Ötvös Tibor

Már tervezik a következő Assassin's Creed játékot

A jelek szerint a Ubisoft már a következő Assassin's Creed játékon dolgozik.

Azt azonban láthatóan még nem döntötték el, hogy egy valódi folytatást készítsenek vagy egy Brotherhood-Revelations szintű "kiegészítő" lemezt. Szerencsére azonban ezúttal nem ők döntenek a dologról, hanem a rajongókhoz fordulnak a kérdéssel és rájuk bízzák a dolgot.

"Ha lehetséges lenne, akkor mennyire szívesen vásárolnátok meg a következő Assassin's Creed játékot jövőre?" - áll az egyik kérdésben. Ez egyértelműen utal az évenkénti megjelenés lehetőségére. Ugyanakkor arra is vonatkoznak kérdések illetve utalások, hogy a sorozat sokat átvenne az Uncharted sorozat játékmenetéből.

A végén pedig érdeklődnek, hogy mennyire fogadnánk szívesen egy olyan részt, melyben van ko-op mód és a drop-in/drop-out lehetőséget is támogatná. A kérdéseket itt lehet megnézni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fbn Lx #4
    nekem aztán nem kell co-op.
    ne vegyenek át elemeket az unchartedből, nem akarom, hogy durván elkonzolosodott jelleget öltsön azt ac. és inkább várok többet egy évnél, várok kettőt is, várok hármat, csak ne sorozatgyártsák a sémát cod-szerűen, amit aztán ilyen foldozgatásokkal próbálnak újjá és kreatívvá tenni.
  • blessyou #3
    Sajnálom, hogy ezzé válik az Assassin's Creed.

    Már akkor tudtam, hogy szeretni fogom ezt a franchise-t, amikor még csak az első rész első trailere megjelent.

    Most egyre inkább úgy érzem, hogy a Ubisoft ügyeletes Call of Duty-jává silányul a dolog ezzel az irdatlan médiahadjárataival meg évenkénti megjelenéssel. Pedig az első és a második rész számomra az egyik legmeghatározóbb játékélményt jelentette, amiben eddig volt részem.

    Nem azt mondom, hogy az új részek rosszak lennének, csak valamiféle hanyatlást érzek a sorozat életében, amit először a Brotherhood végjátékában fedeztem fel.
  • xido #2
    Hát ha úgy vesszük,akkor nem,mert a 2 meg a Bh csa a Borgiákkal foglalkozik javarészt..a Revelations már új hadszíntér.
  • Grr1234 #1
    A Revelations az nem "kiegészítő".