Ötvös Tibor

Az Electronic Arts is letudta kölni konferenciáját


A Microsoft után az Electronic Arts is letudta saját konferenciáját.

Nem bemutatási sorrendben nézzük a címeket és hogy milyen újdonságot tudhattunk meg róluk. A Fifa '14 kapcsán a legnagyobb hír az Xbox One előrendelésével volt kapcsolatos. Mint arról beszámoltunk, minden előrendelő ingyen kapja meg a focis játék legújabb részét. Emellett elég sokat árultak el a játékról. A játszható demó szeptember 10-én jön, a végleges játék pedig 27-én. Újdonságként jelenik meg, hogy a Szezon módban ko-op lehetőség is elérhető lesz. A Fifa '14 PS4-en is nyitócím lesz.

A Battlefield 4 is kint volt. Itt főként az új játékmeneti elemeket mutatták be és kimondottan a környezet rombolhatóságára hegyezték ki a prezentációt. Például lerombolhatjuk a lépcsőket, így az ellenfeleink multiban sem tudnak feljutni hozzánk. A játék a jelenlegi generáción október 29-től lesz elérhető.

A Titanfall egy nagyon látványos játékmenettel mutatta meg magát és igaznak tűnik az a szöveg, amit a készítők állítanak a programmal kapcsolatban: tényleg megreformálja az akciójátékok műfaját. A Need for Speed: Rivals három rendőri karriert mutatott be. Lehetünk sima járőrök, keményebb kommandósok és beépített zsaruk. Ilyenkor a versenyzők között haladunk egy igen felspécizett verdával és bentről bomlaszthatjuk a versenyeket.


Az EA-féle UFC egy nagyon korai verzióban volt kint, de már most nagyon jónak tűnik a program, mely jövő tavasszal lesz elérhető. A Dragon Age: Inquisition is játékmeneti résszel volt kint és a BioWare szerint megreformálják az akció-RPG műfaját. A Command & Conquer epizodikus formában teszi majd elérhetővé az új pályákat, melyeket egyedül vagy ko-op módban is teljesíthetünk.

A The Sims 4 is egy közel hét perces prezentációval mutatta meg magát és valószínű a rajongók örömmel nézték, ahogy egy hárfázó Sim az őrületbe kergette az egyik olyan vendégét, akit nem kedvelt és végül távozott. Érdekes volt, de igazából a The Sims 4-en kívül minden címet láttunk már. Ettől függetlenül az EA nagyon komoly felhozatallal készül a következő időszakra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!