Ötvös Tibor

Előrendelhető a Dead Space 3 és a Most Wanted 2

A mai napon az Electronic Arts hivatalosan is elnyerte a Titkait legrosszabbul őrző kiadó címet.

A múlt heti Crysis 3 bukta után ma rögtön két alkotásukat is kiszivárogtatta egy dél-afrikai forgalmazó. A BT Games oldalán ugyanis délelőtt rögtön két olyan alkotás is felbukkant, melyeket az Electronic Arts hivatalosan nem jelentett be. Ezek a Dead Space 3 és a Need for Speed: Most Wanted 2.Ráadásul már elő is lehet rendelni mindkét alkotást (Dead Space 3 és Most Wanted 2), ami több mint meglepő. A kiadó eddig nem reagált a dologra és mivel még most is, jó pár órával a hír megjelenése után is él az előrendelési lehetőség, így valószínű nem alaptalan a dolog.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Loverman #7
  konzolon 2,5 millió az jó eladás. a PC meg nem érdekli őket, tudják hogy warez van, ha többet adnak el nullánál már örülnek.
 • Bhalage #6
  dajablo 4et varom mar
 • vg #5
  Sajnálatosan a Mass Effect 3 nem annyira sikeres. A vgchartz szerint konzolra 2.5 millió példányt, pc-re 400e darabot adtak el belőle. Ez nagyon elmarad az a példádban közölt többi játékhoz képest.
 • NovaTerra #4
  Crysis 3, Dead Space 3. Annyira meglepő, hogy folytatást kapnak ezek a címek, mint az, hogy lesz Következő Batman játék, vagy új Assassins Creed, vagy új Bioshock, vagy új Mass Effect. Sikeres címeket folytatják, amíg veszik. Lást Battlefield, CoD, Medal of Honor, Halo, stb.
 • PAtr0n #3
  Így van, azt még szerettem, ki is játszottam, utána a Carbonnal kezdődött a valós minőségi romlás :(
  Persze mások azt mondják az UG1-el kihalt a széria. Mind1, ez most legyen méltó folytatása az MW1-nek.

  Dead Space-nek meg külön örülök, már tűkön ülve várom!
 • ffxi #2
  Wanted volt az utolsó NFS, amivel játszani is lehetett. Remélem tisztelettel bánnak a folytatással. Nem úgy mint a Hot Pursuit-tal :(
 • Poetro #1
  Én nem látom, hogy előrendelhető lenne, az oldalon a preorder gomb megnyomása után nincs termék, valamint egyébként sincs semmi a termékre utaló nyom az oldalon.