Ötvös Tibor

Killer is Dead

Suda51 és a Grasshopper Manufacture eddig is egyedi alkotásokat készítettek, ám ezek a kasszáknál azért nem fogytak olyan jó. Elég csak a legutóbbi, Shadows of the Damned című programjukra gondolni, mely igazi kritikus-kedvenc volt, ám a játékosokat nem igazán érdekelte.

Tavaly áprilisban a csapat bejelentette következő projektjét, mely a Killer is Dead címet kapta és azóta szinte semmit nem halhattunk a projektről. Ma azonban megjelent a legújabb Famitsu magazin, melyben számos részletet árultak el a készülő játékról.

A történet szerint a nem túl távoli jövőben járunk, ahol a főhősünk, a 35 éves Mondo Zappa is éli életét. A kalandjaink a Brian Execution Firm (egy titkos szervezet, melyet a fél-kiborg Brian Roses vezet) által felkínált munka elfogadásával veszi kezdetét és ezután számos küldetést kapunk, melyekben többnyire bérgyilkosi képességeinket kell kamatoztatnunk.A Killer is Dead grafikai vonalon a Killer7 És a No More Heroes által képviselt, igen egyedi vizualitást hozza majd vissza, így a látvánnyal ezúttal sem lesz gond - már persze azoknak, akiknek tetszett az előző két játék is. Hősünk azonban jelentősen különbözik Travis Touchdown karakterétől. Mondo ugyanis olyan, mint egy kibernetikus James Bond.

Hősünk egyszerre két fegyvert tarthat majd a kezében és a kettőt külön-külön tudja majd kezelni (lásd Dishonored). A jobb kezében egy kardot tart majd, mellyel a közelharci küzdelmeket tudja majd megoldani. A balban igazából nincs semmi, hiszen az maga a fegyver. A kibernetikus kar különböző lőfegyverekké és egyéb, a harcokban rendkívül hasznos eszközökké alakulhat majd át.

Ráadásul az ellenfelek vérét is kiszívhatjuk majd a kiber-fegyver segítségével, amivel töltődik az Adrenalin Burst mérőnk. Ha ez teljesen megtelítődik, akkor egyetlen kardcsapással tudjuk kivégezni az ellenfeleinket. A Killer is Dead a nyáron jelenik meg, első körben csak Japánban és sajnos csak konzolokra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!