110
  • caius marius
    Hahaha! Ez jó volt! Komolyan. :) Benézhet a windózfonos szobába is alakul az is. :D
  • Papichulo
    Rég láttam ilyen témát, ami ennyi hozzászólást szül

Ugorj be barmely Apple-rol szolo hirhez... kitarul a horizont! :)
  • Elemir
    Rég láttam ilyen témát, ami ennyi hozzászólást szül :)

Érdekes emberek érdekes témát és okoskodást mívelnek...

Hadd mondjak egy hasonlatot. Ha nekem egy frankó Ford Focus jön be, és azt veszek, attól egy fasza, és nekem megfelelő. Persze, meglátok egy kafa Ford Mustangot, vagy Corvette-t, vagy Hammert, amibe beletenném a *** seggem, még pont tökéletes a Focus. Van aki a kispolskira bukik, van aki transporterre, stb stb. Van akinek nincs mit tennie, csak egy WV Gold 2-es jut, akkor ennyi.

Ha egy csaj egy kispolskit vehet magának, még egy szép nagy-farkú Ferrarira beindul persze és kéne neki.

Na erre varrjatok gombot...
  • NEXUS6
    Az a gond, hogy a nők biológiája viszonylag le van maradva a társadalomhoz képest, de a fő gond az, hogy miközben a férfi általában jobban képes racionálisan alakítani a kapcsolatait (alkalmazkodni az új körülményekhez) a nők romantikáznak.

A férfi is állat, ezért ösztönszerűen az esztétikára megy, mert az jelzi, hogy egészséges, és jó anya lesz a kiszemelt (széles csípő, nagy dudák, meg.... de a többi nem is számít ugye!;). Ez persze a divattal is alakul. Szerintem ez annyira nem egy veszélyes dolog, mert hihetetlen dolgokra képes a tudomány, a plasztikások.:D
    A srácok meg gyúrnak, meg nyomják magukba a szereket, szal biosz letudva.
    Ennek ellenére még is sok a szingli, vagy az aszexuális életmódot folytató emberke.

A kihívás ugyan is abban van, hogy a nők egyrészt szintén a biológiára mennek (magas kigyúrt krapek, szélesvál, nagy farok), de náluk bejön ez a státusz kérdés is, magyarul az alfahímre, vagy a fiatal potenciális alfahímre hajtanak, ha úgy tetszik. A gond itt az, hogy egyre inkább egy hálózatos társadalomban élünk, nem egy monolit hierarchikusban. Nincsenek stabil státuszok, az ember munkahelye sem biztos, előre jutás esetleges. Ha a férfi arra hajt, hogy a melóhelyén megfeleljen, és ezen keresztül az asszonykának, akkor még nem biztos, hogy ennek lesz is eredménye. Anyuci meg mondja, hogy apukám, tegyél már le valamit az asztalra, amire a pasi be a mókus kerékbe, átmegy pacskerbe. De csak minimálisan nő a státusza, sőt, közben kiég, szeksznek is lőttek, anya pedig lelép. Esetleg extrában a gyerkőcöket is hátra hagyja, ha már annyira öntudatos feminista a drága.
    Gáz.

Azonban ezt másik oldalról is meg lehet közelíteni, ugyan is ez egy lehetőség is egyben. Hiszen ha a hierarchia virtualizálódik, illetve többszöröződik, megnő az informális kapcsolatok száma és jelentősége, akkor gyak el lehet játszani egy magasabb státuszt, annélkül hogy ehhez kapcsólódóan valós társadalmi státuszba kéne kerülni. Nem biztos, hogy a melóhelyen keresztül kell ezt a státuszt biztosítani, sőt hogy kell-e egyáltalán, vagy nem elég-e, ha a státusznak csak a virtuális jelei vannak meg!?
  • Zoliz
    Nem vagyunk tisztelt urak. Esetleg a pénzünk miatt. Ennyi..
    Feminista társaságokról hallottatok már? A világ tönkretevői, mert antifeministák nincsenek, csak papucsok helyette.
  • who am I 7
    "mégis a méret a lényeg" komolyan úgy gondolta bárki is, h az 1bites picsuszok nem izgulnak be a széles vállra és a nagy csülökre? :D Persze, amikor élesben kell 35 centis néger kárókat nyelni, alul, felül, akkor elpityerednek hirtelen :D
    Nézhetnének kicsit több ponrós matériát, mert elvárásokkal tele a padlás (nagyfarok,nagyizom,nagyház,"cépótó"), de technikailag egy szűz ribike szintjén vannak (leginkább a jobb csajok), takkerolni meg büdös nekik, főzés a rendelésben merül ki :D
  • jaspercry
    A méret nem számít,csak ha kicsi!
  • Mardel
  • Sippie
    sportos nagyfasz? sportolástól nő a pénisz? :D
  • Ba Lee
    akkor erről se feledkezzünk meg:
  • Szefmester
    AZért ez durva.. nem az ájultsággal foglalkoznak hanem rámarkolnak a cuccra...
  • nlght
    nekem a cikkről ez jutott eszembe :D

• NEXUS6
    Belülről mind egyforma.
    :)
  • fszrtkvltzttni
    Aki pedig azon problémázott, hogy miért nincs minden majomnak nagy farka, gondolkodjon el azon, hogy miért nincs minden madárnak pávadísze, vagy úgy általában miért nem egyformák az élőlények.
  • fszrtkvltzttni
    Na meg a felmérés... ki gondolta volna, hogy a csesznye kispöcs helyett a sportos nagy faszt választják.
  • fszrtkvltzttni
    Hátránya is van a nagy faroknak. Leülsz szarni, és ha nem figyelsz könnyen összeszedhetsz valami fertőzést.
    A felmérés meg egy vicc. 100 emberrel nem lehet statisztikát csinálni.
    Valamint, nem hiszem el, hogy csak férfiak járnak ide...
  • Hoz_Hun
    "Én meg állandóan rálépek a makkomra, na az kurvára tud fájni."
    Miért? Olyan rövid a lábad?
  • Tinman #93
    "Nem kell válaszolnod, igazam van."
  • TokraFan
    http://www.vital.hu/kispenisz-komplexus
  • TokraFan
    http://www.vital.hu/themes/sex/penisz1.htm
  • Lucy in the Sky
    Én meg állandóan rálépek a makkomra, na az kurvára tud fájni.

Szvsz. az állatvilágban vajmi kevés jelentősége van a dolognak. Éljünk azzal a jóindulatú feltételezéssel, hogy egyáltalán a nőstény értelmi képességei lehetővé teszik, hogy meglássa ezt a (még emberek által is vitatott) összefüggést. Namost. Egyrészt a szaporodás aktusát egy ellenséges környezetben (minden környezet az, még ha csúcsragadozó is vagy, ott vannak a riválisok) előnyös minél hamarabb lebonyolítani. Ergo a szegény lánylények töredékének lehet egyáltalán fogalma arról, hogy mi is az az orgazmus.

Másrészt meglehetősen ritka a tartós párkapcsolat is, megdörrenti a hím egyszer oszt' viszlát, falkában pedig a fizikailag domináns kispöcsű fogja továbbörökíteni a méreteit, amíg ezek a méretek egyáltalán lehetővé teszik a családalapítást.

A kérdés ez utóbbit (alfahím) leszámítva valszeg elsősorban hormonokon és feromonokon múlik. Más kérdés persze, hogy több hormon és feromon termeléséhez elvileg nagyobb szervek dukálnak.

Fasz tudja...
  • NEXUS6
    Ó, közhelyekkel tele nálam a padlás!
  • NEXUS6
    Na hallod, ekkora mérettel, még a Viking szőke magas ikerpárokat is magunkba olvasztottuk volna. Még szerencse, hogy az itteni szlávok szépek voltak valszeg. Ha Angliában kötünk ki..., nos abba bele sem merek gondolni. Se konyhánk, se szép csajaink nem lennének, na akkor milyen egy depis népség lennénk!?
  • Vol Jin
    "Ráadásul ázsiai eredetű népként mi magyarok nem a mérettel büszkélkedhetünk :)"

A mi ázsiaiságunk nem távol-keleti. A török nép vagyunk (az ugor vagy ogur törökül törzset jelent), akik felmentek északra az Urál mentán. Valójában fel-le ingáztunk tavaszi és téli legelők szerint, és akkor maradtunk lent délen, amikor egy vulkán miatt lehűlt az éghajlat, majd vettünk egy nyugati irányt, és honfoglaltunk. Na ezután meg rátelepedtünk a nagyobb létszámú szlávokra, akiket zömében magunkba olvasztottunk. Mondhatni inkább vagyunk szlávok, mint magyarok.
  • Vol Jin
    Szerinted bevallják?

Naív vagy.
    Nőtől ne kérj tanácsot nő ügyekben, mert nem az igazat fogja mondani, hanem azt, amiről azt hiszi, hogy szimpatikusnak tartod a válasza kapcsán.
  • Vol Jin
    Te egy bölcs ember vagy.
  • Vol Jin
    "A magyar átlag 16 centi, csak akinek ekkora vagy kisebb az szégyenli mert idióta."

A Gauss-görbe csúcsa az 13-nál nagyobb, de 14-nél kissebb. A 14-hez van közel. Az emberek 80%-a a 13 és 15 közé esik.
  • paj01
    magasságra 180-190 centi az ideális férfiaknál.Elosztjuk tízzel és megvan az ideális farokméret...ennyi. Az a nő aki ennél nagyobbat igényel az csak vmi szörnyeteg lehet, járjon istállóba.
  • Vol Jin
    Ja, és hogy pont ezért nem húzom tovább az egész aktust két percnél, illetve, ha nekem ennyi idő elég, akkor nekik is elég kell, hogy legyen. :-D
  • Vol Jin
    "azt mondták hogy valójában sokkal rosszabb mint egy átlag méretü, mert ilyen mérettel ha a pasi nem extra ovatos akkor az bizony tökre fáj a csajoknak."

Igen, én is azt szoktam mondani a nőknek, hogy azért pici és puha, hogy ne fájjon. :-D
  • Vol Jin
    "Amúgy a barátnőm azt mondja a pénisz mérete valóban elhanyagolható a szex minőségének szempontjából. Kivéve ha közepes vagy kicsi..."

Ez nagyon nagy volt. :-D
  • Narxis
    Ez még hozzád képest is gyenge volt. :-)
  • Tinman #78
    Itt az SG-n sajna csak rád találtam...
  • Szefmester
    Akkor meg kell kérdezni őket, de azt gondolom sejted hogy nem fogom megadni csak úgy az elérhetőségüket. ;) Adj egy tesztelőt és majd beszámol utána neked. :D
  • morden2
    Azért az utolsó bekezdés hitelesebb lenne ha maguk a nők mondanák el ezt :DDDDD
  • Szefmester
    Azért elég merész dolog egy globális statisztikának benyögni 105 nő véleményét. Egy diszkóban több nőt tudott volna megkérdezni a stáb egy este alatt. De ha rászánnak egy hétvégét és kimennek a városba egy furgonnal és ott kérdezik meg az utca népét, már akkor lehet mást kaptak volna eredménynek.

Régebben láttam egy orosz erotikus valamit ahol spicces csajok ökörködtek és elkezdték lemérni hogy ki milyen mély. A győztes 19centit tolt fel anélkül hogy fájt volna, a "vesztes" meg 7centi után fájlalta, az átlag olyan 12-14cm mélységnél jelezte hogy az már fáj. Most a marianna árok kivételével egy 18cm-s farok már fájdalmat okozott volna nekik ha tövig tolják.

Személyes tapasztalatként meg bár nem érem el a 18cm-t de átlagosan 4együttlétből 1x a makkomon érzem hogy orgazmusa van... és együttlétenként 3x van külső, "felszíni" orgazmusa a partneremnek. Ezek szerint valamit marha szarul csinálok ha nem egy gigantikus "láb közötti alkarral" esek neki a csajoknak és élvezik... Nem baj.. a nagy farok a jó... 105 ordas kurva szerint. :)

• fonak
    Különbözött, bár kevésbé mint most. A főemlősök közül is más a csimpánz, a bonobo (törpecsimpánz), az orangután és a gorilla szexuális viselkedése, tök mások a szokásaik, a bonobóknál mindenki mindenkivel van, az orangután és a gorilla monogám, ezért náluk nem számít az ilyesmi, a csimpánznál hierarchia van, de ha a főnök nincs ott, az alacsonyabb rangú hímek is kapnak esélyt. Ott a versengésben annak lesz több utódja, aki több spermát termel, ezért a csimpánznak a golyói nagyok. Az embernél megint másképp alakult. Állítólag volt ebben szerepe a két lábon járásnak is stb.
  • wraithLord
    És ott a képen a csajok mire csodálkoznak rá? Hogy milyen szép nagy barna folt van a fickó gatyáján? Ezzel azt sugallva, hogy az is számít a férfi kiválasztásában, mekkorát tud fosni / aki annyira igénytelen, hogy még WC-t sem használ, az ultramagabiztos lehet?
  • fonak
    Ugyan, egy nő parkolni sem tud, mert tévedésben van arról hogy mi a 20 centi. :)
    (csak vicceltem)
  • Narxis
    Találtál egy megfelelő méretű műpéniszt?