Ötvös Tibor

Játékot kap a Furcsa amcsik is

A Comedy Centralon futó mesék közül eddig szinte minden fontosabb alkotás megkapta a maga játékváltozatát. Így van már számos Simpson család játék de találkozhattunk már South Park, Family Guy vagy a Firka Villa hőseivel is a monitorokon.

A mai hírek szerint pedig a Furcsa amcsik is beáll ebbe a sorba. Az Ugly Americans: Apocalypsegeddon címet viselő játék egy, a rajzfilmben látott kézzel rajzolt grafikával megáldott, 2D-s, oldalra srcollozós akciójáték, melyben célunk a ránk törő ellenfelek kiirtása.



A történet szerint a rajzfilm helyszínéül szolgáló New Yorkba megérkezik az egyik legnevesebb ördögi rockbanda és ennek hatásra az Apokalipszis is felbukkan. A játékos a négy főszereplő (Mark, Callie, Leonard és Grimes) bőrébe bújva előzheti meg a Világvégét. Mind a négy karakter eltérő tulajdonságokkal rendelkezik és így minden hőshöz más és más játékstílus tartozik.

A karakterek fejlődhetnek is. A bemutató szerint egy hat lépcsős rendszerben fejlesztgethetjük karakterünk tulajdonságait, de vannak megkötések. Grimes például nem lehet gyorsabb, de Leonard sem lehet kedvesebb. Egyébként a szinte minden függőséget magának tudható varázsló a játék legviccesebb karaktere, folyamatos jó beszólásaival feldobja a játékmenetet.



A Furcsa amcsikban rengeteg fegyvert kapunk kézhez, de ezekre szükségünk is lesz, hiszen az ellenfelek is nagyon sokan lesznek. Alap esetben zombik támadnak ránk, de lesznek érdekes állat-ember keverékcsorda is. A Furcsa amcsik támogatja a ko-op játékmódot is, így egyszerre akár négyen is játszhatunk akár egy gépen is.

Bár a grafika nem a legkiválóbb, a rajongóknak mégis érdemes lehet tenni egy próbát a játékkal, mely holnap jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hornymut #1
    Van Drawn Together játék??? Sürgősen be kell szereznem :-)
    Jónak tűnik a játék, de reméltem, hogy Doug is játszható karakter lesz, de legalább van Leonard :-)