Ötvös Tibor

XCOM: Enemy Unknown - Slingshot DLC

A Firaxis remek munkát végzett az XCOM: Enemy Unknown felélesztésével, hiszen egy remek, az eredetihez is hű akció-stratégiát alkottak meg.

A héten pedig megjelent a Slingshot címet kapott DLC is, mely megadja azt a lehetőséget, hogy a megszokott körülmények között újabb három küldetést tudhassunk le. Ez elsőre elég kevésnek hangzik, ám a hozzájuk kapcsolódó fejlesztések illetve maguk a pályák is közel 1 órás kikapcsolódást nyújtanak.

Kérdés azonban, hogy mennyire tetszik majd a rajongóknak, hogy szinte semmi újdonságot nem hoznak a játékba a pályák. Persze kapunk egy új hőst, a Triádok képviseletében Zhang karakterét, aki azonban nem hoz semmi újat a játékmenetbe.



Viszont a megszokott panelokat remekül használja továbbra is a program, így a többségek tetszeni fog a kiegészítő. Az első küldetésben például Kínába jutunk el, ahol az utána hozzánk csatlakozót Zhnagot kell kiszabadítanunk. A második misszióban időre kell teljesítenünk a feladatot, melyben egy civilekkel teli vonatot kell biztonságosan eljuttatnunk a célba.

Ehhez a váltókat kell állítgatnunk és megvédeni az idegenektől. Az utolsóban pedig egy idegen hajóba jutunk el. A harmadik a legnehezebb és leghosszabb is egyben a három közül, így ezzel fogunk a legtöbbet izzadni. A grafika nem változott, a játékmenet maradt a régi - szóval a rajongók kellemes órát tölthetnek a Slingshot DLC-vel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!