hierarchikusban. Nincsenek stabil státuszok, az ember munkahelye sem biztos, előre jutás esetleges. Ha a férfi arra hajt, hogy a melóhelyén megfeleljen, és ezen keresztül az asszonykának, akkor még nem biztos, hogy ennek lesz is eredménye. Anyuci meg mondja, hogy apukám, tegyél már le valamit az asztalra, amire a pasi be a mókus kerékbe, átmegy pacskerbe. De csak minimálisan nő a státusza, sőt, közben kiég, szeksznek is lőttek, anya pedig lelép. Esetleg extrában a gyerkőcöket is hátra hagyja, ha már annyira öntudatos feminista a drága.
    Gáz.

    Azonban ezt másik oldalról is meg lehet közelíteni, ugyan is ez egy lehetőség is egyben. Hiszen ha a hierarchia virtualizálódik, illetve többszöröződik, megnő az informális kapcsolatok száma és jelentősége, akkor gyak el lehet játszani egy magasabb státuszt, annélkül hogy ehhez kapcsólódóan valós társadalmi státuszba kéne kerülni. Nem biztos, hogy a melóhelyen keresztül kell ezt a státuszt biztosítani, sőt hogy kell-e egyáltalán, vagy nem elég-e, ha a státusznak csak a virtuális jelei vannak meg!?
  • Zoliz #106
    Nem vagyunk tisztelt urak. Esetleg a pénzünk miatt. Ennyi..
    Feminista társaságokról hallottatok már? A világ tönkretevői, mert antifeministák nincsenek, csak papucsok helyette.
  • who am I 7 #105
    "mégis a méret a lényeg" komolyan úgy gondolta bárki is, h az 1bites picsuszok nem izgulnak be a széles vállra és a nagy csülökre? :D Persze, amikor élesben kell 35 centis néger kárókat nyelni, alul, felül, akkor elpityerednek hirtelen :D
    Nézhetnének kicsit több ponrós matériát, mert elvárásokkal tele a padlás (nagyfarok,nagyizom,nagyház,"cépótó"), de technikailag egy szűz ribike szintjén vannak (leginkább a jobb csajok), takkerolni meg büdös nekik, főzés a rendelésben merül ki :D
  • jaspercry #104
    A méret nem számít,csak ha kicsi!
  • Mardel #103
  • Sippie #102
    sportos nagyfasz? sportolástól nő a pénisz? :D
  • Ba Lee #101
    akkor erről se feledkezzünk meg: